PEACE AND LOVE

Förra Måndagen så var Agnez hos mig, vi började prata om legitimation och kom på att vi inte är så jätte lik våra leg, men vi försökte se ganska lik ut. :p

Resultatet blev jätte fint

 


För en vecka sedan så åkte Jag, Kristian och Agnez buss från Sundsvall mot Borlänge. För vi var påväg mot PEACE AND LOVE :)

Bussen stannade i Tunnebro och det var verkligen härligt att vi stannade där, mådde så himla dåligt hela vägen. Kristian köpte ett korv bröd och matade fåglarna ;)


På campingen började jag må riktigt kasst i magen, men vi lyckades sätta ihop tältet i alla fall, Kristian hjälpte till i början, men hans tålamod sprang iväg, en pinne gick sönder och Kristian gick och hälsade på lite kompisar. Agnez och jag är i alla fall grym som lyckades sätta ihop tältet. :)
Tältet såg lite tokigt ut, eftersom att en pinne gått sönder, men det funkade. :p

Några som kom gåendes lyckades tappa ut sina lådor med öl,
så folk sprang fram och hämtade sprutande ölburkar. ;)

De första dagarna det vill säga under Tisdagen och Onsdagen så mådde jag BAJS. Det enda jag gjorde var att jag låg i tältet och kollade ut på alla som gick förbi, gick på bajamajorna och gick på konsum ibland för att köpa blåbärssoppa.
Detta var vad jag såg under Tisdagen och Onsdagen.. :/
 

Det var ju tur att vi hade tältet så centralt eller vad man ska kalla det, i en korsning typ, för då fick jag se alla möjliga människor som gick förbi. Lite tråkigare var det när man skulle sova, när man hörde fyrhjulingarna som dom som jobbade där åkte runt med, men det är smällar man får ta. Som när man vaknade på morgonen och höll på att svettas ihjäl.. Och madrassen var så tom på luft så när Kristian klev upp så låg jag på backen tills jag orkade palla mig upp för att pumpa upp den.

På Torsdagen när jag vaknat till liv, så gick jag och Agnez en sväng, då träffade vi på GULA GUBBEN. Han är så grym och kul, jag köpte hans skiva för hundra pengar, också bad jag om hans autograf. :) Skivan var ett köp som jag verkligen inte ångrar i alla fall, vi lyssnade på den iförrgår när vi åkte hem från stan och den var så jävla kul och jag skrattade så mycket!! ;D

På Torsdagen så kom det en kille och frågade om vi ville köpa cider, varpå vi svarade att det var bra, då sa han, varför är det bra med alla, då så sa jag att alla kanske hade en massa, så svarade han jasså, det är så? Nja, sa jag. Men så frågade i alla fall den där killen om han fick slå sig ner, vilket han fick. Han satt där och pratade, men sedan gick han. :)
Lite senare så kommer samma kille som tidigare försökt sälja cidern, gåendes med en kompis, han stannar till och frågar om han får slå sig ner, visst säger vi. Det vi inte visste då var att han hade fått ihop ett litet kompis gäng sedan sist som följde med på köpet. xD Det gick bra ändå, dom flesta satt och var osocial och verkade allmänt otrevlig, men det var rätt så kul ändå. :p

Här är hela gänget, med Kristian vilandes i bakgrunden..


Jag, Kristian, Agnez, Robin, Micke, Matilda och Matildas bror var på PROMOE
Dom jag var med ;)
 

Promoe var bra. :)


Såhär kan fötterna se ut efter en lite hoppig låt som SVENNE BANAN ;)


Kristian och Jag såg på strippande clowner. Det var skojigt! :)


Volbeat var så jävla grym, det är det bästa jag sett! :)
Det var så jävla häftigt, går knappt förklara hur bra jag tyckte att det var.


Tänkte se Thåström, men där var det proppfullt med folk så det vart inge kul.


På Fredagen så såg vi på Governor Andy, dom var bra. :)


Också såg vi Timbuktu, han hedrade verkligen Michael Jacksson och det tyckte jag var fint, det var en häftig spelning. :)


Kristian hittade ett par fula glasögon. Som Robin hade på sig. :p


Det fanns en jätte häftig cirkus alldeles bredvid ingången när man kommit in på festival området. :) Där vigde dom folk,  jätte oseriöst för 10 kronor, man kunde även skilja sig för 12 kronor ;) Haha. Det är prästen med ciggen(?) i handen :p


Kristian fick målade läppar :) Det blev.. Jätte fint. :p HAHA
 

En "jätte seriös" typ kompis. :p


Mumsig taco tallrik som jag ätit två gånger. ;)


Jag har ätit så mycket glass!! ;) De första dagarna åt jag ju knappt någonting alls förutom blåbärssoppa, men resten av veckan. :)
Jag har upptäckt en mumsig glass, långa farbrorn med hallon smak.


På lördagen såg vi på Kalle Baah :) Det var skoj, fast jag var lite trött i benen så satt bredvid den största delen av spelningen.
 

