Helgen :)

Hejsan hoppsan, i Fredags kväll satt jag med Lina, Putte, Tei, Feliziah, Tom, Mia och Jimmy i husvagnen, vi drack lite drinkar och spela kort och yatzy. Sedan åkte vi till Jerker i Viskan. Kvällen var helt okej men jag tyckte det var roligare i husvagnen än i Viskan :P

På Lördagen klev jag upp vid tolv och sedan fick jag skynda mig till leksaksaffären för att köpa en present till Ludvig och hinna med tåget till stan. Var upp till min kusin Lina i stan, lånade duschen och sedan åt vi frukost. Vid tre åkte jag ut till Jim och Micke i Matfors. Vi gjorde väll inte så mycket tror jag men det var roligt och mysigt ändå :) På Söndagen tog vi en buss in till stan vid två, träffade upp lite kompisar till Jim som vi var med ett tag och sedan kom Mamma och Olle och hämtade mig så åkte vi till Emma för att fira Ludvig som fyllde 2år! Han fick ett jätte sött picknik set av mig som han verka gilla, han bjöd på massa låtsas kaffe och låtsas tårta i alla fall :)

När vi var klar hos Emma åkte vi på Max så åt jag strips och dipp, sedan åkte vi och hämtade upp Jim och hans kompisar också fick Mamma och Olle skjutsa ut oss till Matfors där vi sov :) Plugga gjorde jag faktiskt igår kväll också, riktigt stolt över mig själv för att jag faktiskt gjorde det! :) Vi åt lite strips och drack saft och såg på lite olika grejer på tv,n. :P Imorse när jag vakna var det fem minuter till bussen skulle gå så jag fick snabba mig men slapp springa :) Nu ska jag ha lektion, Hejdå :)

Rolig natt :)

Hejsan, Igår var det Onsdag och jag jobbade, det var ganska kul en som jag ringde till om den kostnadsfria rengöring vart typ överdrivet glad hon ba; Men åå va härlig, vad fantastiskt :P haha! Och en jag ringde tillfick jag ta om det jag pratade om flera gånger, hon ba, förlåt va var det för rengöring? Jag är lite borta. :P

Efter jobbet åkte jag och var med Jim och hans kompisar, vi lyssna på musik och jag skratta hur mycket som helst, en riktigt rolig natt blev det. Vid sex tittade jag på klockan för sista gången och då sa jag till Jim att nu ska jag upp om två timmar, haha men jag klev upp efter tre :)

Jag har varit skit flummig hela da´n sådär som jag blir om jag inte sovit något. Folk har pratat med mig på skolan och jag har inte riktigt varit med, det är så att man måste säga MARIA högt och tydligt och titta mig i ögonen nästan för att jag ska kunna koncentrera mig på vad någon säger :P Men skolan gick jag ganska bra ändå tror jag, fast nu när jag tänker efter fattade jag ingenting när vi skulle sitta i och testa oss på power point på engelska lektionen, och jag kunde inte sitta och titta på datorn och lyssna på vad han sa samtidigt haha :)

När jag skulle ta bussen hem vid fyra gick jag och prata med Mamma i telefon så fråga hon när jag skulle komma hem så sa jag: Ja jag står och väntar på bussen nu den går kvart över ett så jag är väll hemma till kvart över två, sen börja det snurra i huvudet, Näe sa jag till Mamma det går ju inte så snabbt att åka hem. Men bussen är ju framme kvart över två tänkte jag, den kan inte gå kvart över ett. Mamma ba, Du är väll hemma till tjugo i sex? Ja jo justja, klockan är ju inte ett.. :P haha

Nu ska jag gå och lägga mig tror jag, känner mig helt förstörd, men lätt att det var värt en sån mysig kväll :) Godnatt!

