Jag ser så duktig ut ;)

Jag träffade en klasskompis idag på navet, vi tog samma buss till idrotten och satt och prata med varann. Han fråga vad jag tänkte göra i helgen och sedan säger han att det trodde han inte om mig, att jag festa och så. Han trodde att jag var värsta lugna flickan, ha ha!
Tji fick han :P

Varit och hälsat på Jim :)

Hejsan, det blev fint när jag hängde upp ramarna hos Pappa. Tog kort på det men har inte lagt in korten på datorn än, plus att jag sitter på skolans dator. :P Igår Onsdag var jag på skolan och sedan var jag ner på stan en sväng, köpte ett silverfärgat plastfat som jag ska ge till Olles son Andreas som fyller år idag. Han önska sig inget annat än att vi ska komma och äta tårta men jag kom på att chokladmuffins är gott så det ska han ju få :)

Igår vid fyra åkte jag med Mamma och Olle till stan. Träffade Jim och sedan åkte vi och hans kompis till Matfors, till Jims nya lägenhet. Den är typ jätte stor, ett stort sovrum, ett stort badrum, ett stort kök och ett stort vardagsrum. :) Vi lyssnade på musik och sedan gick vi på affären och köpte godis, chips och dricka. Var in på en korvkiosk också och köpte strips och dipp, det fick bli middagen min. :P

När vi kom tillbaka till Jim igen hade han glömt nyckeln inne och dörren är sån där jävel som låses när man slår igen den, så då fick han gå till grannen och be om numret till hyresvärden som fick komma och låsa upp, haha :P Vi såg på Småstadsliv-klipp på youtube, lyssna på musik, åt chips och godis och drack dricka och sedan börja vi se någon film men kom på att jag måste gå och lägga mig. :P

Idag hade vi idrott första timmen, jag fick låna gympa kläder av Jim eftersom att jag inte hade planerat att sova över, men det gick bra ändå. :) Vi spela badminton idag på idrotten, det är fan kul men nu får jag bara hoppas att jag inte får värsta träningsvärken i armen som jag fick efter förra idrottslektionen. :P haha.

Vi har även haft matte idag och jag har gjort klart provet så nu ligger jag en vecka före planeringen, känns skönt om jag skulle bli sjuk eller något :) Nu ska jag ta och läsa lite bloggar och sedan ska jag möta upp Agnez så ska vi ta halv fem tåget hemåt. När jag kommer hem bliré till att baka muffins och åka till Andreas och gratta honom. Jag ska få äta tårta, nanananaNANA! :D Hejdå!

IKEA och Birsta :D

Hejsan, idag har jag varit på skolan och efter lunch åkte jag, Marie och en av våra lärare Maria ut på IKEA och handlat grejer till vårat klassrum :D Det blev gardiner, stänger, blommor med krukor, plastgerberor med vaser och kuddar till sjukhussängen som vi har i klassrummet, skit fina och färgglada saker handlade vi, för 2500. Jag blev nästan lite brydd att vi fick lägga ut så mycket på inredning till vårat, omvårdnads alldeles egna klassrum. :) Jag köpte några färgglada ramar på Ikea som jag tänkte hänga upp hos Pappa, har ju kort på Tilde och Ludvig och klassen som jag vill sätta opp :)

När vi handlat klart på IKEA åkte vi tillbaka till skolan och planterade och satte upp blommorna, jag längtar tills någon skruvat upp våra gardinstänger så vi kan ha gardinerna upphängda :D Elisabet och hennes kompis Bea kom och hämta mig efter skolan också åkte vi ut till Birsta och gick på Café charm och fika, jag tog en skagenröra macka och en biskvi med vitchoklad, det var gott :)

Gick runt lite inne på Birsta och köpte en tröja och ett linne i grönt på HM och sedan blev det två stick grejer från panduro, en som man kan göra mössor på och en som man kan göra halsdukar på :)

