Det löser sig :)


GNY :P

Jag skriver det nu innan jag börjar fyllna till ;) Gott nytt år! :D

Vi skålar för våra vänner, vi skålar för dom vi känner,
och dom som vi inte känner dom skiter vi i!

Jag tror att jag hållit mitt nyårslöfte ganska bra, eller det är inget löfte som jag lovat mig själv men det är som en sak jag bestämde där vid nyår, att jag aldrig skulle bli lika askalas som jag var på förra nyårsafton, och att jag aldrig skulle behöva må lika dåligt som jag mådde dagen efter!

Inatt eller imorgon bitti lär det ju bli, innan jag går och lägger mig i alla fall så ska jag trycka i mig djungelvrål och hoppas på att jag inte bli bakis om jag kommer ihåg det vill säga, jag tror helhjärtat på att det funkar! Ett tips till er andra som kanske råkar ta ett eller tio glas för mycket inatt. ;P haha


Tänker för mycket ;)

Godmorgon, nu är jag vaken igen så se upp! ;D Jag är på bra humör jag har självförtroende och jag är pigg idag. Jag fick nyss pengar av min pappa, höll på tappa hakan, och jag tror att han även sa älskar dig lite mumlande snabbt, va försiktig och ta det lugnt sa han i alla fall, men jag är ju släkt med honom så vi får se hur det går med det! :P haha

Har lite mycket att tänka på, eller jag håller på med flera saker samtidigt, skriver blogg, lyssnar på musik, äter en macka, dricker cider, packar, knäpper kort, tänker och planerar. De två sistnämnda går det inte så bra med. :p Kan inte bestämma mig för vad jag vill ha på mig ikväll också vet jag inte om det finns plats att ta med hur mycket som helst. xD

Nä nu ska jag byta låt, äta upp min varma macka som hunnit blivit kall för jag glömde den på bänken, ska även dricka upp min cider och hälla upp ett glas juice ....., eller kanske en ... och cola, sedan ska jag packa som satan! :D Hejhopp 8)

Man kan ha kallt också kan man ha kallare och sedan kan man ha det som oss, kallast!


Burr, det är kallt här uppe i lägenheten nu. Har suttit vid facebook sedan sist men nu fryser jag och funderar på om jag ska ut på balkongen och ta en rök så kanske jag tycker att det är varmt när jag kommer in. :p Tretton grader står inomhus termometern på.. Fingrarna är iskalla, men det brukar dom vara i vanliga fall också. :p Det är faktiskt lite tråkigt när man inte har varm vatten, jag kan knappt aldrig tvätta händerna i varmvatten, inte för att jag gillar att tvätta händerna i varmvatten, men såhär vintertid kan det vara skönt.

Nä nu har jag klagat klart, ska ta och gå ut på balkongen en sväng och sedan hoppas jag att jag inte fastnar framför datorn, för jag vill bädda rent i sängen och sova för imorgon ska jag upp och packa. :) Burrrrr, Godnatt 8)

Minnet

Jag förstår ingenting! Satt och läste igenom inlägget som jag skrev för cirkus fyra timmar sen, också ser jag att jag skrivit massa tokigt och tänker, skrev jag verkligen såhär? Varför skrev jag såhär? :S

Tidigare idag så fick jag ett sms där det stod; Hehe :P. Så tänkte jag; Har jag skrivit något till honom? Va har jag skrivit till honom? Så tittade jag efter och insåg att jag svarat på nå kedjebrev. Tur att jag inte hunnit raderat de skickade, jag raderar det ganska snabbt i vanliga fall, men har insett att jag inte kan göra det för då vet jag inte vad folk svara på.

Jag har börjat ha anteckningar som visas på telefonskärmen hela tiden, så tidigare idag så kom jag på att jag skulle skriva upp något, så gick jag inte på anteckningar och sedan satt jag där och tänkte; Vad var det för viktigt som jag skulle skriva upp? Va var det? Satt och höll på att bli galen för jag tänkte nu kommer jag glömma bort det där som jag inte ens kom ihåg vad det var. Men så kom det fram; Kamera batterier!!

Jag undrar om det är för att jag sovit dåligt som minnet suger.. Det är faktiskt lite jobbigt. Insåg idag att det ser ut som jag har påsar under ögonen ibland, BUHU! Imorgon blir det nog lite foundation så dom inte syns, om det nu är några påsar under ögongen. Tänkte försöka somna i tid inatt, men vi får väll se hur det går. Önska mig lycka till? :p

Varit i stan och handlat :)

Idag har jag varit i stan med Agnez, har hittat massa fina saker och jag har pengar kvar. :D

Jag har köpt en ny handväska, det behövdes verkligen för den gamlas låtsas skinn har lossnat så den är inte fin. :p En blå fick det bli, tänkte köpa en svart men så tyckte Agnez att jag borde ha nå mer färg, varför inte tänkte jag, den är ju fin! :) Träffade på Lina o hon hade köpt en likadan väska fast i svart, och Agnez har en rosa så jag tyckte vi skulle ta kort på våra väskor ;) haha.
Agnez väska är chock rosa och inte den färg som min kamera lyckats gjort det till! :P


Köpte även en liten plånbok, eller börs kanske man kallar det. 
Vet inte riktigt vad man ska kalla det, men fin är den! :)


Agnez och jag åt lunch på en kina restaurang, eller det kanske var asiatisk, jag vet inte riktigt vad det är för skillnad på maten. :p Jag åt i alla fall wookade nudlar med grönsaker och räkchips. Det var riktigt gott, med lite soja på. :)
Maten :)


Agnez :)


Har köpt kläder, det känns inte så miljövänligt! Men jag tänker ju på att jag inte ska handla så mycket onödigt i alla fall och det är väll bra. :p Får lite dåligt samvete för mig själv, men saker jag vill ha finns väll inte på annat sätt så det får vara som det är.
Köpte två vanliga linnen eftersom att jag dom jag har, har börjat krympt ( ? :S ).


Köpte två fina linnen eftersom att dom jag har som är fin har också börjat krympa ( ? :S ).



Köpte en rosa tröja som jag tänker att jag kan använda med nå strumpbyxor, som jag också köpte nya eftersom att jag bara har ett par varmare sedan tidigare, och använder jag strumpbyxor flitigt så är det inte alltid det hinner bli tvättat innan jag vill ha det igen. :)


Köpte fyra par strumpor för dom var så fina :)



Köpte även två par ( ? ) trosor för att jag vill ha lite mer fint :) Men dom blir det ingen bild på :p

Är så nöjd med dagen, allting känns just nu riktigt bra. Jag hitta massa fina grejer idag, jag har pengar kvar, det fixade sig med dricka och det verkar som att jag ska till Hede över nyår också har jag fått mer pengar! :D

Nu sitter jag hemma i Fränsta, blir ensam hemma inatt, för Mamma och Olle har farit till Gimåfors och Feliziah ska sova hemma hos sig inatt så inte kan jag sova där heller. :p Kom precis på hur grymt kallt jag kommer ha det inatt, för jag har inge element påslaget nere och dörrarna står öppna. Kläderna som vi hänger i tvättstugan i rummet bredvid mitt är alltid fuktig såhär i vinter tider så ni kanske förstår att det är kallt.

Nu ska jag gå över på Ica och handla lite, ska ju troligtvis till Hede imorgon och fira nyår, med Feliziah, Tom och massa fler, det ser jag verkligen fram emot! Tänkte handla med mig lite Coca-Cola, apelsin juice, djungelvrål, för att slippa bli bakis, chips, kanske även något att äta men jag känner att jag inte har fantasi för något som är enkelt att laga, det enda enkla jag kommer på är typ pizza från en pizzeria, men jag vet inte hur det är dit vi ska, hur det ser ut och om det finns nå affärer nära, därför jag tänkte köpa med mig mat. Men det löser sig nog. :) Hejhopp 8D

När kokades det för första gången? :P

Undra vem som kokade den första potatisen? Undra när den första potatisen kokades?
Hur kommer man på en sån idé egentligen? Tänk innan då, åt dom stackars människorna som levde då rå potatis eller? :p Det är riktigt bra att någon kom på det här med att koka potatis tycker jag. :) Hade jag inte redan gjort av med så mycket pengar på telefonen så hade jag sms;at 118100 eller något sånt. :p Men om det är någon som vet kan ni ju skriva en liten kommentar. Varför jag ska veta det vet jag inte, kom ba på det. :p

En vana att somna på soffan :P

Godmorgon, idag är jag vaken tidigt igen. Somnade på Feliziahs och Toms soffa inatt med, det börja kännas som en vana att vakna vid någon konstig tid och tänka; Jaha jag somnade visst igår, och dom har gått och lagt sig. :p

Nu är jag hemma hos Mamma, har ätit frukost och ska åka med nio tåget till stan. Ska vara med Agnez på Birsta och titta lite. :) Hejdå 8)


Åtta sorters kakor och klippt mig :)

Det blev inte så jag gick till Feliziah och Tom tidigare idag, fastnade framför datorn, sedan gick jag på Erikshjälpen och köpte två vin glas, till mig och Feliziah, köpte även en liten fin mugg. :)


Sedan gick jag och hälsade på Mary, Arne och Anders. Där bjöds det på åtta(!!) sorters kakor, gott var det med bullar! :)

Har varit hos frisören och klippt mig, hon tvätta håret på mig också så nu luktar det såå gott! :D Det var så härligt att få håret tvättat och hårbotten masserad. Började prata om lockar så fråga hon om jag ville att hon skulle testa göra lockar med platt tången, så gjorde hon det, så nu har jag lockigt hår också! :D Det är fint bak :p
Bild kommer senare, har skjuts om jag åker nu. :P

Nu ska jag äntligen umgås med mina fina vänner igen, ska åka iväg till Feliziah och Tom. :) haha. Hejhopp 8)

Pratat i telefon :P

Ringde nyss tant Mona och tacka för julkapparna, tredje gången hon frågar om jag bestämt mig vad jag ska plugga, tredje gången jag berättar hela historien att jag vill gå omvårdnad och bli barnmoska. Stackarn har fått lite taskigt minne tror jag. SUCK!


Film, vårdcentralen, frukost och kladdkaka :)

Jag kom iväg till Feliziah och Tom igår i alla fall :) Ola var där också och jag tyckte det kändes som att alla ville ha dit mig. :D haha. Vi såg på två filmer, vad dom heter minns jag inte men dom var helt okej. :)

Imorse var jag uppe med tuppen, klockan åtta klev jag upp och duschade, sedan åkte jag upp på vårdcentralen hade fått en tid hos doktorn. Han sa inte så mycket, typ jaha det känns bättre nu, ingenting alls, nehe okej. Men jag skulle göra nå blodprov ändå, så fick jag göra det, Aj! Frågade doktorn om jag behövde köpa nå vitaminer eller något om jag åt vegetariskt, så fråga han om jag åt fisk och sedan var det lugnt, han sa typ att kött knappt innehåller någonting ändå. :p Haha.

