"Normal" igen

I Onsdags åkte jag och Kristian med min Pappa till Ånge. Jag villa så gärna ha, så Pappa bjöd på glass på Konsum.

Kristian som nog såg någonting intressant bakom mig, och min super duper goda glass. Det är Strawberry cheese cake smak. :p

Pappa åt också glass :)
såg lite tokig ut, och log sedan xD
 

När vi kommit hem från Ånge så kollade jag i min jordgubbs sandlåda :p
Detta är en bild på landet den 1:a Maj.


Lade efter den bilden på lite gödsel och en fiber duk. Den 27 Maj såg det ut såhär ;D


I Fredags på Matte lektionen så hade vi lek timme, jag satte ihop olika små figurer med hjälp av nå grejer :p

En stärntetraeder lyckades jag bygga :)


Jag lyckades även bygga en dodekaeder och i den stoppade jag en ikosaeder som jag också byggt ;)


Fredagen tillbringade jag hos min kusin Emma :D

På Lördag morgon åkte jag med min kusin (på Pappas sida) Anna-Karin och min Faster Barbro till Växthuset, hjälpte till där. Igår under dagen och ganska långt in på kvällen hade jag korta shorts på mig :)
Runt fyra så åkte jag och Pappa till min Faster Ingrid och hennes man Bosse, för Bosse fyllde år, vi bjöds på middag och till efterrätt så var det rabarber paj med sås, mumsigt var det! :)
Efter att vi grattat Bosse och gett honom en buske, så åkte vi till en i Fränsta, där planterade Pappa buskar och lade ut marktäckduk, jag krattade ut täck bark och skyfflade massa sand, det var ganska jobbigt och jag hade myggor på mig. :p
När vi var klar där vid elva, så pratade jag lite i telefon och bestämde mig sedan för att åka med Lina, Anton, Kenny och Linas kompis Emma till Brattås på dans.
Vi åkte häftig taxi dit, det var roligt! :D

Taket i taxin ;)


Vi hade det trevligt där på dansen, även fast det typ slutade en halv timme efter att vi kommit eller något sådant. :p Vi kom hem igen vid halv tre tiden kanske, Lina följde med mig hem, vi åt taco chips med taco sås och ost på, som vi värmt i micron och sedan sov vi. :)

Imorse vaknade jag av att Mamma ringde, jag blev verkligen inte glad, så vi hade ett litet bråk där på morgonen (för mig var det morgon) men det gick över, det är ju trots allt morsdag, så jag fick lite dåligt samvete.
Jag var på Ica och handla godsaker, sedan kom Pappa och hämta mig och skjutsade mig till växthuset. Där gjorde jag iordning värsta fina faten, och Mamma fick en ägg klocka i form av en svart anka av mig. :)



Jag har ganska nyligt upptäckt hur gott CHAMPIS är. :)


Har fått skavsår av mina "foppa" tofflor, min snygga pappers lösning.


Jag har haft en gul kjol och linne på mig idag, det har varit super fint, jätte varmt väder idag.

Snygg blomma som jag satte fast på min ring :)


Jag och min kusin Anna satt ute och solade när vi väntade på Pappa efter att vi stängt.


Försökte få till ett bra kort på mig själv, med blomma i håret :)
 

men det gick ju som det gick.

Efter att vi stängt idag i växthuset så åkte vi till Faster Ingrid och åt middag. Efter att vi ätit så åkte Jag, Pappa, Faster Ingrid och Bosse till Ramsjö, det är kanske sju mil bort, ut i skogen :p Vi hälsade på en släkting där,
Göte Thyr, han är så himla go, snäll, vänlig och rolig den människan, det finns nog hur mycket positivt som helst som man skulle kunna skriva om honom. :) Han är så  himla häftig och rolig, jag har träffat honom tre gånger tidigare och skrattat mycket varje gång. :)
Vi hade det jätte trevligt hos Göte, vi fikade och han sade en massa roliga saker. :D

Nu är jag hemma i Fränsta hos Mamma, har ätit taco chips med taco sås och ost på, det ser inte så frestande ut, men det är så grymt gott. :)


Ska gå och lägga mig nu. Imorgon efter skolan så ska jag åka buss till stan.

Go´natt :)

Kalla mig galning.

Men tänk på min idé, inte är jag dum, eller! :)
där jag skriver som man gör i vanliga fall.
utan hoppa upp hela tiden, så nu tänker jag börja på ett nytt inlägg,
Men det här blev lite jobbigt att inte kunna fortsätta skriva,
Det tycker jag i alla fall.
Då hamnar sakerna liksom i rätt ordning typ.
Och idag så har jag haft kjol på mig och varit och hjälpt till i växthuset.
Men jag tänker såhär att om jag skriver nu att igår så var jag på dans.
sak som man ska skriva.
Det skulle nog kunna bli lite jobbigt att behöva hoppa upp en rad för varje
och uppåt, så nu ska jag testa det. :p
Hejsan egentligen tycker jag att man bör skriva om saker som hänt nerifrån,

BÖRJA LÄSA NERIFRÅN?! ;)

Gitarr


Jag vill lära mig att spela gitarr, och jag tänker lära mig det också, på riktigt! :)



Är hos Emma

Jag och Kristian med flera for till Ånge tidigare med fyra bussen, när jag satt där på bussen ångrade jag mig och kom på att jag ville fara till Sundsvall och inte vara i Ånge ikväll. :p Jag kände mig faktiskt inte ett dugg party sugen. Älsklingen är kvar i Ånge han, jag hoppas han har det trevligt när han roar sig ikväll. :)
Nu sitter jag här hos Emma med Ludde Pudde i famnen, Tilde sover och Emma fixar sig. Jag har ätit kebabpizza med isbergs sallad, gurka, fefferoni och vitlöks dressing, AVUNDSJUK? det borde ni vara för det är så grymt gott, fast inte så super duper hälsosamt kanske, men ändå :p
Jag ska ha det så mysigt ikväll ;)
Hoppas ni har det bra också, vad har ni för er? :)
Go´kväll på er !

Glad

Idag är det Fredag, imorse fick jag reda på att jag fått max poäng på so provet som jag skrev igår, så jäkla glad. :)
Jag ska åka hem till Pappa alldeles strax och hjälpa till i växthuset.
Ikväll åker Jag och Kristian till Ånge, jag tror att det blir lugnt och inge mycket partajande för min del, jag känner inte riktigt för det, men jag får se hur det blir för jag kan ju bli sugen på det senare. :p Jag ska hjälpa till i växthuset både imorgon Lördag och på Söndag.
Kom och köp blommor!? ;D

Trevlig helg på er! :)


 


Kollat på tält och stolar

Jag har haft So prov idag, det handlade om 1700-talet och upplysnings tiden, jag kände att det gick bra och hoppas på det bästa resultatet.
Jag lämnade in deckaren idag, också sa jag till vår svenska lärare att det var som en kladd så att hon får rätta den också får jag tillbaka den om jag ska ändra något, jag sa även att slutet kanske blev lite konstigt men det var för att jag var lite trött i huvudet. När jag lite senare gick till henne för att få tillbaka den, så sa hon att hon inte tyckte att det var något jag behövde ändra, att sluten ska vara lite annorlunda (om jag minns rätt) och att jag "skämmer bort henne med MVG uppgifter", jag blev väldigt glad när hon sa det, hela jag sken upp inombords, vilket kanske är väldigt förståeligt! :D


Jag ska ju som jag tidigare sagt på PEACE AND LOVE nu har vi beställt bussbiljetter och jag har suttit och kollat runt lite på tält, olika saker som man kan tänkas vilja ha med och stolar, vi har ju egentligen stolar,
men jag tänkte i alla fall köpa en stol som är skit tuff frän och häftig ;)

JAG VILL HA ;)

Sedan har jag sett en till rolig hoppfällbar stol, men den var för barn, så den var tyvärr lite lägre än det vanliga, så därför blir det nog inte så att jag köper med den, men det var i alla fall den till vänster som jag tänkte på :)



Jag såg även en fin relax stol, fast den tänkte jag inte ta med på festival, utan den sa Mamma att hon ville ha, så den kanske hon får, det är ju faktiskt Morsdag på Söndag!

