Mums

 

plopp saltlakrits mmm :)

Jag upptäckte en sak igår att Plopp saltlakrits är jätte gott :D
det tycker jag i alla fall.

Kram och godnatt

Omdömen

Idag fick vi våra omdömen utdelade. Dom var ganska bra, lite besviken vart jag för att jag bara fick G i musik och bild. Ska prata med min musik lärare för jag tycker det nästan var lite orättvist bedömt att jag som faktiskt sköter mig får samma betyg som någon som inte varit på speciellt många lektioner och mest bara stör :p fast så kan det ju lätt bli, för läraren har inte haft speciellt många lektioner.
Men glad blev jag över min mentor Eppis kommentar som han skrivit på framsidan av omdömet, han skrev något i stil med han nästan ryser när han ser mina omdömen. Han hade också skrivit att han var väldigt stol över mig och att han hoppades att mina föräldrar är det också. Och att jag skulle fortsätta så, men det är en självklarhet för mig. :)

stort leende!


Jag är ganska stolt, fick VG i engelska, idrott, matte, fysik, kemi, so och teknik. Fick även VGplus i biologi och MVG i svenska :) Glad som en,.. som mig själv när jag är glad :D

Undra om det finns någon

Jag funderade på en sak förut, undra om det finns någon som är så tokig i erbjudanden som mig? Jag kollar typ alltid efter erbjudanden när man får saker på köpet, eller om man samlar streck koder och skickar in och får något, eller om man ska köpa många av något och man får något. Coca Cola exempelvis, om det står att man får ett glas när man köper två stycken, tycker jag det är självklart att man kan köpa det. För i min familj försvinner det Coca Cola "som smör i solsken". Jag menar vi kommer ändå köpa en massa dricker, längre fram så det spelar ju ingen roll om man köper de samtidigt, dom blir ju inte gamla direkt. :p Det är vad jag tycker i alla fall. Jag kan ju passa på och berätta att jag samlar på Coca Cola glas, jag har 28st i olika färger och vissa lite udda :)


Var på Ica förut också skulle man få en film om man köpte typ tre stycken Coca Cola eller något sådant och det fanns nio filmer. Jag sa till mamma att jag tycker vi kunde köpa Coca Cola lite då och då så att vi skulle få dom. När vi var vid drickorna stod den jätte trevliga ägaren där också frågade jag hur många dricker man skulle köpa, då sa han att jag kunde ta en av varje film om jag ville det :D:D:D:D


Pizza och Styrketräning

Jag har varit på skolan idag, det var Pizza till lunch för det är önske vecka. Det var ganska skoj på biolologin också, vi mätte puls och räknade andetag :) Lite efter klockan ett hade vi idrott och jag var i styrketränings hallen, det var ganska trevligt. De sista timmarna var Agnez med och vi hade styrketräning då också, är riktigt stolt över mig själv. Jag satt och tränade på någon maskin också kom läraren och tittade, då sa jag att jag varit duktig, hade använt maskinen i två minuter xD då sa lärare att jag skulle använda den i tjugo minuter, så då gjorde jag det :) Sedan gjorde Agnez det också.

Har inte pratat med Kristian på hela dagen, han glömde tydligen bort att fara på praktiken eller något sådant också har han ingen laddare till telefonen för den ligger här hemma hos mig, han är i stan.. Jag blir så besviken, men men jag älskar honom ändå.. <3

Kvällen kommer att blir fyld av tv tittning också kanske lite läxläsning, får se om jag orkar. :p Jag ska se på "Familjen Annorlunda" klockan åtta. Sedan ska jag kolla en sväng på något nytt program som heter Tonårsliv som går på ettan, halv tio.

Nå vrål :p


21.55 är det Ballar av stål, missa inte det!? :)

Söndag


Har suttit uppe vid mammas dator hela dagen idag, och sett lite tv nu på kvällen,
ställt om klockan och inte haft något annat än trosor, strumpor och morgonrock på hela dagen.
Har prata himla LITE med Kristian.. Jag blir nästan galen <3
Nu ska jag ta och se på lite film kanske, om jag inte somnar.
Godnatt gott folk!


Gammla bilder


på Kristian och mig

Naningen flum bild på oss båda. :) Den skulle blivit finare :p
Jag älskar dig Kristian, skit jätte baota mycket <3
(även fast jag blir irriterad på vissa upprepade saker du gör.)
Du är bäst och jag kommer aldrig vilja leva utan dig.Här är, Kristian och Jonas som leker kurragömma eller något sådant, Kenny längst ut.
Grattis Jonas som har namnsdag, ett litet tag till i alla fall! :)


namnet Kristian - onödigt vetande

Kristian eller Christian/Cristian är ett mansnamn med latinskt ursprung (Christianus), med betydelsen "kristen". Det var ett vanligt namn bland nordiska (danska) kungar på 1400-talet 1400- och 1500-talet 1500-talen. Namnet var ett modenamn på 1970-talet. De flesta stavar namnet med Ch, men trots detta är det K som används i almanackan. Den 31 december 2005 fanns det totalt 50 305 personer i Sverige med namnet Kristian eller Christian/Cristian, varav 23 994 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 463 pojkar namnet, varav 127 fick det som tilltalsnamn.
Namnsdag: 13 november (sedan 1830) 
Antal män med namnet i Sverige: 14913st
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 1  Haha :p
Antal bärare med namnet i Västernorrland 251st män
I Ånge finns det 10st män som bär namnet Kristian
I Sundsvall finns det 94st män som bär namnet Kristian

Älskar honom <3


Jag har turen att få vara med en Kristian och jag älskar honom så enormt <3


Maria - Onödigt vetande :p

Maria

Populäritet idag: Minskar trend ner Placering på namntoppen 2008: 96 Namnsdag: 28 Februari Antal kvinnor med namnet i Sverige: 445404 Antal män med namnet i Sverige: 579

Maria är ett kvinno namn, och en grekisk eller latinsk form av det ursprungliga arameiska namnet Mariam, (hebreiska Mirjam, arabiska Maryam). En svensk form av namnet är Marja, och likaså smekformerna Maj (namn) Maj och Maja. Den engelska formen av namnet är Mary (kvinnonamn) Mary, den franska är Marie.