Varit med Jim och ätit go´mat :)

Hejsan hoppsan! Igår var jag på skolan men alla andra(5st!) var antingen sjuk eller hade fattat det som att inte läraren skulle vara tillbaka och att vi inte skulle ha någon lektion så det var bara jag och en annan tjej där. Vi skulle haft muntlig redovisning så att vi lär oss av varandra men läraren tyckte det var meningslöst att vi bara skulle ha det för varandra så vi gick igenom provet som vi gjorde förra veckan, det som inte jag visste att vi skulle ha just då, och det gick bra för mig, G fick jag i alla fall och det var bara jag och en till som fått det så det var lugnt för mig :) Vi fick sluta vid halv elva istället! :)

Då åkte jag ner på stan och köpte kinamat och sedan träffade jag Jim. Vi var och hälsa på hos Masken och där var det mer människor också bland annat Bella och det var roligt! :) På kvällen åkte jag, Masken och Jim hem till Jim och där i Matfors köpte jag pizza som vi åt. Vi såg på TV Ullared, Csi och Lite Sällskap, hela csi såg vi på bara för att vi inte kunde byta för då kanske vi skulle glömma bort Lite sällskap vid tio :P haha. Efter att vi tittat på Lite sällskap var jag as trött så då la jag mig och sov. :)

Haha jag måste berätta något roligt som hände igår, den ena kaninen satt i Maskens knä också pissade den på hans skjorta så han fick låna en T-shirt av Jim. Lite senare satte sig den andra kaninen i hans knä och pissade ner hans byxor så det såg ut som han pissat på sig, hahaha

Idag slutade vi också tidigt på skolan, vid kvart i elva men idag låg jag kvar ett tag, för i klassrummet vi på Omvårdnad har, har vi en sjukhussäng och den låg jag och sov i till lunchen vid halv tolv! :)

Ikväll har jag lagat mat till mig själv! Det blev sesam nuggets från hälsans kök med ris och sweetchilisås, riktigt gott var det! Nu ska jag ta och gå till Feliziah och Tom och föra över bilder från kameran, kanske lägger in någon bild här senare, Tjohej!
Min goda mat som jag kom på att jag skulle ta kort på lite sent :P


Duscha, grilla och nu luktar jag rök då

Hejsan, Igår var det Lördag och kvällen spenderades hos Tom och Feliziah, Lina och Putte var med också :)
Drack lite go drinkar men blev inte sådär askalas som dom där drinkarna brukar göra mig, och tur var väll det :P haha. Jag sov på soffan här och idag när jag vakna tog jag en dusch och sedan drog vi ner till kyrkan där Lina och Putte också var, jag tinade några sojakorvar i sjön och sedan grillade jag dom och åt med potatissallad, helt okej gott :)

Jag och Feliziah
Lina och Putte :)
Tom som sköt Robert som aldrig får ont med en kolsyrepistol i benet :P


Jagkaninteslutatänkapådig! Men snart ska Pappa och jag åka till stan och gå på bio, vi liksom, har nog aldrig hänt förut, eller jo en gång när jag var liten. Vi ska i alla fall se "I rymden finns inga känslor", jag tror nog den kan vara lite rolig. Hejåhådå

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks

Den här låten hörde jag igår och den tycker jag också är bra :)


SOJA :)

Jag vet inte en enda låt med Soja som inte är skitskön, helt underbart!
Jag älskar dom nog fan :P 


Kul gårdag :)

Hejsan, igår tog jag, Feliziah och Agnez sex-tåget ner till stan, så träffade vi upp Lina och Mia och drog på Jennifer och Amandas innflyttningsfest, det vart en rolig kväll tycker jag med massa bra musik, fast stackarna hade typ tre grannar som klagade. Vid tolv tiden kom Jim dit också så då vart det ännu roligare :) Och någon timme senare tog Jim, jag och Feliziah en buss hem till honom. Vi lyssnade på lite musik och myste och sedan gick vi och la oss, dötrött var jag och om jag inte minns fel så såg jag på klockan sista gången vid fyra :P haha.
Vid tio ringde Jims telefon så skulle han upp och jobba så han åkte iväg och Feliziah och jag lyssna på lite musik. Vid tolv tog vi en buss in mot stan och när vi kom fram gick vi på Max så åt jag strips med originaldressing och smältostdipp och chili cheese, riktigt gott var det! Sedan gick vi på donken så köpte Feliziah sig en cheese burgare. Två gick tåget hemåt så nu sitter jag ensam hemma hos Mamma, men jag vill helst inte sova i den här kommunen ikväll!!

