Överaskning

Jag har köpt en grej idag, eller det är tre grejer med liknande innehåll, jag hade tänkt att vi skulle lukta på dom du och jag, och titta lite och känna. Ena grejen köpte jag bara för att den var fin och två för att jag ville testa, jag hoppas hoppas hoppas att dom är bra dom här sakerna som jag köpt. Det är en liten överaskning så jag kan inte berätta vad det är.
Visst vill du veta vad det är för överaskning imorgon natt? ;) haha
Det är en liten gullig tanke bakom från min sida, lite mysig sådär <3

Suttit med Joel med skolarbete

Hejsan, idag har jag varit på skolan, efter lunch så träffades vi några stycken från nian med en lärare och pratade om Lucia, vi ska ha ett Lucia framträdande och sjunga lite olika saker. Det tycker jag ska bli roligt :)

Idag trodde jag seriöst att jävuls hornen strax skulle komma upp på huvudet på en av lärarna, hon hade liksom ingen förståelse alls för att jag har varit hemma mycket och att vi har massa annat.. Nä men jag ska lämna in två saker imorgon för sedan ska betyget sättas.. Men jag hade tre lärare som var snälla och förstående också så det känns bra. :)

Slutade skolan vid fyra, då gick jag och Joel hem till mig och fikade och sedan har vi suttit med skolgrejs hela kvällen, var iväg och åt en kyckling rulle på Vagabondo förut, men förutom det så har vi bara suttit här hela tiden. Joel har hjälpt mig med lite olika grejer, hjälpt mig hittat svar och förklarat och bara suttit här så jag känt mig tvungen att göra något. Det känns bra nu.
Är fortfarande inte riktigt klar med allt, har en sak som jag tänker göra imorgon bitti, för nu ska jag gå ner och titta om det finns någon rolig att prata lite med på msn och sedan sova. :)

Tack Joel för att du står ut med att jag är så seg ibland xD

Jag har ont i huvudet nu, tror jag tänkt för mycket idag eller något sånt. :p Men nu ska jag i alla fall gå ner och sätta mig vid min seeeega dator. ;)  Godnatt

Hårbilden när jag är som lyckligast


Såhär kan det se ut när jag är glad och är med mina vänner =)



Du vet vem du är

Jag saknar dig, hela tiden. Jag gillar dig, jätte mycket. Jag önskar att vi sov bredvid varandra varje natt, det är min högsta önskan. Eller jag vet inte, det kanske är att jag var ensam om att tycka om dig som är min högsta önskan. Eller att jag visste vart jag har dig, jag vet att jag har dig i mitt hjärta och du är i mina tankar hela tiden, men jag önskar att jag visste vad du tycker om mig. Jag önskar ju självklart att du tycker om mig också, ibland känns det så, och ibland känns det som att jag kan dra åt helvete, typ, det är inte så kul. Men jag vågar inte fråga, jag tror att jag är rädd för att svaret ska vara det jag inte vill.. Ibland får jag för mig att du gillar att göra mig osäker. Eller liksom, du vet väll om att du gör det, eller, skit samma, nu blev det bara snurrigt, Godnatt :p

Vilken tur att jag fått en bild av dig så jag kan visa tomten vad jag önskar mig i julklapp ;)
Bli inte rädd om någon skäggig gammal gubbe kommer och stoppar ner dig i en säck, för då vet du vad som är på gång :p

Mycket punkter..

Tidigare ikväll var jag och Mamma ut och sprang med Gittan, anledningen till varför vi kallar det springa är för att Gittan går så himla snabbt, jag hamnade efter och dom låg före mig hela tiden, Vigg ville inte ens gå med mig, mobbat. :p Jag tycker han verkar ha lite dålig hörsel nu, stackarn. Han är väll ganska gammal tror jag också, fast det kanske bara är något tillfälligt, jag hoppas det. :)

Jag tror att jag har feber.. Men jag ska på skolan imorgon för vi har prov.. Också har jag massa skit som ska göras, det känns bara allmänt tråkigt, jobbigt och tungt nu. Mycket punkter blir det också.. Förlåt för det, jag blir nog snart mitt vanliga jag. Hoppas jag. Imorgon efter skolan ska jag få hjälp med lite skol grejer och efter det kommer det kännas jätte bra, hoppas jag! :)

Nä nu ska jag gå ner och lägga mig så jag orkar upp imorgon :) Godnatt

Paramore

En bra låt :)


:(

Oh no, i just keep on falling  back to the same old!

i can feel the pressure...

Tjänat pengar ;)

Det gick bra i affären, jag fick ihop några slantar :D Vid halv sju kom Feliziah och Tom hit så gick vi ut och titta lite, det enda jag köpte var en polkagris med viol smak av Joel och hans Franska grupp. :) Hittade inge mer, men det var inte så mycket kvar när vi gick heller tror jag. :p
Nu har min spargris lite pengar i sig, så jag är jätte glad! :D

Nu ska jag läsa till biologi provet om lungorna som vi har imorgon och titta på lite andra tråkiga saker.. :( Hejdå :)

Trött ikväll blir det blomsteraffären

Hejsan, imorse så tittade jag på klockan sista gången vid tjugo över fem. Vid halv nio kom Tilde och ville att jag skulle slå på barnprogram, sedan vid tio vaknade Ludvig och sedan har jag varit vaken, riktigt trött har jag varit. Jag ber om ursäkt för alla gånger jag säkerligen kommer låta sur idag, men det är bara för att jag inte sovit något. :p

Åkte med tåget som var framme här i Fränsta vid tre, så nu sitter jag hemma. Ska strax äta lite julskinka, rostbiff, potatis sallad och tomater. :) Ikväll mellan fyra och sju är det julskyltning här i Fränsta, jag ska ha öppet i blomsteraffären och hoppas på att det kommer en massa kunder så vi tjänar massa pengar. :)

Godnatt eller Hejdå :)

Snö och Bigboy

Det snöade förut, så nu är det snö på backen! :D Emma och Robin kom nyss hem då fick jag mig lite mat från Bigboy, det var gott, det är en av fördelarna när man är barnvakt åt dom när dom ska på krogen. :) haha ;)

Nu ska jag sätta mig och titta på lite tv med Agnez och sedan ska jag nog sova, känner mig riktigt trött nu, Godnatt :)

Glass med marsmallows och vit choklad björnar :)

Ben&Jerrys Baked Alaska är sååå god, med marsmallows och vit choklad! :D Vi sitter och äter glass nu och väntar på att folket ska gå iväg på krogen så vi kan ta plats i soffan. :)
Nu ska jag fortsätta kämpa med att få upp stenfrusen glass ur kartongen ;) Hejåhå 8)

Barnvakt inatt med Agnez :)

Nu sitter jag hos min kusin Emma med Agnez, ska vara barnvakt inatt när dom här ska ut. :) Just nu sitter vi vid datorn, äter ölkorv och dricker Coca cola! :D

Jag blir riktigt riktigt törstig av ölkorven. :P Agnez är såå kul med sitt HE HE HE skratt xD
Nu ska jag lära na lite saker på bloggen ba för jag är såå duktig ;) haha. Hejdå 8)

Vin dag :)

Hejsan hoppsan :) Sitter här hos Agnez, vi lyssnar på musik, ser på tv och dricker lite vin. Tänkte dricka upp det vi har idag så jag är nykter ikväll. :) hehe

Nä nu ska jag ta och sätta mig i soffan och sedan ska vi nog gå på affären och köpa lite mjölk :) Hejhopp ;)

Godnatt

Vi drog aldrig ut på något och nu känner vi oss båda så trött så vi ska nog ta och lägga oss och sova. :) När vi vaknat ska vi hitta på massa skoj! :D Godnatt :)

Massa bra musik ;D


 




Är med Agnez :)

Hittills har jag och Agnez bara tagit det lugnt, sett på lite tv utan ljud, lyssna på musik, pratat och druckit lite. :) Nu ska vi nog kanske förhoppningsvis dra iväg ut på partaj! ;D

HejHej :)


Köttfärssås.. Agnez, smirnoff och massa vin :D

Nu sitter jag hos Agnez i stan, kom till stan vid fyra, då mötte vi Heidi en sväng och sedan åkte vi hit till Agnez, utan Heidi, för hon är tråkigt och ska vara i Ljunga.. :p Har sovit i två timmar kanske, men nu är vi vaken, har gjort en köttfärssås och ätit den med spagetti, köttfärssåsen var inte så speciellt god, men den var okej, för vi var ju hungrig. :p

Lyssnar på låten Lollipop nu :) Har precis öppnat en smirnoff ice, jag har nog aldrig druckit det förut, men det var gott! :D Skriver nog mer senare, Hejhopp så länge ;)

Den nakna tomten

Jag har låten som vi gjort på musiken på hjärnan,
Tomten han e go och gla
tänder ett ljus     varje dag
Men denna natt gick nånting snett
Han glömde bort att klä sig rätt och slätt


Försov mig imorse, haft idrott och musik :D

Hejsan, imorse försov jag mig, vaknade av alarmet, men jag snozade det så många gånger så blev jag less för att det ringde hela tiden så då jag stängde av det. Smart Maria, smart! Sedan ringde Mamma och väckte mig, då tryckte jag upptaget och somnade om, sedan kom hon ner och väckte mig, då var klockan halv nio. Börjar egentligen kvart i nio. Men det gick bra, åt frukost i lugn ro och sedan åkte jag på skolan. Vi hade bara samling och svensk/engelska imorse och vi hade vikarie, så det är skit samma tycker jag. :p

På Idrotten idag hoppade vi hopprep, sprang lite, lekte idioten, hoppade grod hopp och tränade plankan, det var roligt med hopprep och en aning jobbigt, men det kändes som att timmen gick jätte snabbt och det är ju bra! :)

På Musiken idag hade vi riktigt kul tycker jag, förra gången när jag inte var där så hade klassen skrivit lite olika rim och texter och idag hade Daniel vår musik lärare gjort en låt text av det. Det var riktigt roligt att sjunga, ändra om lite på sättet vi sjung och spela in. :) Men Daniel sa att det här var den näst sista timmen musik vi kommer ha i nian, det känns lite mindre kul, lite deppigt, för vi har haft så roligt på musiken i år! :)

Nu sitter jag hemma, väntar på att drickan ska komma till Fränsta så att jag kan åka till stan, ska till Agnez, tänkte nog vara där hela helgen, eller vi får se vad vi hittar på. Roligt hoppas jag att det blir i alla fall! ;D

Hejdå :)

Red Hot Chili Peppers Live at Slane Castle

Riktigt grymt, super kvalite och hur mycket folk som helst, jag gillar musiken! :D


Varit med Feliziah och Tom :)

Vart hos Tom i tre timmar, med Feliziah och han, det har varit trevligt. Roligare än att sitta hemma själv. :) Har pratat om morgondagen och lyssnat på massa bra musik. :)

Nu ska jag gå ner och lägga mig, i tid kanske för ovanlighetens skull, ska bara titta lite på msn först kanske. xD Godnatt 8)

Riktigt riktigt skön skoldag :D

Idag har jag haft en riktigt härlig skoldag!
Nästan hela klassen var i stan på studie besök på gymnasie skolor så vi var 5 elever på lektionerna, 2 som mest skolka och 3 som var med på idrotten och slöjden från särskolan.
Imorse så hade vi två timmars slöjd och jag sydde på min gröna munkjacka som jag ska ge till mitt kusin barn Ludvig, det gick bra idag och jag behövde inte sprätta en enda gång. :p
Efter det hade vi en ganska lång rast, då satt jag och åt chips och godis och drack Coca cola med Oliver i spegelhallen. :) Sedan hade vi samling då fick vi kolla på skolavslutnings tröj trycken och bestämma oss. Sedan var det lunch och det var Tacos idag, mums filli babba. :)
Efter lunchen hade vi fysik, men då ville inte vår lärare ha en genomgång på två personer som han skulle få ha igen när hela klassen var med, så då fick vi jobba med det vi ville, själva i ett klassrum, jag satt och raderade sms, vilket jag har gjort ganska mycket idag, har tydligen haft massa onödiga sms från förra året, men nu är dom borta så nu går det bättre att sms;a! :D 
Efter fysiken hade vi dubbel timme Svenska och jag hade pratat med vår Svenska lärare och sagt att eftersom vi var så få och vi ändå skulle ha en (mes) vikarie så vi inte skulle fått något gjort, så kunde vi få se på film. Och vi fick se på film, såg på filmen Varg och åt ur två påsar smör popcorn som jag hade med mig. :D
Efter film timmen så hade vi matte, fyra elever var vi, först gjorde jag den första delen av matte provet och sedan pratade vi och hängde gubbe. :p Efter matten så hade vi idrott och när vår vikarie för gympa läraren fick veta att vi var så få, så behövde vi bara plocka undan hinderbanan som var framme och sedan fick vi sluta! :)

Vid fyra gick jag på vattengympan, efter ungefär en halv timme så fick jag as as as ont i magen och kunde inte göra något, men jag stod där och vifta med armarna tills vi hade avslappning. Ringde Olle när jag duschat klart så fick han komma och hämta mig för jag hade så ont i magen så jag ville inte gå någon stans.