Den allra vanligaste betydelsen för Maria i nutid är "bitter" eller "hav av bitterhet" men det finns andra teorier som "rebellisk" och "önskat barn". Men namnet kommer troligast från ett egyptiskt namn som kom från ordet mry "älskad" eller ordet mr "kärlek".

Fler betydelser kan vara "uppror", "rebellisk", "trotsig", "efterlängtat barn", "havets stjärna", "en pe i havet", "den vackra", "älskad av Gud", "den perfekta", "den som älskar Gud", "den helade", "stark", "stor sorg", "den välnärda" (med betydelsen "vacker"), "älskarinna", "graciös", "den upphöjda", "den charmiga" och "den som härskar".
Betydelsen "den trotsiga" kommer av att Moses syster Miriam ställde sig på Arons sida när bröderna bråkade och blev därför bestraffad med spetälska.

Det finns 447975 kvinnor som har förnamnet Maria. Av dessa har 81849 namnet Maria som tilltalsnamn/ förstanamn. Och det finns 564 män som har förnamnet Maria varav 7 har det som tilltalsnamn/ förstanamn.

I Ånge finns det 362st kvinnor som bär namnet Maria
I Sundsvall finns det 4167st kvinnor som bär namnet Maria
I Sundsvall finns det även 3st män som bär namnet Maria    Stackars dom :p haha

Den här informationen har jag hittat på http://www.svenskanamn.se  där tycker jag att du Bodil kan titta om du har lust med det, tänkte eftersom att du kanske vill ha något, där finns det ju en massa namn :)

Nudlar och skolarbete

Igår lördag for vi till Ånge Kristian och jag. Vi tog med en blomma som vi gav till Jonas. Var hos Jonas hela kvällen, Tom var också där. Vid 20.30-21.30 hade vi ingen ström på, tv och dator urdragna, för miljön!! Det kändes bra :) Agnez, Feliziah och Henrik kom också dit och satt med oss i den värmeljus upplysta lägenheten :p haha.

Igår var jag inte så himla glad när jag kom hem, hade åkt med tåget som skulle gå från Ånge 21.52 men som var försenat och gick lite mer än en halv timme senare tror jag. Kristian for till stan och jag fick inte följa med, han skulle på krogen och verkade verkligen måsta fara dit. Men men. :p När jag vaknade imorse hade jag lite ont i huvudet.. Har varit klädd i morgon rock hela dagen, för jag tänker inte och orkar inte gå ut något. Jag har jag suttit vid mammas dator uppe och skrivit om Frälsningsarmén, det är ett skolarbete som ska vara klart tills på fredag. Har tagit en liten paus från skrivandet nu, kokar nudlar och läser lite bloggar. Har även suttit och kollat på en sida med ekologiska kläder, inte i min storlek, men roligt ändå :)
Det är ganska bra nu ändå, var skit sur, ledsen och arg igår. Men Kristian hade skickat ett sms när jag låg och sov, så nu känner jag mig mycket gladare. Har inte pratat med honom idag, jag tänker inte ringa, men allt är typ bra igen :)

Nu ska jag göra iordning nudlarna, klockan har ringt :)Staden, Kina, Bio och Angeltävling

Jag, Agnez, Kristian och Magnus var och åt på "Ming palace" (kina mat) igår och det var skit gott. Vi åt middag för fyra personer, först fick man soppa jag och Kristian ändrade och fick peking soppa istället för de som ingick. :P Sedan fick man fyra portioner olika rätter att dela på och ris till såklart. Det var kyckling med nötter, kött med purjolök och något mer, friterad kyckling och friterade räkor. Efterrätten ingick i priset, friterad banan med glass ;) Det var hur mumsigt som helst och vi var alla säkerligen mätta och belåtna när vi gick upp mot bion. :D

Vi skulle ju egentligen se "Marley och jag" som hade premiär igår, men då hade den fått så dålig kommentar i tidningen och Kristian ville inte se den, så det vart ingen komedi. Vi såg på "Män som hatar kvinnor" det var väll en okej bra film, men inget jag var sugen att se just då kanske. Men men, den var inte dålig i alla fall fast jag hade hellre sett en komedi. Fast de komedier som fanns var antingenn typ tjej filmer eller inte så lockande. Vi satt i biohuset och väntade över en timme tror jag på att någon film skulle börja. Vi hade ungefär världens sämsta platser i bio salongen, raden längst ner till vänster. Jag förstår inte varför dom har sådana göra-illa-nacken-platser men det har dom i alla fall. :p Trodde nästan Kristian skulle gå ut eller något för han satt så jävla dåligt, men det gjorde han inte, tur var väll det :)

Jag har kommit på en sak att Film suger på bio, inte riktigt kanske, men det är ju ingen bra kvalite okej om det är skit stor bild och det är gott med popcorn, men det är en massa streck i filmen hela tiden och det kan bli lite irriterande om man inte har något annat att tänka på :P HAHA. Det hade inte jag, men missuppfatta mig inte, filmen var bra.


Imorse hade jag ställt klockan på halv sju, låg och drog mig en halv timme och sedan klev jag upp och klädde på mig och fixade lite, Kristian och jag skulle nämligen följa med pappa på angeltävling i Edebosjön eller något sådant :) Det var ganska trevligt där, fast lite jobbigt för det var skit-jävla-jätte-kallt! :p Men vi överlevde, det var Pappa och Pc, Kristian och jag som for. Vi fick inga gäddor, men det gick ju bra ändå, vi vann heller inte på lottjävlarna som vi köpte, men det gick ju bra det också ändå.. Nu är vi hemma hos mig i Fränsta Kristian och jag. Han ligger och vilar.

Hoppas på en lyckad kväll i alla fall, :)
men det skulle ju lika gärna kunna bli...