Jag har kollat på tält, jag vill ha ett sådant, som man sover på två olika ställen, om någon förstår :p och jag har hittat två som nog är som jag vill, men om det finns någon människa som har ett liknande tält, så köper jag det gärna av er, för jag vill hellre köpa begagnat. :)

De här finns på Rusta och är för 4+2personer, väger 8,1 kilo och kostar 995:-


Det här finns på Claes ohlson är för fyra personer, väger 9,1 kilo och kostar 1095:-


Jag vet inte riktigt vilket jag vill ha, 
så jag ska prata med mina medpassagerare Kristian och Agnez om detta. :)

Jag har beställt två stycken armband som kommer från Mosquitof.se jag läste om dom i någon tidning och de ska tydligen lukta något som inte myggorna vill vara nära, förhoppningsvis så är det något som jag klarar av att vara nära, jag tänkte i alla fall testa dessa, kanske på festival campingen :)
detta är armbanden, jag har beställt två gröna.


Nu ska jag läsa lite engelska glosor och sedan cykla hem till Pappa, jag ska bada badkar och sedan ska jag sova där. Älsklingen är i Ljunga han och ska sova där, jag överlever förhoppningsvis en natt till utan att ha honom bredvid mig när jag ska sova, men sedan får det vara nog! :p

Go´natt på er! :)

Nintendo kommer att komma ;)

Internet slutade fungera igår hemma hos Pappa, det blev jag väldigt besviken över men men. Jag har bilder på den tiden som gått när jag tyvärr inte bloggat så mycket.

Förra veckan på Måndagen så gjorde vi klart pallen på tekniken, den skulle hålla för vår lärare och även vara stilig, den höll för läraren och den är snyggast! :)


Jag var och hjälpte till i Växthuset förra Onsdagen och åt bara fyra glassar, på en liten stund, men dom var jätte goda och jag har hittat en favorit, en lila med vanlig vit glass innuti ;)


På Lördagen så var jag uppe i Djupröra, det ligger i skogen, mitt ute i ingenstans typ, där var jag och sålde blommor på en marknad som dom brukar ha årligen.


Jag tjänade pengar som jag kommer kunna använda nu i sommar eller bara spara! :D

Jag stod bredvid ett träd där på marknaden och i det trädet hängde det mustach, jag blev snygg när jag använde den ;)


På kvällen så satte jag och Olle ihop en hammock som vi köpte förra året i slutet av sommaren, det gick bra, till sist. :) Sedan så åkte jag, Mamma och Olle till min Moster Fia, hennes man Berra och mitt kusin barn Tilde.

Berra och Tilde kom och hämtade oss med båt :)


Kvällen var riktigt trevlig, vi spelade kort, knäckt :) Sedan sov jag över där i Fia och Berras stuga. Vi skulle äta kex och ost, men både osten och kexen luktade konstigt, så vår hund, Vigg fick digestive kexen :p


Dagen därpå på Söndagen så hade jag bara allmänt trevligt, var med söt Tilde och hjälpte till lite. Vid fyra tiden åkte jag tillbaka hem till Gimofors, och låg där i min sköna underbara älskade hammock hela kvällen typ ;)

Jag älskar den <3
älskad

Jag tyckte att himmelen var rätt så fin när jag låg där i älsklings hammocken, så jag tog kort på det med, två stycken ett när verkligheten kom i kring och ett nästan bara fint :)
 


Jag har sytt ett par mjukis byxor på slöjden, som jag blev riktigt klar med i Måndags, jag använde ett jogging byxa mönster, det är därför dom blev så hängiga, man ska egentligen ha dom upp över naveln, men det vill inte jag.

framifrån, fast det borde ni nästan förstå själv :p


har min älsklings händer på baken/rumpan/röven :p



Jag frågade min lärare igår, hur hemoglobin stavades och hon svarade ungefär precis som det låter. Haha :p

Igår så var jag med Kristian i Ljunga ett tag, vi köpte glass på kiosken, jag tog en lakrits puck och han en god. Sedan var vi till Patrik en sväng och fick låna med oss ett nintendo spel, efter det gick vi hem till Kristian och var där ett tag :)


sedan for vi hem till mig och min Pappa :p
Där spelade min sötnos Nintendo ett litet tag (tills tålamodet tog slut),

sedan dog internet för mig så då såg vi på en skit dålig film som gick på tv ett tag.
Vi gick och lade oss riktigt tidigt tycker jag, för båda var riktigt trötta, tror vi somnade någon gång vid tio :D

Jag och Kristian har beställt ett sånt där gammalt Nintendo och jag är så glad över det, det kommer förhoppningsvis inom någon vecka ;D



Nu strax ska jag och Kristian åka till Ånge, för han skulle hämta någon lapp på kommun huset och ville ha med mig som sällskap ;) Vi får skjuts av Pappa dit :) Ikväll ska jag sitta med skolarbete.. :p

Go´dag, tror jag eller börjar det på och bli kväll? :p


 


Jag har badat

Det fanns inte tid ikväll, jag prioriterade annat, men imorgon då ni, då kommer det bilder :)

Go´natt på er :)


Kyckling

Jag tycker att det är jätte gott med skinnet på kycklingen, det är ju där det är en massa smak. :) Någon annan som inte tycker så? Jag blir så irriterad på folk som verkligen vägrar testa vissa saker, som någon mat med vitlök i eller liknande, som min Mammas kille. :p
Jag sitter hemma hos Pappa, har ätit kyckling med strips. Nu ska jag ta och göra lite skol arbete, som jag skulle börjat med för någon timme sedan, men jag fastnade liksom här och läste några bloggar, jag är en nörd! ;D

Det kommer ett inlägg senare om lite allt och inget, med bilder och så, men just nu känner jag att skolarbetet och ett bad behöver prioriteras mer, förlåt! :p

köttfärs paj med kall paprika

Jag åt en jätte mumsig köttfärs paj med kall paprika på som Mamma och jag gjort till middag, jag har suttit och nördat och läst olika bloggar hela kvällen. Det känns som att det inte finns mer att läsa ikväll, väntar på roliga uppdateringar från de bloggar jag följer. :p
Nu ska jag cykla bort till Pappa för jag tänkte sova där. Imorgon så blir det inge skola för min del, ska vara hemma och ta det lugnt bara. Det är brännbolls turnering på skolan och jag känner mig inge frestad att vara med, dels för att jag har lite feber till och från, har lite ont i halsen också har jag någon underlig värk i benet. Det gör ont i vissa lägen, typ som träningsvärk eller något sådant.
Jag ska nog vara hos Pappa och hjälpa till lite där imorgon, det ska Kristian också göra så det blir ju roligt! :)