Nu sitter jag hemma hos Mamma, ska ta och gå till Feliziah och låna duschen, sedan ska jag gå hem till Pappa och sätta upp ramarna, Ha´re bra! :)

Förresten,
vill ni veta varför jag alltid skriver IKEA med stora bokstäver? Klart ni vill! Det är ju en förkortning av Invar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd och Pappa säger alltid om allt därifrån som att det är hans. Ni vet Ingvar. Jo men hans batterier var ju bäst i test. Vadå vem han? Jo men Ingvar svarar han då. Det är visst bra kvalite på hans grejer, säger Far min också, Ingvars grejer asså :P haha. Och när jag skriver IKEA med stora bokstäver hör jag Pappas ord i mitt huvud, Ingvar Kamprad EA, han verkar inte veta vad EA står för mina Pappa, men jag har slagit upp det ja så nu ska jag allt lära han nå´t! haha.

Bilder från i helgen :P

Jag köpte nya skor i Fredags, visst fan är dom snygg?! :D


Jag lovade bilder från i Fredags, det var innan jag tittat igenom bilderna själv. Bilden nedan får representera Fredagen för jag har tydligen lyckats hålla för kamera blixten på nästan alla andra bilder så antingen är det rött av någon för blinkar lampa eller så är det för mörkt, eller så är det bara hemskt fula bilder haha, olyckat alltihop men jag hade nog kul :)


Lördagen i alla fall, frukost på Shish med Mia, Feliziah och han den snälla, Anders :)
 

Lördagens maskerad:
Elisabet jätte bäbisen, piraten och elin kanske var namne ;)


Poliströja Henrik och Felizia, håret hennes stod rakt upp till en början :P


Krille, Elisabet och nappflaske sprut, haha!


Jimmy med en snygg hatt :)


haha!


Ingela :)


Jag och Elisabet med hinken med vatten som hon tänkte kasta på dom som bråka :P hahahha


Jag :P


Bettan en trevlig människa och Cecilia :P


Feliziah och Bettan :) Amanda i bakrunden


Söt Elisabet :)


Efter fem pussar lyckades jag få till kortet :P haha


Magnus och Nicklas :P
 

utan tröjor :) haha


Robin och såhär ser bilderna ut om man håller för blixten :p


Hårbandet mitt var snyggt, men alla bilder på mig med det hade jag något emot så ni få se det på Robin iställe :)


Avslutningsvis får Daniel vara med på en bild också, se Feliziahs min! :P haha


Nu ska jag kanske ladda upp bilderna på facebook också, och vid tio blire lite sällskap på femman :) Hejdå!

Vi e på gång, vi e laddade vi e tända ;)

Hejsan hoppsan! I Fredags gick jag på olika second hand butiker med Agnez och hennes mamma. På myrorna hittade jag/vi den perfekta utklädnaden till lördagens maskerad. Hippie vart det! :D
Vid sex tog jag och Elisabet bussen hemåt från stan. På bussen satt Jonas, Ola och André, kul att träffa dom :) När vi kom till Torpshammar hoppade vi av och gick hem till Elisabet. Lånade bilen och brummade iväg mot Ånge, fast först fastnade vi i Fränsta hos mamma, sedan i Ljunga hos Mia när vi skulle plocka upp henne och Feliziah och sist men inte minst fastnade vi hos Jon, han hade fest och var full. :P haha

När vi äntligen kom fram till Ånge åkte vi till Rickard och Becca, där sjöngs det och det var trevligt. Sedan drog vi vidare till Andreas, där var det fest. Och det hände lite utav varje har jag fått hört :) På Lördagen när jag vaknade mådde jag jätte bra, träffade Feliziah, Anders och Mia också åkte vi till Shish, efter salladen mådde jag så bra att jag ville dö. Fick migrän och mådde as. Vi åkte till Tom och där gick jag och la mig och efter två timmar var jag som en ny människa och klev upp och skrek; "Vi e på gång, vi e laddade vi e tända". Och på kvällen hände allting. :P Vi åkte hemåt för att hämta lite saker och i bilen åt jag massa pizza och en brejk som var så jävla god att det knulla i käften! När vi kom tillbaka till Ånge fixade jag mig till Hippie och ni skulle sett mig. Bilder lägger jag upp någon gång :)