Viktor tokade sig med håret och jag bad om en puss bild med Kristian, mysigt det ser ut ;)


Det finns nya triss nu, det var någon som visade mig den. Man kan vinna 25 kr även fast det inte är tre stycken i den vanliga rutan. ;)


Igår sov jag till ett, jag fick inte mycket alls gjort igår. :p På kvällen åkte jag med Mamma och Olle till huset i Gimåfors, badade i sjön, det var 25grader, så jävla härligt! :)

Jag fixade iordning lite i min lilla stuga, tog ut sängen och tog ut lite små roligt krafs, pynt, som snäckor och ljusstakar i form av fyrar med mera :)

Nu ska jag åka till stan med Feliziah, Henrik, Kristian och Patrik, vi ska på Gatufesten :)

Hejdå ;D

Midsommar

I Fredags åkte Jag och Kristian med Mamma och Olle upp till huset i Gimåfors. När vi åkte upp såg jag att det var en ny jätte fin skylt som var uppsatt i Nordanede! :)

När vi kommit upp till Gimåfors så bytte jag mina jul gardiner mot ett par sommriga vita, också hade jag med mig några fina orkideér som jag satte i fönstrena. Det blev fint tyckte jag
Före och efter
 

Jag plockade blommor och gjorde en bukett till Mamma, min Mamma tycker nämligen att det är finast med blommor som växt ute. :)


Sedan plockade jag blommor så gjorde Mamma en krans till mig och jag gjorde en till henne. Dom blev stiliga, fast tråkigt nog såg dom riktigt trötta och hängiga ut senare på kvällen :p

  
  

Vi åkte båt till Fia och Berra och alla andra i Leringen! :)
Snygga leenden, inte! :p
 
Fina sjön.


Vi åt jordgubbar dopppade i choklad och drack någonting som jag inte tycker smaka gott, sedan dansade vi runt midsommar stången som min härliga släkt redan tillverkat när vi kom. Härlig tradition!! ;D

Jag och Kristian busade med mina kusin barn Tilde och Ludvig.

Tilde och Kristian såg så söt ut! :)
Dom lekte med vatten och skjutsade tallrikar i skottkärran
 

tröttnade på det och gick på styltor. :)


Här har vi släkt (på Mammas sida) som sitter och äter middag på logen, jag tycker om dom flesta :)

Det är synd att min kamera på mobilen suger när det är mörkt
Vi åt i alla fall super god mat, jag åt ett grillspett och fy vad det var gott! :D

Efter maten (eller var den mitt i, under) så skulle söt Tilde gå på styltor igen, den här gången hjälpte Gille till :)


Jag och Kristian sov i Fia och Berras sov stuga.
På Lördags morgonen väcktes jag av denna söt fis, Ludvig.

På Lördagen var jag och lite släktingar och deras partners och partnernas barn, föräldrar och syskon på brännboll i Nordanede, ganska härligt som det brukar vara! :) 
Min Moster Fia och mitt kusin barn Tilde längst fram på bilden.


Sixtens Änglar, chalalalaLA!


Det fanns en rolig hoppborg där på sidan av planen som Jag, mitt kusin barn Tilde och min tremänning Erik,s son Alvin spenderade mycket tid i, jätte skoj faktiskt.

Förutom att det var några snorungar som var dum och inte tänkte sig för utan hoppade så att Tilde började att blöda från läppen, det gick bra, men jag tyckte att det var läskigt.

Mamma och Olle skulle hem på Lördag kvällen, så Berra min mosters man, och Tilde skulle skjutsa över dom med båten på andra sidan sjön. Båt motorn fungerade inte så Berra fick ro över och tillbaka, det är en bit och jag kan lova att han var ganska irriterad när han kom tillbaka :p

oj nu ser jag vilken vinkel det är ifrån, det här var efter brännbollen, när vi varit hem och dusha så åkte vi med bilen på andra sidann sjön så kom Berra och Tilde och hämta oss. :p

På Lördags kvällen skjutsade min kusin Emma ner mig, min andra kusin Lina och Kristian till Viskan.
Bilder från bilen, en riktigt rolig färd.
Emma och Lina, Tok Lina, och Kristian
  

I Viskans Parken var det partaj och riktigt, riktigt mycket folk. :) Träffade på alla sorters människor,
en snurrig Anton min Pappa, Emma L, hennes syster, Oliver, Lina O och Cecilia, Filip, Kenny, Ånge och några läskiga typer.. Ja alla sorters människor i olika åldrar från överallt, riktigt skojjsigt.
En snurrig Anton som sitter bredvid Kristian


Emma L och hennes syster Marie, med hår. :p


Min roliga (onyktra) Pappa pratade med Emmas Pappa, ordningsvakten. :p


Nu ska jag berätta en sak om min Pappa, när han druckit, så brukar det kunna bli så att han dansar sin dans, som ingen annan dansar, utan sin alldeles egna galna dans, det ser roligt ut, fast det är lite pinsamt också, men det är ingen fara. :)

Filip träffade jag på också :p


Jag gjorde en god gärning, det var en onykter kille som stod utanför ingången med sin påse som innehöll någon öl, sedan lämnade han påsen och gick in, också kom det en klasskompis till mig och frågade om jag hade något att dricka också tipsade jag om påsen som låg bredvid mig, en god gärning om du frågar mig!! :D Haha.