Go´natt

Sofia Sundberg

Nu ska jag berätta om en tjej, hon hette Sofia Sundberg och hon gick på Fränsta skolan fram till för ett tag sedan då hon bytte skola till Torpshammar. Sofia har inte haft så mycket vänner och jag är ganska säker på att hon varit mobbad. Jag får en massa tårar i ögonen när jag skriver om Sofia. Hon var tolv år och begick självmord natten mot igår.
Jag minns att jag när jag gick uppe på skolcity det är en skola som ligger precis bredvid min nuvarande skola, jag gick nog i femman och Sofia gick också där på skolcity, jag hade varit med Sofia några gånger tror jag. Också minns jag att en gång när jag kom hem från skolan så hade Sofias Mormor eller Farmor eller något liknande varit in på blomster affären och berättat för min Mamma att jag varit så snäll med Sofia och tagit hand om henne och att hon inte hade så många vänner.
Jag var så himla ledsen igår, och vissa säger att dom tycker synd om Sofias föräldrar för att dom kanske känner att dom gjort något fel, men jag tycker att man ska tänka på Sofia då, som mådde så dåligt att hon gjorde detta.
När min lärare berättade om vad som hänt igår morse, så sa hon att dom inte visste om det riktigt var meningen att Sofia skulle begå självmord eller om det kanske gått fel. Det går en kille i min klass som heter Erik han var storebror till Sofia.
Jag känner mig så fruktansvärt ledsen över att klasskamrater och liknande nog inte varit så snälla och sådant. Jag önskar att jag kunde göra något, men i Sofias fall är det försent, men det kanske går att se till så att detta inte händer igen. Stoppa mobbning! Jag är inte säker på att det är därför att Sofia kanske inte hade så mycket vänner och nog var mobbad som hon gjorde detta, men jag tror det och det är så himla hemskt. Jag vill inte att det ska vara såhär, jag önskar det fanns något jag kunde göra.

Var snälla med varandra. Ingen ska behöva må så dåligt att dom vill begå självmord och börjar leka med döden, absolut inte i denna låga ålder.

Det finns inge som är rätt att skriva i det här fallet, men jag ville bara få ur mig detta, skriva ner mina tankar, jag går och tänker på Sofia hela dagarna till och från. Det är riktigt jobbigt, jag önskar jag kunde göra något.



Vila i frid Sofia, jag hoppas att du har det bra nu, och är på något fint ställe där alla är snälla mot varandra! <3

De senaste dagarna har jag gjort en massa saker. :p

I Fredags åkte jag och Kristian till Ånge, vi, Heidi och hennes pojkvän Tobbe startade partaj på badplatsen, som kallas Vojen. Det var rätt så trevligt där. :) Vid tio tiden åkte Kristian och jag tåget till Sundsvall, jag gick hem till min kusin Emma och sov där, Kristian åkte till en kompis och sov.
På Lördags morgonen så vaknade jag av mina söta kusin barn Tilde och Ludvig, jag myste med söt ungarna mestadels hela dagen, vid sex tiden tänkte jag och Kristian ta ett tåg hemmåt, när vi står där på perrongen, märker jag att jag kollat fel och att det enda tåget som går, är ett x2000 som stannar i Ånge.. Vi tog det tåget i alla fall, och det var skit dyrt, så jag blev rätt så besviken, trehundra kronor kostade det. :p Min snälla Pappa hämtade oss i Ånge och skjutsade oss till anton i Fränsta, det var där vi tillbringade våran 9 månader tillsammans kväll och vi hade faktiskt trevligt! :)

På Söndagen så var vi hos Pappa och hjälpte till, jag rensade rabatterna uppe på gården och det tog sin lilla tid det, jävligt länge. :p Jag tror inte att det hände så mycket vettigt i Söndags, men på kvällen satt jag vid MSN och märkte att det var hur många som helst som hade virus, det var närmare bestämt sju stycken som skickade länkar.. Det är ju tråkigt, och synd för dom stackarna som har virus. :p Jag åt glass på kvällen och märkte när glassen var slut och jag inte orkade gå och hämta mer, att det faktiskt är gott med bara cola sås också, jag älskar det! :)

Jag älskar Kristian också, så enormt mycket, och ALDRIG SKA JAG SLUTA ÄLSKA DIG, DU ÄR ALLT JAG HAR OCH ALLT JAG BER OM!

Igår Måndag så var jag på skolan och dagen flöt på även fast jag inte var speciellt glad. På eftermiddagen, det vill säga efter klockan två, så var jag och min bästa vän Agnez på sy slöjden, Kristian kom på skolan så att jag kunde få hans hand avtryck på mina mjukis byxor som jag gjort på slöjden, dom kommer vara skit snygga! ;)
Jag åkte med fyra bussen hem till Pappa, jag började må dåligt, fick feber blev snorig och hade världens jävla huvudvärk. Jag åt inte ens någon middag för att jag inte var nå sugen alls, och när jag inte äter riktigt, då är jag sjuk. Jag gick och la mig vid nio och vaknade klockan tio idag, kan knappt förstå det själv att jag sov i typ tretton timmar :p
Idag har jag stökat på hemma hos Pappa, vattnat mitt jordgubbs land som växt enormt mycket sedan jag la på en fiber duk. Jag har vikt tvätt, tvättat och torkat och gjort i ordning i mina garderober. Jag är hemma hos Mamma nu.

Go´kväll på er!


Jag mår skit

Det har hänt en massa saker idag, en riktigt sorglig sak också, men jag orkar inte ta det nu. Jag har blivit sjuk, jag har sjukt ont i huvudet också känns det som jag har feber, det är jätte jobbigt. Så redan nu ska jag faktiskt gå och lägga mig.
Jag orkar ingenting nu. :'( Men imorgon kommer det nog en rejäl uppdatering!

Go´kväll på er, hoppas ni har det bättre än mig.

Ta vara på varandra och var snälla mot varandra!


9 månader




bilderna är tagna alldeles nyss ;)

Vi är hos Anton nu, och vi har varit tillsammans i nio månader idag, typ.
Det var inte direkt så att alla visste det för nio månader sedan,
men det var för nio månader sedan som jag föll för honom på riktigt!

Åå vad jag älskar honom! <3

Vinst!

Idag har jag varit på skolan, och det har varit lite otrevligt kan jag berätta. För det finns några i min klass, som jag varit lite halvt ovänner med, jag har länge skitit i dom, för dom är så dryg, vi har struntat i varandra, men nu har en tjej börjat vara otrevlig, det är riktigt skitigt tycker jag! Tei sluta bry dig om hur jag är, jag vill inte veta av dig, tala inte till eller om mig, snälla! Jag har försökt ignornera att dom finns, men det var hon som började på engelskan för någon vecka sedan, jag vill inte höra nå mer, dryg unge! :p Jag kanske är sur och otrevlig ibland, men bry dig inte om det för det är inte direkt så att jag talar till dig, du vet inte hur jag mår och om jag kanske är ledsen, så sluta säg att jag ska sluta vara sur, för du vet inte hur det kan ligga till ibland, och du är jävligt otrevlig också ibland, och dryg så det bara skriker om det, så det så! 

Förlåt för den tråkiga början, jag behövde bara skriva av mig lite, nu till något roligt! :)

Jag gick till hem till Mamma efter skolan, för hon hade något deklarations papper som jag skulle skriva på. Och när jag kom hit visa Mamma mig ett brev som jag fått, det stod HARIBO på det. Jag funderade på vad det kunde vara, för jag minns inte att jag skickat in något. Också i det stod det typ att jag skickat in till en tävling som man kunde vinna bio biljetter i, jag minns det när jag läste det, också hade jag i alla fall vunnit två biobiljetter, gud vad glad jag är! :D

Nu ska jag åka hem till Pappa, för där är ju älsklingen
 skriver nog senare :)

Boberg och älskling

Imorse vaknade jag ju upp hos min kusin Emma och när jag vaknade av alarmet på telefonen så var det ingen annan vaken, jag låg en stund, sedan hörde jag Tilde gå upp. När hon öppnade dörren sa jag Hej Tilde, och hon blev nog glad av att se mig såg det ut som, också sa hon Hej Mia! :) Hon är så gullig Tilde.
Jag snabbade mig och stressade för jag var så rädd att missa tåget, Sedan små sprang jag till tåget med mina påsar, för att sedan stå där och vänta på tåget i mer än tio minuter! ;) Haha men sån är jag. :p