Kvällen spenderades hos Krille och Ingela, en riktigt lyckad kväll var det till en början. Bråk blev det men det är inget att böla för. När vi skulle gå hände något av det värsta jag varit med om. En pojke blev puttad ner för trappen och sedan låg han helt still. I några sekunder som kändes som riktigt långa och blev panikartade trodde jag inte att han andades. Sedan såg jag att ögonlocken rörde sig och det var lycka det kan man säga! Inge LABC kom jag ihåg utan jag skrek bara hans namn och försökte få kontakt. Andningen kom någon senare på att man skulle titta till. När vi upptäckte att det var blod från huvudet vart det ännu läskigare. Det gick skapligt bra i alla fall. En ambulans kom och iväg åkte dom. Vi andra gick åt olika håll och det blev skapligt okej sen ändå.

Idag har jag ätit pizza igen, jävla lat man är, jag har ätit från restaurang fyra gånger den här helgen, haha! Vid två åkte Feliziah och jag hemåt med Elisabet. Och i eftermiddag/kväll har Elisabet och jag varit ute och åkt bil och dunkat musik, skjutsat Elisabets pappa, min kusin Mikael till stan har vi gjort också. Kvällen avslutade vi med en jätte god middag på bykrogen, jag åt nå tzay spett med en go chili/lime sås och ris. :)

Bilderna från fredagen och maskeraden lägger jag upp någon annan dag, nu ska jag göra nå annat. Hejhopp!

Sitter på skolan :)

Jag sitter på skolan och läser om prostatacancer och läste nyss en bra del: "Göstas sjukdom kommer aldrig att botas. Gösta har dock valt att acceptera sitt liv med cancern. Istället för att sjunka ned i bitterhet och älta frågan varför just han har drabbats så har han ställt motfrågan: Varför skulle just han slippa undan?”." Och det verkar smart tycker jag. Jag skulle inte heller vilja bli jätte negativ om jag fått cancer. Det var som en lärare på skolan sa, hon berätta om en tjej som haft cancer och inte varit negativ utan bara sagt att näe nu har jag lite cancer och mår lite dåligt men sen mår jag bättre, typ :)

Nu ska jag iväg och ha svenska, vi hörs :)

Foto och färg :)

Hejsan! :) Idag har vi haft två lektioner på skolan matte och svenska, på matten gick det bra jag ligger bra till och någon vecka före planeringen så det känns bra att inte behöva känna sig stressad :) På Svenskan fick vi åka ner på stan och gå på bibliotek och låna böcker och komma på lite frågor angående biblioteket. Det var kul :)

Tog bussen hem till Pappa vid fem i ett och sedan cykla jag till Fränsta. Har fått skolfotona och klassfotot vill jag faktiskt sätta upp på väggen eller något, så har jag aldrig känt med ett klassfoto förut, jag gillar verkligen klassen! :) De enskilda fotot blev jag inte så nöjd med, det från nian är snyggare :)

Vid fyra gick jag till frisören så nu har jag nyfärgat hår, vill ha så att inte utväxten syns, när jag ska ha dreads och så :) Tyckte håret blev riktigt mörkt, undrar just om det inte kommer bli en ljus utväxt men jag får väll se vad som händer. Nöjd är jag i alla fall :)

Ikväll har jag, Elisabet och Feliziah varit och sett på basket, här i Fränsta! Dragons mötte nå annat lag och Dragons vann :) Det var kul att skrika lite :P haha. Jag åt kladdkaka också, två bitar eftersom de va så billigt :)
Nu ska jag ta och cykla hem till Pappa och gå och lägga mig, Godnatt på´re :)

Jag sa ju att det skulle bli en bra dag!