Igår var det våffeldagen

och på eftermiddagen var jag i Ånge med Kristian hos Jonas, och eftersom att det var våffeldagen var vi och köpte våffelsmet och tillbehör och jag gjorde våfflor hos Jonas. Agnez var där med :)

Igår på skolan, fick jag veta en rolig sak, att jag hade fått MVG på engelska provet plus att jag fått det på matte provet som jag hade för några dagar sedan :p Fast det ger nog ingen höjning på betyget tror jag, men men :p

Vi hade musik idag på skolan sista timmarna, det var väll ganska trevligt, skrattade mycket i alla fall. :)
Efter skolan åkte jag bil hem, HAHA. För jag skulle hinna göra iordning en liten bukett att ta med till Bodil och gå till bussen. For till Bodil i Viskan med fyra bussen. Hade trevligt där, åt jätte god middag, såg på lite tv, pratade lite också busade jag lite med Johanna efter ett tag, hon var lite blyg i början :p Bodil skjutsade hem mig. Jag har duschat och läst lite på glosorna som vi har tills imorgon och nu sitter jag här och hoppas på att Kristian ska komma hit :) För han är uppe hos Anton.

Imorgon ska jag på Bio, så nu ska jag kolla lite biljetter och busstider :) Ska även kolla in lite Hultsfreds festival sidan, för jag SKA dit ;)

GodnattDagen var bättre än gårdagen

Idag har det varit skola, på svenskan började jag skriva på min uppsats Framtidsdrömmar, jag tror den kommer bli jätte bra och tänker nog publicera den här på bloggen när jag skrivit den på datorn :)
Det var Korvstroganof idag på skolan, min favorit rätt typ, fast jag mådde lite dåligt efter att jag ätit, tror det var för att jag vräkte i mig för mycket och för snabbt.
På elevens val på eftermiddagen satt jag nere vid sal två och läste lite om de tre hundraserna som jag tänkte skriva ett arbete om. :)

Efter skolan, vid fyra gick jag upp på badhuset och hade vattengympa. Det är ju oftast trevligt att röra på sig och det var det idag också.
Var lite tråkigt idag, för Agnez var i stan för hon skulle till tandläkarjäveln en sväng på morgonen så hon blev borta hela dagen, och hon var i stan med Magnus hon.. Jag skulle velat vara med, för dom båda är så roliga och snälla att umgås med. :p

På fredag ska nog troligtvis förhoppningsvis jag och Agnez gå och se på "Marley och jag" filmen i stan. Magnus Jonsson "som har en syster som heter likadant som mig" ska kanske också med. Ska fråga Kristian om han också vill följa med, för det skulle jag jätte gärna vilja :)

Efter vattengympan gick jag hem och åt lite och sedan klockan sex gick jag till Marie Style, för jag skulle ju färga håret. Det blev bra, tror det är min naturliga hårfärg, fast den verkar nästan lite mörk. Men jag ser ju när håret växt ut lite om det är någon skillnad eller inte. Jag måste bara få hylla frisören Marie som har salongen i det gula huset (samma hus som Pizzerian Vagabondo ligger i), för hon är så duktig och kan så mycket och jag är full av tips när jag gått därifrån, vill inte ha någon annan frisör, för jag är så nöjd så! :)

Det blev bra idag med Kristian, han gick inte på praktiken för han skulle till Ånge och fixa lite saker, men det är förståeligt och okej. Han kom hit förut, efter att jag jävlats lite, så nu är det jätte bra :D Han blev nog helt slut, Vi pratade himla lite grann, men fick ju sagt det jag ville ha sagt. Nu ligger han i alla fall och sover sötFISen min. ;D

Dagens smarta:
Låt inte gårdagen ta för stor del av dagen!


Dagens två skratt,
Kristian visste först inte om han ville komma ikväll och sedan mms:a jag honom, och då svarade han "Ar det öppet" och var här på tio minuter ;) haha
Jag bytte bild på msn och precis när jag höll på att byta från den med mig och Tilde på, fick jag en kommentar av någon jag vet inte riktigt vem det är men men, han skrev i alla fall "Fin du är" och när jag tryckte upp det så hade jag bytt bild till den med kycklingen och jag svarade "tack, det är jag på bilden". Haha!! :p

Nu ska jag se på några program av Prison Break och sedan somna, :)
Victoria


Grattis

Victoria 15 år

grattis på henne som fyller år ett litet tag till! :)<3


Blandade känslor

vemdalen

Varit i Vemdalen idag, var ju trevligt.. Agnez fick sitta i min buss i alla fall, :D även fast hon egentligen inte borde få det. Hon fick sina presenter idag, en tulpan i efterskott på bemärkelsedagen och ett örngott med texten "Världens bästa kompis ligger här" eller något sådant, också fick hon ett armband som jag köpt ett likadant åt mig själv, typ som kompisarmband. Armbanden är fina, fast lite obekväma, men men :p Vart skit kallt och blåsigt uppe på berget, och jobbigt för ögonen utan glasögon, när det kom en massa snö i ögonen, riktigt tråkigt blåsväder. Så Agnez och jag for och åt jätte dyra mackor uppe på berget, dom var ju goda i alla fall jag köpte en med orange stenbitsrom och sallad och sånt, sedan ringde jag Johan för jag förstod att Kristian skulle vara med honom, och efter att jag pratat med honom var jag väll ledsen resten av dagen då, så då for jag ner och satt inne resten av dagen, det var ju så kallt tyckte jag. Har köpt en älg, som jag satt fast i jackan också har jag köpt en hundtidning som var intressant att läsa, jag fick en skit söt liten beundrare ett tag när jag satt där inne i värmestugan har var jätte gullig också satt han och kollade på mig hela tiden, fast han sa inget, men det kan ju bero på att han antingen var blyg eller helt enkelt inte lärt sig prata än, han var kanske bara ett år eller något sådant, om det ens var en han, tror det i alla fall :p
När bussen var framme i Fränsta höll jag på att pinka på mig, så mamma fick snabbt hämta mig och jag var inte på så bra humör, men när jag fått pinkat så gick jag upp och var en helt ny, glad människa. :p Jag gick upp och såg lite på serien "Unga Mödrar" fast det är kanske inte så lyckat att missa tio minuter av ett tjugo minuters långt program, men men. Fick middag från Vagabondo ikväll, kebabrulle :) Mamma har hjälpt mig och vikit ihop tvätt och Olle har skruvat upp två speglar och en toapappershållare :) Har även sett på serien "Familjen Annorlunda" som jag följer och tycker är intressant.