Min kusin Emma och hennes kille Robin kom och hämtade oss vid två tiden, vi for upp till Fia och Berras stuga i Leringen och sov där. Emma och Robin på en lite tokig bild. :p


Söndag var en underbar DAG, efter den underbara dagen kom en bråkig kväll men det är inget jag tänker prata om.
Mamma kom och hämtade Kristian och mig också åkte vi till huset i Gimåfors.
Det var soligt och varmt och super duper härligt, jag solade jätte mycket och låg i min älskade underbara hammcok. :) Jag och Kristian, Mamma och Olle åkte med båten till mitten av bron i Gimåfors, där det finns ett litet vindskydd, där lekte vi namn leken, den går till såhär, jag kanske säger Erica då ska den som är efter mig säga ett namn som börjar på bokstaven som namnet som jag sa slutade på. :p Vi åt paprika och dipp eller jag åt väll upp det mesta, det var jätte mumsigt. :) Jag rodde fram och tillbaka, tanken var att träna magen! :)

Det var som sagt en jätte härlig dag, vi lade ut abborrkaggen, det är en stål näts bur som man fångar fisk i. Vi fick, efter bara ett litet tag en abborre som Kristian rensade och sedan kokade, och sedan fick katten äta den, hur det gick vet jag inte, hon är väldigt kinkig med nya saker min katt. :p


Imorse åkte vi hem ifrån huset i Gimåfors rätt så tidigt, tror klockan var halv åtta.
Min katt, hon var rolig att se på imorse, hon lekte med en liten mus. :p
 

Jag såg en ekorre, som det var synd om för det var några fåglar som attackerade den. Fast sedan berättade Olle att det nog var för att Ekorrar brukar äta upp fågel äggen, men men det såg ut att vara synd om den i alla fall, och jag kom riktigt nära den söta lilla varelsen :p


Jag har mått skit sedan igår kväll, har känt mig febrig och trött/slö, blir jätte lätt super orkeslös. :/

Jag cyklade bort på Färghandeln förut för att köpte sminkborttagning, det gick bra, men när jag sedan skulle cykla uppför en backe för att komma till Apoteket var det verkligen jobbigt. Köpte i alla fall solskydd på Apoteket, för att ta med på festivalen, vi ska ju nämligen åka på PEACE AND LOVE imorgon, det känns så härligt och jag hoppas att jag kommer må bra imorgon. För jag tror inte att det är någon höjdare att vara på festival i ungefär en vecka och ha feber..
Jag tog en alvedon förut, jag som aldrig äter huvudvärks tabletter och liknande, för det var så att ett tag åt jag riktigt många av dom och dom slutade liksom verka. Men i alla fall så tror jag att det hjälpte mot febern, jag känner mig inte lika konstig i temperaturen längre. :p

Nu ska jag nog gå och vila. Kristian kommer nog snart, och Agnez ska också komma senare, båda ska sova hos mig inatt, för imorgon bitti ska vi upp rätt så tidigt ska åka till stan vid halv åtta, min snälla Mamma ska skjutsa oss, ska äta frukost på Mcdonalds.
Jag ska ha så roligt på PEACE AND LOVE, hoppas på att det blir fint väder i Borlänge! :)

Hejdå! :)

Staden

Igår så var det ju ingen vanlig dag, för igår var det Kristians födelsedag. :) Vi var till stan och hade mysigt. Vi åt på Mcdonalds, plus menyer så att jag fick coca cola glas :D

Mc donalds hade skaffat nya peppar påsar ;)

Kristian hittade ett par fina skor och jag hittade en bikini, en strand klänning och ett par jeans shorts! :) Jag köpte ett fint ljus till Mamma på Lagerhaus som det stod "Du är lysande Mamma" på. :)

Vi for hem från stan vid fem. När vi kommit hem, åkte vi till Ljunga och bjöd Kristians Pappa på god tårtor! :D Sedan åkte vi till Fränsta jag gick hem och såg på tv, diskade(!!!),vek kläder och tvättade håret, Kristian gick upp till Anton. När jag blivit klar med allt så gick jag också upp till Anton, det var vid halv elva någon gång.

Kenny var också där hos Anton, han skulle hänga upp några ny tvättade kläder,
det var ett jävla arbete det :p HAHA, va jag skrattade ;)
  

Kristian och Jag kom hem till mig igen vid två.. :p

Idag har det inte hänt så mycket. Jag och Kristian ska åka med Mamma och Olle till stugan och vi ska ha det så trevligt i helgen, förhoppningsvis, jag lär ju bli lite sur över detta jävla alkohol drickandes men det går nog bra, nu när jag har Kristian med mig som kan lugna ner mig! :)

Hoppas att ni också får en
Trevlig Midsommar! :)

TralalalaLAAA

Nu till morgonen har jag gjort snygg tårtan som är på bild i förra inlägget. :)
Av Mamma (och Olle) fick Kristian pengar, och snacka om att jag blev brydd förut när Pappa kom med en påse kläder. Min Pappa hade köpt kläder i present till min pojk! :D
Jag och Kristian ska åka till stan med ett tåg som går vid ett, där ska vi kolla på jeans shorts åt mig, skor och tröjor åt honom. Också ska vi ha det allmänt mysigt förstås! :)

Hoppas ni också får en mysig dag!


Kristians tårta



Grattis till Kristian som fyller år idag!


Jag älskar dig så enormt
 du är min värld, mitt allt <3

Planteringar och Smörgåstårta

Igår så var det Tisdag, jag och Kristian åkte mot Ånge med en buss som gick vid tolv.
Vi träffade Madde och Elisabet på bussen. När vi kommit fram till Ånge gick vi allihopa på Söderins och åt, jag åt en kebab tallrik, riktigt mumsigt var det, fast det var lite snålt med bara en feferoni. Jag orkade inte äta upp allt, så vi pratade med Agnez som kom till min undsättning och åt upp. :p

Sedan skulle Kristian på något möte, så jag följde med tjejerna på ungdoms motagningen. Vi hade det trevligt och mysigt där, och skrattade en massa. ;)

Två leende bilder från mys ungdomsmottagningen :)
 

Vid tre tiden så åkte Kristian och jag buss hem till Pappa. Vi gick  ner till Växthuset och hjälpte till där. När jag senare gick upp till huset för att hämta något, märkte jag att min foppa toffla med plast blommor på, hade fått gröna kvistar.