Ikväll har jag suttit vid datorn och tittat på saker jag önskar mig i julklapp som jag kan behöva när jag flyttar hemifrån, från IKEA köksgrejer och mattor. :) Har även tittat runt lite på lägenheter ba för att det är så kul! :D

Nu ska jag gå och vara med Feliziah ett tag hos Tom, medans han är och tränar. Hejdå 8)

Snurrig läsning och sovit på maten

Jag har suttit och läst på en militärhistoria sida om dagen D (6 juni 1944). Så läste jag Landstinget från havet skulle genomföras på fem punkter på en bredd av ungefär åtta mil, Landstingsstränderna kallades... så läste jag om det tre fyra gånger och fattade ingenting, så gav jag för en stund upp och tittade runt på bilddagboken, när jag sedan kom tillbaka och börja läsa så stod det ju klart och tydligt landstigningen, undra va det var för en som varit och rättat till det dådå? haha. :) Vad det kan bli snurrigt ibland!
Åt middag vid sex tiden och efter det gick jag och la mig på Mamma och Olles nya säng för att vila lite på maten, det visade sig att jag inte vaknade förrän nu, tre timmar senare. :P
Nu känns det lite tråkigt att jag sovit bort nästan hela kvällen, men nu ska jag väll ta tag i det här hemprovet igen. :) Eller lägenhets grejset, det var så mycket roligare! :D

Hejdå 8)

Inreda en lägenhet och massa skolarbete..

Idag har jag haft hemkunskap, det var roligt, vi ska inreda ett hem med möbler och sånt för att få reda på hur mycket det kommer kosta och jag kom på att det börjar närma sig att jag ska flytta hemifrån och skaffa en egen lägenhet, det ser jag verkligen framemot. :D

Jag har jätte mycket grejer som ska göras de närmsta veckorna, ska göra ett engelska prov som jag missat, ett matte prov som jag missat och sedan på Måndag ska jag ha biologi prov om njurarna, ska även lämna in en artikel och ett hemprov om andra världskriget som jag borde lämnat in för länge sen, det känns inge roligt med skolan just nu.. :/ Men jag ska klara det!
Vi sluta skolan vid två idag, men jag bad Joel vara kvar med mig så hjälpte han mig med matten också förklara han om två dimesionellt, tre dimensionelt och ändå upp till tio, jag blev verkligen snurrig, men det är häftigt att han är så smart! :) haha. Lina och Zacke missade bussen vid två så dom var också kvar, vi spelade lite hand pingis, det var roligt. :)

Det regnade jätte mycket alldeles nyss, det tycker inte jag är nå roligt, för till helgen är det första advent och då är det julskyltning och till julskyltningen brukar det ju i alla fall vara snöslask, jag hoppas verkligen att det hinner bli lite snö! :)

Nu sitter jag hemma, äter lite hallon blåbärs fil och ska strax börja med skolarbete. BLÄ!! XD

Hej å hå 8)


Datasalen

Godmorgon, idag är jag på skolan, sitter just nu i datasalen och skriver på en biologi läxa. Jag tycker verkligen inte om vår vikarie!

Nu ska vi sluta, hejhopp 8)

Varit på sjukhuset

När jag kom till akutmotagningen så fick jag inte sitta särskilt länge innan jag fick komma in och ta blodprov, det var riktigt läskigt tycker jag, jag såg att hon fyllde ett rör med blod också sa jag; Men gud vad mycket blod du tar, så sa sköterskan, Nej det är inte så mycket det ser bara så ut, också fyllde hon två rör till!! Läskigt! Efter det fick jag vänta i en och en halv timme ungefär, såg på massa tv och höll på att somna medans Pappa läste ungefär en miljon tidningar :p haha, Sedan fick jag komma in och sätta mig på en säng, så kom det in en sköterska och sa att provsvaren börja komma in och att doktorn snart skulle komma. Så fick jag vänta en halv timme ungefär och sedan kom doktorn in och sa att alla provsvar såg bra ut också tröck han på magen så det kom någon tår, det gjorde ont.. Ja så prata vi lite och sedan så fick jag åka hem, det fanns ju inte så mycket att göra. Jag kan ha haft någon infektion i magen som kroppen tagit hand om själv, eller något sånt och tröttheten kan bero på så mycket och det skulle jag gå till vårdcentralen så dom får göra en bedömning eller något. :p Blahablaha, nu skiter jag i det här! Men doktorn på sjukhuset och sköterskorna som jag träffat idag har varit trevliga och snälla i alla fall! :)

När vi var klar på sjukhuset vid fyra så hade jag inte ätit något på hela dagen... Jag hann inte med någon frukost imorse och sedan skulle jag inte äta förrän vi visste vad som skulle göras på sjukhuset. Jag var riktigt hungrig när vi kom från sjukhuset, var sugen på kina mat, men eftersom att jag var med Pappa så blev det inge sånt, utan det blev Max! :D Jag tror inte att den smälta osten med strips någonsin varit så god som den var idag! Jag var såå hungrig. :)

Jag har jätte ont i min arm nu, det är ett lite små läskiga märke där sköterskan tog blodprovet också är jag öm där, AJ! :/

Nu sitter jag hemma i Fränsta, har nyss duschat och nu tänkte jag fortsätta läsa om andra världskriget och sedan ska jag nog göra klart hem provet. :) Hejhopp 8)


En månad kvar :)

Idag är det en månad kvar till julafton, Jiho! :D Jag ser fram emot julpyntet, tomtarna, granen och färgerna, julafton med julklappar och den goda maten! :)

Varit hos doktorn

Satt hos doktorn i över en timme, den mesta tiden satt jag bara och vänta på provsvar. Det visade ingenting och doktorn visste inte varför jag har haft så ont i magen och så. Så nu ska jag åka till stan på sjukhuset och se om det finns någon som kan berätta vad som är fel. :/

Hejdå 8)


Kings of Leon

Jag har blivit tipsat om en super skön låt, hur skön som helst! :D

En God Morgon :)

Hejsan, idag vakna jag tidigt bara för att det är såå kul. :p Nä jag har inte slagit huvudet i något, jag ska till läkaren kvart i elva, så då måste man ju bara väckas runt åtta tycker min Mamma. :) hehe. Men idag känner jag inte att jag har något att prata med läkaren om, inte just nu i alla fall. Idag mår jag bra och idag känns det roligt att vara vaken. :)

Nu ska jag titta runt lite på internet, Hejhopp 8)

:)

Du får mig att må bra :) Tack för att du finns <3

Mår dåligt, men datorn överlevde i alla fall! :D

Min bärbara dator överlevde. :D Den funkar, om än lite segare än vanligt, och det är segt. Men man kan använda msn. Trycker man upp en internet sida protesterar den som satan. Jag tror att den behöver om.. något läskigt ord. Det behöver jag hjälp med, någon dag, någon dag ska min dator bli bra tänker jag. ;) haha

Jag mår fortfarande inge bra, mådde så illa så jag spydde förut. :/ Imorgon tänker jag inte gå på skolan, tänker gå till doktorn och ta reda på vafan som är fel.
Nu ska jag äta något och sedan gå ner och hoppas att någon rolig vill prata med mig på msn. :)

Godnatt 8)

Design :)

Jag har velat haft en ny design jätte länge, men jag lyckas aldrig skriva klart mitt beställnings mail som jag hållit på att skriva i sedan juli, det blir bara så rörigt och jag kan aldrig riktigt bestämma mig hur jag vill ha det, så nu tänker jag använda den här designen tills vidare. :)

Blondie

Jag tror att det är Monica som fått mig att gilla Blondies låtar. Mina favoriter är One Way or another och Maria ;) Tyvärr finns det inte så bra kvaliteér på Youtube, men det här var det bästa jag kunde hitta :)





Martina McBride

En aning sorgliga men ändå riktigt fina :)
Jag tycker att Martina mcBride har riktigt häftiga ögon.

Jag tycker att den här filmen är så sorglig. Men ändå bra och fin, och den visar ju att man ska bry sig, att man inte ska blunda för saker man ser eller hör, för då kan det gå riktigt illa.


Hjälp :'(

Jag tänkte sätta mig nere vid min dator förut och logga in på msn och prata med lite folk, men så lyckades jag spilla ut ett glas med vatten över min bärbara dator.. :'( Skärmen hann bli vit och byta lite färg, innan jag fick ut batteriet. Nu ligger den upp och ner på avtorkning. Jag tycker att alla ska hålla tummarna för att min dator vill överleva detta, jag vet inte vad jag ska göra annars.. Önska mig en ny i julklapp kanske. xD Men jag hade ju lite bilder och så. :/ Jävla klant arsel, men jag vill nästan hellre skylla på den som villa ha ett glas med vatten häromdagen. Det är ditt fel, så nu känns det lite bättre. :p haha
Håll tummarna nu! :)


Sovit i femton timmar!

Godmorgon världen, igår kväll när jag gick och la mig så hade jag sån där vidrig huvudvärk, sån där som man kan fälla några tårar för, jag höll på att spy av den. Jag lyckades i alla fall somna runt tolv och när Mamma väckte mig imorse för jag hade tänkt gå på skolan så hade jag fortfarande lite ont i huvudet och var trött så jag fortsatte sova, har vaknat några gånger och sms;at lite. När jag vaknade vid ett så tänkte jag gå upp och äta frukost, så la jag mig ner en sväng och nästa gång jag vakna var klockan tre. Men nu är jag vaken på riktigt! Har ätit en rejäl frukost med go´vanlij te. :)

Nu ska jag gå från datorn, för Mamma ska ha den och bokföra. :p  Hejhopp 8)

Friterad banan, ja tack :D

Nu ska jag äta lite soppa och sedan blir det friterad banan med glass och sirap! :D Mumsilimums :p haha ;)

Rolig värk :p

Jag tror morgonen börjar göra sig påmind, jag har ont på insidan av låret.
Träningsvärk kanske. Men det är ingen fara, det är lugnt, det är bara kul! :p
Jag blir värsta glad också! haha ;D

When you say nothing at all

Jag älskar gitarr spelande. Jag älskar älskar älskar´t! :D


Omotiverad

Jag är så trött och less och omotiverad, jag orkar ingenting! Jag bara skjuter och skjuter och skjuter på saker som jag behöver göra och går det dåligt när jag väl försöker så klickar jag ner och vill inte fortsätta. Jag skulle behöva lite ork, eller kanske bara lite sömn.

!

Det har hänt flera gånger, när jag gett upp hoppet så passar det plötsligt? Varför är det så? Jag blir så osäker av det, sluta upp med det, gör mig inte osäker, jag gillar dig <3


Seg dag

Kom hem imorse vid halv fem, somnade nog runt fem. :)
Vid halv nio imorse kom Olle ner och var dryg och fråga om jag skulle med till stan medans Tilde spela trumpet.. Då blev jag lite mindre glad, sedan kom Mamma ner och fåna sig och Tilde spela trumpet.. Jävla as dom är! xD Gick upp och sa Hejdå till Tilde och sedan gick jag och la mig igen.
Vaknade vid halv ett. Idag har jag inte gjort speciellt mycket, har legat och dragit mig i sängen, läst tidningen, köpt och ätit lite pizza, sett på tv och varit ut med Vigg en sväng, är inte speciellt pigg. Även fast jag inte drack igår så mår jag inte så super, har ont i huvudet och är trött. :/

Nu ska jag leta efter något härligt gitarr cover på When you say nothing at all låten.  HejHej :)

Varit på partaj

Det började inte så bra, men blev bättre och bättre, mådde inte så bra i början men sen fick jag en macka också fick jag reda på att Filip skulle komma så blev jag glad. Det har varit en riktigt rolig kväll och jag har fått hört gitarr spelande! ;D Överlycklig!