Jag har pratat med Kristian nu nyss, och jag vart ledsen och orkade inte prata längre, men för han verka ju allt vara normalt igen i alla fall och det är väll bra, eller!? Jag blir så jävla less och osäker i mig själv bara när det blir såhär. :'(

Nå vrål :p

Jag ska strax gå upp och se på serien "Ballar av stål" 
som börjar 21.55 på femman tror jag, skit grym serie som man inte borde missa :)

Fan fan

Va jag är less nu!! :/ Kristian vägrar svara när jag ringer. :'(
Det kan ju lätt bli så när man bråkat, men det känns ändå inte bra..

Jag var med Lina Månsson förut, vi var ute och gick lite och åkte sedan lite buss och pratade :) också sedan så ringde kompisen som Lina sovit hos och frågade var fan hon var, Lina berättade att hon var med mig och kompisen vart skitsur för att inte Lina hade sagt till när hon gick, men det hade hon gjort men kompisen då, Elenor hade väll inte varit riktigt vaken, så det fick Lina skit för. Sedan då ringde kompisen och påstod att Lina tagit nå jävla usb minne som hon inte hade. Och allt blev bara skit. Ellenor och hennes jävla kompis Marre ville att Lina skulle visa att hon inte hade usb minnet på sig, så Lina visade exakt allt hon hade och då sa jag "Men tror ni seriöst att Lina skulle ha det på sig och sedan låta er genomsöka allt hon har, skulle jag tagit det och haft det på mig skulle jag ju inte visa alla saker." Och sedan när dom genomsökt allt Lina hade klart så sa den tjocka jävla fittan att dom visste ju inte om jag hade det på mig, och jag som satt där med skit mycket packning sa att jag inte orka visa dom liksom, också säger dom att då har ju jag det på mig, för jag sade ju innan att skulle jag ha det så skulle jag ju inte låta någon söka igenom mina saker, och jag sa igen att jag inte orka, men då sa dom att isåfall skulle Lina betala femhundra kronor, och hon hade ju inte tagit minneskortet så jag packade upp allt så fittorna fick se, men inte röra :p fast dom ville inte kolla i min påse med smutsiga trosor och strumpor :p Tss. Men men, blev så himla less och ville bara skriva av mig lite.
När jag kom hem så möttes jag av hur mycket skit som helst!! Kristian hade kläder överallt och saker och det var smutsigt, och sedan såg jag massa myror och då höll jag på och gå under, vart så jävla less och jag bara grinade, men nu är det okej igen, Min kära mamma hjälpte mig att städa också har Olle sprejat illaluktande myrdödande medel överallt också har jag fikat med mamma och Olle också har jag gett Olle en försenad födelsedags present en gammaldags flaska som det stod något i stil med Hembränt denna dryck är framställt av endast naturliga råvaror dock kan en viss doft och smak av finkel förekomma, på. Den tyckte jag var lite frän :)

Nu ska jag gå och duscha och lugna ner mig lite... Är så jävla less. Imorgon är det Vemdalsresa "Jippi" Det ända positiva med imorgon är väll Agnez <3 men just nu känns det inte som jag orkar med något alls, men det är klart att jag kommer gå imorgon ändå. :)

kylskåp

Jag ska få ett kylskåp nere i källaren, ett sådant med frysdel under ;D för min kära pappa hade pratat med Monicas bror som hade ett kylskåp som han tänkt ha till sin stuga men som inte fick plats där, så det ska jag få :)

Godnatt..

Sur

Kristian gjorde mig ju inte så glad igår, men det gick över till imorse och han gjorde mig glad igen, vi har sett på film, varit på affären och ätit lax med caviar sås :p Och nu vart han sur igen, så det tänkter jag också vara, han sa att jag skulle gå NU. Så det tänkter jag göra, ska gå ut och möta Lina Månsson också ska vi gå ut och gå, i solen?! :)
Ha det så bra. :)

Grattis Agnez

Grattis

Grattis grattis till Agnez som fyller 16år idag!!  :D

Grattis och konkurs

Sov med Kristian hos hans kompis Mika natten till idag, naningen trött i huvudet var jag igår, jävligt tidigt. (Det borde nästan ha varit nå sömnmedel eller något sådan i mitt vin.)  By the river! ;)

Grattis

Grattis till min mammas kille Olle som fyller 47 år idag :) Ringde och sjöng förut, och ska ge han en present imorgon. :)

Idag har jag ätit pizza, varit på stan en sväng med Lina Månsson och hennes kompis Ellenor, eftersom att Kristian skulle göra något annat då och lämnade mig där. Vi gick på en underklädes butik, som gått i konkurs och hade jätte REA och jag köpte två par vita tunna strumpor som passar jätte bra att ha i balerina skor, också köpte jag tre par strumpbyxor som man behöver strumpebandshållare till, både svarta och vita, köpte även ett par vita stay ups för bara hundra arton kronor eller något sådant. :) Sedan gick vi vidare och var in en sväng på JC som också gått i konkurs.. :'( där hittade jag inget i min storlek eller något som jag ville ha (inte för att jag riktigt letade heller, utan var ju egentligen bara in där för att allt var så jävla billigt ) Jag blir ledsen jag, när så många bra affärer går i konkurs.. :/ Men men jag kan ju inte direkt hjälpa till genom att handla mer än jag redan gör, isåfall skulle nog min familj gå i personlig konkurs och det skulle ju inte gynna någon, så det får inte hända. :p Efter att vi varit på JC skulle Lina och hennes kompis Ellenor hem och laga mat, så då for jag till Johan, för där var Kristian, har haft ganska trevligt och druckit lite vitt och så :p Vid någon tid, när det passade Kristian for vi in till stan, för att gå på Kina restaurangen Ming Palace och äta. Jag åt som förrätt räkchips och sedan som varmrätt Peking soppa och sist men absolut inte minst åt jag friterad banan med glass till efterrätt :D
Kristian förstå att det inte är nå roligt, när du håller på, du får mig att känna mig så himla mycket sämre än alla andra, förstå någon gång att det inte är kul!!
Kristian ( förstörde min kväll och ) gjorde hela min kväll allmänt less genom att säga lite saker, bara för att jävlas, men men sån är han. Efter att jag smaskat i mig allt gott så skulle vi gå ner och ta en buss, men Kristian orkade inte det så han fick betala en taxi hem till hans mamma han. (Hans mamma är i Thailand så vi är ensamma.) Kvällen hade ju kunnat blivit jätte lyckad :) men det blev det inte, och nu ligger Kristian och sover, så får se vad jag hittar på, väntar på att Lina ska ringa också kommer jag väll bara sitta och sura tills jag somnar, eller något sånt. :)

Godnatt allesammans, mina ögonlock känns väldigt tunga nu.