Pimped sko by the nature. HAHA

På kvällen följde jag och Kristian med Pappa, Mamma, Anna och Olle till Bräcke för att plantera. Vi åt mat på grillen där, jag och Kristian åt grillbiff med strips och dressing, riktigt mumsigt. Fast det var lite ovana människor som stod i kassan tror jag. :p

Första stället vi planterade på. Kristian, Pappa och urnorna :p

Urnan jag bestämde blommor i, nästan helt själv.. Pappa tyckte att det såg "dystert" ut med bara rosa, så jag fick lov att sätta i några tagetes också, för de som inte vet så är det dom gula blommorna. :)

Nu ser jag att Pappa tryckt i nå lila petunior också. :p

Jag hade mina snygga stövlar på mig, så tänkte passa på att knäppa kort på dom, så kom Kristian (och förstörde) med sin ena foppa toffla. :p

Efter att vi planterat där så skulle vi till ett nytt ställe, men pojken behövde gå på toa så då stannade vi till vid nå toaletter. :p På toalett husets sida satt det en snygg skylt! :)

Vi åkte till ett annat ställe och planterade, resultatet

Efter de planteringarna åkte vi hem till Pappa. Å HERREGUD, FY FAN.. Jag somnade verkligen ovaggad efter det. :)

Idag Onsdag så har Jag och Kristian varit och hjälpt till i växthuset lite, jag har bytt gardiner i rummet bredvid mitt också har jag solat. :) Vi for till Fränsta vid fyra tiden. Jag var på Ica och pantade förut, hade med mig en proppfull IKEA kasse, och fyra ICA kassar, fick 97 kronor! :D
Jag och älsklingen var och handla förut, för vi skulle göra tårtor, min älskling fyller nämligen år imorgon. :) Jag blev så glad och stolt, när jag såg att Kristian lagt ner EKOLOGISK creme fraiche i vagnen. :p



och älsklingen tog också Svenska tomater! ;) hihi


Älsklings Kristian har gjort en snygg smörgås tårta.


Jag har gjort maräng bottnar, det tar 90 minuter gånger två, för jag ska ha två lager, men nu är dom klar. :)
Vi har köpt mat från Vagabondo, nu börjar jag få lite dåligt samvete för allt mitt ute ätande, men efter PEACE AND LOVE ska det bli ändring på det. :) Jag tog i alla fall ett kebab skrov, det var gott, har aldrig ätit kebab med bröd tidigare. :)

Nu ska jag gå in och mysa med min älskade älskling ;)
Ha det så bra!

BAKSMÄLLAN

På sommarlovet så kan det ju bli lite snurrigt med dagarna, men idag kom jag på något bra, jag äter ju p-piller så då får jag reda på vad det är för dag varje morgon, vilken tur jag har. ;D

Igår var det Måndag och vid sex tiden åkte Kristian och Jag tåg till Sundsvall, vi var in på Mc donalds och köpte mat, plus meny såklart, så att jag fick mina CocaCola glas. :)
Sedan åkte vi med Kristians Mamma hem till henne i Granlo. Vi gav Kristians Mamma gurk, tomat och squash plantorna som vi hade med oss, det kändes kul. :p
Kristian fick tidiga födelsedags presenter igår, han fyller nämligen år på Torsdag, :) Han fick kläder och ett par jätte fina typ bad shorts, som jag kanske kommer råka låna.. :p
Vi var ut till Kristians Mammas enligt mig lilla växthus och kollade på hennes fina saker som hon planterat. :)
Sedan tog Kristian och Jag bussen in till stan för att gå på bio, vi såg på BAKSMÄLLAN och den var riktigt rolig! :D
Vi använde mina bio biljetter som jag fått av HARIBO! ;)


Vi hade mysigt och köpte som vanligt för mycket popcorn..... :/ Jag blir så less, plus att jag som vanligt blir pinknödig för att jag druckit upp hela drickan, så jag satt genom halva filmen och var pinknödig. :p Men det var riktigt roligt ändå.
Vi tog natt tåget hem och sov hemma hos mig i Fränsta. :)

Nu ska vi åka till Ånge och sedan ska vi nog fara till Växthuset och hjälpa till. :)

Hejdå <3

Kärlek

Grattis till Kristian och mig som har varit tillsammans i TIO månader idag
om jag inte räknat fel :p

Jag älskar min älskling så enormt! <3 ;)


blahahadhdedm

Jag har nog rätt dåligt minne ibland, :p Fick kolla på mobilen och se bilder för att jag skulle komma på vad jag gjorde i Lördags :p Haha

Jag var i växthuset och hjälpte till där under dagen. Senare på kvällen åkte jag in till Fränsta och åt friterad banan med glass och sirap såklart, på bykrogen. :)


Sedan åkte jag till Ljunga för att vara med Kristian. :p Agnez ringde och var helt förtvivlad, hon höll på att börja gråta, hon har lite humörsvängningar nu min kompis, förstår ni, för hon håller på att sluta röka.. :p Jag kom på den smarta idén att hon kunde ta tåget vid tio från Ånge, så det gjorde hon. :) När jag var påväg att möta Agnez vid tågstationen ringde Pappa och frågade om jag kunde följa med till Haverö för att lossa blommor. Jag och Agnez följde med dit, en lång färd på typ någon timme. :p När vi sedan kom hemöver släppte vi av Agnez i Ånge och sedan hoppade jag av hos Kristian, sov hos han. :)

Agnez med sitt "snygga" paraply :p


Hon satt och fipplade med fingrarna så jag plåstrade ihop dom i vanligvis illaluktande fingrarna :p Med ett jätte häftig bilar och husvagnar plåster som jag hittat på Shell. :)


Igår Söndag var jag och Kristian i växthuset en sväng och åt jordgubbar.
Det var en massa jätte stora jordgubbar, jag tyckte inte att dom var lika god som vanligt, men men :p


Kristian och jag ska åka med sex tåget till hans Mamma i stan, och ge henne lite gurkor :)
Sedan ska vi äta på mc donalds för jag vill ha glas! :D

Hejsan svejsan!