Efter att jag varit på vårdcentralen så gick jag på Ica och sedan fixa jag massa frukost, gjorde en toastad ost macka också åt jag den med champinjonstuvning, tomater med salt och mjölk.
Det var riktigt mumsigt med frukost. :)


Har nyss bakat lite testa ett nytt recept, gjorde en kladdkaka som står inne i ugnen nu. :)


Har slickat skålen och choklad smaken påminner om kallender choklad. :)

Tänkte gå bort med den till Feliziah och Tom snart, får se när dom vakna bara. :P Hejhopp 8)

Seg haha

Haha ja fick nyss ett sms av Feliziah; Kom nu då :p Segis. Du är nästan värre än ola :p
HAHA jag fastnade vid datorn ;P


Bra musik :) Andreas grega

Jag har skrivit upp massa bra musik som vi lyssnat på, 
både gamla låtar och sånt jag inte hört förut :)







 



Riktigt blandat, så är jag ;D


Haft så roligt sååå ;D

I Lördags så drog jag ju till Feliziah och Tom, det är något jag verkligen inte ångra! :D Har haft jätte kul, partajat lite med Feliziah, Tom, André, Ola, Kristian, Robin, Putte och Robert och haft det mysigt! :) Igår Söndag så var jag inte så pigg när jag vaknat efter fem-sex timmars sömn. :p Ringde Mamma och fråga om hon ville bjuda på pizza, så fick vi gå och hämta pengar och sedan gick vi och köpte pizza. :) Var hos Tom hela dagen förutom en sväng när vi åka till Ljunga och köpte saft. :)

Feliziah med fin mössan och Robin. :)


André och Tom :)


När Feliziah och Jag gick och köpte pizza var det mycket snöö :p


Vi har ätit massa popcorn, det kallas smör popcorn när det rinner ur påsen! :P haha


Toms snygga toffel ankan ville också äta popcorn :p haha


Vi var ut en sväng och mötta folk :D Feliziah med två fina mössor :)


Tom och Ola hade roligt åt någonting tror jag :p


André var lite trött tror jag :p


Igår kväll så åt vi upp pizza resterna, så öppna Feliziah pizza kartongen och pratar med den bredvid och säger; Är det här din pizza? Ola; Men oj va gott ge mig en bit och Feliziah stänger kartongen börjar skratta och säger; Oj nej jag trodde det var Tom, haha! :P

Inatt somna jag rätt så tidigt, vid ett-två tiden. Robert satt och berätta nå "jätte spännande" som vanligt och jag kände hur ögonlocken blev tunga. Vaknade vid tio imorse av ringklockan.. Då kom Kristian och Putte och frös.. :p Släppte in dom, sa tyst tyst tyst väck inte Feliziah och Tom. Tyst tyst tyst. Lyssna på lite låg musik och sedan somnade jag och sov några timmar till. Sov natten innans sömn också. :p Sedan vaknade jag igen vid ett, så kom det mer folk och sedan drog Tom till ånge och vårdcentralen och han var lite less när han drog så städade jag åt dom. :) Ställde disken på diskbänken, sköljde ur massa skit, samla ihop pant och gick ut med massa sopor. Sedan gick Kristian och pantade och köpte toalettpapper, chips och mjölk till Ola för pengarna. :)

Nu är klockan sex, har varit hem och ätit middag/lunch/frukost, våfflor med sirap, grädde och glass, så mumsigt så. Men nu vill Mamma ha datorn så jag ska packa lite kläder och sedan dra tillbaks till Feliziah och Tom! :D HejHopp 8D

Samvetet och jag

Samvetet; Va har du köpt för dina julklappspengar då?
Ingenting ingenting!
Samvetet; Va har du gjort av med pengarna?
Okej då, fyra och en halv liter vin och skjuts för 200, resten vet jag fan inte.. :P

Hor

haha är det bara jag eller tycker fler att det är så kul när dom skriver hormail istället för hotmail när man ska logga in någonstans? xD HAHA

FplusT=fint :P

Man ska inte bli kär i en Kram Kompis! Men jag har nog jävligt lätt för att blir kär.
Allt som har en början har ett slut. Men jag hoppas verkligen att Feliziah och
Tom aldrig får ett slut, för dom är bäst och jag gillar att umgås med dom! :D


Bilder, har varit i stan :)

Igår hos Fia och Berra så hade vi julklappbyte, vi hade olika hundra kronors paket också fick man ta en lott. :) Jag fick en kavel och ett paket mjöl, mjölet var inte så jätte kul men en kavel har jag faktiskt önskat mig i julklapp så det var riktigt bra! :D


Ludde fick två fina nappar och tröjan som jag sytt på slöjden, han
blev så fin i tröjan och gillade verkligen napparna! :D

Ludde den coolingen har börjat gå också, det är så roligt att se han! :D

Tilde och jag busade med ballonger :)


Vilken tur att min kamera på telefonen är sååå bra.. :P


Tilde lånade telefonen och gick iväg för att knäppa kort, hon är så duktig lillgumman :)

Ludde tror jag xD haha


Jag :P


Och Ballongen xD Resten av korten fanns var det fingrar iför, typ :p haha


När vi spela knekt så fick min kusin Emma potten, då blev hon såhär super glad, och
eftersom att hon inte ville skrika för barnen sov så hoppade hon på stolen! :D haha


Idag så var jag, Mamma och Olle ut till Birsta. Jag fick ett par nya skor,
varma gympadojor som jag får plats med tjocksockar i. :P


Olle var på snäll humör idag, jag fick även en mini blender som jag
sagt att jag velat ha för att göra milkshakes och grejer. :)


Mamma och Olle köpte en ny tv, värsta stora platt tv,n! :)


Köpte en super rolig film som jag sett ett antal gånger; Morgan Pålsson Världsreporter! Köpte även go choklad och en fin spagetti slev. :) haha. Om ni inte märkt det så har jag börjat samla på mig saker som jag kan komma att behöva när jag flyttar hemifrån! :)


Köpte en snygg rattmuff också bara för att någon gång ska jag också ha en bil! :) haha. För någon vecka sen köpte jag en häftig fick plunta som jag glömt visa upp, i Ed Hardy stil för jag älskar´t! :)


Jag har även köpt en smart grej som jag tänkt på länge, en grej som
man hänger över elementet som katten kan ligga på. :)


När vi skulle åka hem från stan idag så skulle Mamma ha med sig sex kartonger
blommor, så dom packade bilen och här tyckte dom att jag skulle sitta.. :p


Såhär satt jag hela vägjäveln, tur att jag somnade annars hade jag väll blivit galen. xD
Ont i nacken fick jag av att sova men det är sånt som händer. :p


Ikväll har jag varit med Mamma och Olle hos Olles Mamma Berit, vi åt lite julmat, snacka snål snack eftersom att dom är ett gäng snålmänniskor, pratade om tv,n och öppnade lite paket. :) Vi hade hundra kronors paket även där och lott dragning. Jag fick en fin popcorn skål i plast och popcorn! :D


Nu ska jag borsta håret och sedan gå till Feliziah och Tom, tänkte
dränka mina sorger i lite saft! Hejdå

.

För det är ingen vanlig dag, för allt kan dra åt helvete idag..

Ostbricka

Det blev inge max mat, blev ost bricka istället, men det gick bra för det var så gott så. :D


Mår bättre, spelat knekt och är sugen på mat!

Nu mår jag bra, min kusin Lina "tvinga" i mig en halv juice grogg så blev jag faktiskt piggare. :) Har nyss spelat knekt, vi spelar om femtio öringar och jag har vunnit tjugo kronor! :D haha.

Nu hoppas jag på att min kusin Emma ska bli sugen på max mat så jag kan få strips med varm ost dipp och lökringar med lök dipp. :) Hejhopp 8)

Rolig gårdag, mår som ett as idag

Hejsan, igår vart en partaj kväll! :) Hade riktigt trevligt, åkte bil hit och dit för jag aldrig kunde bestämma mig vart jag skulle, jag visste vart jag ville men det vart lite krångel men jag somna där jag ville i alla fall! :D En kille som jag åkte med var lite kul, han sa hela tiden; Det finns en regel i min bil.. haha. En rolig regel han sa var; Ingen drar skämt förutom jag. xD haha!

Idag mår jag inte så super bra, har ont i huvudet också är jag trött, somnade inte förrän vid halv sex. :p Nu sitter jag i stan hos min moster och morbror, ska strax äta julbord och sedan blir det julklapps utdelning. :) Ska nog sova här inatt.

Jag är väldigt ljus skygg idag.. Får ont i huvudet av att titta på datorn så nu ska jag gå och lägga mig på en soffa i ett mörkt rum! :) Hejdå


Julklappar :)

Idag har jag varit med om tre julklapps utdelningar, en hos Mamma, en hos Faster och en hos Pappa. :) haha. Jag har även ätit jätte god mat idag! :)

Av Mamma och Olle fick jag en dammsugare, en kaffe väska, några jul kökshanddukar och pengar. :) Av Andreas min låtsas bror fick jag en jätte rolig bok. Och av Olles Mamma Berit fick jag en skål och ett par jätte fina stickade vita strumpor. :)


Kaffeväskan, den är gjort av gamla kaffe förpackningar. Jag tycker den ser häftig ut, men den luktar lite konstigt! :P




HAHA Boken är såå rolig, det är typ massa olika tips på hur man kan göra massa tokiga saker som; överlista fartkameran, tio saker man inte bör säga till en polis, fem sätt att krasha en dator, sätt eld på en fis, planka in på bröllop, överlista ett lögndetektor test, förhandla med kidnappare, gör karriär som en porrstjärna och mycket mycket mer! :) En rolig del i boken som jag läser just nu är obskyra sätt att bli arresterad i 25 stater, exempel; Alaska=knuffa levande älgar ur flygplan, Arkansas=uttala Arkansas fel, Kalifornien=hindra barn från att hoppa i vattenpölar, Georgia=ha en apa i badkaret, Connecticut=cykla i över 100km i timmen, Denver=kör svart bil på en söndag, Hawaii=stoppa mynt i öronen, Om du är häst i Iowa så får du inte äta brandposter, Kansas=snöbollskrig, I Louisiana anses det som grovt våld om du biter någon med löständerna! xD

Av Faster och Bosse fick jag presentkort på Ikea och älgköttfärs bullar och kakor som jag gillar. :) Av Anna fick jag presentkort på Birsta, en parfym och en tröja. :)


Min moster ville så gärna vara med på kortet :P



Av Pappa fick jag en jätte fin spegel som jag glömde knäppa kort på och en dvd, av Monica fick jag en tvål. :)

Nu sitter jag hemma hos Mamma, är så nöjd med mina julklappar! :) Min kusin Lina, moster Fia och Berra har kommit och hälsat på. Det tycker jag är trevligt! :D

Nu ska jag fixa i ordning mig, slå in en julklapp och sedan fara iväg och vara med Heidi! :) GodJul på er! :D

Julafton :)

Hejsan och God jul på er! :)
Igår kväll så åkte jag till Pappa. Pappa sov och Monica gick och la sig direkt, då klädde jag granen, men vi har ingen julslinga så den fick bli lite annorlunda, vi hade även en massa olika färger på glittret så det fick bli som det blev, och det blev det, och det blev ganska bra ändå! :p


Jag kom inte i säng förrän vid tre, för granen tog så lång tid att klä, jag skulle göra nya tråd hängen på varenda julgranskula också har han en plast gran så man behöver vika ut varenda gren om man vill att det ska se normalt ut, det tog sin lilla tid, också blev det alldeles barrigt på golvet så fick jag dammsuga lite också. :P

Idag vakna jag vid tolv, låg och drog mig ett bra tag och sedan ringde Mamma och fråga när jag tänkte komma. När jag vakna kände jag verkligen att det var jätte skönt i min säng, låg på ett duntäcke utan påslakan, sedan hade jag två täcken uppe på mig. :) Pappa hade femton grader i huset när jag gick och la mig.. :P