Hjärtan

GRYM LÅT!
http://www.metacafe.com/watch/2277751/getty_hold_on_little_girl_gio_betty/


YEAH__YEAH__WOW__WOW


Partysugen, och det var hur länge sedan som helst som jag var det.
Så ikväll blir det PARTY!! ;D med vitt och förhoppningsvis roliga människor :D
Anorak

Jag har varit på praktiken idag och det var himla roligt, har suttit i ritnings arkivet hela dagen :D Har skrivit ut ritningar på Kristians mammas killes hus :p för jag hade ingen annan adress på ett hus i Sundsvall. På morgonen var det mackor till nio fikat eftersom att det är Fredag :) Mumsigt, med en massa olika pålägg och grönsaker. Fick en present av dom för att jag varit där, också sa Anders (stadsbyggnadskontorets byggavdelnings chef) att jag jätte gärna fick komma tillbaka om jag hade någon mer praktik framöver. Jag fick en handduk :) Vid tolv tiden efter att jag ätit lunchen, så gick jag på Riviera blommor och hämtade en jätte jätte fin blomma där, för mamma hade ringt dit och sagt att jag skulle komma och hämta en valfri krukväxt med kruka :) Blomman och ett kort gav jag till alla vid två fikat. Vid två fikat idag fick vi kakor eftersom att det är Fredag, himla trevligt :)

Anorak

Efter två fikat slutade jag och gick ner på stan, tänkte kolla om jag hitta någon Anorak, för när jag gick ut på lunchen märkte jag hur varmt det är med min dunjacka :p Var på tre sport och fritids affärer och kollade om dom hade någon sådan jacka, vilket dom inte hade. Men så gick jag på Stadium (affären som har siffror på golvet) och där fanns en, en svart som jag köpte! :D Jag är jätte glad för det, för jag har velat ha en sådan sedan jag såg att min kusin Lina hade en, hon hade en röd, för typ två år sedan :p Var även in på Lagerhaus och köpte en present till Agnez också var jag in på Krabat och köpte två gulliga födelsedagskort och ett av dem ska jag ge till Agnez :) För min fina vän fyller år på Söndag! :) Hipp hipp hurra på henne då. :p
Nu ska jag ta en dusch och sedan fixa mig lite inför kvällen, ska stanna kvar här i stan, också kommer Kristian hit med sex tåget från Fränsta så från sju kommer jag vara med honom <3

Trevlig kväll allesammans! :)

Ormen

Idag har jag varit på praktiken, trevligt trevligt. Vid fyra tiden gick jag ner på stan och var in en sväng på affären KRABAT för att jag tänkte byta mitt ena tidsfördriv, Ormen. Som jag köpte för bara någon dag sedan, fick en ny och öppnade den, men då visade det sig att båda var sådär lite underlig, och att man skulle ha den på att visst sätt för att det inte skulle se ut som att den var sönder. Skitointressant för er som kanske inte ens förstår vad det är jag menar, men jag ska ta ett kort på den och lägga in här på bloggen någon gång när jag hittat kabeln som jag behöver, för att kunna överföra bilder, men håll ut! :)
Sitter hos min moster Fia och Berra nu och har nyligt ätit kyckling, ris och currysås, Mums. Nu ska jag gå in till Lina, Fia och Berra i tv rummet och vara lite social tror jag, snart.
Just ja, Jag har ritat på mitt (dröm) hus idag på praktiken också, det börjar faktiskt likna något, fast det blev lite snurrigt idag när jag kom på att jag hade glömt rita dit toaletter, så då blev det lite ändringar. :)
Jag vill skaffa mig en hund snart, så är det bara. Jag kommer bli bättre och säkert gladare när jag skaffat den, mer ansvar kommer jag behöva ta och jag kommer säkerligen vara hemma oftare, men jag behöver inte skaffa en hund än inte, jag har ju hela livet på mig typ, och jag har ju faktiskt inte ens bestämt mig för vad jag vill ha för ras än. Men men. Jag längtar i alla fall. :)

Jag och Kristian <3
"Det kan inte vara en dans på rosor jämt!"


Jag är lite småsur på min pojke just nu, för han gör mig så besviken ibland, också har han inte hört av sig på hela dagen, och jag har inge mycket pengar på telefonen inte han heller för den delen, men ändå, han har varit med folk, vänner, så någon borde haft en telefon.. Men det passade inte höra av sig, så jag fick ringa med mina stackars ynka kronor på telefonen om jag ville prata med honom, vilket jag ville, hur sur jag än är vill jag ju det.. Ville ju prata med honom ändå, jag är besviken, för det känns som att han inte kan anstränga sig något för att höra av sig. Men det är ju egentligen inte riktigt att han inte hört av sig, som jag blivit besviken, utan för att han sket i praktiken sin idag, som är hos min mamma (eller typ pappa) och mamma tycker han ska ta eget ansvar och säger inte till honom, när han inte kommer typ. Det är det som känns så SKITIFITTIGT! Men jag älskar dig ändå Kristian, Alltid! <3
Jag ser ljust på framtiden, ska skriva en tankekarta senare "Framtidsdrömmer" (prao uppgift), Det finns inga måsten!