Nu väntar jag på skjutsen så ska jag strax hem och sova. :)  Godnatt

<3

Without saying a word you can light up the dark!
You say it best when you say nothing at all

Viskan nu då

Nu sitter jag och väntar på att Heidi och Gustin ska hämta mig, Heidi och jag ska på partaj i Viskan! :) Mamma och Tilde sitter och leker med en ladugård med djur också hör jag Mamma säga Nu ska dom slakta hästen för dom vill ha hästkött. Galningen. :p Hejhopp 8D

Nu blir det go´middag ;D

Tilde har hjälpt Mamma att göra maten, så hörde man när dom mätte upp ris och vatten 1 2 3 4 5 36, haha, men det blir säkert bra. Nu ska jag äta go´middag, friterad kyckling, friterade räkor med ris och sötsur sås och till efterrätt blir det friterade bananer med glass och sirap! ;D Hejhopp 8)


Jag gillar´t

Jag vill nog egentligen inte ha något förhållande. Men det är så jobbigt att vara singel när man tycker väldigt mycket om sex. Ni vet det där pinsamma som man inte kan prata om, Haha! Jag vill nog bara ha en kompis ;)


Redbull

Olle vill du köpa ut en sak åt mig? Vadå? Redbull, två stycken. Ska du dricka två till? Du har ju druckit en och pratar redan snabbt! Va, det gör jag väll inte? xD Men jag vill bli piggare, jag tänkte vara vaken ikväll/natt! ;D haha.

Är i Fränsta nu :)

Hejsan hoppsan, nu sitter jag hemma i Fränsta, Emma skjutsade hit oss. Tilde är också här, jag har visat henne min flöjt så den går hon så fint runt och tjuter i.. :p haha. Hela vägen hem från stan så har vi haft en bil framför oss som kört síck sack, åkt in mot mitten när det kommit bilar och så, så Emma ringde och tipsade polisen och gav dom registrerings nummret, det visade sig att den som ägde bilen var född 1928, aja fara för andra var det i alla fall. Idag hade jag tänkt hitta på massa bus men vi får se hur det blir med det, känner mig riktigt trött, funderar på att skicka över Mamma och be na köpa ut en redbull. xD Det är ju sexton års gräns. :p

Nu ska jag gå in och busa med busungarna, Hejhopp 8)

Max mat

Emma sa att hon var hungrig, så sa jag att jag också var det, så kom hon på den briljanta idén att vi kunde köpa mat från Max. Så nu är jag mätt i magen, tryckte i mig en lite cheese burgare, en liten strips med smält ost och en coca cola, det var riktigt mumsigt! :)

Nu sitter jag och hickar som ett as eftersom att jag druckit dricka. Ska gå och borsta tänderna nu och sedan lägga mig för jag behöver nog sova lite innan Tilde vaknar och väcker mig. :p hehe. Godnatt!

Jag är så jävla kul ibland ;) hahaha

Jag känner mig inte så speciellt glad över min nuvarande kärleks relation, jagharingen! Men jag tänker inte deppa ba för jag blev dissad, vad tjänar det till? Hjälp, vafan ska jag göra? :P Ska jag sätta in en kontakt annons i tidningen kanske. Hej jag är liten men tänker större, jag söker en mogen kille som är snäll, trevlig och går att prata med, du får gärna ha ett liv så jag kan ha lite fritid, och kanske till och med ett körkort. Är du bra i sängen är det ett plus skicka gärna med cv, vi kanske måste kolla om kemin funkar, fast jag gillar mer biologi, en fin mage är inte helt fel, armar gillar jag också. Spelar du gittarr blir jag ... och det rimmar på våt. Jag behöver dig nu! KyssOSmek ;)

Varit på bio med Feliziah, Tom och bölungen ;) haha

Tog med mig Tilde ner på stan förut när jag mötte Lina ooo, det var skoj, köpte lite nya saker till mig själv, ett vanligt vitt linne, ett par tjockare strumpbyxor och ett par fina vita stickade strumpor, jätte fina. :) Sedan vart det även några vantar och en trumpet till Tilde, ha ha, Tilde har sett på barnprogram att dom spela trumpet där, så då ville ju hon ha en, och jag som är så snäll köpte en åt na, det uppskattades av hennes Mamma, eller något. ;P

Har varit och sett New Moon med Agnez, Feliziah och Tom, gott med popcorn och coca cola och idag åt jag faktiskt upp alla popcorn som jag köpt, så stolt över mig själv! ;D haha. Filmen var riktigt bra och jag grät en skvätt, Agnez grät en hel flod, hon grät från slutet tills på Max när hon till slut sa nä nu får det vara bra! HA HA HA Tack för en rolig kväll mina fina vänner! ;D

När vi stod utanför bion och var påväg in så kände jag att det gått hål i mina nya strumpbyxor.. Så visa jag Feliziah och sa; Jag köpte nya strumpbyxor förut och hon ba; Jaha rutiga, Nää dom är helsvarta det där är mina trosor... Inte kul, så imorn ska jag in och byta dom, en dag borde dom väll hålla även fast jag hade lite bråttom när jag skulle ta på mig dom. :)

Nu sitter jag hemma hos Emma, har lite småont i huvudet glömde att jag skulle behövt glasögonen på bion, så lär nog bara ta det lugnt framför tv;n inatt, men man vet ju aldrig vart man somnar, som Pappa sa härom helgen när han skulle ut på partaj och jag sa åt han att ta det lugnt då sa han; Man vet aldrig vart man hamnar, förra helgen hamna jag i Stockholm! HAHAHA

Go´kväll 8)

Är i stan hos gullungen :)

Hejsan, jag kom i säng vid elva igår men somnade inte direkt, låg vaken och tänkte och funderade och tiden bara flög iväg, skapligt chockad jag blev när klockan först var halv tolv och nästa gång jag titta var den halv ett!! När jag till slut stängt av all jobbiga ljud och släckt ner hela rummet så lyckades jag somna. :)

Imorse när jag fick sms av Feliziah så tänkte jag först inte läsa det för jag trodde att det var natten, men så läste jag det ändå och då hade hon skrivt att hon hade sprungit ner till bussen, det gör hon alltid det spelar ingen roll hur tidigt hon kliver upp. :p Men i alla fall så trodde jag att jag försovit mig då, men klockan var bara sex minuter i sex så det var en minut kvar tills mitt alarm skulle ringa. :P Sms;a med Feliziah som bestämde sig för att hoppa av bussen i Ljunga och kliva på tåget där, så åt jag lite gröt och sedan skjutsa Mamma ner mig till tåget. På tåget spelade vi lite kort och lyssnade på musik. :)

Var med Heidi och Feliziah på ungdomsmottagningen, det gick ganska bra där, lite tråkigt att hon inte riktigt lyssna på mig bara, damen gav mig i alla fal sex stycken kondomer som jag var så snäll och skänkte till Feliziah som blev värsta jätte glad verka det som! ;D haha

Gick upp till min kusin Emma när Feliziah skulle börja skolan vid nio, här var det full rulle, Tilde hade kletat runt med massa leklerat och busat. :p haha. Jag och Tilde åt lite frukost och med massa upp piggande kommentarer som men ta en tugga till och en sked för Mamma och du får en gurka om du dricker lite mjölk så var frukosten uppäten, så gick Tilde iväg och sjöng Tvätta händerna när du är riktigt glad, tvätta händern när du är riktigt glad, haha gosjäntan! :)

Efter frukosten läste vi en massa böcker och Tilde har en jätte cool pratande bok som läser sidorna, säger till när man ska vända blad och ställer massa frågor som man kan svara på med hjälp av färgknappar, värsta coolt. Så tittade vi i en vanlig bilder bok med bilder på djur också sa jag vid varje nytt djur o vad är det där, är det ett får, oj nä det där var visst ett lamm, men sen kom vi till en kyckling så sa jag o där är det en kyckling, då fick jag minnsann höra, nä det där är en fågel MARIA, hahaha! Tilde har tittat på massa playouse disney nu medans Emma och jag sovit, men nu är klockan strax två. :)

Ska strax hoppa in i duschen, sedan fixa mig och åka ner på stan för att möta Lina ooo, vi ska titta runt lite på stan, jag skulle vilja hitta några tjockare strumpbyxor och kanske jeans tights med fickor på baken. :)

Hejhopp 8)

Ost och Kex

Det var lite ost och kex och pärondricka med Mamma, Olle och Gittan innan sängen, mums! :) Men nu blir det säng säng sova sova sova, Godnatt 8)

Handlat lite med Mamma

Jag var med Mamma och Brita på Ålunds förut på tjejkväll, det var massa ljus tända också fanns det massa fina små saker som man kunde köpa också bjöds det på fika. :)
Mamma och jag lyckades tillsammans handla för 800kr precis på kronan, och det var precis vad vi hade med oss också. :p haha

Vi köpte en grej som man kan ha en vindunk på :)


Också köpte vi en grej som man kan bära grogg glas i :)


Jag ville ha små fina stenar :)


Och Mamma ville ha två bollar som man kan ha ljus i och ett doft ljus :p


Nu ska jag strax gå och lägga mig för imorgon ska jag upp tidigt och åka med halv sju tåget till stan för att titta lite på ungdomsmottagningen med Heidi. :p haha Godnatt :)


Träffat Monica och fin hunden :)

Igår kväll var jag hem till Pappa och hämtade kläder, där var Monica och den gulliga hunden också. :) Det var roligt att prata lite med Monica och få tusen frågor. ;) hehe. Typ Jag hörde att det var slut med killen också, Ja, Jaha hur känns det då? Jo det känns väll okej, Jaha du har en ny på gång? jag ser det på dig, Hur gammal är han då? Var kommer han ifrån? Jaha. :p haha.

Knäppte kort på superfina snowstar! :)

Goshunden :)

Han följde efter mig när jag gick och hämta en påse, när jag gick upp när jag gick runt i olika rum och när jag gick ner, jag är kär! ;D hehe

Nu ska jag åka iväg med Pappa en sväng och hämta lite kläder. :) HejÅHå ;)


....

Bränt barn flyr elden sägs det, men jag fortsätter att gå tillbaka dit även fast jag vet att det bränns och gör ont på insidan och jag blir oftast besviken och ledsen när jag varit där. Jag vill inte riktigt veta av sanningen samtidigt som jag är för nyfiken för att motstå, men jag hoppas väll på att det någon gång ska vara något positivt där, att jag kan bli på bra humör av det och att det dåliga är över. Men det är väll bara drömmar, det kommer inte bli bra det här, det går inte, varför kan jag inte bara inse det?...

Jag är så rädd. Jag vet att det inte kan bli något, men två är en för mycket tycker jag.
Det kanske inte ens är som jag nu tror, men jag är för rädd för att fråga så jag kommer
inte att få något svar.

Godmorgon

Nu har jag sovit i elva timmar. :) Känner mig fortfarande inte helt pigg men det är väll bara så det ska vara.. Nu ska jag äta frukost mjölk och flingor, jag har blivit så lat den senaste tiden så jag inte orkar göra någon riktig frukost eller lunch om jag är hemma, det är inte bra. Jaja frukost var det. :) Hejdå

Godnatt, väck mig inte!

Nu ska jag gå och lägga mig och sova, hoppas att jag inte blir väckt imorgon utan får vakna av mig själv, när jag är pigg. :) Jag har ont och jag fryser, det är kallt här.. Godnatt :)

Msn xD

Jag fick nyss ett fint erbjdande på msn... Det var en kille som fråga om jag hade cam och om jag hade halebop, så svarade jag ja på båda frågorna och vadådå? Då fick jag som svar; Om du visar dig i bh så får du 100kr på kortet. xD hahaha. Så skrev jag till en annan kompis på msn om det här så sa han; Du är ju så dum så du kommer göra det ;) Då tänkte jag skriva men nä aldrig men kom på en roligare grej att skriva, så jag skrev; Nä för jag har ju abbonemang. xD haha! Och jag skulle aldrig visa mig för det där kåthuvvet i cam, har aldrig gjort det och kommer aldrig göra det!!