Nu ska jag ta och plugga lite och äta måste jag nog fan göra igen också, Hejdå!

Jag har förresten jätte mycket bilder från igår, men just nu behöver jag nog prioritera att plugga...
Önska mig lycka till :P

cjhmgklösfmdjc,gmkcöbkj,m,lvkb,cf

Tjoosan! Igårkväll gick jag till Tom och Feliziah en sväng och bjöd dom på Williams bakelser, det är såna med päron grädde i, vi drack päroncider till och det var gott :)

Idag på engelskalektionen såg vi klart på Iron Man 2 som vi börja se på igår och efter filmen skulle läraren skriva upp på tavlan det vi sa att den handlat om, också skulle han skriva att killen var döende, så skrev han dieing och vi ba näe, också försökte han få till stavningen men sen sket han i det och skrev very ill xD haha, bra lärare :P

Nu sitter jag hos Feliziah, väntar på att hon ska bli klar någon jävla gång på toan så jag kan få duscha, sedan ska vi gå hem till mig så ska Feliziah få laga middag till oss :P haha. Ikväll blir det stan och Matfors och jag hoppas att jag stannar där hela helgen så Trevlig helg :)


Man ska aldrig sluta hoppas sägs det, men jag vågar inte hoppas!


Ras Cricket - Skin
Jag satt och nynnade på den här låten häromdagen,
och tänkte på någon och kände att det bara passade in!

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil,
saknar jag din doft och din vackra profil.
Diggar din stil och sättet du är på.
Diggar din stil
, ja du vet det bara är så för det bara blev så,
vet du kan förstå.
Tror det finns en högre plan för oss två.
Känner när vi ser på varann, hur du håller i min hand.
Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land.
Värme som sätter mig i brand och jag känner hur du glöder min vän,
passionen och kärleken de växer med den.
Kan vara mörkret där ljuset kommer sen.
Svårt att ta farväl, svårt att va isär.
Önskar mitt hjärta, önskar du vore här.
Jag önskar du vore här.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Försöker förklara, jag försöker berätta hur du lyfter mig,
får en tung man att lätta.
Försöker sätta ihop fast det inte riktigt går.
Värmen och kärleken läker mina sår.
Tack för att du håller i mig när jag ostadigt står.
Känner du förstår vad jag genomgår.
Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar.
Jag står kvar, to my insperation and my shining star.
To my insperation and my shining star.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

Pizza, pippifåglar o fotboll :)

Hejsan hoppsan fallerallera på julen ska varenda unge vara gla´! :)
Igår efter skolan gick jag på hudsalongen som hud eleverna har på skolan, fick en ansiktsbehandling och dom tog bort dom vita pricarna jag haft i några år under ögonen. Att ta bort dom vita grejerna gjorde skit jävla ont och jag grina men allt annat var helt underbart. Fick lite nackmassage och ansiktsmassage och det var jätte mysigt :)

Igårkväll så åt jag pizza med Lina, Putte, Feliziah och Tom åt en liten bit också. Vi åt en stor familjepizza med fefferoni och jalapeno på halva pizzan var det bearnaise sås och andra halvan vitlöksdressing, riktigt gott! :) Resten av kvällen spenderades framför Tom och Feliziahs dator, laddade hem massa musik som jag lagt över på ett usb minne som jag tänkt ha i min stereo i husvagnen. Mycket bra musik vart det :)

Idag missade jag bussen med typ en minut, klockan i köket går fem minuter för sakta.. Men det gick bra ändå, Mamma skjutsade mig till Torpshammar och där stod det inga och vänta på bussen så då fick jag för mig att den redan gått där. Inte så att jag gick ut och titta på lappen när bussen skulle gå där i från eller, Näe vi åkte vidare till viskan och kom på att vi kört för fort hela vägen och att det var omöjligt att bussen var före oss. Hoppade av där och tittade när bussen skulle gå, tjugo minuter senare, haha men det gick ju bra ändå :)