Kram på er, en kommentar vore inte helt fel?! :)

Kommer inte på någon rolig, passande rubrik :p

Igår så var jag med Kristian efter att jag och Lina varit hos Emma klart ( lille Ludvig var inte så rolig på slutet han är sjuk också var han trött och vägräde somna riktigt ) , men men vi var i alla fall här hos Lina ett tag och sedan for vi till någon fotbolls plan här i närheten och kollade på Linas och Agges, kompis Malin, som spelade fotboll. Sedan skjutsade vi Kristian till hans kompisar, och for själva hem till Lina och skulle lägga oss, när vi lagt oss i sängen så ringer telefonen och vi fick vara lite chaufför, ett litet tag. Vi kom tillbaka till Lina igen vid kvart över ett tiden, och då fick vi äntligen sova :)
Nu sitter jag och äter frukost,  flingor och fil, och jag ska strax sminka mig lite och sedan börja gå bort mot praktiken.
Playdoo

Idag har jag varit på praktiken och det har varit en rolig och lärofull dag :p Har varit med ut och kollat på lite fall, och suttit och pratat om olika saker och lyssnat på olika saker. Nu sitter jag hos min kusin Emma, med Lina, Tilde och Ludvig. Lina (och jag) är barnvakt till Tilde och Ludvig för Emma jobbar och Robin skulle fixa med Linas bil som är trasig, fast nu är den förhoppningsvis inte det så länge till! :) Jag och Tilde har lekt med Playdoo lera ;)  Men nu är det filmen Tingeling som gäller :p
Skriver senare när vi kommit till Lina, Kram så länge!

Jag tycker INTE om reklamen som är under inläggen.. Det är nog det enda jag inte gillar med blogg.se (att dom tjänar pengar på mig :p) och det blir inge fint med reklam under!! Men men. Kände bara att jag hade lust att berätta det så ni vet :p 

Nu tog det för lång tid för mig här, så sötungen kom och satt sig i mitt knä för Lina lägger lillebror!
Det som följer har hon skrivit! :p m    mmmmmmmmmmmmmmmm m mmmm mmm                                                      m  mmmm  mmmmmmmmmmmmm ppppppppppppiiiiiii mmmmmmmmmmm  bbbbbbtt tt  tttttttttttttttttttttttttttttttttbtteewq                999988756bvbbv  bbbbbb  bbbbb bbbbb bbbbbbbb bbbbbbbb t t tj tjhtttytuyyv vvvvvvvvv j
Haha "Titta titta" sa hon när hon såg bokstäverna dyka upp på skärmen, också skratta hon! ;) Hon är bara för charmig Charmtrollet!


Tidsfördriv saker har jag köpt

Jag gick till praktiken, både igår morse och i morse. Jag är stolt, det är ju typ 2kilometer. :) Har haft roligt och trevligt idag också, mestadels i alla fall, förutom när jag satt med en dam och hon skulle förklara lite saker, men det vart bara så ointresant, och sedan en pinsam tystnad, Men det gick ju bra ändå. Jag har följt med ut och kollat på två fall också.

Mcflurry med daim smakTill lunch hade jag med mig det vi åt igår, köttfärssås och spagetti. Åt det, också köpte jag en macka och en liten gullig mjölk. Sedan hade jag nästan en hel timme på mig tills jag skulle göra något, så då gick jag ner på stan och träffade Agnez som var i Sundsvall med skolan för dom hade udda sporter.  Agnez skulle äta på mc donalds så då gick jag med dit och åt en mcflurry med daim smak, tycker hemskt mycket om den jag. Men det var daim knölar i min glass och det gjorde det hela lite mindre gott. Så jag gick fram till kassan bara för att berätta det när jag skulle gå, och då frågade tjejen i kassan om jag ville ha en ny glass, då sa jag näe, och då sa Agnez mä. Så då sa jag okej jag vill ha en ny. Så då fick jag det,
och den fick Agnez :)
Jag har börja skissa lite på ett dröm hus. :D

kubJag fick sluta vid tre tiden, och Lina sluta inte förrän åtta. Så då kom jag på att jag skulle gå upp till Emma och Robin, Tilde och Ludvig. :) Gick in på  affären KRABAT och köpte två fingerdockor till Ludvig. Också köpte jag två tidsfördriv saker till mig själv. :D en kub som var lite mindre än den på bilden, men hittade ingen som såg ut som den jag köpte. Min är med fyra på varje sida iställe för nio, om någon förstår vad jag menar. Jag kommer nog inte få tillbaka kuberna så att kuben ser ut som den gjorde från början. haha. Köpte även en sak som kallas orm, man kan vrida och så på den och det är trianglar, svårt att förklara.
Jag var även in på Hydro som ligger innan Emma och köpte klubbor till Tilde och mig. Lekte med Tilde ett tag och efter det gick jag mot Granlo. Gick fel efter gångvägen, och jag var verkligen riktigt jävla  (stolt igen över att jag faktiskt gått!!) Var in på Hemköp och köpte lite ingredienser. Jag har gjort korvstroganoff och ris. Min favorit rätt, för dem som inte vet det! ;D När jag skulle ta bort plasten på vitpepparen jag köpte åt Lina så tog jag tag i den med tänderna, (typ bet) för att jag skulle få bort den. BLÄ! Jag fick peppar i käften, Var inge kul. :p Jag har gjort i ordning taco chips med stark tacosåws och ost, tänkte att vi ska värma och äta det sen :D
stort leende!

Nu strax ska nog Lina och jag fara en sväng till Emma och Robin, Tilde och Ludvig och hälsa på! :)

Praktik idag

Och det var trevligt :) Lärde mig en massa saker och fick veta en massa saker. Det är ju inte riktigt som jag trodde det skulle vara men det finns arkitekter där också som sitter och ritar och sånt, dom ska jag prata med imorgon ;D Det är flera olika avdelningar där jag är, så idag har jag pratat med både hon som var typ chef på landmäteri grejset också har jag pratat med han som typ bestämmer över busstrafiken också har jag fått lära mig en massa saker man måste tänka på när man bygger hus! :D Åt en kyckling sallad på lunchen, och ni skulle sett utsikten från Sundsvalls Kommun husets sjunde våning, där restaurangen låg. Hade inte med mig telefonen upp så det blev inget kort, men jag ska ta ett kort någon dag framöver. Jag har och kommer fortsätta att ha jätte roligt i veckan tror jag! :D
Igår när jag kom hit till stan gav jag Lina en blomma som mamma sa behöver mycket vatten, också vattnade Lina den med vatten från en petflaska, så då kom jag på att jag skulle köpa en vatten kanna åt henne, en skit frän svart i form av en snigel som jag sett på Lagerhaus, så köpte den idag åt henne. :D Köpte även två plastväskor på Lagerhaus en liten med muffins på och en stor med något svart vitt mönster :) Också köpte jag en plast låda som jag tänkt köpa från Lagerhaus ett tag, att ha mina strumpor i. Den är faktiskt fin. Nu kommer det att bli en låda över i min byrå! :D Fast den är säkert strax uppfylld. :p
Nu ska Lina och jag äta köttfärssås och spagetti :D Kanske skriver mer senare, kram på er.