Heidi är så kul att prata med! xD

Hahahaha

Jag har frågat min kompis som sovit över hos en kille några nätter om dom gjort något och hon har berättat att dom bara myst med pussar och sånt. Det verkar ju kul. :p Jag kom nyss på att det säkert skulle vara mysigt att inte ha sex på första träffen, att liksom lära känna varandra först eller något, fast vad vet jag, jag har ingen erfarenhet av nå sånt! xD HAHA ;)

Ont i fuckyou fingret :p

Till middag så åt jag korvstroganoff med ris och en tomat, det var gott. :) Kom ganska nyligt upp från en varm härlig lång dusch. :) Jag har fastnat framför ett nytt spel på facebook, Crazy taxi, man kör omkring i en taxi bil också hoppar man över bilar som står i vägen och sånt. :p Haha. Jag har ont i mitt fuckyou finger för att jag tryckt in gasen så mycket! xD

Nu ska jag fortsätta spela och sedan ska jag nog ta och läsa lite engelska och kanske skriva en bokredovisning om jag hinner läsa klart boken förstås. :)

Hejhopp 8)


Blomsteraffären

Nu sitter jag i blomsteraffären och vaktar, jag har tagit hand om två kunder, det är tur att dom både köpte rosor tycker jag, för det är den enda snitt blomma som jag kan priset på. xD haha. Mamma skulle upp och ta gris-sjukan-vaccinet så Olle erbjöd sig att Jag och han skulle ta hand om blomsteraffären den sista halvtimmen, det vill säga han är uppe och diskar och jag sitter här.. :p haha. Men jag överlever. :)

Ikväll vill jag hitta på nå bus, hoppas att någon vill hitta på bus med mig. :p haha. Nu kommer det en kund. :p  Hejdå 8)

Stug bilder :)

Feliziah och den tillfälliga/nya.. fest nallen Wolfgang Igor Jäger, när vi satt bak i Pappas bil på en dyna med massa täcken, påväg upp till stugan :)



Min överaskning :D Agnez åkte med Tom i smyg, utan att jag visste det. :p


Feliziah när det fortfarande var så kallt att vi fick ha jackorna på oss. :p


Tom och Agnez, min kamera på mobilen suger...


Hampus och Feliziah :)


Feliziah och Tom ;)


Emma och Jerker, gulligull :p


Decker kom upp en sväng också :p


Min mobil kamera suger ju som sagt :p


Magda, Kristina och Feliziah :)


Jag älskar hela stugan, jag tycker att allt är så mysigt och just övervåningen, sov loftet är speciellt mysigt också är det jätte lågt i tak. :p
Där låg jag och va snurrig och hoppfull. :p hehe


Fyllskalle :p haha.


Ja det vart inte riktigt som vi planerat, men det vart ändå bra tycker jag. Jag tycker att vi ska göra om det när det är lite varmare ute, typ på sommar lovet! ;D


Löv och snygg


Igår när jag var ute och gick så fick jag se massa löv på backen, dom såg mer lila ut än det ser ut på kortet, och jag tänkte på någon maträtt, någon som har en aning om vad den kan vara? Inte jag, men jag får för mig att det är lite konstigt. :p

Igår när jag hade en idrotts lektion med åttorna så fick jag höra; Skjut inte på den snygga tjejen bara, och jag vände mig om och tappa hakan. Haha, det är fan kul att höra sånt, jag vill höra mer sånt! :p

Trött och less!

Jag somnade vid tolv inatt och vaknade vid ett idag, jag har sovit i tretton timmar nu!! Det är helt sjukt, och trött är jag fortfarande, när ska jag bli pigg? :/
Nu ska jag ta tag i detta grymt tråkiga skit arbete som jag skjutit upp på för länge. Vill inte, orkar inte, inte ork till något längre. Allt känns så jävla jobbigt, varför är det så?..

Jag tror att jag har feber också, just nu känns det som att det aldrig kommer bli bra, fan fan. Men det ska bli bra, det kommer bli bra, hoppas jag! :) Hejdå

Så var jag jätte trött och taggad inför den kommande sömnen, så får jag höra något som gav mig värsta adrenalinet och jag tänker och tänker och tänker, men det är bäst att sova på nätterna. Jag tänker ändå på om! :p

Samtidigt känns det lite tråkigt att kunna göra vad som helst, jag vill ju inte skämma bort någon, samtidigt som jag vill, fast ändå inte, jävla velandes.. Det är som min status på facebook, komplicerat. :p


En hund och härliga jäspningar ;)

Imorse så hoppade jag av bussen från Heidi påväg till skolan, vid Pappa för att hämta idrotts kläder, så fick jag se en hund, så tänkte jag, Var har Pappa hittat den? Jaha det är Monica som är hundvakt. Näe så var det inte, Monica har skaffat en hund, en 9årig jätte söt långhårig(<3) hund, en husky eller något. Han var jätte fin och jag vill mer än gärna fortsätta träffa honom eller vara hundvakt någon gång, men det är kanske inte så stor chans, jag träffar ju inte Monica speciellt ofta.. Snowstar! :D Han satt inte still i bilen så det blev ingen super bild, men söt är han, vita ögon har han också! :)


Idag efter vattengympan så var det en dam (tant/kärring jag vet aldrig hur jag ska utrycka mig om dom XD) som frågade om jag var trött idag, jag svarade Ja verkligen och då sa hon; Ja Jag såg det, du jäspade så härligt! Jaha, jag jäspade högst två gånger men jag var jävligt trött och slut, men tydligen såg det härligt ut. ;) HAHA

Har nyss tryckt i mig kvällsfika, en skål nudlar, tyvärr var det ingen god smak på mina go´nudlar :S så jag kryddade med aromat, det blev speciellt, men bättre än ingen smak alls. :) Nu ska jag gå ner och lägga mig för natten. :)

Godnatt alla glada 8)

Artikel, hungrig!

Jag skriver och skriver på min artikel om ett påhittat mord, fantasin börjar tryta och jag får för mig att räkna ord, så trycker jag på knappen räkna ord, 160 st, så läser jag på lappen hur många ord det ska vara för VG 500... Det här är inge kul nu, jag har ont i magen, är hungrig, less och har humörsvängningar så det bara sjunger om det!. Men det är väll den tiden i månaden.

Men nu ska jag äta, om bara pärjävlarna kokat klart någon gång! Inte så långt kvar tror jag, säger mamma, JAG HAR VÄNTAT I EN TIMJÄVEL.. Nä nu ska jag äta kåldolmar med lingonsylt.. :p

Uppdatering, det var inte så himla hemskt att äta kåldolmar utan potatis, jag lever fortfarande. :)

Tomater med salt

Jag älskar tomater med salt på, men tomaterna ska vara perfekt skurna, inte olika stora eller något sådant, helst ska det bli åtta bitar av en tomat, så dom är tunn. :) haha!

Och det här är mitt 444;e inlägg! ;D haha


Aj i min mage, trött idag igen!

Idag har det varit ännu en trött dag på skolan, för Heidi och jag satt uppe igår och prata sex, så vi somnade inte förrän vid två, det var kul att prata tycker jag. :p haha!

Heidi i mörkret :)


Jag har haft ont i min stackars mage idag, det är inge kul, har legat och vilat på flera bänkar och läst lite ur en engelska bok. Det har varit en ganska skön dag på skolan ändå, även fast jag har varit trött och haft ont i magen. :) Hade idrott den sista timmen, då hade vi först krabbfotboll och sedan innebandy, det var pinsamt och lite kul, fast mest pinsamt. :p haha.

Nu ska jag fundera lite över min artikel, äta en tomat, dricka lite juice och sedan åka upp på vattengympan. :) Hejhopp 8)

Är hos Heidi

Hejsan hoppsan, nu sitter jag hemma hos Heidi. :) Har sett på spännande Csi och ätit chips. Det vart inte så mycket skolgöra gjort hemma, orkade inte och hade ingen fantasi, så jag får göra det imorgon.. Det är så tråkigt. :p

Nu ska vi åka till Fränsta och hämta Heidis lillasyster, HejjHopp 8)


Så känns det nu


Det är roligt när hjärtat håller på att hoppa ur kroppen, bara av att se en lite bild. :)
Tihi


Jan

Jag har gillat den här låten sedan första gången jag hörde den, det var över ett år sedan. Det är det enda bra, en kille som jag vet vem det är gjort, visat mig den här låten. xD


Jag hörde nå´t lustigt häromda´n, på min dagliga runda på stan, Av en som jobbar på nätterna och pundar på da´n, Jag borde blivit förvånad men jag börjar bli van
Han berätta nå´t om hans senaste kran, Han hette Jan, ja skratta lite grann, för jag kände den killen, hade aldrig tänkt mig att han skulle röra pillrer, minns han från skolan, skulle va så viktig jämnt, smöra för lärarna men han var inte speciellt intellegent, Sprang igenom korridorerna till rektorns kontor, för att berätta vem som klottrat på elevhallens bord, Det var den där Kape och du jag tror att han knarkar också, han inte bara slår folk när vi slåss, han sparkar också, det var hans grej tydligen fick han någon lysande idé, hamna i fel umgänge och ville va ball han mé, men vi är inte barn längre tiderna förändras, man hamnar inte hos rektorn nu, man får stryk, dör eller fängslas

Jag säger ingenting men vi får se hur det går för han, om ett år om han står kvar eller om han försvann, som så många före han som gjorde samma fel, ville bli lirare utan att känna till sitt spel

Jan

Det gick nå´n vecka ringde för nytt skvaller, nyfiken om den där fjanten hade satts bakom galler, hon sa att han låg på lassarettet med krossade knän, det var visst nå´t om en urspårad affär och vid närmare efterforskning hörde jag vad som hänt, han hade tänkt sälja fem hekto tjack till nå´n han inte känt, han bjöd hem dom till sig, men dom ringde aldrig på, tre stycken kom genom fönstret innan han fatta vad som stod på, Med en pistolmynning mot varje tinning, fastbunden vid en stol, kände sig Jan nog inte speciellt cool, var e varorna sa dom och sparka ner han på golvet, han visa dom, men dom slog ändå sönder hans knän med kolven

Jag undrar vad han lärde sig av de, hur ska det gå? Vi får väll se, han kanske börjar fatta vad han leker med, vill man leka går man på dagis, i verkligheten är alla goda råd dyra och ingenting är gratis

Jag svär på min sista bagis

Men historien tar inte slut där han kom hem efter en vecka på sjukan med ett par kryckor och knäbesvär, Han var ilag med en tjej, hon var ett fint litet stycke, men hon hade alltid, pratat lite för mycket
Han hade gömt ett hekto förut hos hennes föräldrar, så dom åkte och hämta det, eftersom han behövde pengar, han ringde runt och det tog inte länge innan han fick napp, det knastra i luren, men han tänkte att den är väll glapp, Dom skulle mötas imor´n bakom buss terminalen, Men kommisarie Vedin han hade andra planer, Morgonda´n kom klockan var två det börja bli dax, Jan tog sin väska, sa till sin tjej Jag kommer strax
Han träffa killen, det var lugnt, men när han skulle gå, hoppa Vedin fram så åkte han på b???? och efter en resa med huvut på golvet i polis bilen, kom dom fram till stationen och Jan börja tappa stilen, istället för att noncha dom svinen kom tårarna fram, två minuter sen kom alla tjuvar och dealares namn, men dom körde ändå han till häktet i Härnösand, han tjäna ingenting på att inte ta det som en man, Kommisarie Vedin log och klappa sin feta buk, Jans tjej hon blev ihop med hans bästa polarare 
Va lär man sig av det? Jaru, vi får väll se men tänk på Jan nästa gång du vill va ball du mé!


Varit på skolan

Hejsan hoppsan, idag har jag varit på skolan, fast vi egentligen ska ha prao, men jag hade tänkt praoa på Sundsvalls praktiska gymnasium och dom hade också praktik den här veckan så dit ska jag istället få komma vecka tre om jag inte minns helt tokigt. :)
Har varit med 8;a, ungefär halva klassen är sjuk och hemma och några snorungar var på skolan också, haha. Inge illa menat men dom är sjuk och snorig. :)

Har känt mig trött och hängig hela dagen. Imorse höll jag på att försova mig, klev upp fem över åtta och skolan börjar kvart i nio. :p Åt frukost, rostade mackor med skinka och ost och go´vanilj te och sedan fick jag skjuts till skolan. :) Det har varit en härlig dag på skolan, lite livlig är väll klassen jag är med, men det känns ändå enklare och slappare än en vanlig skolvecka, eftersom att jag nu gör det jag känner att jag behöver och tar lite ansvar, typ. :p

Nu ska jag faktiskt ta tag i skolarbetet som jag skjutit på i över en vecka.. Snart, ska bara.. Titta lite. xD Näe då, jag ska faktiskt lämna in det imorgon, förhoppningsvis. :)

Hejhopp 8)

Råtta.