Nu har jag åkt till Mamma i Fränsta, hon håller på att griljera en kålrot åt mig, det ska tydligen vara ett bra och gott alternativ till julskinka, jag tycker det luktar som korvgryta jag. :p haha! Men det är ju lite roligt för det är dom som hittat receptet på det på internet och dom har verkligen tänkt på mig och hjälpt mig med min mat! :D

Nu ska jag gå ner och duscha och sedan fixa mig i ordning. Återkommer säkert till kvällen :)
God Jul på er! :D


Ännu en stressig dag, är med Feliziah och Ola :)

Hejsan, idag har varit ännu en jätte stressig dag i blomsteraffären. Nu är det äntligen lugnt, sitter hos Tom och Feliziah. :) Nu ska jag, Feliziah och Ola baka en liten överaskning som Tom ska få när han kommer hem från Norge inatt, en kladdkaka! :D
Ola och Feliziah :)


Feliziah pyntade Toms gran lite mer, med våra max flaggor som vi skrev upp smarta saker som vi kom på, den där dagen när vi fastnade på en busshållplats i två-tre timmar. :P haha


Hejhopp 8)

Fastnade vid msn

Jag fastnade vid msn och datorn, som vanligt. :P Kände att det var mycket roligare att prata med folk på msn. :) Men nu ska jag fixa mig för natten, prata med Filip och sedan sova. :) Godnatt igen :P

Du är inte gammal :P

Det var det något vi prata om förut i blomsteraffären också vart det typ att jag råka säga att Mamma är gammal, men så kom jag på mig och så sa jag Nej men du är inte gammal, du är faktiskt inte så gammal! Så började hon och min kusin Anna skratta åt mig och fråga om jag kom på att det strax är jul eller något sånt. :P haha

.

Jag tycker om att känna mig omtyckt och jag känner inte att jag blir tillräckligt omtyckt som det är nu. Jag känner att jag vill ändra på det! :)

Sheryl Crow

En skön låt :)

Stress jul

Nästa jul vill jag inte vara hemma, det vill jag aldrig, men 
jag önskar att jag kan fara utomlands nästa jul! :p

Pyntat julgranen uppe, semester drömmar :)

Jag och Mamma har pyntat julgranen uppe. :) Jag tycker inte att den blev så jätte fin :p Jag gillar inte riktigt såna vanliga ljus slingor, och sedan var granen lite väl smal upptill tycker jag. :P Men det är ju kul ändå, den blir säkert vacker när Mamma lägger dit julklappar. :) haha

Katten märkte att vi tagit fram ett leksaks träd till henne! :) haha



Jag har nyss kollat Fokis blogg, hon är i Thailand och allting ser så grymt mysigt ut. Jag blir så sugen på att bada och simma och vara utomlands, allting ser så vackert och fridfullt ut. :)

Nu ska jag gå ner och duscha. Sedan behöver jag nog sova, känner mig riktigt trött också känner jag mig varm, som feber.. Men det kanske är för att jag har tjocksockar på mig, hoppas det, eller något. :P Godnatt 8)


Stressig dag i blomsteraffären

Hejsan. Inatt så fastnade jag vid datorn till tre, sedan somnade jag direkt. :) Imorse väcktes jag vid nio av att min kusin Anna sprang ner flera gånger och sa att jag måste kliva upp, det kändes jätte jobbigt, men efter ungefär en timme hade jag pallrat mig upp ur sängen och ätit frukost. :P

Idag har varit en riktigt stressig dag i blomsteraffären. Något roligt är att jag har gjort värsta fina buketter till flera olika människor, av vita kvistar med glitter på. :) Har känt mig riktigt trött och känt att jag inte sett så pigg ut heller, men jag har försökt hålla humöret uppe. Har blivit lite osams med Mamma tre gånger, men det överlever vi båda.

Har inte haft så mycket tid till att äta idag, och som vanligt orka jag inte göra något heller. :P Åt två rostade mackor till frukost imorse och sedan en toast med ost till lunch. Nu har jag äntligen fått middag, eller det var väll ungefär en timme sen, en pizza, Feliziahs special pizza med tacosås, jalapenos, vitlöksdressing och en grej som jag tycker om fefferoni. :)

Nu sitter jag uppe på Mammas kontor, och det är såå skönt att vila benen, har sprungit på dom en massa idag. :) Nu ska jag ut och gå en sväng, inte för att jag tycker det är kul, utan för att jag känner mig suuuuuugen på det efter maten! ;P HejHej

Slumdog Millionaire

Nu har jag sett klart på filmen, och den är såå grymt bra! :) Filip frågade vad det var för slags film och jag svarade att det är en bra film. Jag förstår att den vunnit massa priser. :) En tid låg jag och skrek; Men svara telefonen, SVARA TELEFONEN, JAG DÖÖR. Samtidigt som jag låg och vred och vände på mig och kände att jag inte ville vara så nervös. Och i slutet fick jag tårar i ögonen. En grymt bra film helt enkelt :D

Uppdatering några minuter senare; Min favorit del är lika bra även om man sett den sju gånger, Gråtandes! :) buhuuu. Skratt gråtandes liksom. Det är min favorit del och inte slutet, för slutet är värsta konstigt, det har liksom inte med filmen att göra. Man blir liksom va? Jaha, Men det är väll till för att glädja människor som mig som fortfarande har tårar i ögonen. :)

Den här filmen ska jag köpa, och visa upp för folk! :)

Promenad och smsar med Filip om mackor xD

Det blev inge film tittning. Coffe smsade och fråga om jag ville följa med ut på en promenad, och visst ville jag det. :) Det blev mycket prat och vi gick runt runt i fränsta, men sedan blev det för kallt om min haka så jag gick hem. :)
Nu smsar jag med Filip som skrev att han sakna att vara med mig och fråga om jag kommer ihåg andra världskriget mackorna, och visst gör jag det. Filip skulle göra mackor till mig också var smöret hårt så det gick inge bra och smöra, mackorna såg i alla fall ut som dom varit med i andra världskriget. xD haha. Jag vill vara med Filip någon dag! :)

Nu ska jag borsta tänderna och fixa mig för natten och sedan vill jag se klart filmen, men blev ganska trött av promenaden så får se hur det går med det. :P Godnatt igen ;)

Mys med värmeljus :)

Nu sitter jag på mitt rum med massa vanilj värmeljus tända, det luktar gott och är mysigt! :) Nu ska jag borsta tänderna och sedan lägga mig i sängen och se på filmen Slumdog millionaire, har börjat se den men somnade sist jag slog på den, men den verka bra. :) Godnatt 8)

Julklapp och ljuslyktor :)

Idag har jag varit i blomsteraffären och hjälpt till. Var ut på Fränsta en sväng och köpte en julklapp till min kusin Anna. Var även in på den nyöppnade klädbutiken i Fränsta Chili. Där hittade jag en fin klänning som jag provade, sedan gick jag hem och visade Mamma ett kort på hur den såg ut och sedan sa Mamma att det fattades en julklapp till mig och frågade om jag ville köpa den utan att veta om den. :p Visst sa jag och gick och köpte den. :)


Jag slog in massa julklappar när det var lugnt med kunder, och sedan la jag dom under min gran, så nu är det så mysigt så och tomten slipper vara själv :)


Mammas stooora paket (en brödförvaring) såg så tråkigt ut när det bara var rött omslagspapper, vi har inget annat hemma, eller jag orkade inte leta efter något annat och jag visste inte hur jag skulle kunna göra något fint med snören, så jag var så smart och ritade hjärtan över hela paketet :) haha


Nu mot kvällskvisten så vart jag lite kreativ, har köpt vanilj doft ljus på Ikea, men jag har inga värmeljus hållare till dom, så då gjorde jag mina egna, av några små glas, lite sten, ståltråd och olika små saker som jag hitta i blomsteraffären. :) Ibland är det såå bra att jag bor på en Blomsteraffär ;P






Nu ska jag dricka vanilj te och äta rostade mackor med min Mamma :) Hejhopp :P

Ont haha

Jag har ont i käften, känner igen smärtan från något Feliziah berättade om. Jag är värsta öm. Gör ont om jag öppnar käften för att jäspa eller något sånt. Men jag tycker att det är såå kul ändå! :D haha

Godmorgon

Godmorgon! Jag har nyss vaknat, av mig själv, och klockan är inte så mycket. :D
Idag ska jag hjälpa till i blomsteraffären, fast inte riktigt än. Nu ska jag tvätta
håret och sedan fixa mig :) HejHej

Babbel babbel :P

Hejsan, nu sitter jag vid en dator och lyssnar på musik och en liten pojk. :P haha! Äter chips och känner en konstig karamells smak i munnen. Fast det är lite gott ändå. :) Jag är glad :D Hejdå 8)

:D

Ibland gör du mig så glad :D Jag håller på att spricka av glädje xD


Godmorgon :)

Godmorgon, Heidi har ringt och väckt mig, så nu sitter jag uppe och äter frukost, rostad macka med ost och juice. Nu ska jag borsta tänderna och sedan åka iväg till Ljunga och hem till Heidi. :) HejHej 8)

Nu blir det film :)

Jag och Heidi ska hitta på något när vi vaknat. Vad vet jag inte, men jag hoppas att det blir roligt. :) Nu ska jag slå på en film och lägga mig under täcket. När jag vaknar tar vi nya tag, pratar inte om gårdagen, låtsas som ingenting! När jag vaknat är allting bra igen. :) Godnatt 8)

:/

Ska jag vara ärlig så blir jag inte glad när jag ser sånt här. Du ska vara en förebild och det är du väll kanske i vissa lägen, men ibland så är det konstigt att jag tänker som jag gör. Det är inte så att jag lärt mig att tänka så. Det händer inte ofta att jag får se dig såhär, men jag blir så ledsen när det händer! Jag hatar verkligen att se eller prata med dig när du är full, det spelar ingen roll om du druckit pytte lite, jag märker direkt.

Det finns en vettig anledning till att det bara finns en "Världens bästa ....." i min telefonbok.
Men jag är glad att det oftast finns någon som jag kan prata med. :)

Du säger "du kan prata med mig om allt" och blaha.. Men vi pratar inte. Jag är inte van med det. Så är det bara, jag har aldrig velat prata med dig, inte ens är jag var pytte, jag minns att du sa det och jag tänkte, va ska jag säga?  Ibland får jag dåligt samvete för att jag inte pratar med dig om saker som händer. Men jag har lättare för att prata med andra, så är det bara.

Jag älskar dig i alla fall, men ibland blir jag bara så besviken.
När det liknar förr så får jag tårar i ögonen, jag blir rädd..

Kallt, erbjudanden och en julaftons önskning :p

Här sitter jag på mitt kalla rum, någon snäll jävel hade tydligen stängt av elementet tills jag kom hem.. Men har jag tur så kanske det är varmt när jag vaknar, om jag är vaken länge och somnar sent! :P Jag hatar att kliva upp om det är kallt, då ligger jag och drar mig hur länge som helst också klär jag typ på mig under täcket, om jag inte lägger mig och somnar om. :P

Jag dricker en liten go-cider också, med lite lite alkohol för jag är ju med i UNF. ;) Men den är också kall, så jag kyls bara ner mer och mer. xD Funderar på att gå ut och andas lite också. Så har jag fått ett erbjudande att komma och festa med en kille, men det vågar jag inte. Har även fått ett erbjudande att komma och värma mig hos en kille som var varm och bara i kallingar, men han bor typ jätte långt bort, så det blir nog inget av med det. Men det hade ju kunnat varit mysigt. :P ha ha!