Nå vrål :p


Ps. Missa inte "Ballar av stål" ikväll klockan 21.55 på kanal fem.
Jag tror att det kan vara skojjsigt . Ds.
Varför skriver man ds egentligen? :p
Bilden kom till när jag googlade på ballar av stål ;)

Pekingsoppa

Kristian kom hem till mig vid fyra och vi såg på filmen vi hyrt (som han valt) :p och den sög verkligen, vi orkade inte ens se klart den för vi fattade inte riktigt handlingen. For till staden vid sex. Jag var så sugen på Peking soppa, så jag bjöd Lina, (eller det var väll egentligen mamma, eftersom att det var hennes pengar) riktigt mumsigt var det i alla fall! ;) Vi har även varit till Min moster Fia och Berra för att hämta en nyckel jag kunde ha i veckan, också har vi hejjat på Agge och varit till min kusin Emma och hennes Robin :) Nu är vi hos Lina i alla fall, och jag behöver sova nu, annars kommer jag väll aldrig upp imorgon, och ska ju faktiskt in till stan, ska börja gå vid kvart över sju :p Så,

Godnatt!en kommentar vore inte fel?! :)


Angling och Partaj.

Igår morse klev jag upp tidigt, 05:55 hade jag ställt klockan på, Vi skulle ju på angeltävling i Munkbysjön. Det var Kristian och jag, Pappa, Janne, Ted och Mikaela som for dit, och det var trevligt där, tycker jag! :) även fast att vårt lag inte fick nå gäddor, men mört hade vi ju alltid så fisk var det minnsan xD haha. Träffade lite folk där och det var ju kul. Vid halv ett tiden kom Elisabet som åkte med Magnus från Ånge dit också, vet inte varför, det hela slutade ju faktiskt klockan ett. Kristian och jag åkte i alla fall med dom tillbaka till Ånge och tur var väll det, för det hade varit jobbigt och tagit tid att få pappa och Janne av isen. :p Knäppte massa kort igår, men nu hittar jag inte kabeln som man behöver mellan datorn och telefonen, för att överföra bilderna.. Men lägger upp massa bilder i framtiden när jag hittat kabeln. I Ånge var först Jag, Kristian, Elisabet, Magnus, Agnez, Kenny och Jonas på småbarnshokey, för Magnus kände någon liten knatte där. :) Jag fick en bit äppelpaj av Agnez för hennes mamma hade bakat så hon tog med en bit till mig, den var himla god ;D Senare blev det lite partaj hos Magnus, fast vid tio tiden for jag och Kristian (hem) till Ljunga :) Var på ett litet partaj där också och träffade på Agge oxh Becka, trevligt trevligt, dom firade sin årsdag tillsammans :) Jag själv skulle nog inte göra det, på samma sett, men men, dom såg ju ut och ha trevligt även om dom kanske inte kommer ihåg allt idag. xD Kristian och jag gick därifrån rätt tidigt också för jag tror vi båda kände att ögonlocken blev lite tunga. Så då gick vi hem till han och sov. Imorse så ville jag äta frukost lite ovanligt när jag inte är hemma för jag är lite feg på det för jag tycker det är så pinsamt att göra det (borta) eller hos Kristian, men jag åt i alla fall en bit äppelpaj som stod där i kylskåpet och den var hur god som helst :D Såg att Agnez hade skickat ett medelande och skrivit att min pappa varit i Ånge inatt, hos Magnus, då tänkte jag oj nej pinsamt, haha. Aja så senare ringde jag pappa och frågade vart han var, då var han påväg hem från stan. :S HAHA. Men han hade säkerligen haft roligt igår, även fast han först hade varit där det varit olika åldersgrupper och han kanske inte borde varit där, men dom yngre som var där borde ju absolut inte vara där. och det är ju att han haft roligt som är det viktigaste, för han roar sig inte så ofta min pappa. Han och hans chaufför skulle i alla fall skjutsa hem Janne så då frågade jag om dom kunde hämta mig påvägen tillbaka för jag skullle ju hit hem till Fränsta, så nu sitter jag här, och har lagt in en tvättmaskin för att jag ska packa kläder för en vecka, och duscha och fixa mig och så. Har praktik imorgon och en vecka framåt och jag har valt att vara i Sundsvall på kommunhusets bygg avdelning, ska vara med en arkitekt! :D så då så ska jag sova hos min kusin Lina i Granlo, och det tycker jag ska bli roligt :D
Jag är jätte sugen på pekingsoppan som finns på Ming palace, funderar på att äta den när jag kommer ner till stan sen, ska åka med tåget som går vid sex :) Jag hoppas att Kristian kommer hit med 3 tåget för han är fortfarande kvar i Ljunga, vill ju träffa honom ett tag till innan jag far till stan också hyrde vi ju två filmer i fredags och vi har bara sett en. Så då känns det naningen onödigt att inte se på båda, så hoppas han kommer sen så kan vi se den andra och mysa lite grann ;D

Två stora leenden i mitt ansikte :) (inte samtidigt förstås) xD

Igår satt jag och kollade på hundar, också kom jag på att jag ville göra ett skolarbete och jämföra tre hundraser som jag tycker om. Tänkte skriva om "Labrador Retriever", "Golden Retriever" och "Nova Scotia Duck Tolling Retriever". Också sade jag det till min svensk lärare Sofia idag, och hon sa att jag isåfall säkert kunde få det betygsatt i biologi också, så då berättade jag det för min biologi lärare Laila också :) Och hon sa att om jag skrev något så kunde först och främst hon kolla på det och betygsätta det, sedan skulle svenska läraren kunna kolla på det och betygsätta det, och sedan skulle jag även kunna översätta det till engelska också skulle min engelska lärare också kunna kolla på det. :) Så då gick jag och pratade med min typ mentor Emma för och se om vi skulle ha något tema med eget abete som jag skulle kunna skriva det på. Men det sa hon att dom inte pratat om, men att jag var så flitig så det skulle jag säkert kunna skriva på eftermiddagarna och samlingar :D också sa Sofia tänk om fler var som du Maria :D haha. Tror ni jag känner mig lite duktig eller? xD Nej mycket!
Har haft engelska prov idag på skolan, och det gick nog okej bra. :) Innebandy klubban som jag skrev om igår som jag frågat min gympa lärare om han/skolan ville köpa, skulle dom köpa, för 250kr sa Hasse idag :D blev himla glad för det, för jag trodde att jag kanske skulle få en hundring och om jag hade tur kanske två :p Men gympaläraren sa att dom kostade 300 ny, så jag fick 250kr för den :D Den ser ju oanvänd ut, så kanske inte så konstigt :)

en gammaldags nyckel :)