Sommarlov

Det är faktiskt Sommar lov, så nu kan jag tillåta mig själv att sitta vaken länge. :D

fast nu ska jag gå och lägga mig på riktigt. :)

Skolavslutning i bilder

Såhär glad var jag när jag fått mina betyg,
de var nämligen bättre än jag förväntat mig. :)

hade halsbandet Tilde och jag gjort dagen innan. :)

Nästan hela 8A

kommer kanske sakna er under sommaren,
även fast jag tvivlar på det nu! :p Haha.

Nästan alla tjejer i 8A


Lina, Elin, Nathalie och Jennifer


Jag, bästaste läraren Emma med magen och Nathalie :)


Jag


Jag igen


Min snygga armblomma


Lina Olsson


Oliver och Pontus var uppe på taket på skolan...


Phan Elisabets mamma, min faster Ingrid och Elisabet

kom ner och gav mig saker. :p Jag fick plast orkide blommor av Elisabet och Phan som jag velat ha länge, sedan fick jag en bukett som Mamma skickat med och sist men inte minst ett kuvär med en slant av faster och Bosse.

Agnez som fick en liten blombukett av mig (och Kristian..) också fick hon en nalle av mig :)




Oliver, som jag förhoppningsvis slipper se på hela sommarlovet, haha, nä då. :p

Efter avslutningen åkte jag till faster Ingrid (tradition) fast Elisabet följde inte med (inte tradition) för hon skulle upp till Ånge och gå på Toms student. :p
Det var trevligt hos faster, jag fick pannkakor med glass, sedan gick jag upp för att vila eftersom att jag vart så mätt, då var klockan två kanske, vaknade vid fem!!!. :p
Då åt vi Jordgubbar med socker, grädde och mjölk. Mumsigt var det :)

Vid sju tiden gick Mamma och jag upp på Bykrogen för att äta. Kristian hade tipsat mig om het kyckling wok, så jag tänkte testa det, men då var kycklingen slut. :/ Så vi beställde samma ingridienser fast med fläskfilé istället. Det var riktigt gott i alla fall! Och jag var PROPPMÄTT när vi gick därifrån. Jag hade tänkt beställa friterad banan med glass, för jag blev så sugen på det, men så var bananerna också slut... Fast nu i efterhand så tänker jag att det kanske inte gör så himla mycket, eftersom att jag var så mätt ändå. :)

Jag har bara suttit hemma framför datorn ikväll, jag är en nörd! :p

Mamma och Olle kom hem från växthuset vid elva tiden, då åt vi jordgubbar, jag för andra gånger idag ;) och hade det allmänt trevligt med lite POMMAC. :) Fast jag störde mig som vanligt, på deras sätt att tugga, Olle är värst.. Men det var trevligt ändå. :p Jag fick en hundring per MVG, det vill säga 600 kanske är lite lite, men jag får ju mer om jag behöver. :p Nästa år ska jag ha fler hundringar, så det så ;)


Katten ligger här bakom mig på stolen, och myser, det är mysigt. :)

Nu ska jag gå och lägga mig
och fundera och sedan sova, 
Godnatt :)
 

Backetjärn och Tilde 3år

Min Mamma berättade tidigare när jag kom hem att hon googlat på mitt namn och hittat min blogg, HAHA. :p Ni ska veta hur ovanligt det är att Mamma sitter vid datorn förutom när hon ska skriva fakturor eller betala räkningar, jag kan väll säga att jag är lite stolt för att hon blivit sååå häftigt. :p Hon lyckades även kommentera, men skrev namnet som mitt namn och adressen skrev hon min, varför vet jag inte, men men :p

Igår Torsdag så var det backetjärns dag. Det var inge fint väder, men jag hade en riktigt rolig dag ändå.
Agnez

I början av dagen hade vi fem kamp, klasser emellan. Den första uppgiften var att göra upp en eld, våran klass fick tillslut upp en eld, men då påstod alla runt i kring att det luktade bensin, så vi blev diskvalificerade. :p Haha. Han i eld mössan kan ha med bensinen att göra. Stackaren blev hemskickad. Snygg Ellen. xD
 

Jag och Agnez åkte ring efter båten och det var riktigt roligt. Agnez satt och skrek hela tiden "Å fyfan vad kallt det är, Å fy fan vad kallt det är", och jag satt och skrek med stängd mun, har ni provat på det någon gång va? :p Jag var så rädd att jag skulle bita mig i tungan eller i peircingen, så det var därför jag gjorde det. HAHA.

Jag provade på att klättra uppför ett jätte högt träd och sedan gå på en lina. Det var,.. skakigt. :p Joel gjorde det också, fast han gick en bit längre. :p Agnez tänkte prova på att klättra uppför trädet och sedan hoppa ut i en jätte stor gunga, men hon vågade bara klättra uppför halva trädet, fegisen. Haha. 