Idag har jag och hela årskurs åtta från Fränsta skolan tillbringat dagen på gymnasie skolan Boberg i Ånge, det har varit trevligt där. Hälsade på lite vänner som går där! :)

Vid två tiden åkte vi buss hem över och jag hoppade av i Ljunga. Två killar i min klass klev också av vid Ljunga kiosken och jag hade bestämt mig för att köpa glass, och eftersom att jag inte ville sitta där ensam och äta glass, så frågade jag om dom också ville ha, vi åt Sandwich, den var ganska god. :p

Jag har varit hos min Älskling Kristian, vi har haft ett djävulskt bråk, och jag var nog världens otrevligaste och skrikigaste ett tag, men det blev bra som tur är, för Kristian var lite snäll och gullig. :p Jag och min Älskling har också ätit middag, vi gick på Pizzerian Shish, jag åt Pizza och Kristian åt nå kött grejs med potatis klyftor och bearnais sås, konstigt stavning på såsen men men. Vi såg på en film hemma hos Kristian, jag minns inte vad den hette, men den var rolig och bra i alla fall. Sedan gick vi ner till Patrik och där såg vi också på en film, den var faktiskt ännu bättre än det första och jätte rolig, tyckte jag ;D

Nu sitter jag hos Pappa, Kristian ska sova i Ljunga han och ta bussen hit imorgon bitti.
Jag ska gå upp och bada nu, så att jag inte kommer i säng försent, som jag gjorde igår natt. :)

Jag älskar Kristian så enormt mycket, tack älskling för att du står ut med mig <3

TJING TCHJONG!
Go´natt på er!


Kladdkaka

Emma har gjort en kladdkaka som står inne i ungnen nu,
jag har slickat ur kladdkaks smets formen rejält ;)
Mums så gott det ska bli! :)


Jag är hos min kusin Emma

Idag efter skolan så åkte jag som planerat till Sundsvall. Ganska direkt när jag kommit in till stan så tog jag Birsta pendeln bussen ut till Birsta.

Nu ska ni få veta en sak angående min bussfärd. När jag skulle kliva på bussen vid buss stationen, Navet så stod det några tjejer framför mig, det blev problem när dom skulle betala, så dom var skit dryg och satt och prata högt hela vägen. Jag skrattade och blev irriterad. :p Dom sprutade en massa parf ym också. Dom klev av en station innan mig och när jag sedan gått av hörde jag 3 små pojkar, på kanske 11-12 år prata. Det gick även en helt okänd kille i tjugo års åldern som också åkt bussen, lite längre fram. I alla fall, en av pojkarna sa något i stil med, ja fan va irriterad jag blev, när hon spruta parfym tänkte jag gå fram och be henne hålla käften. Något sådant sa dom, och då så sa killen framför, han i tjugo års åldern från ingenstans, varför gjorde du inte det då, jag tror att du skulle få många i bussen med dig eller något sådant. HAHA. Jag skrattade till, dom kollade på mig och det blev lite leenden typ, jag gick och skratta för mig själv ett tag efter det, ;) För tänk ändå, att bara för att det satt fyra tjejer i bussen som alla störde sig på, så kunde det bli någon sorts gemenskap, att vi andra hade något gemensamt att prata om liksom. :p

Jag har handlat lite saker som Mamma och Pappa behövde. Inget roligt till mig själv alls tror jag. Jag kollade på skor också, för jag ska ha sandaler som jag kan ha på skolavslutningen och längre fram i sommar. Jag hittade inga som jag riktigt föll för, så jag får kolla på fler skor framöver. Jag var in på Barnens hus och köpte en jätte söt snutte nalle till min kusin Emmas son Ludvig. Jag köpte även en sån där cool liten grej som man doppar i vatten också blir det en handduk, till Tilde.

Det är kossan, med bruna prickar, den till vänster på bilden, som jag köpt till Ludvig. :)
Den är så söt, och Ludvig verkade gilla den.

Efter att jag varit där uppe på baby avdelningen på barnens hus, så åkte jag rulltrapporna ner också går jag där och tänker på allt och inget, också ser jag hur någon går enligt mig helt konstigt och ställer sig i vägen för mig, sedan säger denna människa Hej. Det hände på någon sekund. Det var min moster jag blev ganska brydd av att se henne. Hon skulle i alla fall upp och köpa gardiner så jag gick på Willys, sedan träffades vi igen och jag fick skjuts till min kusin Emma. Tack fina Moster!

Jag gav Emma lite presenter, till Ludvig. Sedan trollade Tilde och jag fram handduken som jag köpt, när vi gjort det torkade Tilde bordet med den :) Jag har umgåtts med gull ungarna och haft det allmänt trevligt.
Emma har skaffat en liten kattunge, en orange vit galen liten sak som är väldigt busig! :)

Vill ni veta en sak, om ni inte redan märkt det, jag älskar att göra folk glada!

Nu ska jag ta och sätta mig i soffan och vara lite social, eller snart i alla fall, ska bara läsa lite bloggar. :p Jag ska sova här hos Emma inatt. Tar tåget hem imorgon bitti.

Go´natt <3

Tacos till middag plus lite Dill sådd

Idag är det Tisdag, vi hade bild idag de första timmarna, det var nog den första trevliga bildlektionen nånsin känns det som. Vi fick vara i grupper också skulle vi komma på saker vi ska knäppa kort på, för att sedan göra ett bildspel på tre bilder, som har en handling. Jag tyckte i alla fall att det var trevligt, och min grupp bestod av Mig, Nathalie, Jennifer och Elin.

Vid elva tiden så gick jag och Nathalie till lokalen som vi har tjejgrupps samlingarna i. Det var nämligen föräldralediga människor med barn där, som var på MYS PYS. Jag och Nathalie fick hjälpa till och jag hade riktigt trevligt. :)
Vid halv två gick vi tillbaka till skolan, de sista timmarna satt jag i en engelska sal och skrev en massa till vår redovisning som vi ska ha på Fredag, jag tyckte att det gick jätte bra att skriva och det var grymt härligt att jag hann göra det jag hann göra!

Vi slutade vid fyra och när jag var påväg hem till Mamma så gick jag in en sväng på barn klädes butiken RED som ligger i Fränsta, den har gått i konkurs och har utförsäljning, jag köpte jätte fina kläder till min kusin Emma eller rättare sagt till hennes son Ludvig.

Tjugo i sex tog jag bussen hit hem till Pappa. Kristian min söta FIS var redan här, vi hjälptes åt och gjorde Tacos, sedan bjöd vi Pappa på middag, det var jätte smarrigt.
Efter middagen gick vi ner en sväng till Växthuset, vi planterade lite dill, älsklingen och jag.

Nu sitter jag här och har snart nördat klart,.. stackars fis som ligger framför tv:n alldeles ensam. :/ Nu ska jag ta och gå in till honom. :)

Jag ska till stan imorgon efter skolan, vid två tiden. Jag ska ha en trevlig dag, med mig själv, så det så. :)

Kram och Go´natt!


Dagen i all ära och bilder från helgen!

Idag är det Måndag, utvecklings samtalet imorse gick super bra, som förväntat. ;)
Vid tio tiden så hade vi tjej grupp, det var trevligt tyckte jag, fast jag skulle helst vilja att några tjejer från min klass inte var närvarande, men man kan inte få allt.

Här är Lina Olsson, en som går i min klass.
det finns leksaker där vi samlas med tjejgruppen, Lina tyckte om hästen tror jag ;)
Hon ser lite flum ut för hon hade käkat något som man blev rosa av om man inte borstat tänderna alldeles innan.