Nu sitter jag hemma, det är kallt här. Såg värsta läskiga råttan på vägen när jag gick hem, fick typ springa efter den för att se hur den såg ut.. Den sprang värsta snabbt, i vatten pölarna också, den såg typ hårig ut, eller som någon kuse.. :S Det vart en rolig kväll med Tom och Feliziah, Tackar för det! :) Jag har lite ont i magen, tror att jag är lite hungrig men väntar till frukosten. :) Nu kommer kissen ner och ska gosa så Godnatt 8)

Roligt låt flummig video xD


Sovit länge, Är med Feliziah och Tom, ska äta kladdkaka :D

Gårdagen var riktigt skoj till en början, på kvällen fick jag ont i huvudet och mådde inte så bra men det var kul ändå att vara med roligt folk och snälla kompisar. :D 
Jag somnade vid fem tiden imorse. :p Har sovit bort hela dagen. Vaknade vid två tre tiden så åt jag en tallrik fil och sedan somnade jag om, vaknade vid fem. :)
Åkte tio i sex tåget från Ånge hem till Fränsta. Ringde Feliziah så fick hon komma och äta pizza med mig på Vagabondo. Nu sitter jag hemma hos Tom, ska äta efterrätt, Tom hade gjort en kladdkaka som vi ska äta med kiwi och grädde, mums! :D

Feliziah och Tom :p


Hejhåpp ;)

Inge mer stuga :p

Jag hamnade vid en dator i helgen ändå! :p Sitter i Ånge hos Kenny med honom och Tom nu, trevligt trevligt. :D Sitter och tittar på Vem kan slå Filip och Fredrik och känner mig allmänt snurrig. :p Livet leker! :D

Hejhopp! 8D


Fredag, varit barnvakt, ska till stugan :D

Idag är det fredag den trettonde, läskigt. xD Jag vaknade inte så tidigt som jag tänkt imorse, eller jag vaknde då men somnade sedan om riktigt snabbt. :p Vaknade vid elva och åkte hit till min kusin Emma, har varit här med Tilde i två timmar ungefär, vi har lekt med bondgårds saker, lagt pussel, sett på tv, kammat håret, gjort flätor och hästsvansar och sist men inte minst kammat/masserat ryggen, det fick Tilde göra på mig. ;) Hon har varit så gosig och snäll hela tiden, vilken tur att hon var på det humöret, nu när jag kände mig lite trött. :D

Nu ska jag vänta på att Emma kommer hem med Ludvig som varit på dagis och sedan ska jag åka hem mot Fränst, jag hinner förhoppningsvis med bussen som går vid tjugo i tre från stan, annars kommer jag hem så sent, och då blir det inge bra.

Ikväll ska jag ju åka upp till stugan i Leringen och ha party hela helgen, så jag återkommer inte förrän på Söndag, tänkte bara så ni vet när ni börja sakna mig! xD

Trevlig Helg! ;D

Godnatt

Det blev inge film för Lina och mig ikväll, men det blev youtube och tv tittning,
och nu käkar vi lite brända popcorn och dricker Coca cola, ljusen fick vi släcka
för vi ville inte ha mer värme än det bastu som redan är.
Min kusin Lina är världens smartaste.. Det går inte att förklara ni måste vara
med henne för att förstå, men om jag säger såhär hon verkar lite snurrig just nu. xD

Jag ska upp tidigt imorgon fast jag ska inte gå på skolan, men Godnatt världen 8)

Bröllopsplaner

Jag vill gifta mig nu, alltså inte just precis nu, för jag har ju ingen att gifta mig med. Men jag vill ha en bröllopsfest i alla fall, eller bara en "ViÄrEttPar"-fest, någon gång i framtiden ;)

De här paret bjöd på en hemskt rolig bröllopsdans ;D


Och detta par hade en rolig fast en aning lång början i kyrkan :D


Jag ska ha så jävla kul på min framtida bröllopsliknande tillställning! :D Finns det förresten någon som vill gifta sig med mig? Jag vill bli friad till, jag tänker inte fria själv, men tänk om jag aldrig blir tillfrågad.. :p

Världens gulligaste video

Linas kompis Agge hade lagt ut det här klippet på hennes blogg, och jag
känner att jag också vill visa det, för det är så himla gulligt, jag blir tårögd :')
Det dom förmedlar i slutet av filmen är ju inte helt fel heller, att man ska ta
upp kontakten med någon man mist den med. :)


Love knows no limits and true friendships last a lifetime :)

Tack Agge för att du lärt mig lägga ut klipp, det var inte så svårt,
men jag är dig ändå evigt tacksam! :p

Fuck you

Lily Allen - Fuck You Fuck you, Fuck you very very much ;)

FACK JO VÄRY VÄRY MAAAATCH

Fuck you, Fuck You, FUCK YOU VERY VERY MUCH!
No one wants your opinion.. :p

Öronmuffar och go´middag

Jag och Lina åkte ut till Birsta förut och köpte en blomma på Bauhaus för Linas köksbords blomma har dött, jag tror hon har vattnat ihjäl den eller att den bara inte trivs i en bastu. xD
Vi hittade även ett par snygga öronmuffar med älgar på öronen och princess kronor, som vi köpte till Tilde. Så åkte vi till Emma och gav Tilde öronmuffarna, hon är så söt Tilde, bjöd på låtsas fika och var allmänt gullig. Jag blir på så bra humör när jag träffat barnen. :D Ludvig var med oss och låtsas fika också, han verka ha blivit jätte stor på bara någon vecka, han kunde säga Mamma och det lät som han skulle prata, goungen. :)
Det var såna här öronmuffar, fast med älgar med rosa kronor på sidorna, jätte söta ;D


Söt Tilde med öronmuffarna :)


Jag och Lina har nyss ätit en gomiddag, pommes stripes med älg kött, beasås, tomater, gurka och Coca cola, värsta gott och mysigt med ljus. :)


Nu ska jag tipsa Lina om att vi kan hyra en film ikväll, så det blir mys. :) Go´kväll 8)

Jag är en nörd ;D

Idag har jag spelat massa bounching balls på facebook, testade även ett annat spel där man skulle krossa julkulor, men det var inge kul (läs det gick inge bra). xD
Jag har nyss slagit mitt highscore på Bounching balls så nu är mitt högsta 49840! :D
Jag är en nörd, men just nu är jag så överlycklig, har suttit och kämpat hela dagen för att slå gårdagens rekord, har typ kommit jätte nära flera gånger, men nu har jag slagit det, så nu ska jag nog inte spela nå mer idag. Då blir jag bara fast! xD
Såhär ser spelet ut, lite modernare bilden hitta jag på google! ;p


Uppdatering tio minuter senare
Innan jag visste ordet av så satt jag fast i ett nytt spel. :p

Hatjo

Mina hatjos (prositarXD) börjar låta som min Pappas, hjälp! Pappas låter inte lågt det kan jag lova! Varning man blir rädd när man hör det och bilar kan skaka till :p

Mjölk

Nu ska jag gå på Hemköp och köpa mjölk, mellanmjölk, för jag är törstig och jag tycker inte om lätt mjölk, jag dricker hellre vatten eller är törstig istället för att dricka lättmjölk. xD
Vilken mjölk dricker du helst? :p

Blä

Är det min andedräkt eller bananen som luktar konstigt? Sniff sniff, det är inte bananen.
Inte kan det vara andedräkten?.. Min mumsiga macka har förstört min käft.. xD

Snurrigt

När jag tittat i titthålet på dörren så blir ögonen alldeles snurriga och jag ser inte normalt.. Det är jätte jobbigt... att vara nyfiken. xD

Varit in på stan en sväng :)

Det vart inge fika imorse för smöret var slut.. :p
När jag gick utanför dörren så åkte bussen förbi, så gick jag och gick och nästa gång det åkte en buss förbi så var jag en bit från busshållsplatsen och jag orka inte springa, jag ska ju faktiskt inte anstränga mig heller när jag är sjuk, så gick jag in till stan istället. :p Det var härligt, gick och vrål sjöng och sa Hej åt alla jag mötte. ;)
Är hemma från stan nu, var in en sväng på cubus men jag hittade inga varma strumpbyxor som jag letade så det vart inge handla där. Men jag var på Ica och handla lite där, smör, mackor, tomater, en banan och strips tills ikväll. :)

Nu sitter jag och fikar gomackor med svart prickar på, med skinka ost och tomat, riktigt mumsigt! :D Hejdå 8)

Är hos Lina i stan, igen :)

Igår kväll åkte jag ner till stan och sov hos min kusin Lina, vart lite ovän med Mamma så det är tur att jag har någon som jag alltid kan fara till. :) Kom ner till stan vid elva då åkte vi till min andra kusin Emma och sedan åkte vi hem till Lina, inatt har jag hostat och hostat och hostat, även fast att jag drack massa hostmedicin innan jag gick och la mig, det känns en aning jobbigt! Jag är kanske lite knäpp som är vaken vid den här tiden, men min kusin börjar jobba strax och hon har världens jobbigaste alarmsignal på mobilen! xD

Nu ska jag fika lite och sedan ska jag fixa mig, senare tänker jag gå på stan och titta lite. :) Herrå 8)

Disco vrål :p

Jag och Feliziah sitter och dunkar gammal disco musik ;)
Haddaway - What is love  Woah woah woah woooaaaah!
La Bouche - Be my lover  Härlig låt, ladadadidadadah! :D
Ace Of Base - Beautiful life It´s a beautiful life, Å ååå :)
Bee Gees - Stayin alive lite taskig kvalité men ändå! :p


Så är det!

Man kan inte dölja kärlek, icke heller hosta. Latinskt ordspråk :)

Jag kan inte dölja när jag är kär, jag kan inte sluta le, det bara är så. :p

Popcorn

Feliziah skulle poppa popcorn nu också kommer hon in och säger; Maria det går inte, Vadådå? frågar jag, det står här att man måste ha en vuxen som övervakar hela poppningsförloppet. xD hahaha

Är med Feliziah

Åkte med tjugo över fyra bussen från stan, så pratade jag med Heidi så berättade hon att Feliziah också åkte den bussen så gick jag bak och satt med henne. :)
Åt potatis och romsås till middag och sedan gick jag hit till Tom för att vara med Feliziah medans Tom är och tränar så nu sitter jag här med Feliziahoch lyssnar på musik. :)
Har bestämt mig för att inte gå på skolan något i veckan, eftersom att jag har feber så borde jag ju inte vara med på gympan också är min mentor Anna hur rädd som helst för att bli sjuk och jag är snorig och hostig så det går ju inte att dölja att jag är sjuk. :p hehe.

Nä nu ska vi kanske titta lite på mitt hemprov om andra världskriget. HejHej 8D

.

Only time can tell..

Tracy Chapman

Tracy Chapman har grymma låtar, detta är mina favoriter :D

Tracy Chapman - Talking about the revolution En riktigt härlig låt :)

Tracy Chapman - Crossroads Riktigt skön låt :D

Tracy Chapman - Fast Car En härlig låt :)

Godmorgon hostmedicin

En godmorgon känns det som, har nyss vaknat och tryckt i mig massa host medicin och nu sitter jag här framför datorn och fikar, nyponsoppa med två småfranskor med skinka på. :)
Senare idag tror jag att jag far hem och gör massa skolarbete, vi har ju idrott imorgon och det kan jag ju inte vara borta ifrån. :p hehe. Jag känner att jag kommer halka efter om jag stannar hemma nå mer och det går inte för sig! :)

HejHej 8)

Kapten Röd och Nationalteatern

Kapten Röd - Trasig Härlig låt och bra text :)
Du är inte trasig, du behöver inte fixas. Låt dom inte lura dig, att tro din klocka tickar, Nej dom vill få ditt självförtroende att svikta, Så du ska ge dom pengar för att klippa och klistra
Vägen till lycka kommer aldrig vara sicksack, Man hittar mera fel och börjar sjunka som i kvicksand, Så när dom säger vi ska titta och härma våra förebilder, svarar jag dom vilka?
Jag ser inga på TV och jag ser inga i riksdan, Dom säljer livet så det är inte dit vi siktar, Så vi slutar aldrig bränna upp deras artiklar, Med människan ska man aldrig mixtra

Du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej, När priset går upp kommer själen gå ner
Du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej, Du kan sluta o leta det finns inga fel

Du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar, Annars måste dina speglar va skeva för smala ting verkar bli breda, Å men jag vet det är inte konstigt att man tvekar, Ingen kan fly när idealen bara ekar, Kraven finns där vart man än vänder, Att du inte duger är signalerna dom sänder, Modetidningarna bara sprider trender, Som inte passar människan så folk mår sämre, Ändå undrar alla vad det är som händer, När vissa väljer svälten

Men du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej, När priset går upp kommer själen gå ner, Du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej, Du kan sluta o leta det finns inga fel

Va snackar dom om? Va snackar dom om?