Jag hörde min kusin Emma prata om att min andra kusin Lina och min moster och morbror kanske tänkte komma och hälsa på oss på julafton, det skulle jag tycka vore riktigt roligt, blir så trist på julaftons kvällen när allt är gjort i vanliga fall. Så om någon i Familjen Bergman är in hit så ska ni veta att för min del så är ni riktigt Välkomna på julafton! :)

Nu ska jag klä på mig och sedan ut och vandra i kylan, Hejhej ;)

:):/

Jag blir glad av att prata med dig <3
Fast ena sekunden kan jag hålla på att dö av pirr i magen
och nästa blir jag så osäker och får en annan känsla i magen.


Har varit i Birsta och hos Madde på middag :)

Hejsan, idag lät Emma mig sova lääänge. Hörde Tilde prata med mig och sedan kom Emma och sa; Låt Maria sova. :) Vaknade vid tolv tiden och såg att jag hade massa missade samtal, sånt tycker jag är kul. :) Ringde upp Pappa som var i stan och ville hämta mig nästan direkt. Så klev jag upp, fixade mig och sedan kom Pappa och hämtade mig. Så for vi till en grosist för Pappa skulle hämta julkorgar, jag hittade även en fin spegel som var i marin/mås/fisk/vitt och blått stuk som jag ska få i julklapp! :D

Efter att vi lastat in hur mycket julkorgar som helst i bilen så åkte vi till Birsta och gick på Willys och coop. :) Köpte en sallad till frukost och sedan åkte vi hem. Så proppfullt med folk som det var i Birsta idag när jag var där har det nog aldrig varit tidigare, inte när jag varit där i alla fall. :P

När jag kom hem så la jag lite saker under min julgran sedan hoppade jag in i duschen. När jag fixat mig så åkte jag till Madde, hon hade middag för hon har fyllt 18år! Vi åt Tacos och såg på filmen Happy Feet som gick på tv,n. :) Sedan åkte Heidi till stan och Feliziah åkte också, så sjöng Agnez och Sara lite singstar. Kände att jag ville hem för att sova hemma inatt, så ringde jag Olle som kom och hämtade mig. :)

Nu sitter jag hemma i Fränsta, ska titta om det är nå roligt eller mindre roligt som jag missat på facebook, har inte varit in dit på över två dagar!! haha. Sedan ska jag gå ner och sätta mig vid min dator och msn, och hoppas på att det finns någon rolig som vill prata med mig. :)

HejHopp 8)

Fått betyg och varit i Birsta :)

Hejsan idag är det Fredag :) På skolan idag så fick jag mina betyg, dom såg bra ut så det fick mig att växa några centimeter som Pappa sa. :P Fick 8MVG och 5VG och jag vet att två av dom VG,na kommer jag höja, det är i Idrott och Slöjd. :)

Jag åkte till stan med Heidi och Feliziah med ett tåget. Idag åkte vi faktiskt ut till Birsta och handlade. :) Jag köpte roliga saker på Lagerhaus också var jag in Hm och köpte en Bh till mig. :) Var även in på Ikea och handlade en juklapp till Mamma och sedan var jag på Willys och handlade tvål och tuggummi. :) Ringde till min kusin Emma och frågade om jag kunde få komma till dom och sova här inatt, och det fick jag, så kom dom och hämtade mig. :)

Ikväll har jag varit här hos Emma, busat lite med Tilde och Ludvig också har jag set på tv. Nu ska jag se på film, Hejdå 8)

Trööööööööööött

Nu är jag så grymt jävla trött, vart en oförglömlig gårdag och natt, Tack Feliziah Heidi och Du! ;D Nu ska jag sova, ska skriva bättre om vad vi gjorde igår någon gång när jag är pigg, nu är jag så trött så jag blir andfådd bara jag pratar.. Vi handlade inte nå julklappar heller. Feliziah och jag tog oss inte från busshållsplatsen på två timmar! :) haha

Godnatt <3

Chokladboll, Feliziah och ägg utan gula :)

Igår så var det UNF träff. Jag var dit och bakade lite chokladbollar, kände mig lite panikslagen när jag såg ett barn tappa deciliter måttet på golvet och sedan stoppa ner det i sockret. Men jag överlevde! Åt en chokladboll också, fast den var inte så jätte god. :P


Sedan när vi skulle se på film gick jag ner till Feliziah istället för jag kände att jag skulle somna om jag satte mig i en soffa för att se på film. :p Vi gjorde inte så mycket, det gamla vanliga, satt och nörda framför datorn. :p

Feliziah är såå snygg med sin titta på datorn/anstränga sig blick xD


Imorse vaknade jag redan vid sju, men jag klev inte upp. Låg och drog mig. Och sedan vart klockan tjugo över åtta, så klev jag upp åt frukost och gjorde mig iordning och sedan kom jag försent till skolan, men det gjorde inte så mycket, vi såg på film första timmen, Berts dagbok. xD

På lunchen var det julbord men jag åt inte så mycket. Fick någon korv och nå köttbullar, korven var god men köttbullarna hade en läskig smak, också var dom bränd. Som tur var fanns det kokt ägg med räkor och majonäs. :) Lina ooo åt massa ägg, fast som mig, utan ägg gulan.


Nu ska jag åka iväg till skolan och ha hemkunskap. Efter skolan ska jag åka med Heidi och Feliziah till stan, ska på Birsta och handla julklappar! :D Hejhej 8)

Osynliga Feliziah

Feliziah tror att hon är osynlig. Hon ställer sig alltid i vägen när jag sitter här framför tvn, som används som dataskärm, så står hon där och står och försöker man titta bredvid så förstår hon inte att man vill se något. Feliziah du är inte osynlig bara så du vet det!! XD

Trött och med Feliziah för ovanlighetens skull ;P

Idag på engelskan så spelade vi Bingo, jag fick bingo och fick en liten plopp! :D


På lunchen fick jag någon sorts hamburgare som inte smaka så bra till var det potatismos som smaka konstigt, efter lunchen mådde jag inte så super.. På So,n så fick vi pepparkakor och sedan så sa jag till fröken att jag inte mådde nå bra, känner mig faktiskt trött och vi har inget speciellt de sista timmarna.


Så gick jag hit hem till Tom. Ramlade två gånger på väg ner hit, Aj, slog höften och nu är jag blöt också..


Feliziah håller på och städar och tvättar just nu men strax ska vi nog se på film. :) Haha, Feliziah hittade nyss något gammalt och använt som tillhört en tjej i garderoben, stackaren! xD haha! Hejhej 8)

Såhär galen såg Feliziah ut när hon hittat trosorna, cool granen i bakgrunden :) 


Sedan var hon tvungen att skriva ett GAH-gud-vad-äckligt sms med massa ledsna gubbar xD

Nemo, chips ätning och nu en sen middag :P

Hejsan ikväll har jag varit hos Tom med Feliziah, vi såg på Finding Nemo, lyssnade på lite musik och åt chips, molåt chips, för att förtydliga det ännu mer, inge mys med chips! :P haha

Kom hem för en timme sedan kanske, har duschat och pratat lite med Mamma. Nu ska jag äta lite kvällsfika/middag och sedan gå och lägga mig. :) Godnatt 8)

Idag har jag sovit och ätit pizza :)

Hejsan idag har jag sovit länge, sov till två. Det hade ringt något konstigt nummer till mig idag, och lämnat ett röstbrevlåde medelande, när jag bad Feliziah kolla upp nummret var det tydligen någon tjej från Italien. Haha. Det lät som en gubbe sa Hej i röstbrevlåde medelande, känns lite tråkigt att jag inte svara. :P

Nu sitter jag hos Tom med Feliziah, har nyss ätit lite frukost, pizza sen igår. ;) haha. Det är ingen skola idag för att vi var på julmarknaden förra veckan, det känns riktigt skönt, verkligen vad jag behövde! :D

Nu ska vi ut och titta på all fin snö som kommit på backen! ;D Hejdå 8)

Seg är jag :)

Ikväll har jag bara suttit vid datorn och nördat, seg som jag är. Nu tänkte jag ta och gå ner till den andra datorn, min seeega dator som det finns msn på. Jag känner för att prata med en kompis som jag är nästan helt säker på att hon sitter vid msn. :) Inatt hoppas jag att jag slipper sova ensam, men jag vet aldrig säkert vad natten har att bjuda på. Inge mer bloggande tror jag det blir för min del i alla fall, så Godnatt mina hemliga läsare ( beundrare? ;) ) 8)


<3

Jag sa att det var över, för jag trodde det, men jag ångra mig rätt så snabbt, vill du vara med mig så vill jag vara med dig. Det vill jag verkligen.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag gillar dig men vill inte göra det om du ska vara ett jävla as lite nu och då! Strunta i mig i flera dagar, ignornera, göra mig glad och sedan besviken. Säg som du tycker och vad du vill istället för att jag ska behöva bli så förvirrad, om du ens vet något! Jag önskar att jag var starkare, men samtidigt inte.

Det är tråkigt att det inte verkar finnas nånting att göra.

Baljan igår, stjärnfall, önskningar och tre apor :)

Igår Lördag var en rolig kväll :D Jag, Feliziah och Tom åkte till Ljunga vid sex tiden, till Toms kusin och hans tjej. :) Där var det skoj, satt och lyssna på musik och smakade på de tre aporna, Anders, Göran och Ove. Vid tio hade vi tänkt fara till baljan men vi kom inte iväg förrän vid halv tolv. :) Vi letade skjuts jätte länge och tillslut fick vi tag i skjuts, vi lata jävlar! ;) haha.

På baljan var det kallt om fötterna och lite halt på backen, jag såg sexton stjärnfall på de timmarna vi var där, helt sjukt. Ringde 118100 för att höra vad som var fel och killen som jag fick prata med sa att det brukar vara det vid Lucia för "hon är på väg ner". HA HA HA!
Jag önskade mig samma sak alla sexton gånger som jag såg stjärnor falla, och ändå slog det inte in, fy faaaan-tastiskt,
det kanske bara inte var meningen att det skulle slå in natten som var!