Vi hade terränglöpning på idrotten och jobbigt som satan tyckte jag att det var. Jag gick iställe för att springa den mesta delen av spåret.

Efter skolan gick jag till badhuset och solade.
Efter att jag solat gick jag hem och där väntade en hög med massa ren tvättade kläder.


Jag har inte gjort så mycket mer än vikt tvätt känns det som, det tog sin lilla tid det. Fast jag har ätit middag förstås, Lax Potatis och Romsås. Också har min käre Mamma och jag beställt PEACE AND LOVE biljetter till mig Kristian och Agnez. :D

Idag så fick jag igen arbetet som vi skrivit för att vi fick ledigt en dag för någon vecka sedan. Det var en uppsats där jag argumenterade om droger. Jag fick MVG ;D Lycklig. Jag borde vara bra på att skriva tror jag?! ;)


Här under kommer det lite bilder från helgen som spenderades i stugan. :)


Ett av mina söta kusin barn, Ludvig, han är väldigt intresserad av plastmuggar. ;)


Tilde agerade kamera kvinna på Fredagen, det är min Moster Fia på bild.
Tilde agera kamera kvinna ;)

Tilde och Ludvig väckte mig på Lördags morgonen

Då tänkte jag att eftersom barnens Mamma Emma sov, så kunde hon få fortsätta med det ett litet tag till, så jag tog gullungarna också gick vi in till den stora, jämfört med den andra lilla, stugan.

På några av bilderna på Ludvig så är det ett lapp täcke som jag sytt på slöjden för något år sedan, som jag har lånat ut till Emma, jag tycker att det är så gulligt! :)

Tilde tyckte att vi skulle knäppa kort på hennes napp, så då gjorde vi det. :)


Jag är så stolt över mig själv, jag har bytt blöja på Ludvig efter att han bajsat. :p
Det har inte varit någon hitt förut, men nu när jag vågat prova, inser jag att det faktiskt inte är så farligt.

Senare på dagen så var Jag, Tilde och min mammas kusins tjejs barnbarn Emma och Ida ute vid vattnet nere vid herberet och kastade stenar, det var härligt, tills jag blev less. :p

Ida är den stora, Tilde den söta minsta och Emma är barnet på stenen.

Bus Tilde och bus Emma


vattnet


Jag fick locka Tilde med att vi skulle plocka en sten och ta med till momma, min moster.
Det gick bra då. :p

Efter att vi varit vid vattnet så gick vi till Sixten och Eivors husvagn.
Eivor bjöd på go´saker :)


Ännu lite senare på dagen, nere vid herberet.
Min mammas kusin Monica och min kusin Emma.

ni ser nere på bilden, de bruna trä grejerna, dom har jag målat.
Tog en bild för att visa hur fint det blev, för visst blev de det!? :)

Emma krattade löv och då passade Tilde på att kasta ut löv, där det inte ens legat några från början. ;)

Haha, Charmtrollet <3

Min kusin Emma och jag hade ju som jag skrivit om tidigare en rolig kväll!
Här är Emma på bild, det syns inte så jätte bra, men tänker man på det
då så ser man att det är en människa som lyser med en fick lampa. :)



Emma ser lite rolig ut ;) Haha


Jag älskar mina kusiner, och jag älskar min familj.
Jag älskar hela min släkt så otroligt mycket,
och jag känner mig så lyckligt lottad över att få ha
den underbara lite underliga släkt som jag har! <3

Go´kväll gott folk!

Biljetter bokad


Nu är biljetterna bokad för Mig, Kristian och Agnez till PEACE AND LOVE! :D

Jag längtar!

Mums

Det blir lax, potatis och romsås till middag! :D Mums.
Jag älskar verkligen romsås, det är så otroligt gott! :)

Film och popcorn igår

Igår kväll så kom älsklings Kristian hit. :) Vi såg en halv hyrd film också åt vi popcorn! Mys :D Anledningen till att vi såg en halv film, var inte för att den var dålig, den var rätt spännande, med vi båda var väldgt trött! :p

Nu är det Måndag morgon. Klockan är lite över halv åtta. Jag ska ha utvecklingssamtal klockan åtta, önska mig lycka till? :p
Nu ska jag ta och äta lite frukost och ringa Pappa så att han också kommer. :)

Ha det så trevligt idag! :)

Världens bästa Agnez blir Turk!


Min kompis Agnez hon for till Turkiet igår.
Jag hoppas självklart att hon får en alldeles underbar solig vecka,
men känner mig lite avundsjuk ändå. :p



Jag har varit i stugan

I Fredags skjutsade Mamma och Olle upp mig till stugan. Det hände inte mycket alls i stugan under Fredags kvällen, men det var trevligt folk där. Jag var i min moster Fia och hennes man Berras stuga. Där var även mina kusiner Lina och Emma och Emmas två söta barn, Tilde och Ludvig. :)

Igår Lördag, var jag mestadels med mina söta små kusin barn. Hjälpte till och måla lite i Herberet också. Jag hade en jätte trevlig Lördag i alla fall. Till middag åt vi grillat kött, majs och potatis, hur gott som helst var det!
Igår kväll när barnen somnat åkte jag och min kusin Emma en bit bortanför stugan där det är en massa stenar, det är bredvid det stora sjön, men vattnet har inte stigit helt än, så man kan fortfarande gå där. Vi for dit för att kolla om vi hitta några fiske drag, som hade kunnat fastna i botten där när man varit ute med båten och fiskat. :p Vi hittade inget, det var rätt mörkt ute, så vi gick med ficklampa. Men vi såg en massa grodor, också såg vi en massa grodor som parade sig, Usch och blä för det! :p
Efter att vi gått där åkte vi mot stugan igen, men kom på att vi kunde köra upp på en skogs väg, det var kul, vi såg flera Harar. Vi körde vilse kan man säga, vi visste inte var vi var och det kändes som vi kört runt runt jätte länge. Men tillslut kom vi till en liten bro, som jag kände igen, och sedan var vi vid en grill plats som vi brukar åka till på vintern. Vi följde den vägen, åt fel håll åkte vi enligt mig. Men som tur var kom vi till den vanliga vägen tillslut ändå! ;) Haha. En rolig tur var det allt!

Idag Söndag vaknade jag väldigt sent, klockan var ett!! :S Jag hade sovit i ungefär 12 timmar, är skapligt brydd över mig själv. Det har inte hänt så mycket alls idag. Jag har varit lite med söt ungarna, Tilde ochLudvig. Också har jag ätit lunch. Vid lunchen kom Mamma upp, sedan var det fika, kaffe och tårta!

Helgen har varit riktigt trevlig, bilder kommer nog imorgon. Är hos Mamma nu, sitter uppe vid hennes dator, min dator är hos Pappa, och det är till min dator jag överför bilder från telefonen!

Imorgon bittit har jag utvecklingssamtal, det kan nog inte gå annat än bra. Fast det är redan klockan åtta, vilket känns lite taskigt, med det ska nog gå bra ändå! :)

Vad har ni gjort i helgen då?


Go´kväll kära läsare!

Jag ska till stugan :D

Idag är det Fredag, det betyder ledigt i två dagar, från och med klockan två! :)

Idag så var det Pannkaka och Mexicana Soppa till lunch på skolan. Jag har ätit Pannkaka tre gånger den här veckan så är skapligt less nu. :p Haha. Det har inte hänt något speciellt alls på skolan idag, vad jag kan komma på.

Jag tog bussen hem till Pappa efter skolan, skulle dit och hämta paprika.
Åkte med min Faster Ingrid tillbaka hit till Fränsta och nu sitter jag här hemma hos Mamma.

Ikväll och troligtvis hela helgen kommer jag att vara i stugan, TOPPEN! :D Bilder kommer nog efter helgen ;)

Nu ska jag gå på Ica och köpa godsaker, som jag kan ta med mig upp till stugan! :)

Vad ska ni hitta på i helgen då? :)
Kram och Hejsvejs!