Kapten Röd - Stjärnorna finns här Härlig låt :)
Vill du se stjärnorna ta dig en titt omkring. Vem e de som bestämmer om man blivit nånting. Jakten på framgång och succé gör människan blind. Livet är större än materiella ting. Du har inget att bevisa för dom. Bli aldrig nånsin en kopia av nån. När dom vill visa deras väg, så kan du hälsa att vi följer inte med.

Så va e på gång. Ledarna i världen dom vill vänta tills imorn. Tror att man kan stänga av och bara starta om. Men vi värderar livet så vi följer inte dom. Så va e på gång, jag frågar, så va e på gång. Tiden rinner ut men ingen samarbetar här. Alla vill till toppen och vill göra karriär. Vi vill ut i rymden men stjärnorna finns här.

Världen är liten men klyftan är stor. Ensamhället råder och tystnaden gror. Så man känner en dystrare ton, ingen respekterar livet. Ledarna dom kommer men dom går igen, och någonstans förlorar människan mot snåljåpen. Men då väljer du en mision som börjar gå mot den, Sluta leta efter toppen för du står på den.

Allt du äger är ingenting värt, om du inte väljer vad du har kärt. Och ditt hus är aldrig nåt hem, utan kärlek är du alltid tomhänt. Allt du äger är ingenting värt, om du inte väljer vad du har kärt. Och ditt hus är aldrig nåt hem, du är alltid tomhänt.

Kapten Röd - kallakallacka
Kul låt :)
Man behöver inte resa på dom sju haven för att träffa rövare med skjut vapen. :)

Nationalteatern - Kolla kolla Den här låten tycker jag är riktigt skön och härlig! :D
Om man är född bland proletärer och gör narkotikaaffärer, Om man är redan en gång straffad så är det lätt att man blir haffad... Till och från. Jag vill känna mig fri fri fri, det är min filosofi fi fi, Kolla kolla att, jag är en reko kill. Även om jag kanske sitter på kåken idag, får ni hålla med om att, det var inte dit jag ville.

Nej, jag tar ett jobb på första bästa ställe, läderfotölj och egen telefon
När jag kommer härifrån, tänkte jag mitt dumma fån, Och trodde jag var stark, men jag hamna i en park, Och levde på att sälja ..... Hadelatten da da, umpapa omp, Får man inte göra, inte bra, Hadelatten da da, umpapa omp Det var det jag sa, det var inte bra, Umpapa

Vilken idioti ti ti Att sälja av ett parti ti ti, Kolla kolla att, jag har mej själv att skylla. Även om jag inte gillar lokalen så bra, Får ni hålla med om att, den har en funktion att fylla
Fångvården statuerar ett exempel, Knäcker en kille - sätter stämpel på, Så när jag kommer härifrån - värker det i hjärtevrån, Sticker som en dolk, när man träffar lite folk, Och meckar sig en redig .... Hadelatten da da, umpapa omp Får man inte göra, inte bra Hadelatten da da, umpapa omp, Det var det jag sa, det var inte bra Umpapa!

Men är man hederlig i stället och jobbar på i tjyvsamhället, Och bara är tillräckligt gniden så blir man miljonär med tiden. I den mån. Om man överhuvudtaget kommer härifrån, Bara ta ett sparbankslån, Flytta till Skanör, Slå sig fram som fabrikör, Och leva tills man
Okej okej kej kej, Ta å titta på mej mej mej, Kolla kolla att - jag är redan märkt för livet, Även om jag kanske kommer i frihet en dag, Får ni hålla med om att - det är inte överdrivet, Lätt att va flitig, arbetsam och präktig, Lika så bra jag kör direkt i ån, När jag kommer härifrån i en stulen Amazon, Tar jag första dan, till att dundra in till stan, Och släppa loss av bara ... Hadelatten da da, umpapa omp, Får man inte göra, inte bra, Hadelatten da da, umpapa omp, Det var det jag sa, det var inte bra, Umpapa!

Tanken som räknas :p

Jag hittar inge värmeljus och de som är i hållarna är redan upp brunna, men det är väll tanken som räknas, inte sant? Jag hade tänkt göra det mysigt tills du kom hem Lina! :p haha

Varit i Birsta med Pappa

Nu är jag tillbaka från Birsta, var in en sväng på Öb så köpte jag lite godis, efter det gick jag på Mc donalds och köpte en cheese burgare, det är det enda jag har ätit idag och ändå är jag inge hungrig, okej att min dag inte varit så lång men ändå. :p
På Willys vart det en massa impuls mat som verka enkel, ravioli, nudlar, makaroner, spagetti, mos, fiskbullar, köttbullar, brunsås, grillkorv, ketchup, mackor, smör, ost, skinka, mjölk och chips, Tack Pappa för all mat. :) Pappa hade köpt två host mediciner åt mig, som jag sitter och kurerar mig med nu och hoppas på att jag ska bli bättre! :)

Nu ska jag tända lite ljus och göra mysigt för snart kommer Lina hem från jobbet. HeyYeah!

Varmt varmt varmt!

Det är helt sjukt hur varmt det är här, sitter i linne och trosor och tror att jag ska svettas ihjäl.. Har öppnat fönstret men inte blir det nå bättre, jag tror att det går att steka något på magen min om man skulle vilja det. :p haha!

Nu ska jag klä på mig och sedan åka ut med pappa till Birsta HejHej! :)

Tänt :p

Jag tror att min hjärna försöker spela mig ett spratt eller något..
Men nu har jag i alla fall tänt lamporna, det vart så läskigt och jobbigt att försöka hitta saker i min handväska i totalt mörker. :p

Mörkt

Jag lever i mörker idag, bara för att jag inte orkar tända lampan! :p Jag orkar inte fumla bakom gardinen i mörkret, så Lina sparar ström tills hon kommer hem. :p haha

Spelar och matplanering

Nu sitter jag och dricker blåbärs soppa och spelar bounching balls på facebook, det går bra. ;) Jag funderar på att planera för lite mat som vi kan äta i helgen i min stuga, där det inte finns tillgång till rinnande vatten och är tråkigt och diska, men vi har kylskåp, frys, spis med ugn och mikro med tror jag. :) Kanske blir nå frysta pizzor och chips,
om just du har nå tips på enkel mat kan du ju skriva det i en liten kommentar? ;)

Nu ska jag fortsätta med det jag gör, det vill säga inget vettigt alls! :p

Hejdå tills vidare 8)

Jag blev sjukare

Godmorgon världen, gårdagen slutade inte riktigt som planerat. :p Kom till Heidi vid elva så var jag där i en timme ungefär sedan skulle min kusin Lina komma förbi och säga hej så åkte jag med henne en sväng också kände jag hur jag börja må illa, guppeligupp så kräktes jag, efter det kändes det skönt, det kändes bättre i magen, så åkte vi en bit till så mådde jag illa igen, så kräktes jag igen.. Förlåt Lina att det blev så äckligt! Bestämde mig för att åka hem till Lina och lägga mig så åkte vi förbi Heidi och hämtade mina saker sedan var vi in på Shell och köpte Proviva nypon och blåbärs soppa. :) När jag kom hem till Lina så tror jag Jonblund var förbi en sväng och slängde nå sova pulver i mina ögon för jag höll på somna direkt. Drack lite nypon soppa och sedan gick vi och la oss, vid två tiden. :)

Har nyss vaknat och klockan är tre, så jag har sovit ganska länge. :p Har druckit lite nypon soppa och nu ska jag väll bara sitta här och tycka synd om mig själv för att jag hostar som ett as. :p haha, skämt o sido, men det är lite synd om mig. xD

Hejdå 8)

Nu blir det stan igen :p

Nu ska jag strax åka ner till tåget också ska jag åka till stan. Blev lite snabbt bestämt när Heidi bjudit hem tre okända män över natten, men så kan det ju gå. :p haha!

Hejdå tills vidare 8)


.

My happiness depends on you

Varit i Birsta med Heidi, Joel och hans pappa

Det är en elefant i Heidis ventil, det vet jag, för snabeln sticker ut :p haha ;)


Vi var ut på Birsta så var vi på media market och medans Joel och hans pappa tittade på bärbara datorer så testade jag och Heidi massage stolarna, det var mysigt, vi knäppte även lite roliga kort på en dator. ;)


Jag är snygg ;) ha ha ha!


Jag var upp bland molnen, men det blev inte så bra kort på det XD


Sedan var jag en massa olika färger ;)


Och sist men inte minst var jag vrål grön och hade blå ögon, riktigt häftig bild tycker jag! :)


Efter att vi varit på Media market så åkte vi ner och in på Birsta huset också åt vi på Taco Bar, jag åt en nacho tallrik med köttfärs och ost och nå röd dipp, det var gott, lite mycket ost och svag dipp, men gott! :)


Kom på i efterhand att det var lite onödigt att ta fram gaffel och kniv, eftersom att jag åt chips, men jag använde ju gaffeln en gång i alla fall ;p

Jag åkte med Joel och hans pappa hem och när vi kom till Matfors kom Joels Pappa på att han ville in på macken, så satt han där i hundra år ungefär och pratade med mackägarens pappa eller något, så fick Joel och jag en varsin dricka, värsta coolt! :D haha.

Sitter hemma i Fränsta nu, allting känns jobbigt och tungt, jag har feber, rethosta och är snorig, så imorgon blir det nog ingen skola.. Jag känner att jag behöver gå i skolan, för vi ska ha matteprov och sånt, men jag orkar inte! :/

Nu ska jag ringa hit Pappa så ska vi äta farsdags tårtan som vi aldrig åt igår också ska han få lite lotter, så önska oss lycka till med att bli miljonärer? ;) höhö

Go´kväll 8)


Varit på Sundsvalls praktiska och toa ;p

Kom nyss tillbaka från studie besöket på Sundsvalls praktiska, det var helt okej. :)
Var där med Joel och Emma


När vi gick ifrån skolan så såg vi några toaletter :p


Jag behövde gå på toa :p haha!


Nu har Heidi lagat mat åt mig, eller oss :p Så nu ska jag äta lite korv och spagetti. :)


Joel är här också :p Ska med han ut på Birsta sen och efter det ska jag åka med han hem också ska han göra mitt hemprov om andra världskriget, eller hjälpa mig i alla fall. :)


Hejdå 8)

Störd

Godmorgon, har vaknat fler gånger till morgon av att klasskamrater ringt. Lite jobbigt, men det känns ju lite bra att det är jag som vet vart allt är! :p haha. Ska fixa mig nu och sedan dra iväg ut och möta Joel och nå fler så ska vi gå på studie besök på Sundsvalls praktiska. :)

Hejåhå 8)

8D

Att man kan bli så lycklig av ett litet samtal som väcker en, mitt i natten dessutom, för det finns ju ingen vettigare tid att ringa på. Jag tror att jag drömmer, men det står där i mottagna samtal listan. Mitt magont släppte just också, Tack sötnos! <3

Godnatt, Puss Hej, Sov Gott, Dröm Sött, Dröm Vackra Drömmar, Om Mig! 8D

Alkis citat xD

Det sitter ett smart litet citat här på kylskåpet ;)
Om något tråkigt händer, dricker du för att glömma.
Om något roligt händer, dricker du för att fira.
Om ingenting händer, dricker du för att något ska hända.
Charles Bukowski


Heidi är såå duktig

Nu sitter jag i "Heidis" lägenhet här i  Haga med hon och Tobias. :)
Vi var in på Statoil en sväng förut så köpte Heidi godis och jag en mosbricka, det var gott. Tror nästan att det känns bättre i magen nu, kan i alla fall sitta normalt nu, men man ska väll inte säga något, "peppar peppar ta i trä på det då". :)


Heidi är såå duktig! :)


Nu ska jag vänta på att Heidi blir klar och sedan ska vi väll se på någon film och äta godis! :D Go´kväll 8)


Förbannade magvärk..