Hejsan! :) Idag på skolan har vi pratat om livskvalité och hälsa och sedan fick vi skriva om valfri grej som var skadlig för hälsan. Jag skrev om stress och det blev jätte bra tycker jag. :) Till lunch fick jag en potatis och qourn färs soppa som var lite små stark, det var riktigt gott och efter lunch sluta vi! :)

Jag åkte ner till navet och när jag satt och vänta på bussen hem kom Linda och ungarna. Det var riktigt roligt att träffa henne. Jag tänkte på henne häromdagen när jag såg någon lista någonstans på nätet som någon fyllt i, om jag skulle fylla i någon sån och det skulle vara en fråga om någon jag saknar då skulle jag svara Linda. Hon har fått ett till litet barn också, en liten Amanda:) Jag bodde ju hos henne typ eller var hos na jämnt i alla fall när jag var yngre och sedan flyttade hon.. Hon fråga mig nu om det hänt något i Fränsta sedan sist, om det var vi som var dom där hemliga nyblivna miljonärerna, Näe tyvärr och näe det har inte hänt något svara jag. Det har fan inte hänt något i den här byn sedan hon flytta som är värt att nämna. Fränsta styran har bytt namn plats och blivit tråkigare och jag har växt lite och fått många nya tankar men annars är det väll det gamla vanliga.. Linda har flyttat en minst fem gånger eller vad vi fick det till sedan hon bodde i Fränsta. Fan tänkte jag, jag vill inte bo kvar här!

Nu sitter jag hos Mamma, ska ta och packa lite kläder och sedan tänkte jag gå till Feliziah och låna duschen :P Hejdå


En perfekt morgon: Jag får sitta vid datorn och höra lite bra musik :)


Det är bra att vara glad, det är inte roligt att vara med sura människor så idag ska jag komma ihåg att vara glad. Det regnar idag å vilken bra och givande dag jag ska ha. Nu ska vi strax gå till bussen, Hoppas du också får en bra dag! :)

Positiv varé ja!

Åå åå oh oh oh oh!

Idag har jag gått och nynnat på den här låten, har låtit ungefär som han gör på reklamen också! :P haha



Det här är den riktiga låten och den är också bra :D


Tacos kväll :)

Hejsan, i helgen har jag jobbat och varit hos Emma. Men nästa helg ska jag inte jobba någonting, min första lediga helg sedan jag börja jobba så nu hoppas jag på att det är partaj hela nästa helg! ;D haha

Idag har jag varit på skolan, vi har lärt oss om cancer och nå mer :) Nu sitter jag med Agnez och Kinna hos Agnez syster som är i Turkland så Agnez ska vara hundvakt i drygt en vecka :) Vi ska ta och äta tacos nu och sedan ska vi ha en trevlig kväll, hoppas du också har det! =) Hej Å Hopp

Äntligen kamera!

Fredag natt mot Lördag :)
Jag hatar mina tänder men dom verkar ha en tendens att komma fram sådär
när jag är lite vinglig om bena och ska ta kort. Men det är så det är. :P



Nyfunnen kamrat Björn :)




Sång eller skrik!




Gladis :)


Inget minne av


Lördag:

Godmorgon, Dra åt helvete!


Bilresan till Faster för att äta blåbärsbakelser. Nu visar vi en sexställning,
Feliziah suger snart av mig när jag är ovanför henne.


Agnez med "snygg" glasögonen :P


Elisabet med brillorna :P


Lördag kväll :D






Elisabet fick låtsas att hon var en hund som älska strumpor :P


Elisabet och den enda bilden på Rickard :P


Konsum killen, Jonas Toivonen :P


Jag snurrar runt och säger "jag e en kebab" med utlänsk brytning :P


Agnez fick konka och Feliziah bestämde att hon skulle ha en tampong i näsan xD


Tack nu ska jag åka hem och sova, Godnatt :)

Oförståeligt

Jag förstår inte hur människor kan säga att kött är gott.
Kött är vidrigt. Kött är djurplågeri.
Många människor får dåligt samvete av att köra ihjäl en groda eller en katt.
Men slår för öronen om man säger en sanning om maten dom äter varje dag.
Sinnesjukt!