När jag kom till stan var det en och en halv timme kvar tills idrotten börja så jag gick och satte mig med Elisabet inne på Navet en stund, där var det sex småfåglar. De matade jag med mackbitar som jag hade med mig, himla poppis vart man då ;)  Och idag efter skolan när jag gick in och satte mig där igen kom två små fåglar hoppandes fram MOT MIG, MOT MIG AV ALLA! Dom kände nog igen mig, men jag våga inte mata dom då, för det var fullt med folk där och imorse vart det så smuligt överallt när jag matat fåglarna :P

På idrotten idag spelade vi fotboll, första matchen vi körde tyckte jag att det var pinsamt så jag stod mest still och efter den matchen sa läraren att många behövde röra sig mer, och matcherna efter det gav jag gärnet, typ, och vann gjorde vi, det var kul! :)

Nu ska Mamma och jag äta någon hallomi rätt med pita bröd som hon läst om i Dagbladet idag Hejdå :)

Mössa, kattbebisar och ett bokTIPS :)

Hejsan, igår så började jag att sticka en mössa till mig själv, en i grönt och svart.
Och idag blev den klar så jag är ganska stolt för att det gått så snabbt! :)


Jag var ner till Lina och Putte en sväng igår och titta på kattbebisarna
som dom skaffat. Vi såg på Lite sällskap och sedan gick jag hem och la mig :)


Sömntutan :P Och mössan som Lina stickat till Putte :)


Här är fin väskan min som jag köpte på Selånger men inte visat någon bild på :) Och en komisk sak jag kom på för några dagar sedan är att benvärmarna jag stickade typ ett halvår innan jag köpte väskan på Selånger innehåller alla dessa färger. Det är som att det var meningen att jag skulle skaffa väskan ;)


Idag har jag läst klart en jätte bra bok som jag lånat till Svenskan. Den heter Timbuktu och är skriven av Paul Auster. Den handlar om en hund Mr Bones och jag grina länge efter att jag läst klart den, så jävla grym var slutet. Hela boken var bra och hade jag inte haft något att göra om dagarna hade jag nog läst ut den direkt :)

Nu behöver jag sova, hade tänkt somna I TID inatt, så Godnatt med er :)

Skön SOJA :)


Mys allting!

Hejsan, I Lördags grillade jag och hade trevligt nere hos Lina och Putte med dom, Feliziah, Tom och Robert :) Drack lite vin, lyssna på skön musik och satt och sticka gjorde jag efter maten! :)

Bara för att min kamera är vattensäker måste vi ta ett kort ur vinetssynvinkel :P haha


Lina när vi grillat paprika och hallomi spetten, som vi åt upp innan
allt annat var klart eftersom att deras förbannade kyckling aldrig blev klar xD


Här är maten på bordet, och robert tog min plats medans jag tog kort :P


Flum bild från när vi satt i husvagnen på Fredagen, jag o Feliziah


Rökelse, jag älskar´t!


Sedan kom jag på att jag ville åka och hälsa på Jim och dom andra kom på att dom ville åka till Ånge så vi skildes åt och jag tog tio tåget mot stan :) Jag hoppade av i Stöde så kom Jim, Micke, Pelle och två tjejer och hämta mig. Vi åkte in till Jims pappa och åt lite mackor och sedan åkte vi vidare till Matfors :) Där lyssna vi på musik och myste på och sedan jag vi och la oss efter någon timme :)

Igår Söndag åkte vi ner på affären för att handla lite frukost och Jims hundars efterlängtade korv. Haha, hundarna är så gullig och kommer direkt om man ropar korv! :P Resan från affären blev en liten upplevelse för när jag skulle hoppa in i bilen och sätta mig i ett knä kom det en polisbil farandes förbi. Men det gick bra ändå kan man väll säga :)

På da´n någon gång kom mor min och Olle och hämta mig så åkte vi ut på Birsta, köpte gardiner på Indiska som Mamma ska sy om så dom passar i husvagnen, skit fina var dom och säkert värt sitt pris! :) Vid fem åkte vi till min kusin Lina som hade en-dag-innan-födelsedagsfirande :) Vi åt smörgåstårta och mor min hade varit så snäll och gjort en utan djur som jag inte äter på, den var jätte mumsig! :) Tilde och Ludvig dom busarna kom också och Ludvig är ganska fascinerad av både min kamera och mobil, och får han inte ha något av det så skriker han och grinar, han har liksom lärt sig att han får något efter ett tag då... :P haha