Nästan direkt när vi kom till baljan så började vi leta skjuts hem, vilket inte gick speciellt bra. :P Kom på nu idag att jag glömde fråga skjutsen som vi åkte till baljan med, men jag hade inte riktigt hjärnan med mig tror jag. xD Vi fick tag i skjuts vid två tiden, så då åkte jag, André, Feliziah och Tom hem till Tom. :) Spelade lite kort och sedan somnade jag på soffan, inatt igen.. :P Vaknade lite innan åtta idag också, men då orkade jag inte gå hem så jag gick runt och titta lite och sedan gick jag och la mig igen. :) Vågade inte väcka nå folk fast jag ville så gärna! :P

Vaknade vid tolv tiden av att Feliziah och Tom börja röra på sig. Sedan ringde Mamma också kom jag på att hon säkert ville köpa någon pizza till oss, så ringde vi och beställde och sedan kom hon med fyra pizzor. Det var riktigt gott med mat, TACK så hemskt mycket mamma!! ;D

Idag har jag varit seeeeeg, legat i soffan hela dagen som en latjävel som jag är. xD Har sovit till och från, tittat på lite film och lyssnat på musik, men det har varit en skapligt skön dag ändå! :)

Nu sitter jag hemma hos Mamma i Fränsta, tänkte tvätta håret nu och sedan vill jag hitta på nå rooooligt! Håll tummarna för att jag får en rolig kväll? ;P haha Hej då 8)

Hon gör allt för att göra mig lycklig - Tomas Ledin

Hon är flickan som bara vill mig väl. O oh o oh ;D


Varit med Feliziah, ätit pizza och köpt godis :D

Feliziah och jag tog fyra blommor med fyra krukor som Toms köksfönster skulle få. :) Sedan gick vi på Vagabondo och köpte pizzor, så satt vi där och åt lite och sedan gick vi till Toms lägenhet, han var inte hemma så vi kunde ställa upp överaskningen fint. :) haha. Lyssnade på lite musik och sedan gick vi på Konsum för att Hejja på Agnez som åkt från Naggen för att köpa chips. :p haha! Jag blev godis sugen och de mesta godis påsarna innehöll gelantin men så hittade jag lite Dumle som jag köpte. Alla sorter ;)


Nu ska jag försöka få lös dumle klubban som fastnat på min tung peircing och sedan ska jag slå på en låt som jag nynnat på sedan jag gick från Konsum; Hon e flickan som gör allt för att göra mig lycklig, flickan som bara vill mig väl. Sedan ska jag hoppa in i duschen och göra mig mjuk om benen, eller först ska jag över på Ica och köpa raklödder. Nu ska jag dra, Hejdå 8)

Mumsiga bullar :)

Lussebullarna vart riktigt god, sitter och smaskar på en nu med mjölk! ;D Feliziah ska strax komma hit så ska vi gå och köpa pizza för ovanlighetens skull. :p haha :) Hejdå 8)

Calle :)

Jag har lyckats se på idol tre gånger den här säsongen. :)
Första var när det var audition och då såg jag Calle för första gången och jag blev förälskad direkt. :p Sedan såg jag någon gång när dom var kanske en sju åtta stycken kvar och då röstade jag på Calle. :) Sedan såg ja förra veckan och då var han också med så jag röstade på honom. Igår såg jag tyvärr inte på honom, och inte vann han heller. Men jag tycker att han är bäst, och det har jag gjort sedan jag såg honom för första gången! :)

Calles audition till idol :)


Somnade på en soffa, bakat lite lusse bullar :)

Igår tog jag det bara lugnt hos Feliziah och Tom :) Robin och Ola var också där, vi hade lite kul! :) Såg på lite olika youtube klipp och såg killarnas försök till att göra häftiga kort trick. xD Jag lyckades somna på Toms soffa inatt igen. :p Somnade nog ganska tidigt, för vid ett hade jag fått ett sms som jag inte såg förrän imorse. :p Jag ville ju inte sova där egentligen.. :/

Vaknade vid halv åtta imorse, innan jag tittat på klockan tänkte jag att det är natt och att jag kan gå hem och lägga mig, så tittade jag mig omkring lite och sedan gick jag hem. Mamma var vaken när jag kom hem men vi bestämde oss för att gå och lägga oss en stund. Så kom Mamma ner vid tolv igen och skrek att degen håller på att gå åt helvete, och jag i min nyvakna dimma tänkte att jaha det var ju tråkigt, undra vad hon vill att jag ska göra. Så funderade jag och funderade och sedan kom jag på att hon nog ville att jag skulle baka ut bullarna. :p Så jag klev upp och bakade massa lussebullar! :)

Nu ska jag vänta på att bullarna ska svalna så att jag kan få lite frukost. :) haha! HejHej 8)


Pepparkaks bak med Mamma :)

Jag baka pepparkakor med Mamma förut :)



ågra hjärtan :)


Jag har roliga pepparkaks former, dessa gubbar har "avbitna" delar :p


Gubbar som har sex ;)


Gubbe som har det mysigt :p


haha! Nu ska jag springa iväg Hejdå 8)

Nu har jag gjort nå nytt ;P

Jag har nu gått med i två grupper på facebook, håkki,  som säljer kläder med coola tryck, som min gula mössa. :) Också har jag gått med i gruppen;

Jag hade ett liv, men sen kom Facebook!

för det känns lite så ibland :P haha


.

Jävla idiot, på ett roligt sätt! ha ha ha ;P
Men du är tråkig.. Det känns som att vi inte kommer ses mer, skitsamma nu. 
Det känns som att jag vill gå vidare för du verkar ju inte bry dig.
Det känns ändå bra, ibland! :) Och ibland inte..

Mamma då

Nu igen! Vi ska äta wookat ikväll, så ska jag ha med qourn i, så fråga Mamma alldeles nyss;
Men nudlar äter du väll?
Men jaa Mamma är du dum eller? haha. 
Ja förlåt, jag tänkte inte igen, jag tänkte inte. :p

Lucia framträdanden och fredags aktiviteter :D

Imorse vaknade jag vid sex, skulle iväg på skolan och ha Lucia. Det var roligt med framträdanden, på första för lärarna så skrattade vi för att vi sjung fel några gånger och för att vissa sjung så himla roligt, sedan så skrattade lärarna några gånger i låten som min klass gjort på musiken. :p På andra framträdandet för 6-9an så gick det faktiskt jätte bra, vi skrattade lite och det lät bra när jag spela flöjt, tror jag, jag spelade inget fel i alla fall. :D Det tredje framträdandet hade vi i gympahallen och det gick inte speciellt bra, vi hade inget piano och vi sjöng fel flera gånger, vi skratta och allt blev bara tok, tur var det att det bara var massa småa barn som kollade, dom bryr sig ju inte, fick tillochmed några kommentarer i matsalen om att vi var duktig! xD hahaha

Vårat Lucia tåg :) Jag är tredje från vänster :p


På lunchen idag var det julkorv, men jag fick en annan korv, soja korv tror jag att det var, det var helt okej med lite ketchup. :)

Efter lunchen så skulle vi få se film, jag sov mig igenom hela filmen, trött som jag är. :)

Vid halv två hade Joel och några fler ett rock musik framträdande i aulan, det var roligt att lyssna på! :) Min kamera är såå bra.. :P


Vid två så började min och Joels fredags aktiviteter, det var tre som kom idag, skulle vart sju men det räckte gott och väl. :P Vi hoppade massa hopprep och hade olika sorts lekar med hopprepen. Vi körde en kärlekslek som barnen tipsade om, då skulle man säga alfabetet och sedan den bokstav man kom på skulle man hitta på ett namn på, sedan skulle man hoppa för hur många barn man skulle ha och sedan Ja eller Nej, om man var kär i namnet eller inte. :p Ena flickan hoppade runt alfabetet så vi fick börja om och en annan skulle få 31 barn. xD
Vilket liv det var i barnen! Vi sprang runt och lekte kull och flera olika tagar lekar, sedan lekte vi stol leken fast att det satt en och sjung och blunda och sedan sa stopp. :)
På slutet så var Jag och Joel så trött så vi satte oss på madrassen, barnen ville leka mer tagare men vi sa att vi strax skulle sluta, vilket vi även skulle. :) Så lekte vi en lek när man skulle göra roliga miner till varandra också fick man inte skratta. Det var kul, ena pojken såg jätte rolig ut. xD Så sa en av tjejerna att jag skulle få henne att skratta, men så sa jag att det inte gick också kittlade jag henne lite, så kittlade hon tillbaka, och sedan gav sig alla tre barnen på mig, och Joel hjälpte knappt. :p Sprang runt runt runt och sa nu får ni ge er, GE ER, SLUTA, tillslut sa jag; Nä nu ska vi sluta så blev dom lugn! :D

Nu sitter jag hemma i Fränsta, ska strax äta lite middag, det blir wookat :D
Efter maten ska jag baka lite pepparkakor med Mamma. :) Hejdå 8)

Ätit smörgås tårta och varit på marknad :)

Det var jätte gott med smörgås tårta fört, det var lax och räkor på och den var jätte smarrig! :D Feliziah gick med mig bort på marknaden på Ålsta så stog jag där och sålde lite saker till olika folk också sålde jag ett varsitt grythjärta till Mamma och Pappa. :) Jag köpte lotter till Feliziah och mig på ett kak lotteri, så vann vi munkar, jag blev överlycklig! Det var tråkigt att munkarna var utan socker och inte var nå god, men kul ändå att vinna. :p
Feliziah och Pappa ville lämna mig vid kvart över sju och jag skulle egentligen vara kvar till åtta men så gick jag och prata med mentorn och berätta att jag frös om fötterna och att dom tänkte lämna mig så fick jag åka hem! :)

Nu sitter jag hemma hos Tom med Feliziah, vi tog med Snowie hit så får Pappa komma och hämta honom sen, eller om han sover över hos mig inatt. :) Nu ska jag låna duschen för ovanlighetens skull. :P Hejdå 8)

Kul natt med Feliziah och fler :)

Igår hade jag riktigt roligt hos Tom, med Feliziah, Tom, Robin, Ola och Hasse också var Kristian där en sväng. Feliziah och jag hade jätte roligt åt varandra och åt alla kort som vi knäppte med hennes kamera. Kan inte lägga in några av dom bilderna nu eftersom att hon har sin kamera. :p Jag vart typ as trött under nattens gång men var för trött för att gå hem så la jag mig ner och vilade, somnade för natten där vi tre tiden, sedan vaknade jag imorse någon minut innan nio. Hade inte ställt något alarm eller något så det var ju bara tur att jag vakna, jag kom ju inte så jätte sent till skolan i alla fall. :)

Igår så berättade Feliziah om något och använde flitigt armarna för att visa något. :P haha :)


Ola, Robin och Feliziah ;D


Jag gillar lockigt hår ;D


Fan vilka påsar under ögonen jag har såg jag nu, men det bjuder jag på. Kan lätt bli så om man umgås med Feliziah och aldrig sover normalt! xD

Imorse så hade vi Lucia träning, det gick ganska bra, ska spela flöjt jag också på lucia framträdandet. xD Nu sitter jag hemma i Fränsta med Jennifer och väntar på att tiden ska gå, vid fem så ska vi träffa vattengympa-tanterna för sista gången den här terminen också ska vi äta smörgås tårta. :) HejHej 8)

Vegetarian, äter jag pasta? xD

Jag har ju börjat äta vegetariskt, inte riktigt helt vegetariskt, men jag äter som jag tycker är rätt. :) Tidigare ikväll så sa Mamma att det är ju smart om vi planerar maten nu när jag ska äta annan mat än dom, (eftersom att dom knappt kan smaka något nytt.. Eller Olle VÄGRAR!)