Se den här filmen: Ett liv som gris i Sverige!


Ånge med Elisabet, skola, äpplen, migrän och värsting frukost.


Hejsan
, i Tisdags åkte jag med Elisabet upp till Ånge. Vi stannade till i Ljunga på vägen upp och hejjade på Madde och Heidi och när vi kom upp till Ånge hämtade vi Elisabets körkort på posten och sedan gick vi Thai och åt. Jag åt stekt ris med räkor och nå mer, riktigt gott med sånt där rött starkt och soja :) Elisabet och jag skrattade ganska mycket åt lite olika roliga grejer som hände när vi skulle åka hit och dit. Vi åkte och hämtade Agnez och sedan åkte vi till Jimmy. Satt där och prata i en timme typ och sedan åkte vi hemåt. Lämnade av Agnez hemma hos sig och sedan tog Elisabet och jag södra sidan hem. Vi körde över en groda.. :/

Igår Onsdag hade vi Matte och Svenska på skolan, på svenskan fick vi skriva hur vi tror det kommer vara i våra liv om tio år. Det gick bra för mig och vissa stackare kom inte längre än rubriken Om tio år.. :P haha. Vi slutade till lunch så vid ett tog jag bussen hem. När jag kom till Fränsta gick jag till Feliziah också åkte vi bort till damen och plockade massa äpplen som vi tänkte göra nå roligt på :) När vi fyllt fem ica kassar gick jag hem till Mamma och tänkte vila en halv timme typ men vaknade inte förrän två och en halv timme senare.. Sur vart jag, jag hade ju tänkt lagt över massa bilder på Feliziahs dator, skurit äpplen, duschat och packat gympa kläder. Fick dunder migrän på höger sidan av huvudet och grinade när jag såg ljus och sedan blev jag spyfärdig. Usch så dåligt har jag aldrig mått av migrän.

Imorse när jag vakna vid fem hade jag fortfarande ont i huvudet så jag bestämde mig för att inte gå på skolan. Vaknade vid halv tolv idag. Har gjort en värsting frukost till mig och Mamma med småfranskor med ost, paprika, gurka och vindruvor på, blev riktigt gott :) Nu ska jag ta och duscha och sedan antingen plugga eller gå till Feliziah, behöver göra båda grejerna innan kvällen är slut. :P HoppÅ Hej! :)

Hej

Hejsan, igår vid sex tog jag tåget upp till Ånge med Agnez. Kvällen spenderades med mys och tv tittning. :)
Imorse väckte jag Agnez vid kvart över fem och tvinga upp henne så vi kunde äta frukost ilag. Hon är förjävla snäll min vän som kliver upp fast hon inte skulle upp förrän någon timme efter! :) <3

Idag på skolan minns jag inte riktigt vad det var vi prata om men det var något som handlade om karaktärsämnena i alla fall. Har en bok med mig hem om det i alla fall som jag får ta och läsa något framöver. Vi slutade vid lunch så tog jag bussen hem vid ett. Sedan jag kom hem till Mamma och fränsta vid två har jag suttit och nördat här framför datorn. Jag har tittat på lite olika filmer om olika partier men blir bara irriterad eftersom att jag inte har något att säga till om. Nu kommer Elisabet och hämtar mig, vi ska hämta hennes körkort på posten i Ånge. HörsHej!