Jag på linan, jag är till höger på bilden under träden, ser lite tokigt ut,
men jag är stolt för att jag gjorde det. :)


Joel på linan, jag var fotograf :p

Agnez innan hon blev en fegis :p

Igår så fyllde mitt charmiga kusin barn Tilde, tre år. :)

Jag och Olle åkte ner till Sundsvall för att gratta henne, vi var först en sväng på Birsta. Jag köpte en barn sax i plast, som man kan klippa i papper med. Sedan köpte jag ett par skor till dagens avslutning, hårsnoddar, och två fina hårspännen med små svarta rosor på. Olle och jag åt på mcdonalds, varsin plus meny, bara för att jag ville ha coca cola glas. Dom var gröna och skit snygga, i form av en burk. :) 

Sedan var vi till Emma och Robin, Tilde och Ludvig.
Tilde fick presenter, hon såg så söt ut när hon öppnade dom. :)

av oss fick hon en blombukett, sex stycken mönster saxar, en plast sax, super stora pärlor, halsbands tråd, och en bricka i form av ett hjärta som man kan ha pärlor på.

Tilde hade fått en cykel med stödhjul :)


Tilde hade även fått en traktor med släp av sin mormor och morfar.

Vi gick till lekparken och Tilde skulle gunga. :)

det var lite svårt att få bra bilder på saker som rörde sig,
å vad jag vill ha en riktig kamera. ;D

Vi gjorde ett halsband av pärlorna hon fått av mig, halsbandet tog jag med mig hem.
Vi kom hem vid elva tiden, då hjälpte min kära Mamma mig med håret, hon gjorde små flätor i hela mitt hår. :) Fick lite dåligt samvete eftersom att hon jobbat från tidig morgon, men hon erbjöd sig att hjälpa. Tack Mamma. <3

Nu ska jag fixa ett inlägg med bilder från dagens skolavslutning. :)

Varit i Ånge

Så här fin blev planteringen i "båten" på kyrkogården i Ånge.
Pappa och min kusin Anna på bild. :)

Det var inte lite plantor som jag koppade av, Men har man valt att vara snäll och hjälpsam så har man :p Vi blev klar med planteringen vid halv tio tiden, så då blev det middag på shell, baguette korv och mos med lite räk sallad för min del :)

Nu ska jag surfa runt och vara en nörd, och det känns riktigt bra att jag för en gångs skull har mycket tid att göra det på, typ :p

Go´natt! :)

Rostbiff med potatis sallad

För en liten stund sedan var jag på Ica och köpte fika och lunch till imorgon, då hela högstadiet ska vara på backetjärn! :) Jag har nyss ätit potatis sallad och rostbiff, det var riktigt mumsigt.
Nu ska jag åka med Pappa till Ånge, ska hjälpa till och plantera :)

hejsvejs


Emma

Grattis till min härliga kusin Emma som fyller 23år idag!
Hon är en jätte snäll och trevlig person och Jag älskar hennne.
Jag hoppas att hon får en jätte skojig dag. :)

Klassens dag

Jag kom på skolan vid halv tio tiden, hade förståt allt fel och trodde att vi skulle samlas tio, men icke det var nio alla andra samlats, men det gör inte så mycket, klassen hade bara sett på film. Det var meningen att vi skulle vara ute på en picknink idag, men det regnar, är mulet och allmänt kallt, så vi får en trevlig inne dag istället. Lagomt till att jag kom till skolan så var Australia filmen slut så vi börja se på Twiligt, den var riktigt bra tyckte jag! :)

Nu har vi ätit hamburgare och strax ska vi äta glass, maränger, banan och kola sås, mumsigt ska det bli! ;D

Hoppas att ni också får en trevlig dag.

Hejdå


Staden, sov påse, Magnus B, dagens fiske

Igår Måndag så åkte Kristian och Jag till stan med sex bussen, för Kristian skulle kolla på skor. Men när vi kom fram tyckte han inte att det var någon idé att fara ut till Birsta eftersom att han bara skulle ha en halvtimme på sig tills allt stängde. :p
Så han åkte hem till Johan. När jag tänkte gå upp till min kusin Emma så såg jag att det var en tjej utanför Ica som sålde svenska jordgubbar, så jag ringde Emma och frågade om jag fick bjuda på det, jag köpte mjölk och grädde på Ica, sedan köpte jag två liter jordgubbar, där utanför. :)
Jag gick(!) upp till Emma, när jag kom fram så sa söt Tilde att vi skulle äta jordgubbar och att dom väntat länge på mig. Emma hade berättat redan när jag ringde att jag skulle komma med jordgubbar och det hade väll gått en  tjugo minuter. :p

Jag med lite assistans av Tilde rensade jordgubbarna, det var så gulligt för Tilde sa flera gånger att nu räcker det, för hon ville äta direkt. :p

Vi åt Jordgubbarna med socker, grädde och mjölk
och det var riktigt gott kan jag lova! :)

Söt Tilde som var lite mer intresserad av Pippi Långstrump som var på teven, 
än kameran plus ett litet leende på det! ;)

Så nu har jag ätit årets första jordgubbar, typ. Jag åt för någon vecka sedan, hos ett par som bjöd, men dom jordgubbarna var inte från Sverige, tyvärr, så då räknas det inte tycker jag! :p

Emma släppte ut katten Alfons, och den var galen, sprang fram och tillbaka, upp i trädet också jagade den fåglar, det var rätt så roligt att se på :)

Ludvig hade den häftiga bodyn som jag köpte till honom för någon månad sedan, på sig igår när jag kom till Emma. :)

Jag lånade ut en grej som jag gjort på slöjden till lilla Ludvig, det är en sovpåse.
Jag tog en massa, jätte fina bilder på honom när han hade den på sig. :)
  
  

Ludvig och katten Alfons brukar busa, dom typ biter varandra, det ser roligt ut, och Ludvig verkar tycka om det :D


Jag och Emma såg på "Tal till nationen" igår och där pratade Magnus Betneér, jag tycker att han är så häftigt, jag håller på att skratta ihjäl mig så fort han öppnar munnen, han är så grym, även fast jag inte håller med om allt han säger.
Vi hade i alla fall himla trevligt framför Tv:n. :)
Jag sov hos Emma.