I alla fall så sa min smarta Mamma; Äter du Pasta, ris och potatis eller?
Jag; Ja hahaha, inte är det nå djur i det eller?
Mamma; Nä jag ba tänkte.. (insåg troligtvis vilken smart fråga hon ställt men låtsades som ingenting xD)


Anna

Det är ingen vanlig dag, för det är någon som har namnsdag idag, och det är faktiskt jag! Tralalala laLA! Idag är den Anna-dagen. Mitt namn har jag fått från min farmor som hette Anna, hon levde inte när jag föddes, men jag fick ett namn av henne i alla fall, det tycker jag är riktigt roligt, också tycker jag att mina namn är fina! :D hehe
//Anna Maria Erica Jonsson 8)


Varit på sminkparty :)

Det var ganska kul på det där sminkpartyt som jag var på med Mamma. :) Fast jag tror inte riktigt att mitt ansikte behöver 7-8 st krämer om dagen, jag tror den mår bra som det är nu. Tvål i ögonen när jag haft smink och sedan typ vatten när jag duschar. :p Köpte ett läppbalsam och nå peeling till läpparna i alla fall, för jag tyckte att det blev så himla bra när vi fått testat det där läppbalsamet. :)

Nu ska jag titta runt på lite olika sidor och läsa lite bloggar och sedan ska jag nog gå och vara med Feliziah hos Tom en sväng, förhoppningsvis kommer jag i säng i tid inatt, men det finns risk att jag inte gör det när jag är med dom, tiden går så snabbt. :p HejåHå 8)

Skön skoldag, god skolmat och gymnasie matte :)

Hejsan, idag har jag haft en helt okej skoldag igen :D Jag missade samlingen imorse för att jag laddade upp bilder till bloggen. :p Efter den skulle vi träffa vår syv, men han hade försovit sig så vi fick ha vår mentor istället, då fick vi slå in paket som vi ska ha i någon lott tävling på vår marknad som vi ska ha imorgon. :)
Lektionen efter så kom vår syv, få fick vi information om vart olika inriktningar finns och vilka skolor dom finns på. :) Fick även reda på nå regler om vart vi får söka och så, men det fatta inte jag så mycket om. :p Vet i alla fall att det jag vill söka till är en friskola så det får jag söka till. :)

På lunchen så var det Nasigoren och jag fick en qourn variant och det var riktigt gott! :D Efter lunchen så fick vi se på film, dom flesta gick innan filmen var slut av någon anledning men jag sov mig igenom hela filmen nästan. Såg början och insåg att jag redan sett den så lade jag huvudet ner och vilade lite, vaknade på slutet av filmen så jag fick se hur den sluta. :p Hade as ont i nacken och var inte pigg när jag gick från skolan, men påvägen hem blev jag pigg och tur var väll det! :)

Har jobbat massa gymnasie matte med Joel, vi var riktigt trög tänkta båda två idag, men jag vill nästan påstå att jag var lite smartare ibland, för när vi berättade svaren för varandra så sa Joel minst två gånger; Hur har jag tänkt egentligen. :) Det känns roligt! :D haha :p

Nu ska jag strax gå iväg med Mamma på nå smink party.. Mamma tackade ja utan att fråga mig, men det blir nog kul, hoppas jag. :p Kanske får nå gratis prov! ;D haha  Hejhopp 8)

Igår var jag med Feliziah och klädde julgranen :)

Hejsan igår så hade jag ännu en rolig dag på skolan, på morgonen hade vi massage, det var jätte härligt att få massage, men lite jobbigt för jag blev så himla trött. :) Efter massagen så hade jag rim stuga, det var sådär, gick inte så jätte bra för mig att rimma. :P Efter rim stugan var det lunch, det var friterad(tror jag) fisk med potatis, go´sås och rivna morötter, jag åt som en häst, eller som vanligt, för första gången på några dagar. :D

Efter lunchen och tre timmar framåt så hade vi Lucia träning, vi provade linnen också testade vi med sången och gången. :P

Vid fyra hade jag vatten gympa och det var värsta trevligt igår, det var sista gången för i år. Anna hade julmusik igår också hade hon ställt upp fullt med värmeljus kring bassängen, det var mysigt! :D

När jag gick från vatten gympan ringde jag Feliziah och bestämde att hon skulle följa med mig hem, gick och mötte henne och sedan traskade vi vidare hem till mig. :) Åt middag och sedan klädde vi julgranen, alla har ju sagt att granen var sååå fin och sånt, men igår märkte Feliziah och jag att den inte var så perfekt. :p Granen var riktigt sned och när vi satte ut julgranskulor så kändes det liksom som att här vill jag hänga en kula, men här finns det ingen kvisst. Men det blev skapligt fint ändå, jag älskar sånt här ljusnät som jag har hätt på granen, med det blir allting fint tycker jag! ;)
Min gran med Feliziah som täcker över en av dom viktigaste kvistarna som inte finns. :p I mörker :)


Och med lampan tänd :)


En av mina häftigaste julgrans kulor, som jag är riktigt rädd om :)


Min häftiga, halvsnygga spegel. Glittret tog slut :p


Sängen har nu fått glitter och snö-nåt :P


Feliziah satt vid min dator också satt hon och försökte använda den lilla super häftiga natt lampan som mus, det gick inte vidare bra. :p hahaha!


Vid åtta så gick jag och Feliziah till Tom, så köpte vi med oss en pizza när vi gick förbi pizzerian. Pizzan som vi köpte var jätte god! Det var en pizza med tacosås, jalapenos, fefferonis och vitlöks dressing, mumsilimums och starkt! :)
Feliziah testade en ny frisyr när vi satt och vänta på pizzan, några-år-tillbaka-i-tiden/pippi-långstrump tror jag den hette :p haha :)


Hos Tom tittade vi på lite roliga klipp på youtube också prata vi om roliga saker, jag blev riktigt riktigt sugen på att åka utomlands! :) Innan jag gick lockade Feliziah håret på mig, det tog en timme ungefär, det kändes som jag skulle somna sittandes på stolen ibland, men det blev fint! :)

Innan jag lockat håret


Och efter :D


Nu är det en ny dag, nämligen onsdag och nu ska jag åka iväg i racerfart till skolan så att jag inte missar samlingen! HejHej 8)

En del av mitt hjärta

Jag har börjat tyckt riktigt mycket om Caroline Af Uglas svenska version av Janis joplins Piece of my heart. Det är för att Feliziah nynnat på texten på den här när jag slagit på engelska versionen. Så förut när jag städade och slog på den engelska versionen så började jag nynna på den Svenska så då slog jag på den istället. Och nu har jag lyssnat på den om och om och om igen, så nu är den inprintat i min skalle och jag är riktigt duktig på att sjunga (skrika) ut texten! :) haha


:(

Jag saknar dig <3 Jag vill att du kommer, kommer, kommer, kom nu :)

Idag har jag haft kul på skolan, handlat lite och sedan städat mitt rum.


Imorse somnade jag vid fyra tiden, sedan vaknade jag vid åtta av alarmet.
Skolan idag har varit riktigt rolig, vi har jul-tema vecka också har vi fått önska vad vi vill ha för lektioner och jag fick alla som jag önskat, syslöjd, massage och rimstuga. :)
Imorse så hade jag syslöjd med Joel, vi fick göra julsaker som vi kan sälja på en marknad som vi ska ha på torsdag. Jag gjorde en hjärt gryt lapp, den blev faktiskt riktigt fin och jag tänker köpa den om jag hittar den på marknaden. :)
Efter syslöjden så var det lunch och idag åt jag min första vegetariska måltid på skolan. :) Jag fick potatisbullar utan fläskbitar, dom var helt okej, två av dom tre jag tog i alla fall. Den tredje var inte klar så den smaka apa så jag var inte sugen på nå mer mat efter det. :p

Efter lunchen så hade vi Lucia träning och jag har nu tagit på mig att sjunga lite solo under Lucia visningarna, det känns spännande. :)

Efter skolan gick jag in en sväng på järnhandeln eftersom att jag sett en rosa slickepott i skyltfönstret någon natt innan när jag gick hem från Feliziah och Tom. Det visade sig att slickepotten var röd, så det blev ingen sån. Men jag hittade andra roliga saker att ha när jag flyttar hemifrån. Jag längtar, längtar LÄNGTAR!

Köpte en fin grej att ha mjölk i med ett liknande glas, som jag velat ha sedan Elisabet köpte den i julklapp till Heidi. Riktigt rolig tycker jag :)


Köpte även en liten kossa att ha mjölk eller grädde i till kaffet eller teét eller något liknande. Den har jag velat haft sedan flera år tillbaka när min kusin fick den i julklapp. :)



Sist och minst så köpte jag fina sallads bestick och en rosa grej som jag säkert kan använda till något vettigt någon gång i framtiden! ;D haha


När jag kom hem från skolan började jag städa mitt rum, tog upp mina stackars orkideér till blomsteraffären och vattnade dom för första gången på två månader, dom har inte haft några fat när dom stått där nere och jag har inte orkat göra något åt det, plus att jag inte varit hemma speciellt mycket heller. :p Sedan plockade jag bort all skit från soffan, hällde ut massa små skvättar med dricka och samla ihop panten. Gick upp med alla skitiga glas som behöver diskas. Sorterade även massa kvitton som jag samlat på en hög när det blivit för mycket i plånboken, det var ju lite spännande. XD Nej då, men det är roligt när man minns vad man har handlat och vad man har gjort där och vilka man varit med, tycker jag i alla fall. :) Sparade några kvitton också, men sån är jag! xD Sopade även lite men tänkter be Mamma dammsuga mattan imorgon för jag brukar bli så deprimerad när jag dammsuger den för den blir ALDRIG riktigt ren. :) Imorgon tänkte jag även göra julfint eftersom att jag inte känner att jag hinner med det ikväll, behöver lite sömn! :)

Åkte hem till Pappa vid sju tiden och åt middag, jag var jätte hungrig så idag var maten jätte jätte god, det var älgköttfärs biffar med sås, potatis, stekt lök och rårivna morötter, Mums! :)

Efter att jag ätit så skjutsade Pappa mig till Fränsta så åkte jag till Feliziah som satt ensam i Toms lägenhet, vi letade efter ägaren av en cover på Youtube, men det gick inte så vidare bra. Tänkte att vi kunde sms,a 118100 eller något sådant, men så visste vi inte hur vi skulle formulera frågan, om ni kollar på youtube. xD 

Sedan åkte jag med Pappa upp till det stora sov huset som Monica jobbar på, vi hämtade hunden också fikade vi lite kvällsfika med eleverna. :) Träffade på en riktigt rolig människa, en tjej som såg ut som en kille, lät som en kille och hade en tjej. :D Hon skulle även mönstra och sa att hon gjorde det för uniformen för att tjejerna gillar det ;) haha, hon var inte seriös tror jag men det lät jävligt roligt! :)

Jag har kommit på en grej man kan göra, om man som Feliziah och mig inte orkar gå och möta varandra för att ta en kvällsrök, så ringde jag henne istället. Så klädde vi på oss samtidigt i varsin ände zv telefonen och sedan gick vi ut samtidigt, tände dom ungefär samtidigt, prata massa strunt och sedan när vi var klar så sa vi Godnatt och hörs imorgon. Som att gå ut och röka med varandra, bara det att vi sitter i varsin ände på telefonen, Jag är såå smart! ;) haha

Nu ska jag ta och borsta tänderna och sedan gå och lägga mig i Mamma och Olles säng, dom är inte hemma och jag tog ur sängkläderna ur min egen säng förut och nu orkar jag inte bädda nytt, plus att jag inte duschat, så det får bli deras hårda säng inatt. xD

Jag ska bara nämna en av mina bästa killkompisar Filip, bara för han sa att jag skulle skriva något om honom. Nu ska jag ringa han och säga Godnatt! :P Godnatt alla andra också 8)

HAHAHA

Ett riktigt roligt klipp som jag skrattade så tårarna rann på mig förut åt. Haha! Det är en kille som spelar ett läskigt spel och man får se hans ansikte och höra hans skrik xD


Idag som inte riktigt är idag

Idag som inte riktigt är idag eftersom att klockan är över tolv har varit en riktig slappardag!
Jag har varit hos Tom med Feliziah. Vi har ätit pizza, spelat ett läskigt spel, tittat på roliga klipp på youtube, sminkat Tom och pratat lite strunt. :) Jag bjuder på en liten bild från när Feliziah målade lite rosa ögonskugga på Tom. :p haha


Åkte hem till Pappa en sväng vid nio eftersom att han lagat mat till mig, det var gott, fast jag åt inte så mycket eftersom att jag tryckt i mig en halv pizza till frukost ganska nyligt. :p haha! Efter att jag ätit så tittade jag på lite tv och sedan skjutsade Pappa mig till Fränsta igen så gick jag och var med Feliziah och Tom.