Hejsan, nu sitter jag hemma hos Heidi i Ljunga, har fortfarande as ont i magen så jag känner för att grina så fort jag går eller sitter normalt.. Vi ska strax åka tåg till stan också ska vi sova i "Heidis" lägenhet där. :) Det blir nog mysigt, önskar bara att jag mådde lite bättre, men men, jag överlever.

Nu ska jag nog börja klä på mig också ska vi väll röra oss mot tåget HejjUtanHoppBlirDetIdag :p

Utmanad av Lina

Kopiera detta till din blogg.
Utmana 5 personer och berätta det för dem, samt personen som utmanat dig. Varje svar ska börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar ska vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1).

1. Vad heter du: Maria

2. Ett ord på fyra bokstäver: Måne

3. Flicknamn: Molly

4. Pojknamn: Maximilian

5. Yrke: Mattelärare

6. Färg: Mossgrön

7. Klädesplagg: Mössa

8. Mat: Muffins

9. Sak i badrummet: Matta

10. Plats/stad: Moheda

11. En orsak att vara sen: Mat

12. Något man skriker: Mamma

13. Film: M

14. Något man dricker: Minttu black

15. Band: Metallica

16. Djur: Myxoxe

17. Gatunamn: Muninvägen

18. Bil: Mercedes

19. Sång: Mors lilla Olle

Jag utmanar.. Heidi, Feliziah, Agnez, Madde, Melissa och Bodil :)

Mums

Nu sitter jag och äter varm nyponsoppa med vanilj glass, det är så gott! ;D

.

Jag kom på vad mitt magont kan bero på..

.


Jaha så var det roliga över, verkar det som!
JävlaFittFAN va less jag blir!


Tårta

Jag har nyss gjort en tårta som Pappa ska få senare, för idag är det farsdag! :) Ser nu att grönt inte är så fint som skriv text kanske, och det ser lite snett ut, men det är väll tanken som räknas, och den är ju god i alla fall! :)


Jag har haft så himla ont i magen hela dagen, tänkte äta hamburgare när jag kom hem förut, men orkade bara äta halva och sedan hade jag as ont i magen. Det är inge kul, för jag kan inte gå en meter utan att det gör ont.. Vet inte riktigt varför det är såhär heller.. :/ Men hoppas att det blir bättre tills ikväll när jag ska vara med Heidi. :)

Hejdå 8)

Insändare

Idag så är min insändare med i Sundsvalls tidning! Jag är så grymt glad! :D



Nu tänkte jag publicera den här också. :p

Det finns människor som inte har något hem eller pengar till någonting. Och så finns det människor som lever bra och kanske till och med lite lyxigt. Det finns egoistiska och snåla människor.
En man kommer fram till dig i tunnelbanan och tigger efter pengar, du tycker att han ser påverkad ut och tänker att han säkert ändå bara kommer att köpa alkohol för pengarna.
Men vad gör det egentligen? Han behöver säkerligen pengarna mer än du, för jag tror inte att man skulle gå fram till vilt främmande människor och tigga pengar om man inte verkligen behöver det. Han behöver säkerligen pengarna och han uppskattar dem säkert mer än du. En tjuga kan vara värt så mycket och en hundring rena lyxen.
För mig spelar det ingen roll vad tiggaren tänker göra med pengarna. Han behöver dem säkert mer än jag. Jag har redan allt som jag behöver, jag har ett hem och jag får mat varje dag, jag har kläder och jag har till och med råd att unna mig lite roliga saker ibland. Rena lyxen. Jag överlever helt enkelt utan den där tjugan, jag tycker att det är bättre att ge folk som tigger pengar, i stället för att de kanske ska begå ett brott, exempelvis råna någon. Men det är ju jag det, jag gillar att hjälpa andra och jag blir glad av att göra andra människors dagar bättre, även om det bara är för en liten stund. Jag blir lycklig om jag får vara en del av en tiggares enda bra och roliga stund under dagen.
Det finns människor som gjort dumma saker i sitt liv, men är de inte värda någonting alls för det? Vissa verkar tycka så och det tycker jag är så himla hemskt.
Alla människor är lika mycket värda tänk på det och sluta vara så egoistisk.
Maria Jonsson, 15 år


Ringar

Jag och Feliziah rökte vattenpipa tidigare idag, det var värsta roligt för jag lyckades göra värsta rökringarna :D Flera stycken vart det, och jag har aldrig gjort  någon tidigare, aldrig ens testat. :p haha!

..

Jag saknar dig. jag vill kramas.

Rösten är borta, igen

Jobbade engelska och matte förut, det var lite roligt när vi skulle översätta såna där uppochnervända e;n och sånt, lät en aning konstigt. haha! Har fortfarande lite skolgrejer kvar men dom prioriterar jag inte förrän imorgon. :)

Det har varit mycket sjungande ikväll också, så nu har jag knappt någon röst kvar. :p haha
Sitter hemma hos Tom med han och Feliziah nu, känner mig trött också har jag ont i magen. Har filmat Tom för han är värsta rolig när han är full, han är rolig när han är nykter också, men man har lätt för att skratta när man ser honom full. XD hahaha

Nu ska jag in i köket och se vad tokskallarna håller på med, sedan ska jag väll sova, känns inte som att jag orkar gå hem nu eftersom att det gör ont i magen minsta biten jag går, men får se hur det blir. Kanske somnar här på soffan eller något. :)

Hejj å hå 8)

Dam dam Hey Yeah Oh och Jolene jolene :)

Sjöng som bara den igår, idag har jag knappt någon röst kvar. :p
Låtarna är bäst, speciellt när Jag, Feliziah och Heidi sjunger dom! :D
Det kan Filip intyga som var med i telefonen ;) ha ha!

Red Hot Chili Peppers - Snow

Dolly Partons - Jolene


Godmorgon :)

Har sovit i ganska precis åtta timmar :) Låg och drog mig i en furtio minuter när jag vaknat vid ett, så skönt. :D Nu sitter jag och dricker go vanilj tea med socker och grädde, har nyss ätit frunch, rostbiff och potatis sallad. :)

Ska strax fixa mig och sedan gå till Toms lägenhet och vara med Feliziah, ska göra massa skolarbete och sedan ska vi nog se film! :D

Hejhopp 8)


Vilken tur och sjuk..

Vilken tur att jag kan ta hand om mig när jag dricker, eller jag brukar inte ha så mycket minnesluckor eller somna på köksbordet eller i soffan, jag brukar oftast somna i min eller Heidis säng, och tur är väll det. :) hehe

Gick nyss hem från Tom och Feliziah och alla, sitter hemma i Fränsta nu, min röst är typ borta, har ont i halsen och är snorig, så nu ska jag lägga mig och krya på mig. ;) 
Tack för en härlig kväll alla inblandade! :D

Go´natt 8)

Kul :D

Vi har haft så jävla kul, har sjungit Red Hot Chili Peppers snow och Dolly Partons Jolene. Jag har även blivit knockad två gånger, en gång av Heidi på höger lgonbryn och en gång av Toms armbåge på vänster ögonbryn, AJ :p haha!

Nu ska jag fortsätta ha trevligt och skratta Hejjhopp 8)

Varit i ånge och ätit chokladboll

Idag så hade vi bad på idrotten, det var skoj, vi var hela fem elever som var med. :p haha.
Vi fick livrädda med bojen på tid och det tror jag att jag fick bäst tid på! ;D Sedan fick vi ha valfritt och då satt jag i bubbelpoolen, värsta mysigt. :)
På musiken fick vi se klart filmen om Mozart, vår musik lärare som även jobbar som brandman fick larm så vi hade ingen lärare den största delen av lektion. När filmen var slut, vid halv två så slutade vi. Härligt härligt! :)

Är med Heidi, vi var nyss upp till Ånge och fixade lite klirr också åt vi en varsin choklad boll på konsum. :p Det var en minut ifrån att jag skulle missa tåget, men det gick ju bra. :) 
Så satt vi där med väskan som hade innehåll som stack upp, så stiger en lärare på tåget..
Det var pinsamt och kändes värsta konstigt, vi gömde ju självklart innehållet men när vi skulle ut ur tåget såg vi nog lite konstig ut som bar en stor väska uppepå en annan stor väska, som verkligen såg tung ut. :p haha

Nu ska vi äta mat, Hejhopp 8)

Enya

Skön låt :)
Enya - Only time

 

Who can say where the road goes, Where the day flows? Only time...

And who can say if your love grows, As your heart chose? Only time...


Who can say why your heart sighs, As your love flies? Only time...

And who can say why your heart cries, When your love lies? Only time...


Who can say when the roads meet, That love might be, In your heart.

And who can say when the day sleeps, If the night keeps all your heart?

Night keeps all your heart...


Who can say if your love grows, As your heart chose? Only time...

And who can say where the road goes, Where the day flows? Only time...

Who knows? Only time... Who knows? Only time...


Halloween fest bilder :D

Heidi och jag drack vitt och tänkte få ett fint kort på våra Du och Jag glas
det gick som det gick. :p



Vi åt grön spagetti och vrål röd köttfärs sås, det var fint. :p haha


Först hade pappa i för lite vatten i spagettin och sedan så tog joel över kokandet, då fick dom vatten i alla fall, men dom vart verkligen inte god, sedan hällde jag i en flaska grön karamell färg, så då såg det inte gott ut heller. :p haha


Visst ser det frestande ut? :p


Feliziah var trasdocka sa hon? :p haha :)


Joel var dödsätare :p han hade värsta coola tatueringen som han ritat med sprit penna på armen men den var jag för snurrig för att tänka att jag kunde knäppa kort på, eller något. :p haha


Lina var målad och hade sin coola gröna tuppkam ;D


Agnez var djävul :D


Madde hade värsta spindelnätet i ansiktet, hon var SpiderGirl :D


Sara var nå häftigt :p Coolt var det runt ögat i alla fall :)


Elisabet var djävul tror jag, med spindlar i håret :)


Kristina och Lina var pumpor med gröna rosetter i håret :p


Jag var glad :D


Nathalie var också glad :)


Tomas mä :p hahaha


Jonas var trött :p hahaha


Heidi var full :p hahahaha :D


Tom var en norsk brat :p


Martin var ordningsvakt :)




Dans :)



Feliziah med ett lakan :p haha :)


Tom och Robert.. :p


Nathalie och Jennifer :)


Kristina och det snygga bordet :p haha


Kenny och Kristina :)


Bruce försöker vara apa med öronen tror jag :)


Martin, Micke och André  ha ha :p


Ola :)


Funderande Lina :p Feliziah & Tom ;)


Sara och Madde när tavlan fortfarande satt på väggen :p haha


Daniel :)


Madde :)


Stefan kom med en ficklampa :p


Zacke och Joel :p haha!