Gå timmar gå

jag längtar:)

Bastu-Buss

Hejsan, alla dagar utom idag har bussen varit skit kall på morgonen, idag när jag hade feber var den varm och det kändes som en bastu hela jävla vägen till stan, två timmar. :P Ryggen klibbades liksom fast i ryggstödet. :P

När jag kom till skolan fick jag veta att vi skulle sitta och läsa på det vi fick i läxa förra veckan, hela dagen eftersom att vår lärare var borta. Vi hade tydligen fått det i ett mejl på en sida vi inte fått nå inloggningsuppgifter till än. Jaja satt och läste lite och sedan tog jag en buss ner på stan. Var in på Tant Anki och fröken Sara och köpte en varm halomi pesto macka, var egentligen så jävla sugen på kina mat men dom öppnade inte förrän elva :( Jaja det blev riktigt gott i alla fall! Tog tåget hem vid halv elva. Nu sitter jag hos Mamma och snorar ska ta och läsa lite medicinskgrundkurs, jaghoppaspånågotroligtikväll, Hejhopp!

Ler

Hejhopp, i Fredags hade vi en lektion om lite olika saker som gällde arbetsmiljö och säkerhet, vi slutade vid tio! Då var det en och en halv timme kvar tills man kunde äta lunch så jag åkte ner på stan en sväng och sedan åkte jag upp på skolan igen till lunchen :) Efter lunchen åkte jag ner på stan igen och mötte upp Agnez, vi gick och titta på lite olika second hand butiker men hittade ingenting av intresse. På kvällen vart det jobb och jag fick in sex bok, när jag slutat jobba stod Elisabet, Agnez, Jon och Tom utanför för dom skulle hämta mig. Vi åkte hemåt Ånge och det blev en rolig men pinsam kväll. Det är synd när minnet sviker och man ser allmänt pinsam ut på alla kort som knäppts. Men det var kul ändå, för stunden. :P

Morgonen efter kom Elisabet och Agnez och hämtade mig där jag hade somnat. Vi mådde alla dåligt, utom Elisabet som varit chaufför. :P haha. Vi drog på Konsum och jag köpte en ost macka. Sedan gick vi på ett cafe och jag köpte en toast och till den var det en en sallad som blev jätte god tillsammans med saltade tacochips :) Sedan åkte vi och hämta Feliziah och åkte hemåt, åkte in i Ljunga för att hälsa på Jon och sedan blev det så att han följde med oss. Vi var till Faster, Bosse och Anna och åt blåbärsbakelse och på hem vägen mådde vi alla lite sämre, förutom Elisabet då förstås. Det var som att någon hoppat in i mitt huvud och stod och banka med en hammare, sedan kom migränen. Kvällen kändes förstörd, förkyld hade jag blivit också men så tog jag en dusch och vaknade till liv. Och tur som fan var väll det :)

Vi drog iväg till en Rickard och kvällen vart förjävla rolig! Vi spelade "sanning och konka" och "Jag har aldrig". Jag fick snurra runt tio varv och säga "jag e en kebab, ja e en kebab" också fick jag skicka ett sms där det stod "Varför har det aldrig blivit något mellan oss" till två personer. Å det blev en kväll/natt som jag nog aldrig kommer glömma:) Imorse mådde jag inte ens dåligt. Mådde underbart och idag sitter det fast ett leénde i mitt ansikte, haha! :P Jag, Elisabet, Agnez, Feliziah och Jimmy åkte till Shish vid tolv och åt, jag åt en räksallad, riktigt gott var det. Sedan satt vi där och tittade på idol ett bra tag :)

Ikväll har jag spelat bingolotto med Lina och Putte, också har vi ätit morötter med dipp, så jävla gott det hade varit om jag haft någon smak. Jag är snorig och jävlig men lika gla´ är ja för det, men gladast är nog räven. :P Nu ska jag strax ta och gå hem till Pappa. Och inatt vill jag drömma om den föregående natten, haha. Godnatt :)

Kul låt :)


Från första ögonkastet

Det kändes verkligen
som att det var en speciell blick
redan från början!