Imorse tog jag tåget som gick kvart i åtta från stan, de första lektionerna hade vi bild, vi fick hjälpa till att sätta ihop nya saker som bildfröken köpt och sedan fick vi kakor och saft, riktigt härlig lektion. :) Vi har även städat skåpen och gjort ren dom också har vi städat lite annat som behövdes. Det har bara varit en jätte enkel dag.
De sista timmarna så kollade jag på brännboll, satt med Agnez och Joel, det var trevligt och lärarna vann över niorna :)

Lite innan fyra var jag till Marie style för att klippa mig, jag blev nöjd, det blev inte för mycket, men ändå så kändes det när jag tvättade håret förut ikväll att det var kortare. :)

Jag åkte med Kristian, Fredde, Patrik och Anders till Ljunga förut. Vi fiskade där de finns massa inplanterad fisk och den första och enda som fick fisk, gissa vem det var då, jo jag. :D Jag fick en jätte rolig, snäll, färglad Regnbåge, vi grillade den och hade allmänt mysigt och trevligt. :D Jag hade telefonen hemma på laddning så tyvärr blev det inge bilder.

Nu är jag hemma hos Mamma, ska byta lakan i min säng och sedan ska jag sova. ;D

Go´natt. :)

Stan

Klockan sex ska Kristian och jag åka med en buss till stan, han ska kolla på skor.
Sedan ska vi vara hos min kusin Emma ett tag, hoppas jag.
Kommer hem med tåget inatt, eller imorgon bittt. :p

Go´kväll! :)

Jag (!!!) har varit ute på promenad.

I lite över en timme har jag varit ute och gått, hunden behöver det verkligen, och det känns hälsosamt för mig med. :) Jag gick vid kyrkstigen, och småsprang lite ibland. Såg en räv gjorde jag, men Vigg märkte den inte. Innan vikbron så går man på en stig över ett litet berg eller vad man ska säga. Där såg jag en väg skylt och tänkte, för dom som inte fattar bättre.


Men sedan när jag gått en bit ifrån det där lilla berget så hör jag mopeder, det kom två mopeder körandes över berget. Det var två killar från min klass som körde, pucko barn. :p

När man går uppför backen nerifrån Vikbron så är det en järnvägs övergång. Vigg gick lite före mig och nosade på en av plingplong stolparna, och precis när han är där framme så börjar det plinga, och han börjar vrål springa uppför backen. Sedan så lugnar han ner sig och jag ber han lägga sig, vilket han såklart gör eftersom att han är en sån lydig hund. Men så kommer tåget, och Vigg bara kutar uppför backen, jag trodde ett tag att han skulle springa bort. Men tåget tog som tur var slut och Vigg kunde bli sitt lugna vanliga jag igen. :) Jag tyckte det var lite roligt ändå, även fast att han blev rädd. Får man vara så elak? :p

Nu är benen lite trötta, som mig, så jag ska gå ner och borsta tänderna sedan ska jag ringa och säga godnatt till min älskling! <3 Och sedan ska jag sova :)

Go´natt :)

Igår var det Lördag

Jag och Kristian, Patrik och Anton åkte till Ånge med ett tåg som gick vid två tiden igår, det var partaj i Ånge och jag satte upp min snygga FEST skylt utanför Kenny. :)


Jag hade det roligt hos Kenny. Det kom riktigt mycket folk mot slutet. Runt halv nio så kom det fältare och någon till, med en bötes lapp, så då var det slut på det roliga. :p Jag åkte hem till Fränsta och sedan vid tio kom Kristian med tåget. Det vart en riktigt tidig kväll.
Vi åkte hem till Pappa hade det mysigt, sedan sov vi! <3

Idag har det inte hänt så mycket, vi  har sett lite på tv och sedan åkte Kristian till Ljunga. Jag var i växthuset och satte om min och Kristians dill också satte jag om mina gurkor :) 
Jag och Pappa åt Kyckling, ris och sötsur sås till middag, det var riktigt mumsigt, även fast att jag lämnat kycklingen inne lite länge :p

Jag gick in till Fränsta vid halv sju, Mamma och jag har spelat bingolotto, det var tråkigt för vi vann ingenting. :p Det var riktigt länge sedan jag spelade sist, dom har bytt "pratare" och allt ser annorlunda ut, lite tråkigt tycker jag. :p

Nu ska jag ta med Vigg och gå ut på en promenad. :)
Jag ute och går, det är inte varje dag, men det är ju lite tråkigt att mina klänningar krympt.