Lina och den juckande hunden xD


Lina och Feliziah hade det mysigt I MIN SÄNG :p haha


Balkongen :)




Heidi och Agnez :)


Tobbe och Heidi :p


Filip som gömmer sig och Adam :p


Jag och Heidi :D haha, Heidi hade lite läskiga linser den kvällen! :)


Har inte bilder på alla, kameran dog :p

Tack alla som gjorde min kväll och natt underbart rolig! :D


Fyra månader :D

Idag är det precis fyra månader kvar tills jag fyller sexton! Den känns ganska nära ;D
Snart blir det nog en epa, jag vill ha en svart volvo duett med rosa detaljer! ;p

Choklad kalender och nu är jag hos Heidi :D

Jag somnade igår kväll vid åtta, sedan så vaknade jag vid elva av att Filip ringde FYRA JÄVLA GÅNGER.. Jag svarade inte ens sista gången när jag vaknade på riktigt för jag blev så sur! :p haha. Somnade inte om förrän vid ett. :p

Imorse hade jag slöjd, det var kul att det gick bra idag. :) Oliver satt bredvid mig och stickade, säkert han som gav mig lite tur och det var därför det gick bra idag, eller nå´t. :p haha. Ser så inne ut i vad han gör xD


Oliver uttalas ålliver, men om man skriver oliver, blir det automatiskt oliver som man äter med paprika i då? :p haha. Tänk vad taskigt om man skulle utala namnet som det man äter! xD

På Svenskan idag så jobbade jag lite med min artikel och sedan så satt jag i datasalen och läste om vaccin, är lite rädd för svininfluensa vaccinet. Läste om gardasil vaccinet också och det var ju bara negativt typ, så nu ångrar jag att jag inte läste på något innan jag tog det, ångrar att jag tagit det.. :/ Men vi får väll hoppas att det inte händer nå läskigt med mig. :)

På idrotten idag så lekte vi, läraren Laila hade köpt in nya leksaker. :p  Det var roligt! :D
Var på vatten gympan idag också och innan gympan så simmade jag femton längder. :) Vägde mig idag och jag vägde två kilo mindre än vanligt, värsta roligt! :D Synd bara att det inte syns. :p Ska jag vara ärlig så vill jag faktiskt att min mage ska bli lite mindre, inte puta ut lika mycket som nu. :)

Jag fick en choklad kalender förut. :D Värsta roligt, det är så gott att äta en choklad om dagen, synd bara att jag får vänta 25dagar tills jag får äta en. :p Mamma skrattade åt mig för att jag ville ha en choklad kalender men då berättade jag för henne att jag aldrig kommer att blir för gammal för det, jag vill alltid ha en choklad kalender i december! :D
Såhär fin är årets kalender, vart lite skakig bild. :p Men det är nallar och paket på den. :D


Knäppte kort på katten förut, bara för att hon var så söt där bredvid mitt före detta fest nallefår Cornelius Bertil Edgar! :D haha


Nu sitter jag hemma hos Heidi. :D Hon städar rummet och jag sitter här och nördar, ska väll snart hjälpa till, kanske, när hon slutat prata i telefonen, om nu det sker. :p haha! 
Ikväll ska vi kanske fira ;) hahaha

Hejdå :)


Trött som ett as

Är as trötta förresten? Vi låtsas som det. :p haha
Nu ska jag vila, kanske somnar för natten, förhoppningsvis inte!

Go´natt i alla fall 8)

Buhuu :(

Jag tappade min telefon i golvet tidigare idag, och sedan dess har den inte varit som vanligt, den har varit ovanligt seg.. :/ Jag blir rädd. :'(

Beroende

Jag tror att jag blivit beroende av dig.. :)

Onsdag

Idag så var det god mat på skolan, ris med currysås och kyckling, jag tog inte så mycket mat idag så att jag inte skulle bli så vrål mätt och det gick bra. :p
Idag har jag varit trött på skolan igen.. Funderar faktiskt på att sova inatt, men gör jag det hemma får jag nog abstinens besvär och kramar sönder kudden. ;p haha
Åkte till Bodil i Viskan och hälsade på efter skolan, det var roligt där. Fikade, busade med barnen och pratade lite. :)

Åkte bussen som gick vid fem hem till Fränsta, på bussen satt Feliziah. :)


Vi hade så trevligt och knäppte kort på monster, hjärtan och fladdermöss(duvor). :p haha


När vi kom hem så satt katten i skyltfönstret, som hon gör ganska ofta, kände för att knäppa kort på det för hon är så söt, min Sixten! :p Hon satt inte still så det blev inga super bilder. :p


Nu sitter jag här med Feliziah, har nyss proppat i oss massa mat så nu är jag vrål mätt.. :p

Hejdå 8)

sovasovasova

Nämen sömn det är ju överskattat ;)

Godmorgon 8D

Mumsig middag :D

Det var härligt att sova lite, är inte ett dugg piggare, men jag tänker låtsas som det! :p haha.
Har nyss ätit en god middag, våfflor med socker, sirap, grädde och glass, det blev mycket av det goda så orkade bara två stycken. Åt några korvskivor också. :p

Nu ska jag klä på mig och hitta på något ;)

Hejhopp 8)

Akta dig

Den här fina bilden fick jag i ett mms av min mosters man Berra för några veckor sedan med texten "Akta dig för svininfluensan", lite snyggt, på tal om grisförkylningen!

HAHA xD

Just ja vila skulle jag göra :p


Grisförkylningen

Jag funderar på om jag ska ta eller inte ska ta grisförkylnings sprutan. Jag vill ta den för att jag är rädd att smitta andra som det kanske blir farligt för om jag skulle få det. Samtidigt så om jag är sjuk så träffar jag ju inte folk som jag är rädd för att smitta. Jag är rädd för att det ska hända något läskigt om jag tar den också, jag kanske blir svimfärdig eller något som en i min klass blev när han tagit sprutan, hela armen svällde upp.. Vet inte vad jag tycker om det hela heller. Plus att jag tror att jag överlever om jag skulle bli sjuk. :p Jag har frågat lite smarta människor som jag känner om dom ska ta den eller inte och det verkar vara så att varannan ska ta den och varannan ska inte göra det. :p Så jag känner mig lite kluven i det hela.

Är det någon som vågar kommentera kan ni ju skriva er åsikt om det hela? ;)


Dushat och fått tillbaka insändaren

Det var riktigt härligt med en lång varm dusch, nå piggare tycker jag inte att jag känner mig så ska strax lägga mig och vila i en timme eller två. :)

Idag fick jag tillbaka insändaren som jag skrev för ett litet tag sedan om att folk är snåla, av min svenska lärare. Jag fick MVG på den och hon frågade om hon fick skicka in den till någon tidning och jag svarade ja. Det känns lite coolt, den behöver kanske inte ens komma med i någon tidning, men gör den det blir jag riktigt stolt! :p


Nu ska jag vila, heddå 8)

Idag är det Tisdag

Imorse så hade jag utvecklings samtal och det gick som förväntat, bra. :) Har varit as trött idag på skolan, har somnat typ furtioåttatusen gånger, trots att jag faktiskt sov inatt. :p haha
Till lunch så var det någon jätte god friterad fisk med potatis och gräddfils sås och morötter, åt som en häst, lite för mycket tror jag. Blev asmätt. :p Det två sista timmarna har jag suttit i datasalen och läst om Raul Wallenberg som räddade massa judar under andra världskriget, ska göra ett skolarbete om honom tror jag. :) Kollade lite på facebook när jag satt där också, och tro in på ... att läraren lyckades komma in varenda gång jag tryckte upp sidan, Nämen Maria då, Va fin dom var under andra världskriget, det är för att du sitter på det där som datorn segar! :p haha.

Gick hem klockan två, vi slutar egentligen klockan fyra, men jag känner mig inte så pigg, lite hängig och febrig, tror att jag behöver sova. Nu ska jag ta en lång varm mysig dusch och sedan får vi se om jag blir piggare. :p

Hejåhå 8)

Aja

Jag kom nyss på en sak, jag brukar kunna skriva Aja, som att hopppa till en annan sak eller hoppa till själva poängen, kom precis på att A ja borde passa bättre, annars kanske det läses som Aja baja, och det kan ju bli tokigt, eller hur? :p

Jag ska nog ta och sova nu! :p

Nu är jag hemma i Fränsta

På tåget var jag jätte flitig och duktig och läste på engelska glosorna tills imorgon, så nu verkar dom inprintade. :p Nu sitter jag äntligen hemma i min säng på mitt rum, det är härligt, känner mig inte så jätte trött fast jag borde sova, och det ska jag strax också. Kände att jag var tvungen att logga in på msn och titta om det fanns någon rolig att prata med först, men den jag tänkte på verka sova. :p

Nu ska jag ta och borsta tänderna och lägga mig och sova Go´natt 8)

Mys

Nu blir det popcorn, godis och film med dom här mongosarna xD

Hejdå 8)

Parfymer 8)

Det här är min älskade parfym som jag använt i ett och ett halvt år. :p
Naomi Campbell Cat deluxe At Night :)


Och det här är en ny parfym som jag hittat och som jag funderar på att önska mig i julklapp.
Christina Aguilera by night :)


Ser att det blev en mega bild, men skit samma ;) haha

Nu misstar ni er inte om hur den ser ut, om någon tänkt köpa den till mig i julklapp. :p haha

Trött, Mc donalds och äckel buss tur

Idag har jag varit trött som ett as på skolan, bara så ni vet så är det inge vidare när man ska jobba matte och skriva grejer på engelska. :p
På biologi lektionen idag var det skoj tycker jag, läraren som vi har Laila kom in på massa olika saker också skrev hon streck när vi gjorde bra och dåliga saker, tyvärr skrev hon mer streck på dåliga saker fast att vi gjorde mest bra saker, men det var Olivers fel säger vi, typ. Läraren sa ibland att hon var på gränsen på att skrika håll käften eller kasta ut någon eller sätta sig ner och vara tyst eftersom att ingen verkade lyssna, jag lyssnade! :p A ja roligt var det i alla fall. :) haha

När jag slutat skolan vid fyra så åkte jag buss till stan och träffade Heidi och Tobbe. Vi åkte ut till Birsta, var in på Arken och köpte en reflexväst åt Vigg tittade lite på Media markt och på HM, sedan var Heidi och Jag och sprutade på oss massa parfym på Kicks. :p Jag har hittat en ny parfym som jag tycker om, men nu kommer jag inte ihåg vad den heter. :p

Vi åt middag på Mcdonalds, det var gott, kul och trevligt, lite halv tokigt! :) haha.
Heidi och Tobbe :)


Heidi satt på en snurr stol och Tobbe puttade på så hon flög av. :p


Det är bara så jag är ;) haha och nyfikna Tobbe i bakgrunden xD


Heidi har sina läskiga linser på sig :)


När vi åkte bussen från Birsta så klev det på nå buspojkar, dom gjorde så att det luktade as i bussen, det luktade inte mänskligt.. Det var hemskt jobbigt, men tur att min shal var dränkt i parfym så jag kunde andas i den. :) Busschauffören stannade bussen innan vi var framme så slängde sig typ alla ut ur bussen. :p Haha!

Nu sitter jag hos Heidi i stan, ska åka hem med tåget som är hemma i Fränsta vid halv ett, tänkte sova hemma inatt, för imorgon bitti har jag utvecklings samtal. :)

Hejhåpp 8)

Drog

Du är min drog, du håller mig vaken och gör mig pigg ;)

En Godmorgon

Godmorgon, nu sitter jag och äter frukost, ska snart iväg till skolan. :)

Ha en trevlig dag, jag är på bra humör idag! :D

...

Destruktiva tankar kommer och hälsar på..
Jag känner mig inte så glad, jag vet inte riktigt ut eller in, men jag känner att glömma och att förlåta kan ta tid. Och det får det, det hoppas jag att du har förståelse med. Tänk dig in i min situation så borde du förstå, jag tycker inte att det är så konstigt att jag blev en aning sårad!
Visst kan jag tycka att det man inte minns det har inte hänt, men inte i det här. Även om du var full borde du förstå att jag inte skulle gilla det! Jag tycker inte ens det är okej att du satt i hans knä, jag tycker fan inte det.. Det är inge kul!


Har städat

Igår Lördags så var jag på Mamma och Olles bröllopsfest, det var inte speciellt roligt. Inge gott vin fanns det heller. :p Fast när min kusin Lina upptäckte Baileys;en så kändes det bättre. :) Det var roligt att dansa bugg, och jag älskar när vi sitter och sjunger massa ful sånger och någon spelar gitarr, det är så jävla härligt! :D

Lina skjutsade hem mig vid fyra idag Söndag, så sedan dess har jag städat hos Pappa, Joel kom och hjälpte mig också, TACK JOEL! :D Det blev mycket pant i form av äckel burkar. Joel kom på att om jag har fest varje helg så får jag massa pant och tjänar massa pengar, så kom jag på att man skulle kunna ha tvådagars fester så skulle man få dubbelt så mycket pant, men sen kom vi på att Socialen säkert kommer och hälsar på om man har fest varje helg plus att jag skulle bli deprimerad om jag var tvungen att städa sådär mycket varje vecka, så får se hur det blir med det. :p Annars är det väll ett smart sätt att tjäna pengar på? haha Vi tog hand om allt utom det som börjar på D är lite halvfarligt och rimmar på fisken. :p

Jag fick lite pant :)


Nu sitter jag hemma hos Mamma i Fränsta, ska strax gå ner och duscha och inatt så ska jag väll ligga och snosa på mina sängkläder! ;D haha

Hejdå :)