När jag kom tillbaka till Feliziah och Tom så skulle en människa som var där, ha varit och köpt ett paket till mig, så kom jag dit så sa han; Ja dom hade inte Prince så det fick bli Rin istället, jag tittade på paketet han höll upp, såg att det var svart och tänkte att dom där är säkert jätte starka och jag kände att livet skulle gå under, jag tänkte liksom men jag vill inte ha det där, jag vill ha pengarna tillbaka, VA SKA JAG GÖRA. Så tittade jag lite närmare på paketet och sedan kunde jag andas ut, så skratta jag lite också. :P Det var Feliziah som varit så duktig och målat över allting och gjort paketet helt svart, HA HA HA! :P

Jag är inte speciellt stolt över att jag börjat röka igen.. Jag skäms, det är bara att jag varit lite av ett nervvrak och sedan har det bara blivit. Men jag röker inte så mycket, tre fyra cigg om dagen kanske. Men jag vill egentligen inte, men just nu känner jag ingen lust för att inte röka alls. Jag känner liksom suget ibland. Aja nu är det slutpratat om den här SKITEN!

Kom nyss hem från Feliziah och Tom, nu ska jag plocka ihop lite flaskor och göra det lite fint efter igår sedan ska jag gå och lägga mig och sova. :) Godnatt världen 8)

Godmorgon

Godmorgon, för ungefär en timme sedan vaknade jag, inte av mig själv, det känns som att jag aldrig vaknat om jag inte blivit väckt. Det var Pappa som kom och tände lampan och frågade om jag var hemma osh LÅG OCH SOV? Ja det blev en sen natt igår. :p Vi bestämde att han skulle göra mat, älgbiffar med potatis, lök och brunsås, som jag ska komma och äta sen. :)

Nu ska jag ringa till pizzan och beställa frukost till mig, Feliziah och Tom, också ska jag gå till Tom med maten och vara där ett tag :) Hejhej 8)

Partaj

Jag tycker att vi haft riktigt roligt ikväll :D Var ut en sväng förut med Feliziah, Lina oo och Mia, vi åkte en varuvagn nerför en backe, det var riktigt roligt! :D haha! Nu är jag inte så pigg, trött är bara förnamnet och huset är fullt med folk. xD Men dom ska väll dra strax. :)
Det känns riktigt bra att jag inte druckit något inatt, då hade jag inte orkat vara vaken nu. :) Imorgon kommer det massa roliga bilder, eller någon annan dag ;) hehe

Men nu ska jag titta till folket så dom inte hittar på nå tok, förut åt dom kakao och spydde över disken.. :p Jaja nu säger jag Godnatt för ikväll :)

Smart från låten simple man :)

Oh take youre time. Don´t live too fast. Troubles will come, and they will pass!

MINA BILDER :'(

Jag la in bilderna på hunden förut på datorn från minneskortet.. Och nu när jag stoppade i minneskortet i telefonen igen så hade alla mina bilder utom dom sista som jag knäppt försvunnit, ELVAHUNDRA BILDER BORTA! Bara sådär, POFF!.. Jag har ju dom flesta gamla bilderna som jag hade på minneskortet på min bärbara hårddisk. Men det finns ju en anledning till varför jag inte tagit bort bilderna från minneskortet och det är ju för att dom är full med minnen och jag vill ha dom kvar. Jag blir så less!

Nu ska jag vänta på att Heidi och Hanna kommer hit och piggar upp stämningen litegrann. :p
Hejhej!

Hämtat en julgran, sprungit i en grusgrop och sett på film :)

Pappa ringde precis när jag slagit på filmen och fråga om vi skulle åka ut och hämta julgran. Så då gjorde vi det, jag hittade en jätte fin gran! :D Vi for även till en grusgrop så släppte vi hunden löst och jag sprang runt med honom, det är tur att han är lite äldre så han har lika dålig kondition som mig. :p haha.

Pappa och hunden, ganska suddig bild från telefonen :p


Snowstar sprang upp på en grushög och jag sprang efter :) Han är den där svarta pricken :p


Fin hunden uppe på grushögen :)


Vi for in till Faster, Bosse och Anna efter att vi varit i grusgropen, där bjöds vi på mackor och varm choklad med grädde, mumsilimums! :) Nu har jag precis sett klart "Flickan som lekte med elden" och den var bra tycker jag, tycker att två och en halv timme gick riktigt snabbt. :)

Nu ska jag vänta på att jag kan få gå och låna duschen hos någon snäll människa, eftersom att vi inte har nå varmvatten om man inte slår på pannan och eldar olja, och det känner inte riktigt jag för. :p Ikväll blir det partaj här hos mig, fast jag ska nog inte dricka något, men tänkte att jag kan ha fest eftersom att alla mina kompisar letade något ställe att vara på och jag har ju ett ställe och har ju ändå ingenting speciellt att göra ikväll. :p

Hejhopp 8)

The duck song

Haha, en rolig sång som kom fram när vi sökte på "funny song" på youtube :)


Somnade på en soffa, drömde, ska se film :)

Hejsan, igår blev det en nykter fast riktigt lång kväll, Heidi åkte hem till Ljunga vid två så gick jag och Feliziah till Tom. Hos Tom såg vi på olika roliga youtube klipp och lyssna på lite musik. :) Sedan ringde Feliziahs telefon så satt hon och prata i telefon i en halv timme typ, och då lyckades jag somna. :p Sov på Toms soffa inatt, hade tänkt gå hem men det här gick ju lika bra. :) Hade värsta sjuka drömmen, vi var här hemma hos mig i Fränsta. Huset var fullt med katter och det var två katter som fått massa kattungar. :p Vi hade massa grejer som vi skulle gömma när Mamma och Olle kom hem och sedan var Feliziahs syster med, så satt hon och rökte inne och fattade ingenting när jag sa åt henne så då slängde jag ut henne. xD Sedan så städade Mamma mitt rum också kunde vi inte förstå att hon inte lagt märke till alla flaskor och skit som vi hade. :p Sedan vaknade jag, också tänkte jag på om jag skulle gå hem och lägga mig, men så orka jag inte det också tänkte jag att jag ska sova flera timmar till för klockan kan ju inte vara mycket. Så hörde jag att Feliziah var uppe och sprang också tittade jag på klockan, den var kvart i tolv, så klev jag upp, prata lite med Feliziah och sedan gick jag hem. :)

Nu sitter jag hemma i Fränsta och äter frukost, mackor med ost, oboy och apelsin juice :) Känner mig riktigt seg idag, så nu tänkte jag lägga mig med en påse popcorn framför tv,n och se på filmen "Flickan som lekte med elden". Sedan hade jag tänkt städa kanske, får se hur det blir, men det behövs verkligen, verkligen verkligen! :p Hejdå 8)

Är med Feliziah och Heidi :)

Hejsan hoppsan, nu sitter jag hemma i Fränsta med Feliziah och Heidi :) Dom sitter och dricker lite också pratar vi massa strunt. :p Ska väll strax gå till Tom och vara där istället :)
Nä nu ska jag vara social med mina fina kompisar igen, hejhå 8)

SO BABY BE A SIMPLE KIND OF MAN

Jag hörde den här låten spelas på en fest för någon helg sedan, jag tycker att den är så skön :)


Heidi och jag och min nya mössa :D

Jag och Heidi var på Ljunga kiosken förut och nu hade dom fått dit håkki mössor ;D Jag köpte en fin gul med en blå text "Jag har kompisar i skogen" Jag tycker att den är såå fin! ;D


Heidi och Jag, blixten var lysande så det blev blundade ögon xD


Uppspärrade ögon ;) haha, men jaja :p


Haha nu ska vi sjunga massa och sedan gå och möta Feliziah som kommer med tio bussen :) Hejjhopp 8)

Är med Heidi med tandvråle!

Hejsan, nu sitter jag hemma hos Heidi i Ljunga :) Var med Heidi på Shish förut och åt middag, en pizza med champinjoner och fefferoni med vitlöksdressing, det var gott. :D Heidi har sin nya tandgrej på sig, hon är riktigt snygg med den, jag blir såå kåt.. Inte! :P HA HA HA!

Nu ska jag gå ner och titta på tv och äta smör popcorn, ska tydligen se på idol.. :P HejHej 8)


Just ja

Just ja blommorna, dom har jag glömt bort :p Hur mår dom nu egentligen, undra om dom lever :p haha!

Sötisarna

Bara för att jag gillar dom så himla mycket och dom är såå söta och fina mina kusin barn :)
Ludvig och Tilde :)
Sötungarna
Bild från i söndags morse när dom små liven väckte mig :p


Jag vill jag vill jag vill

Jag vill inte sova sova själv inatt. Å nej, jag vill ligga med dig inatt.
Sedan vill jag sova med dig. Jag vill vara med dig någon dag ;) ha ha!

Glad

Jag har nyss växlat pengarna som låg i min spargris, jag blir jämnt så glad när jag gjort det. :p Det vart trehundrafemtio kronor av alla en-kronor, fem-kronor och tior! :D haha ;)

Kul går kväll och rolig musik lektion :D

Hejsan, imorse var jag trött, som jag oftast är när jag umgåtts med Feliziah och Tom under kvällen och natten innan. :p hehe. Vi hade kul igår tycker jag, åt kladdkaka med kiwi och grädde, också åt vi godis och smörpopcorn, riktigt festligt! :D

Idag har jag varit på skolan, jag har gjort ett engelska prov som det nog inte gick speciellt bra på. Jag har även gjort ett matte prov och det gick det nog riktigt bra på, eftersom att Joel är så duktig på att förklara. :p De två sista timmarna hade vi musik, det var kul, vi fick sitta och titta på youtube klipp med en komiker, haha! ;D

Nu sitter jag hemma och snorar och har rethosta, ikväll skulle jag vilja se på film, vi får se hur det går med det. :) Jag brukar ju kunna få lite olika impulser att typ fara hit och dit, så vi får se vart jag hamnar inatt. :p hehe

HejHåpp ;P

Choklad boll och bög bild :D

Igår fick jag tillbaka mitt hemprov om andra världskriget, det var roligt, jag fick MVG. Men så hade inte läraren skrivit någon kommentar så sa jag det, då berättade hon att hon inte gjort det på någons men på att dom andra så hade hon gjort muffins, så sa jag typ jaha va tråkigt då, så sa hon ville du också ha en muffins? Så sa jag ja, då sa hon att hon inte hade någon muffins också gav hon mig en choklad boll, så sa jag; men jag trodde du ritat, då sa hon att det hade hon också, men jag fick en choklad boll ändå! :) haha


För några dagar sedan så kom jag på att jag skulle förklara för den nya tjejen Alexandra i klassen vad bög betydde, eftersom att Nathalie använder det ordet ganska ofta, hon är typ bögälskare eller hon pratar om bögar ganska ofta också tycker hon att det är häftigt med bögar, det tycker jag är coolt att hon tycker! :) I alla fall så satt vi i matsalen så jag tog det jag hade, en servett och en blyerts penna också ritade jag två streck gubbar med snoppar och bollar och sedan ritade jag ett hjärta emellan dom, också skrev jag BÖG också när jag visade den så sa jag bög så hon skulle förstå :) hehe, Alexandra skratta när hon såg vad jag ritat mellan benen på gubbarna och Nathalie tyckte att den var så snygg så hon tog hem den och spara den. ;) haha

Huvtröja, handboll och quorn färs sås :)

Hejsan :) Imorse på tåget så somnade jag flera gånger och vart rädd för att jag åkt för långt när jag vaknade, men det gick bra, vaknade i torpshammar så satt jag och försökte vara vaken till Fränsta, men tror jag lyckades somna en gång på vägen, bara en snabbis. :p haha!