Bil vrål

Jag for till Kristian igår, Onsdag.

Tog några söta bilder imorse.
På bilden här under är det Kristian och hans Pappas hund, Pajas.


Kristian var faktiskt vaken när jag skulle iväg, för ovanlighetens skull.
Han hade suttit uppe hela natten, stackaren kunde inte somna. Aja jag sov i alla fall som en stock jag, som vanligt ;) haha

Idag är det Torsdag, på idrotten hade vi Brännboll ute, det blåste. Men var grymt kul!
Laget jag var med i vann, de andra laget var skit oseriöst medans vi hejjade och hade kul. Vi är bäst, chalalalaLA! ;D
De andra laget är surt och otrevligt!
Jag har blivit riktigt irriterad idag, på en otrevlig typ i min klass, hon är en dryg människa som jag nog skulle vilja kasta en kyckling fot för om vi suttit på Sona tillsammans, det är nog bara människor som sett grymma Prison Break som fattar det, men ändå! ;)

De sista timmarna idag på skolan hade vi Musik. Och det var kul, jag (och min grupp) är skit duktigt och grym på att spela och sjunga Lille Katt, så det så! ;D

Efter skolan gick jag hem till Mamma för att hämta en Bil grej som kommit på Posten.
Här under är bild på den, det är ett USB minne.


Jag är såå stolt över att det är mitt! :D

Efter att jag hämtat USB minnet hemma hos Mamma, så tog jag bussen hem till Pappa.
När jag skulle åka bussen blev jag väldigt glad, för jag trodde att det var slut på pengar på mitt busskort eftersom att Kristian hade lånat det, så jag fyllde på det med en hundring, och när jag fick kvittot stod det att jag hade 150kr. :)

Här hemma har jag städat en massa, och det har blivit så grymt fint. Tog inte några före bilder på "vardags rummet" uppe, så tycker att det är onödigt att lägga upp efter bilder på det, när ni inte vet vilken grymt stor förändring det blev. Jag är i alla fall jätte nöjd, och när jag visade Pappa mitt hemliga projekt som jag hållit på med i några timmar, sa han något i stil med men gud vad fint du har gjort! :D

Jag har även gjort Pannkakor till middag, åt det med glass och sirap, det går inte att ta någon frestande bild på mina pannkakor, för dom blev riktigt underlig, Men gott var det! ;)

Jag har legat länge i ett fint badrum, i ett fint badkar, med ordning runt i kring. Och det var riktigt härligt. ;D

Nu ska jag ta och läsa lite av mina favorit bloggar, sedan ska jag borsta håret och tänderna, och sedan är det natten!

Kram på er!

Städat

Det gick bra imorse även fast jag sovit lite länge, jag kom en minut försent enligt min klocka, och det gjorde inte så mycket! :p
Idag har det inte hänt så speciellt mycket alls på skolan, vi slutade klockan två.
Då tog jag bussen hem till Pappa. Jag har rensat kökslådorna i över en timme, lite tråkigt. Men det behövdes och det blev fint! :)
Jag har även läst lite tråkiga engelska glosor. ;)
Också har jag kollat i garderoberna uppe på mitt rum, bland gamla skol papper och sådant. Så nu har jag fint i garderoberna också har jag lagt en massa papper i en hög som ska till pappers insamlingen. :)

Jag hittade ett brev när jag städade, från en norsk brevkompis som jag hade för några år sedan. Vi träffades i Leksand på campingen där för flera år sedan. Hon skickade två brev till mig på slutet och jag känner mig så dum, för jag tror att jag var lat, men jag hade tappat bort hennes adress, men i ett brev skickade hon en mail adress, också sökte jag inte upp henne. Jag funderar i alla fall på att skicka ett brev till henne, Monja tror jag att hon heter. :)

Jag kanske åker till Kristian senare.
Förhoppningsvis i alla fall, för jag vill vill vill vara med honom nu! <3

Go´kväll :)

Försovit mig

Jag somnade om efter att pappa väckt mig imorse, jag vet inte vart alarmet på telefonen tagit vägen. :p
Men jag behöver snabba mig nu, får ju som tur var, oftast skjuts på morgonen eftersom att Pappa ändå ska till Mamma på blomster affären med blommor ! :)

Gissa vad som hände då, när jag var lite halv stressad och skulle smöra mackan alldeles nyss, så går plast smörkniven av.
Otur börjar jag dagen med, så vi får se var det slutar ;p

Hejhopp :)


Älskling

Nu skickade Kristian sms, så det är bra nu! :D
Nu kan jag somna utan en massa tankar och en klump i magen.

Jag älskar dig, min sötFIS och mitt hjärtegull <3
Jag sa, visa att du älskar mig ;)


Glass

Glass bild från nyss! :)



Nu så ska jag strax gå upp och duscha i badkaret, eller om det kanske blir så att jag badar,
får se vad som känns bäst.
Sedan ska jag förhoppningsvis hinna torka håret innan jag somnar,
det märks på morgondagens frisyr om jag suttit vaken och torkat det eller inte,
men som sagt sova ska jag göra, så..

Go´natt gott folk! :)


Det fungerar, INTERNET HOS PAPPA FUNGERAR! :D

Jag var till stan med Pappa förut. Och där såg jag en rolig sak som gjorde mig på lite bättre humör för en stund! :) Pappa och jag åkte omkring och försökte hitta en adress, dit han skulle med blommor, då så såg jag en skylt vid några lägenheter och på den stod det: Kör sakta levande barn! Haha, det tyckte jag var grymt komiskt. Fast sedan såg jag en massa liknande som det stod lekande barn på, och då kom jag på att någon säkert skrivit över en bokstav, med det var kul ändå! :D

Vi var en sväng till Härnösand för att Pappa skulle hämta ampel krukor, och det gjorde att vi bara hade en kvart på oss inne på IKEA. Men det gick bra ändå. sakerna jag tänkte köpa hade ju utgått ur sortimentet så det var inge mer speciellt jag skulle kolla på.
Fast vi köpte en fin tandborst mugg. :)



Jag hade tänkt köpa såna här grejer som man har ute på kanterna på gardinerna. När jag inte hittade några frågade jag en dam som jobbade där, och hon berättade att dom jag ville ha, hade utgått ur sortimentet och att man inte kommer att kunna köpa lösa såna i framtiden... :/ Det fanns heller inga pinnar som man hänger upp panel längds gardiner på om man ska ha flera stycken, just nu. Men det gjorde inte så mycket, vart mest sur över att dom där grejerna man har längst ute på gardinstången inte fanns.
Sedan när vi kom till kassan, så tänkte vi köpa AAA batterier, men det fanns inte där, så då frågade jag en dam om dom. Hon sa att isåfall så fanns dom på lamp avdelningen och aldrig att jag orkade gå tilbaka dit, så det blev inga batterier heller, fast vi hittade batterier senare på Coop Forum, så det gick ju bra.

Det blev en räksmörgås till middag, det var det jag vart sugen på när jag såg dom. Och det var det som fanns, på Coop. :p
Vi var in på willys en sväng, så nu har vi juice och lite fler saker som jag kan äta, jag äter ju som en häst jag, oftast! :p Haha

Jag blev lite less på vägen hem, det såg så dystert och regningt ut, det var inte så där mysigt, som det brukar kunna vara ibland.
Också pratade jag med Kristian lite, han svarade ju att han älskar mig, så det är ju bra. Men han var inge trevligt när jag ringde, han lät inge glad och vägrade säga vad det var.. Så nu går jag omkring med en liten klump i magen. Och det känns SKIT!!.