Igår kväll sov jag i husvagnen det var mysigt med katten och rökelser, snart har jag gardiner också så slipper jag ha alla persienner nerdragna :P Imorse klev jag upp så var frukosten serverad, det är skaplig lyx de! :)

När jag kom till skolan fick jag reda på att vi hade prov i medicinsk grundkurs, så gjorde jag det utan att ha pluggat, det gick nog skapligt bra ändå och efter provet fick vi sluta så jag tog tåget vi halv elva hem. Ikväll har och Mamma ätit middag tillsammans, det var härligt och katten lekte under matbordet. Nu ska vi ta en promenad hem till Pappa, tänkte hämta några aloeveror som ska få flytta ut i husvagnen. Hejdå!

Jag älskar mitt liv!

Hejsan, Igår Fredag hade vi jätte mysigt hela kvällen, Jag, Lina, Putte och Tom och sedan kom Feliziah också. Vi satt i min husvagn, drack vin och andra drycker, spela yatzy och kort, lyssna på massa enligt pojkarna dålig musik. Mot natten följde jag med Lina och Putte hem. Vi lyssna på en skit bra låt. In this river med Black Label Society. Sedan visade jag Putte en bild på en kille jag tycker är så jävla snygg och Putte tyckte att han likna någon apa från Apornas planet, det aset xD


Nu vibrera det nyss under röven, Puttes telefon låg där och Östin ringde, snart kommer han, Tom och Feliziah, vi ska grilla och äta det grillade med ris och curry sås :) Men nu ska jag fortsätta sticka på Mammas benvärmare som hon önska sig! :) Ha det bra!

Förresten Jag och Putte är inte beroende av låten ;) Black Label Society - In This River

BRA

Black Label Society - In This River

Teater :)

Hejsan, igår Onsdags kväll kom Lina Månsson till mig. Vi åt våfflor med räkor, caviar, gräddfil och rödlök och till efterrätt våfflor med sirap och grädde, det var riktigt mumsigt :)

Efter middagen åkte jag, Mamma och Lina upp till Gimåfors och gick på teatern Färdknäpp. Den var rolig och bra och jag blev lite rörd och den gav mig lite eftertankar :) Jag vill inte sitta där i furtio-femtio års ålder och tänka på alla mina drömmar som inte blev av. Jag vill inte vara rädd för att göra saker, när jag ligger där på min dödsbädd lär jag ju inte tänka å varför gjorde jag massa dumt, Näe jag kommer tänka fyfan va roligt jag haft! Hoppas jag :) Sedan gav teatern även eftertanke till en annan sak, det är roligt med teater, man kan visa sin uppskattning till dem som spelar genom att betala inträde, visserligen kan man även betala genom att gå på bio. Men teater är liksom som levande bio. Och man kan visa sin uppskattning efteråt genom att klappa sina händer, å kanske vissla :P Istället för att ladda hem en film. :)

Jag fick feber och fick skit ont i alla ben i kroppen igår, eller det kändes i alla fall som det. Skit tråkigt mådde jag! Men jag ställde alarmet tills imorse vid kvart i sex för att se om jag orka kliva upp. Klev upp, gick på toa kände av en hemsk huvudvärk och skrev ett sms till Mamma, jag kliver inte upp. Så att hon skulle sjukanmäla mig, sedan sov jag till ett idag. Sedan mådde jag skapligt bra. Kände av febern när jag cykla från Pappa till Mamma men annars har det varit okej. Har suttit och pluggat från vid tre när jag kom hit till sex, känner mig så glad över att jag gjort något vettigt, äntligen läst mina läxböcker :)

Till middag åt vi panerad fisk med egen gjord klyft potatis och majonäs blandat med boston gurka, det var gott :) Nu ska jag strax ta och gå till Lina och Putte, Hejdå!