Rolig lektion :)

Hejsan, Igår tog Elisabet körkortet, GRATTIS TILL HENNE! På kvällen åkte jag, Elisabet och Elisabets mamma Phan till min kusin Anna och åt tårta. En jätte god tårtbit med pärongrädde åt jag :)

Idag på skolan har vi lärt oss om ljud och ljus, det var inte alltför intressant men efter det hade vi lunch och efter lunchen en himla rolig lektion. Med en jätte fin snygg och häftig kille som åt vegetariskt :P En lite tofs hade han på huvudet också, och skit fina kläder. Och nya tankar och roliga övningar. Hur man kan bemöta människor och så. En övning hade vi lappar i pannan med olika ord, exempelvis snäll, rik, döv, positiv och trött. Så skulle vi låtsas att vi skulle ha fest och när man fråga om något skulle man bemöta personen som det stod att det var på lappen. Typ han som hade döv i pannan skrek vi åt och så. Givande och rolig lektion :)

Ikväll har jag jobbat
, fick in sex bok så det kändes bra. Nu sitter jag hos Lina, tittar på Human Target men just för sekunden är det reklam. När programmet är slut ska jag gå till Emma och lägga mig, vi hörs :)

Hjärt och lungräddningsträning och annat skoj :)

Halloj, idag på skolan har vi lärt oss hjärt och lungräddning, och det känns jävligt bra för det är något jag velat lära mig länge. Har liksom varit rädd att en situation skulle komma och att jag skulle stå där utan kunskap. Nu vet jag hur man gör i alla fall! Jag fick lite ont i handen av alla tryck men jag räddade ju livet på dockan två gånger i alla fall ;)

Till lunch fick jag qourn fileér med potatis gratäng och det var faktiskt gott, jag som brukar kunna tycka att just fileérna kan vara lite torra. Efter lunch fick vi lära oss lite om brand fast det kändes som att jag visste det mesta redan, tror dom gått igenom nå sånt där på Fränsta skolan en gång :)

Fick sluta vid två så då tog jag bussen hem. Nu sitter jag hos Mamma, hon ska vara hemma här i Fränsta ikväll så vi ska umgås lite. Nu ska vi ta och bestämma middag, ha en bra kväll :)

Skarvsladd och kamera :D

Hejsan hoppsan falleralle ra! :)

Igår hade vi karaktärsämnen
, vi pratade lite om cellen och medicin historian som vi fick och skulle läsa från förra gången. Det verkade nästan som att det bara var jag som läst, eftersom att jag kunde svaren på alla frågor. :P Jag som läst igenom det tre gånger så att jag skulle kunna det också kommer man dit så är jag den enda typ.. Aja, vi fick lära oss lite nytt om aseptik, typ att hålla det rena rent och att vara ren. :P

Vi fick sluta vid tolv så då åt jag lite go sojakorvstroganoff med ris och sedan åkte jag hemåt :) Åkte till Ljunga med Heidi och Elisabet, vi var och hälsa på Madde. Köpte pizza som vi käka sedan pratade vi sex, skrattade och lyssna på musik, några trevliga timmar och det kändes så bra :) 

På kvällen såg jag på de första avsnitten av andra säsongen Ullared, det är skoj. Och sedan såg jag något ännu roligare, Filip och Fredriks Lite sällskap, fyfan va jag skratta! :P hahahaha

Den här veckan ska vara lite speciell i skolan, vi har arbetsmiljö och säkerhet från och med idag Tisdag. Idag hade vi el lära innan lunch, läste om olika el försiktighetsåtgärder typ. När det var klart åkte jag ut till Birsta och Elgiganten och hämta min kamera som äntligen kommit :D Jag gnällde lite så jag fick trygghetsavtalet i tre år för priset av två år. Det räckte för mig, två hundra kronor billigare och jag kände mig lycklig :) haha. När jag skulle hämta ut kameran i informationen såg Tei en korg med gratis daim, vi vräkte med oss daim så vi höll på att skratta ihjäl. :P haha. Vi missade hela lunchen och när jag kom tillbaka till skolan fick vi göra skarvsladdar, för att lära oss hur man gör, så vi kan laga något någon gång ungefär :) Ganska kul var det!