Men nu till det bästa!! ;D
Jag kom på att jag verkligen längtade efter datorn och bloggar förut, när jag satt där i bilen, så då tänkte jag att jag verkligen skulle se till att fixa internet, för jag vill såå gärna ha det.
Så då för en liten stund sen när vi kom hem, då så slog jag igång min älskade dator, Pappa gick ner till växthuset och fixade med några kablar, och jag gjorde något som det stod att man skulle göra i en broshyr man fått med den där grejen med lamporna som ska lysa för att internet ska fungera, och VIPS så hade jag internet!
Jag är så glad att det nu finns internet hos min pappa, och mig! :D

När jag satt på dom sista timmarna i skolan idag, så skickade min käre Mamma sms och hon skrev att jag fått ett platt paket på posten. Då skrev jag snabbt att hon skulle öppna det, och hon gjorde det. Där i låg det en sån här plast grej som man fäster bak på bärbara datorer, som jag fått för att jag skickat in Bilar koder! :)
Det ska även komma ett USB minne i form av en rosa bil, fast Mamma trodde att det kanske kommer när hon betalat in frakten för det första paketet, och det hoppas jag verkligen! :)

Ringde Pappa och sa att internet fungerar
så nu ska vi fira med glass och allt som man har till! :)

Go´kväll kära läsare! :)


Stan strax med Pappa

Idag har jag varit på skolan, jag har varit lite sur och irriterad och less hela dagen typ. 
Jag ska ha mens och det brukar kunna bli så att jag inte är på så bra humör då. :p
Jag sprang och träffade Kristian en sväng på lunch rasten, för han var alldeles bredvid min skola typ, för han skulle ta bussen till Ljungaverk, mitt hjärtegull! <3

Nu tänker jag skryta lite jag fick tillbaka "Mina framtids drömmar" uppsatsen och där hade den nya svenska lärare vikarien också betygsatt mina framtids drömmar som MVG. :D
Tror ni att jag blev glad eller? Jaa då, jag fick även en kommentar där det stod: Mycket bra språk och många kloka tankar, jag blir imponerad med tanke på Din ålder! Du har verkligen tagit uppgiften på allvar! AnnC. Stolt, stolt stolt! :)

Jag tänkte ringa och prata med Kristian förut på två rasten när det var fika. Men då tryckte han upptaget och bestämde sig  för att vara sur och otrevlig, för det har han varit sedan dess och sedan dess har vi sms bråkat. Det känns riktigt SKIT just nu!!!!. :/
Men men, det blir nog snart bättre, hoppas jag!! :)

Efter två fikat gick jag till sal två, det är en omprovs sal. Men det var ingen annan än jag och min lärare Emma där, så det var riktigt härligt. Jag har suttit och kollat igenom förr förra årets Nationella prov i matte, och det gick faktiskt bra med dom flesta uppgifterna, så det är jag glad över! :)

När jag slutat skolan vid halv fyra så ringde jag till Pappa, han skulle nästan till stan med en blom utkörning, så då tänkte han passa på att fara till Härnösand tror jag, och sedan ska vi nog förhoppningsvis kanske in på IKEA och på en till affär som heter Gottgruvan, jag hoppas att vi hinner på Gottgruvan för jag vill verkligen dit! :) Jag hoppas att vi kan äta något mumsigt också, jag får se vad som händer.

Kram på er och ha en trevlig kväll, det ska jag försöka att ha!
En kommentar eller flera skulle inte sitta helt fel? ;)


Jag är med Agnez

TralalalaLA

Idag är det Måndag och jag har varit på skolan, fick reda på lite roliga saker.
Jag fick MVG på hemprovet i biologi om lungor som jag lämnat in för någon vecka sedan. Sedan så fick jag även MVG+ på Matte provet, det är jag riktigt stolt över. För jag fick 42/40 poäng :D Jag hade alla rätt på själva provet och sedan fick jag två plus poäng för att jag lämnat in två matte läxor.

Idag hade vi tjejgrupp, det var trevligt. Vi tjejer i klassen satt i ett hus nedanför skolan och pratade, vi har två vuxna som är med, den ena är kuraton och den andra är en tjej som arbetar inom kyrkan typ. :p Idag så fick vi äta frukt och godis, och sedan presenterade vi oss, jag tror att vi har det här för att vi tjejer i klassen ska få mer sammanhållning. Jag tyckte att det var roligt i alla fall och jag ser fram emot nästa gång, som jag tror är nästa Måndag

Jag har sytt klart mina mjukis byxor som jag gjort på slöjden, dom vart fina. Dom är svarta med rosa mudd, lägger nog upp någon bild på dom i framtiden. Fast jag är inte riktigt klar, för jag ska göra rosa handavtryck på rumpan, med hjälp av Kristians händer ;) haha

Agnez är här hos mig nu, vi är hos Mamma i Fränsta.
Strax ska vi äta pannkakor, som är Agnez favorit rätt! Sedan då ska vi gå till Pappa och inte göra något speciellt alls tror jag, fast vem vet vad som händer ;)

gammal lite halv flum bild på Agnez ;)


Agnez är världens bästa kompis, så det så! :D
jag vill aldrig att vi inte ska vara kompisar!

Go´kväll Grott människor :p

Sandwich grill och för mycket tankar

Igår var det Lördag och jag hade tänkt haft en trevlig pratstunds kväll eventuellt med lite vin drickning hemma hos mig i Fränsta, med Agnez.
Men Agnez hon åkte till Naggen, så kvällen blev inte som jag tänkt. :p

Igår så vaknade jag vid tolv tiden, åt frukost och sedan gick jag ner till växthuset. Vid två tiden åkte Pappa och jag mot Sundsvall, där var vi hela dagen. Hittade inte så mycket vettigt, som jag tänkt hitta. Men jag köpte presenter till Elisabet eftersom att hon fyllde år, köpte en skitsnygg badanka som liknade Elisabet också ett par coola rosa brillor som det stod HAPPY BIRTHDAY på. Sedan fick hon även presentkort på Lagerhaus och på Bio jag tänkte att Jag, Elisabet och min kusin Anna skulle gå på Bio någon gång framöver om det kommer någon bra. Elisabet fick också blommor, såklart. En Orkidé i kruka. Sedan köpte jag även fyra bad ankor till mig själv, eller till Pappas badrum uppe, för dom var så häftiga och hade personlighet. Haha. Slänger in bild på dom någon gång framöver.
Pappa och jag var även in på IKEA där hade jag tänkt köpa mycket, men dom skulle stänga inom en halv timme, så det vart inge roligt!! Jag fick två stora plastlådor som jag ska ha under sängen hemma hos min mamma i alla fall, av pappa. :)

Efter att vi varit på IKEA for vi till Willys och handlade mat och sedan bar det iväg hemmåt.

Vi var hem till min kusin Mikael, hans tjej Phan och deras dotter Elisabet, mitt kusin barn. Vi var dit eftersom att Elisabet fyllde 17 år.
Grattis till henne, fick inte till nå internet hemma hos pappa igår, därför blev det inge grattis inlägg igår.
Hos Elisabet åt vi i alla fall en jätte smarrig tårta. :)
Bilderna här under har jag stulit ifrån Elisabets bilddagbok.

Här är födelsedags barnet Elisabet och hennes pojke Jimmy till vänster

Jag var inte där när det var sådär ljust ute, men ändå. :p
Elisabet hade en fin klänning och kofta!
Jimmy, Madde och "SNYGGA" Jag i Elisabets brillor


"SNYGGA" Madde i Elisabets brillor

Igår Lördag och natten mot idag Söndag så pysslade jag en massa i Pappas kök. Jag städade och plockade och städade och städade sedan ännu mer. Sedan var klockan halv fyra och jag började bli hungrig, då gick jag och la mig.