Om tio år :)

Här kan du få se vad jag skrivit kommer att hända om tio år, på svenskan :)

Om tio år…

Kommer jag att arbeta som barnmorska på antingen en mödravårdscentral eller någon privat mottagning. Jag har en familj, en pojkvän, ett barn på 3-4 år och några katter. Min son eller dotter kommer inte att bli instoppad i en könsroll. Eftersom att jag kommer att ha läst mycket om genus så tycker jag att det är självklart att flickor inte ska ha klänningar och vara söt och duktig. Jag kommer självklart även tycka att pojkar inte ska bli uppfostrade till starka, häftiga människor som får ta för sig hur mycket som helst och inte får vara ledsen eller får lära sig att prata om känslor. Nej, Jag tycker att det ska vara samma villkor för alla!

Jag och min familj bor någonstans där det finns en Waldorfförskola och även en Waldorfskola som mina barn kommer att kunna gå på. Vi bor i en stor lägenhet eller något flerfamiljshus och vi har några vänner med familjer som bor i närheten, så vi umgås ofta och träffas ute på gården. Vi bor kanske i ett hus men jag vill inte ha någon stor gräsmatta att klippa om det inte kommer någon miljövänlig gräsklippare i framtiden. Men en stor gräsmatta känns ganska onödigt ändå, jag vill inte ha någon! Vi kommer ha äppelträd, vinbärsbuskar, hallonbuskar, jordgubbsplantor, rotfrukter, grönsaker och på sommaren kommer vi att plocka bär så att vi kan göra vår egen mat och viss dryck från grunden. Jag och min man eller bara jag om inte han är intresserad av det kommer att jaga älg så vi gör vårt eget kött och vet att maten vi äter har levt ett naturligt liv. Fisken kommer vi också att fiska själv. Om vi inte blir vegetarianer helt och hållet.

Jag har tågluffat och rest runt lite i världen dit det går att ta sig med tåg, för miljöns skull. Jag har varit i Amsterdam och där har jag cyklat runt. Kanske har jag informerat och inspirerat många andra människor att också läsa om genus. Jag har förhoppningsvis träffat någon eller några av mina förebilder som är feminister, vegetarianer, miljövänner och intresserad av genus. Jag har börjat med Yoga och har det som min träning. Jag hoppas att jag har läst mycket om naturmedicin och om jag inte jobbar med det hoppas jag i alla fall att jag kommer att hålla på med det privat. Jag har jättestora Aloe Vera-växter som jag gillar riktigt mycket, vilket jag gör redan nu, fast de inte hunnit bli jättestora än!

Slutligen hoppas jag att mina drömmar bli uppfyllda och att jag är en lycklig och harmonisk människa. Som andra människor litar på och tycker om pga. att jag är mig själv och är en trevlig och glad människa.

Vi har suttit och rättat det här den här lektionen så jag hoppas att det inte är alltför stora stavfel. Nu har vi lunch, Hejhopp :)


Flytta eller ej

Ena dagen känner jag att jag måste flytta nu ser på allt det jobbiga med att bo kvar hemma och känner att fyfan va skönt att ha något eget och den andra dagen känns det som gud vad skönt det skulle vara att inte ha en lägenhet under sommarlovet, att kunna vara fri! Fara runt på festivaler och bara vara. Fyfan vilken dröm!

fdchbv

Hejsan, i Fredags var jag barnvakt till Tilde och Ludvig tills sju åtta när Emma slutat jobba :)
Då tog jag en buss ut till Jim i Matfors och sedan har jag varit där tills Söndag :) Vi har sett på film, tv, lyssnat på musik, ätit strips, ätit varma mackor med tomat och ost, ätit glass, chips och ätit strips igen :P En riktigt rolig helg har det varit och Jim har skaggat två söta kanin bebisar :)

Igår Måndag så jobbade jag på kvällen och jag fick in 11 bok vilket är personligt rekord så jag blev skapligt överlycklig! Efter jobbet åkte jag hem till Emma och Robin och såg på Lite sällskap, det är så jävla roligt! :P 

Idag jobbar jag också och har fått in 8bok så det känns bra. Hejdå:)

:)

Nu är jag på hemmaplan efter en jätte mysig helg! Skriver mer om det sen någon gång nu ska jag hem till Pappa och äta lasagne och bada sedan bliré att hälsa på Lina och Putte ikväll :) Hejdå!