Nu sitter jag hos Mamma, ska ta och packa ihop lite kläder och sedan ska jag gå till Tom och Feliziah och låna duschen, sedan tänkte jag ladda kameran och knäppa kort hela kvällen :D Thiho!

Love the way you lie

Jag tycker den är ganska skön :)


OCM och de senaste dagarna.. :)

Tjenamors! De senaste dagarna har tillbringats i stan. På skolan, jobbet och hos Emma. I Onsdags hade vi en sån där skön dag med endast två lektioner, matte och Svenska, slutade vid tolv. Men jag satt kvar och skrev klart en grej som vi börjat med på svenskan och sedan åkte jag till Emma. På kvällen vart det jobb. Fick in fyra bok så det var väll okej. :P

På Torsdagen började jag inte förrän tio. Då hade vi idrott. Det var kul, vi lekte någon tagar lek och när man blev tagen tog man hand med den som tog en så det blev en lång orm. Det kräver sammarbete och ormen gick sönder några gånger, och själv klarade jag mig ganska länge utan att bli tagen :) Vid halv ett hade vi matte men läraren var på begravning så vi behövde inte jobba men jag och några flitiga klasskamrater jobbade lite ändå vi :) Sista timmen hade vi engelska, då fick vi först hitta på en saga genom att säga ett ord och sedan gjorde vi en ny saga genom att man fick säga hur mycket man ville. Den när man bara fick säga ett ord blev roligast tycker jag :p haha. På kvällen jobbade jag och fick in sex bok så det kändes riktigt bra! När jag slutat åkte jag till Lina och såg på Human Target, en ganska spännande serie som jag börja följt :)

I Fredags hade vi engelska på morgonen, då satt vi i två lag och fick höra olika engelska låtar och skulle säga vad artisten eller låten heter också var det olika frågor som man skulle svara på, i engelska då förstås annars blev det ogiltigt. Det var roligt :) Efter engelskan hade vi svenska och sedan fick vi sluta, sköönt! :)

Åkte till Emma och testade The Oil Cleansing Method, som LadyDahmer skriver om i sin blogg. Det är så jävla mysigt, skönt och härligt med några tända ljus att jag gjort det både igår och idag också :)

På Fredag kväll vart det jobb och det var Sap helg så vi fick chips, godis och dricka och blev bjudna på mat. Jag beställde en sallad med lax, den var okej god. Tänker att det kan vara kul att testa nya saker när det är gratis :) Efter jobbet åkte jag hem till Emma och kvällen spenderades med spelet Pictionary, fyfan va kul det var, det vill jag ha för det var riktigt roligt! :) 

Igår jobbade jag igen och vi bjöds på mat då också så jag testade en pizza med Soltorkade tomater, röd lök, oliver, fetaost, pfefferoni, sesamfrön och vitlöks sås, det var riktigt gott och nu när jag tänker på den blir jag fan hungrig. Slutade jobba vid åtta och då åkte jag hem till Emma och Robin fast dom var inte hemma så kvällen spenderades med läsning om Medicin historia, Cellen och Hälso och Sjukvårdens organisation, det om Cellen tycker jag är svårt så det behöver jag läsa mer om ikväll :)

Jag har inte tvättat håret med annat än vatten de senaste dagarna och ser jag till att massera hårbotten riktigt och skölja huvudet många gånger ser det faktiskt inte fett ut och det känns roligt :)

Har börjat dricka tre matskedar äppelcidervinäger om dagen också för jag har hört att det ska vara bra :)

Idag är det Söndag och jag är äntligen nästan hemma, sitter hos Mamma i Fränsta och ska duscha och sedan ska jag åka hem till Pappa, vi ska nog klippa ner hela jordgubbslandet och ta sticklingar, har hört att det ska vara bra att klippa ner jordgubbsplantorna :) Vi hörs, Hejhopp!