Vaknade halv tolv idag Söndag, kollade på klockan och somnade om. Sedan vaknade jag vid två, åt frukost vid tre tiden. Jag och Pappa åt toast mackor eftersom att jag hittat en helt oanvänd röd toast maskin i en kartong när jag städade natten mot idag.


Om jag inte minns helt fel, fick Pappa den där toast grejen från Obh nordica för att han köpt några mackor eller något sådant. :p Haha.

Idag har det inte hänt så mycket alls, det har inte hunnit eftersom att jag sovit bort dagen, så att den blev kort. :p
Jag har mest funderat. På hur jag vill att det ska se ut hos Pappa, och hos Mamma, eller rättare sagt hur det ska se ut i mina hem. :)

Nu ska jag skriva ett skol arbete, en uppsats som man ska göra i utbyte mot en lovdag som vi hade i Torsdags, den sista April. Sedan när jag är klar med det, om jag skulle råka bli det någon gång.. Så ska jag cykla till Pappa, ska äta en ganska sen middag där och sedan sova om jag lyckas med det, har ju sovit lite konstigt den sista tiden. Det är för mycket tankar som snurrar runt i huvudet.. :)

Go´kväll g(r)ott folk
HAHA ;)


Valborg heter det

Igår Torsdag, så åkte jag till Bodil en sväng och hälsade på där. Det var trevligt, hade med mig lite presenter och en bukett till dom.
Fick träffa deras nyanlända lilla skrutt, han var inte liten för åldern, men jag tyckte han var mindre än någon bebis jag sett på ett bra tag i alla fall.

Här under har jag tagit ett kort på en snygg skylt,
som sitter inne på Bodils toalett. :)
Haha

Efter att jag varit hos Bodil åkte jag hem till mamma i Fränsta. Sedan skjutsade Mamma mig till Ljunga, var där ett litet tag, har bilder som jag knäppte hos Conny.
Älsklingen var där, så därför åkte jag dit. ;)

Lite (konstigt) folk på första bilden, älsklings Kristian på 2:a, och (snygg) Ted E på 3.e. ;)


När jag varit i Ljunga ungefär en halv timme eller något sådant, så tog jag och Kristian tåget till Ånge.
Där mötte vi upp Agnez också mötte vi upp Kenny. :p


Här under har jag lite bilder från kvällen, vi var utanför Daniel. Där var vi tills lite efter klockan nio, för då sa Daniel något som lät väldigt drygt i Kristians öron, så han gick därifrån, förbannad. :p Jag tyckte också att han var lite otrevlig, men skit samma.
Vi tog 21.52 tåget hem till Ljunga och gick sedan till Conny, där var det mörkt, och partaj! :)
Kristian och jag blev lite oense :p Men åkte hem tillsammans i alla fall, runt tolv tiden. Fick skjuts av min käre Pappa. Kristian och jag sov där inatt. :)

Lite folk på första bilden, (snygg) Jag på 2:a och (Snyggaste) Agnez på 3:e
<3
Jag på den första bilden, lite nytt folk på den 2:a, Kristian agerade kameraman på den 3:e ;)
Kristian agerade fotograf

Jag sa: Visa att du älskar mig <3
Resultatet ;)
Jag sa, visa att du älskar mig ;)

Jag älskar dig, även fast vi inte blir bra på kort tillsammans! ;) Haha
Snyggingar ;)


ALLDELES FÖRTIDIGT, vaknade eller väcktes jag imorse. Jag vet inte riktigt varför jag vakna, men skyller på att Kristian brukar föra liv som en elefant enligt mig i alla fall, på morgonen. :p HAHA. Klockan var fem..... Jag kunde inte somna om..... Hade alldeles för mycket tankar tror jag. Klev upp vid sex tiden och gick ner i köket och började rita lite, på hur vi skulle kunna göra om på toaletten uppe, hos min pappa.
Gick sedan upp så fort jag hörde att pappa var vaken, och berättade om mina planer.
Imorgon ska vi fara till Sundsvall och inhandla lite grejer! :D

Min inte nu levande Mormors bror Albert fyllde 68år idag. Så imorse ringde han och berättade det, och bjöd oss på kaffe och tårta. Jag, Kristian och Pappa åkte dit imorse med en blombukett, vi bjöds på köpt tårta och kaffe, jag tänker inte skriva att det var jätte gott eller något sådant, för det tyckte jag inte. :p

Jag upptäckte imorse att min kära jacka inte var hemma.. Oj oj, vart kan den ha tagit vägen, behövde mina p-piller. Pappa skjutsade mig och Kristian till Ljunga, till Conny, för att titta efter den. Jackan var tack och lov hos Conny, och jag blev jätte massa glad när Kristian kom med den. Vi lämnade Kristian i Ljunga, för han ville stanna där.


Idag har jag ätit två pizza bitar, sedan har jag rensat i min fina gröna sandlåda, som nu är en jordgubbs odling.
Har före och efter bilder, för att visa hur duktig jag var. :p


Var med om en mycket läskig sak, det kom en kuslig skalbagge krypandes, när jag såg den tänkte jag döda den. Men jag var så godhjärtad och lät den leva, vågade inte röra vid den. :p Visst är jag snäll då ;)

Vi hade öppet i växthuset idag, så har inte suttit göra lös, även fast det inte kom så mycket kunder, men men. :)

Vid fyra tiden var jag hungrig som ett as, om dom nu är hungriga! :p
Pappa och jag for och hämtade Kristian i Ljunga och åkte sedan till Pizzerian Vagabondo i Fränsta och käkade sallad, det var riktigt riktigt mumsigt. :)
Efter att vi ätit skjutsade vi upp Kristian till Anton.

När jag kom bort till pappa igen så krattade jag två gräsmattor där, ska visa bilder i framtiden på mina hus, både hos Mamma och Pappa. Men idag när jag tänkte knäppa kort på Pappas så stod två av Pappas bilar och hans släpvagn på gården, då kom jag på att det inte skulle se nå fint ut, så tog inte något kort, men jag ska göra det i framtiden! :)

Jag är lite uppsvälld på vänster handen.. :/ Fast jag fick ett par bra handskar att använda förut, av våran granne Lasse. :)

Jag och pappa for till Faster Ingrid och Bosse och min kusin Anna förut, vi fikade lite och det pratades och skvallrades, som vanligt xD

När vi kom hem badade jag och rakade benen, för de som vill veta. :p haha.

Sedan gick jag in till Fränsta. Det tycker jag är bra gjort. Skulle lämna busskortet till min älsklings Kristian, för han är en mupp och tappar eller glömmer oftast bort sina egna saker. <3

Nu sitter jag här hemma hos Mamma, hon och Olle är inte hemma. För dom är i huset i Gimåfors. Men katten är hemma i alla fall, inte just nu förstås, för hon skulle ut och ragga på nå killar tror jag, hon gick ut när jag kom hem. ;) Jag hoppas hoppas hoppas att hon vill komma in nu när jag ska gå. Så jag slipper vara orolig över henne. Vi bor ju nära vägen och jag är så rädd att några dårar ska köra för snabbt här.. Jag vill aldrig att det ska hända!

Nu ska jag gå ut och bajsa på katten, nej jag ska kissa på henne, men jag tycker att det är lite komiskt när man säger sådär. Önska mig lycka till med att få in katten.
Sedan ska jag ta ut den fula oranga cykeln och cykla hem till pappa, där ska jag läsa bibeln tills jag somnar, för imorgon ska vi ju som jag skrivit tidigare till Sundsvall. När jag skrivit bibeln, menar jag egentligen IKEA katalogen. :p Haha.

Go´natt g(r)ott folk!

Imorgon, eller någon annan dag, ska jag skriva ett inlägg om gröna/svarta fingrar! ;D