Bingolotto

Nu ska jag spela bingolotto med Mamma :)


Munk vagnen är på ica

Munk bilen var på ica igår också, då köpte jag också en munk som var ny doppad i choklad, jag såg väldigt kladdig ut efter att jag ätit den vill säga :p tänkte köpa med en vanlig till Mamma, så sa damen som stod och sålde munkarna men du tycker väll om munkar, så fick jag en dubbel ;)


Såhär kan det se ut om man är hungrig och går på ica

liten blandning av vad jag var jag sugen på just då. :p

Nu ska jag åka till Ljunga och vara med Kristian, kanske blir Ånge ikväll.
Vad ska ni hitta på ikväll? :)

Go´kväll

Varit på begravning

Har varit på begravningen för Sofia, det gick bra. Jag grät väldigt mycket, men det är väll inte annat än förståeligt. Det var jätte fint där, så fint som det kan vara på en begravning, det var vackert liksom. Även fast att det var mycket sorgligt också.

Boulevard of broken dreams
Den här låten var en av de som framfördes.
Vi fick även höra låten Sommar och Sol, det var så himla vackert..

Sommar och sol låten symboliserade något som Sofia kunde sjunga för att få folk glad, hon var liksom glad. Hon gjorde folk glad.

Vila i frid Sofia,
det känns liksom som att jag behöver tro på att det finns något liv efter döden, något slags evigt liv, för vad har annars hänt med Sofia nu?!. Jag hoppas på att hon får drömma, drömma om precis det som känns bäst för henne, och ha det underbart bra i sina drömmar!

Det kändes bra efter begravningen, när vi gick ut ur kyrkan så kramade jag om Sofias Mamma Helen och hon sa; Tack för att du kom Maria. Det kändes helt enkelt bra, att få det bekräftat att det var okej att jag var på begravningen även fast att jag inte varit någon nära vän eller något sådant. Jag är ju trots allt ändå väldigt rörd.

Jag önskar Sofias familj all lycka i framtiden.

Det är svårt att förklara hur jag känner och jag tycker att det är jobbigt att försöka skriva, jag vill att det ska bli så bra som möjligt. Hoppas att ni förstår i alla fall.

Begravning

Imorgon är det begravning för Sofia, jag blir väldigt ledsen när jag tänker på det.
Ska i alla fall gå med Oliver och Pontus..
Kan inte förklara hur jag känner.

Ska se film med min älskling nu, godnatt!

De senaste dagarna

I Måndags var jag till stan och köpte ett tält för 995:-

och en jätte häftig ihopfällbar stol, på Rusta :)
JAG VILL HA ;)

Jag träffade på Mattias när jag gick en sväng på stan, han såg väldigt förvånad ut och kände inte riktigt igen mig först. Mattias Pappa och min Mamma bodde tillsammans under fler år, så Mattias och jag har varit låtsas syskon. Både han och jag har verkligen växt på oss sedan dess. :p Jag skäms över hur fittig jag varit ibland.

Pappa köpte tre stycken t-shirts på Willys, storlekarna stod rätt så smått och Pappa hade nog inte kollat riktigt på storlekarna, för den ena tröjan var nämligen i xxxl eller något liknande, fick en liten taskig bild på det, men vi har skrattat gott åt det! ;)


Igår Onsdag så såg jag i Rustas reklam blad att dom sänkt tältet jag köpt två hundra kronor, jag hade inge vettigare för mig så då tog jag fyra bussen till Stan. Var hem till min kusin Emma för jag tänkte att Tilde kunde få följa med mig ut på Birsta, vi kom iväg lite senare än tänkt. Jag drog Tilde i vagnen och när vi äntligen kom ner till busstationen så hade vi missat bussen med några ynka minuter, tyvärr så gick inte nästa buss ut till Birsta förrän klockan kvart i sju, då skulle vi komma ut försent till Birsta och inte hinna gå på Rusta. Så Tilde och jag gick istället och köpte glass, kollade på den stora fontänen och klättrade runt. Det var jätte roligt! :)

Tilde mumsar glass
 ¨

Tilde klättrade




Hon hittade egna klätter ställningar också

klättrade över och gick under, det var roligt att se på hur finurlig hon är söt ungen :)

Tilde trummade på nå stål saker som stod på backen.


Hon klättrade även på drakarna men jag fick inte ta nå kort på det,
hon var inte så mycket linslus igår som hon brukar vara. Men jag fick
en massa fina bilder ändå! :)

Tilde gick omkring med sitt stiliga paraply, och busade och sprang iväg när
jag sa att jag ville knäppa kort på henne. :p
 

Vi åkte bussen hem till Emma, där satt Tilde också med paraply,
hon är så charmig och lyckades charma flera människor igår.


Jag sov över hos Emma och för första gången någonsin tror jag, så tog jag ledigt från skolan idag,
men vi har ändå gjort undan alla prov och har inte speciellt mycket vettigt kvar! :p

Ludde pudde imorse ;) söt unge


Var till Ånge en sväng idag och åt min favorit glass, testade med strössel på :)


Vårat Tv-spel har kommit


Ikväll åt vi räk mackor och avokado med fyllning till middag och jag kan lova
att det var underbart gott. :)


Jag och Kristian har även ätit paprika med dipp,
nu ska vi hem till Kristian och sova där. :)

Go´natt på er :)

Hur kunde detta hända? :p

Flera av mina klänningar har krymt.. Borde kanske se det som ett tecken att jag borde gå lite oftare och sluta vara så lat, och äta godis. xD Men men, inte nu, den här klubban räknas inte.
Jag ska åka med fyra bussen till stan, ska ut på rusta och byta tältet som jag köpte för två dagar sedan, för nu har dom sängt det två hundra, så då tänkte jag köpa ett nytt :p Jag ska även till min kusin Emma och vara där ett tag. :)

Hejdå ;)

Jag har varit i vattnet


Jag har varit i vattnet! ;)





så det så, bilderna har Elin Garnes tagit :p