Imorse hade vi slöjd, det var roligt! Jag gjorde klar en huvtröja med dragkedja som jag gjort till Ludvig också påbörjade jag ett grönt köks förkläde som jag tänkt ge till Pappa, tänkte göra tryck på den sen med en färgglad text "Världens bästa Pappa och kock" tänkte jag att det ska stå på den, det tror jag kan bli fint! :)
Såhär blev Luddes tröja, funderar på om han ska få den i julklapp :)


Idag fick jag tillbaka min artikel och på den fick jag MVG, det känns bra, att det börjar komma såna resultat igen. :D Fick även reda på av slöjd läraren att jag har MVG i betyg i slöjd, det gjorde min dag lite bättre! :D

Idag så pratade jag med Feliziah på två rasten, hon var i Fränsta, så då bad jag henne komma och möta mig på busshållsplatsen. Så följde hon med mig på skolan och på Lucia träningen, det var kul, för idag hade vi ingen lärare så Feliziah fick spela piano till oss! Tyvärr fanns det några surisar, gnällisar och stökisar idag, det kändes inte alltför kul. :p Men roligt var det att Feliziah var med! :D

På idrotten så hade vi handboll, först gjorde mitt lag ett mål, sedan ett till, så ledde vi med två-noll ett tag, sedan gjorde motståndar laget ett mål, och ett till, sedan gjorde vi ett mål som inte gilldes för att den som sköt stod innanför mållinjen, men det gjorde den inte! Men så lyckades vi göra ett till mål i alla fall! :D Så mitt lag vann med tre-två, jag vart överlycklig, jag lever mig verkligen in i spelen som vi har och skriker och tjoar mest av alla. :p haha, men sån är jag :)

Nu sitter jag hemma hos Mamma, har nyss ätit quorn färs sås med spagetti och det var helt okej tycker jag, det var lite annorlunda konsistens men jag tycker att det var gott! :D Under middagen lyckades vi börja tjafsa, för jag är ju sur på Olle så då köpte jag ingen röd mjölk åt han när jag var på Ica utan jag köpte endast två gröna som jag tycker om, så blev Mamma sur för att Olle fick dricka julmust så gick hon över och köpte en röd mjölk.. Sedan var Olle dryg och sa att vi inte skulle ge Vigg "de där" i alla fall, för han ville inte det efter att han sett vad det var i det, typ svamp, är ju farligt enligt Olle.. Aja skit samma, nu ska jag gå till Feliziah och Tom, tänkte be Feliziah om hjälp med biologi läxan och sedan hitta på nå roligt! :) Har köpt "Flickan som lekte med elden" för jag har inte sett den än, så jag hoppas att vi kanske kan titta på den. :)

Godmorgon jag är trött :p

Godmorgon, just nu sitter jag hemma hos Lina, känner mig inte speciellt pigg.. Somnade vid ett så jag har sovit i fem timmar, men det är ju mitt eget fel att jag kommer vara så trött idag, eftersom att jag somnade lite väl sent. :p haha

Nu ska jag smöra en macka och sedan prata med min moster Fia som ska skjutsa mig till tåget. :) Hejhej 8)

:)

Jag blir så glad bara av att höra din röst lite grann. :)

Staden, go mat och julmys :)

Hejsan, när jag kom till stan vid fem så träffade jag Heidi, Feliziah och Agnez. :) Vi gick runt och titta i lite kläd affärer också var vi in på hemköp en sväng. Där köpte jag quorn färs som jag tänkt göra quornfärs sås på imorgon. :) Köpte även soja korvar och burgare som jag tänkte testa och se om jag gillar det. :) Imorgon ska jag även lämna in en lapp på skolan så att jag får nyttig vegetarisk mat, hoppas bara att dom kommer göra goda saker till mig. :) Vi gick och åt go´middag på kina restaurangen Blå kiosken, jag åt wokade nudlar med grönsaker i stark (!!!) sås. Det var jätte jätte gott, men starkt! :D

Just nu sitter jag hemma hos min kusin Lina. I hennes lägenhet som är julpyntad, också har vi en massa ljus tända, värsta mysigt! :) Jag känner mig sjuk igen, är förkyld nu, lite snorig också smakar inte saker likadant just nu. Riktigt tråkigt att vara sjuk hela tiden, men nu tänker jag inte vara hemma från skolan, för då hinner jag inte med mig. Så är det bara. :p

Nu ska jag poppa lite smörpopcorn och sedan ska vi se på tv och ha det trevligt! :D Hejhopp 8)

Unf, små barnen och tok lärarna :)

Idag så var UNF och berättade på skolan, jag missade när dom berättade om vad föreningen gör och sånt eftersom att jag försov mig, men så satt jag med och läste och pratade med dom från UNF under hela matte lektionen istället. Det verkar roligt med UNF, hitta på massa aktiviteter istället för att vara ute och dricka på helgerna. :p Jag blev medlem, så får vi se hur länge det håller, men jag tycker att det verkar roligt! :)

Jag och Joel var ner till dom små tvåorna på skolan förut och informerade om våra Fredags aktiviteter, vi hade tänkt ha på onsdagarna men så var gympahallen upptagen då så vi ska ha det på fredagarna. Det var kul att informera små barnen, det var hur många som helst som verkade intresserad och dom hade en miljon frågor. Ja du där, hade du något du ville fråga? Hade du något du ville fråga? Hade du något du ville fråga? Sa jag hur många gånger som helst. Men det var kul, det blir nog bra det här. :)


Vid ett tiden så hade några av lärarna värsta uppvisningen i aulan, dom sjöng och såg dum ut, det var kul. Haha :p Nu sitter jag hemma hos Mamma ska strax gå till bussen tänker åka till stan och sova över där. Hejdå 8)

Glass

Igår kväll var jag iväg till Tom för Feliziah var där, blev kvar lite länge men kul hade vi. :)
Mitt i natten åt jag massa glass med oboy pulver och strössel. Sedan åt jag en portion till, och sedan gick jag hem och åt en tredje portion. Det var gott med glass! ;P haha



Tack för en rolig kväll Feliziah och Tom :)


Krig och inge mer stackars djur

Nu är det krig, det bor en idiot jävel i vår lägenhet. Just nu känner jag för att mörda honom. Eller göra han riktigt illa, eller jag vill inte göra han illa, jag hoppas att han gör sig illa! NYVAKEN+ HUVUDVÄRK+ ENJÄVLANDESIDIOTJÄVEL= INTE BRA START PÅ MORGONEN!

Idag är det onsdag, jag har försovit mig. Idag tänker jag börja att inte äta något från djur som jag inte vet om dom haft det bra eller inte. :) Nu ska jag gå och äta upp frukosten och sedan gå iväg på skolan. Hejdå!

Snö på träden

Idag när jag gick från matan efter lunchen så såg jag hur fint det var ute,
det är snö överallt nu och solen lyste. :)

Fick dock inte en super bild på det, men hittade ingen annan vinkel att knäppa på,
på dom små  träden var det skugga o så. :p


Pengar, Värsta vattengympan och en ROLIG skolgrej :)

Idag så tänkte jag ge min kompis Lina ooo en cigg på skolan, men så sa hon att hon kunde köpa några, jo visst det är lugnt, tänkte jag. Så fråga jag hur mycket dom som skulle ha ville betala, fick svaret tio kronor, då tänkte jag för två stycken men så sa killen tio kronor styck, jo visst sa jag! ;D haha. Fem stycken = femtio kronor. Just nu skrattar jag åt det, men det får inte börja viskas i korridorerna så lärarna hör det, för jag har ju inte börjat röka!! Bara någon om dagen, fan fan fan. Jag har bara varit ett litet nervsammanbrott de senaste veckorna, vi skyller på det. Jag tänker inte börja på riktigt igen!

På eftermiddagen så satt Joel och jag och skrev lappar och planerade några idrotts aktiviteter, hoppreps lekar och andra lekar, för vi ska några onsdagar framöver ha några gympa pass med några från ettan och tvåan, dom där små söta barnen. :p Vi ska ha det för att få högsta betyg i idrott, så ska vi köra två gånger innan jul och sedan sju gången efter jul. :)

På vattengympan idag så hade vi en tjej som vi aldrig haft tidigare, jag har aldrig sett henne i alla fall. Det var jätte roligt, hon var värsta kul! Vi har några korvar som vi använder till vissa övningar och när vi hoppa i bassängen så sa hon att vi skulle ta en körv var så vi hade en i närheten av oss, hon sa körv körv körv och att många tjejer gillar körv. Haha. Hela tiden när vi körde passen så sa hon Hejja tjejer och en massa positivt, hon skämta även till det och var riktigt kul ibland, som till ena tanten som är så gammal så hon knappt kan röra sig sa hon ibland, andas du fortfarande Ulla och sånt där. :p När vi hade en övning så vi skulle ha benen ihop och hoppa jämn fota så sa hon till Nathalie; Nu får du ha benen stängt för ovanlighetens skull, och sen hade vi grod övningen också höll hon på att byta så man skulle ha händerna utanför och innanför benen och sedan stod jag och hoppa fel så formade hon händerna som att hon skulle viska och sa grodan. :p Vi hade även värsta roliga musiken till så det var inte helt fel. Men allt kan inte vara bra, fick ont i huvudet under passets gång, men nu är huvudvärken borta. :) Gympa passet var ju riktigt kul, men det var även så att det kändes att man levde, efter åtta minuter när vi haft uppvärmning så var det flåsigt och både magmusklerna och vadmusklerna gjorde sig påmind om att dom finns. :p haha!

Nu sitter jag hemma i Fränsta, idag mår jag bra, för idag så var min lärare som jag trodde att det skulle växa ut jävuls horn på huvudet igår, snäll! :) Jag känner mig nöjd för att jag äntligen fått något gjort. :p Idag ska jag bara göra en hemkunskaps uppgift om en läghenhet med möbler också ska jag klippa och klistra in och färglägga den lite fint. :) Och den uppgiften tycker jag bara är rolig och den gör jag fast läraren sa; Men du behöver inte göra den egentligen, du kommer ju få MVG ändå, men gör den om du vill. Nu ska jag strax börja fortsätta med den. :p Hejdå 8)


Väck mig!

Jag älskar att bli väckt flera gånger om natten,
bara det är rätt person som väcker mig. :D

Den första

Första luckan på choklad kalendern öppnad! :) Och den lilla choklad biten var god, som den ska vara. :) Nu börjar den roliga tiden när man äter hur mycket mat som helst ;D haha

Nu ska jag åka iväg på skolan och jobba gymnasie matte. :) Hejdå 8)