Jag lägger ju typ aldrig nycklarna på bordet, och idag fick jag höra varför det sägs betyda otur att lägga dom på bordet :)
Min mentor Eppi berättade att han sett något program på tv, där någon historie vetare eller något sådant (minns inte något namn på honom) men han hade i alla fall sagt att förr så lade tjejer som sålde "vissa tjänster" nycklarna på bordet när dom satt på typ cafeér eller något sådant, så att dom som kanske ville köpa sådana tjänster, visste vilka man kunde köpa det av. Och sedan fanns det föräldrar som hade barn, som lade nycklarna på bordet. Som inte ville säga att det betydde att man var prostituerad om man gjorde det, så då sa föräldrarna att det betydde otur, det är därifrån det kommer typ, det har väll hängt med det där med otur :) Så nu har jag lärt mig och er något idag ;D
Mamma och Olle for upp till Gimofors förut, så Kristian och jag fick pengar till mat i helgen av mamma :) Så Kristian och jag var och hyrde film och köpte godis på shell förut. :) Också lyxade vi till det med middag på Bykrogen, det var okej gott det :D Påväg hem var vi in på ica och köpte bananer och choklad och mintchoklad att ta med på anglingen imorgon. :) Ska på angeltävling imorgon med Kristian, Pappa, tok Janne och Ted :D Hoppas på att det blir riktigt trevligt. :)

Ska typ strax sova jag, för ska ju upp himla
tidigt imorgon, så Godnatt.Chili con carne

det fick jag äta till middag ikväll, Kristian lagade middagen här hemma, eller jag hjälpte ju faktiskt också till och skar lite paprika :p haha. Men skulle läsa till engelska provet också. Och det är ungefär det enda jag gjort ikväll.. haha. Nej har faktiskt sett på lite tv också, serien "Unga mödrar" som jag följer, också har jag sett ett avsnitt av "Familjen annolunda" för jag missade det i måndags, så laddade hem det så jag kunde se på det. :P fy på mig. Skolan idag, hade idrott och dit tog jag med min innebandyklubba som jag använt väldigt lite, skaffade den väll någon gång när jag tänkte att jag skulle börja spela innebandy, gick på några träningar, men jag skulle ju självklart ha en egen innebandy klubba och bortskämd som jag typ var då, fick jag ju det :p haha. Riktigt onödigt tycker jag nu förstås. Men skolan/Hasse verkade vara intresserad av att kanske betala en slant för den :) så det är ju himla mycket bättre än att den ligger här hemme och dammar och blir omodern :p Dom sista timmarna skulle vi ha musik, men musik läraren var ju sjuk såklart, hemskt inte ovanligt. :p så vi fick ha Ann-Christin, stackars lärare. INGEN bryr sig om vad hon säger och hon är lite svag av sig.. Vi fick i alla fall vara i fa:n och se på "Svullo" filmen xD
Jag måste bara få skriva hur arg jag blir på Pontus i min klass. Han har ingen respekt för någon annan än Oliver, han är skit elak och dryg och våldsam enligt mig, han jävlas och håller på. Ibland vill jag fakiskt bara strypa honom. Men ibland kan han vara lugn och trevlig också.. Men jag blir så less när han inte är det. Att jag kom på det nu, var för att han satt och spela musik, när vi typ alla andra i klassen skulle se på filmen. Men han skiter i att folk stör sig på det, han var ju nöjd. Tillsllut stängde han av musiken i alla fall, drygungen!! :@ :) Det är så irriterande, att det inte spelar någon roll vad lärare säger åt honom, för han ändrar sig inte.. :/

Musik är något underbart, jag tycker om så mycket olika sorters musik, och jag har så mycket minnen med olika låtar :)

Jag hittade en bild på mitt kusin barn Tilde och mig på facebook igår, sen vi var på min mammas kusin Mats-Eriks 50års kalas :) Gammal bild, men tyckte den var okej ändå, även fast min tröja ser underlig ut. Men man kan ju inte alltid vara perfekt eller, så den bjuder jag på. :)
Världens charmigaste lilla unge i alla fall <3

jag och Tilde :)


Kristian ligger och snosar här bredvid, så jag försöker knappa tyst, för det är INGE KUL att väcka honom för han låter så jävla sur då. xD haha. Älskar min sötFIS så enormt, även fast att allt inte alltid kan vara en dans på rosor. <3


Våfflor med kaviar ;)

Varit på skolan idag och fick igen skrivboken som jag skrivit min läslogg till boken "Marley och jag" i. Trodde att jag skulle få VG på den eftersom att jag inte skrivit så jätte mycket på slutet, men jag fick MVG och det är jag jävligt glad för :D Har inte hänt nå mycket alls på skolan idag, som vanligt. Det var inte så kul idag på skolan för jag har haft ont i magen, mensvärk. :/ Tänkte hålla ut hela dagen även fast jag hade ont, men sedan vid halv ett tiden ungefär så skulle vi ha svensk/engelska också såg jag vilken fröken vi skulle ha, en vikarie.. Hon den kåta, om man får säga så. xD Tycker inte om henne jag. Så då tänkte jag att det var ju bara den lektionen som vi ändå inte gör något vettigt på och sedan engelskan sista timmen som jag skulle missa, så då kände jag efter lite till och fick lite ondare i magen xD haha. Nej men vafan det spelar ändå ingen roll för jag är alltid i vanliga fall på skolan!! Så jag gick till engelska läraren Birgitta och sa att jag skulle gå hem och frågade om det var nå papper vi skulle få på engelskan tills på provet, och det var det ju... Tråk. Vi har engelska prov på fredag, och dom tycker jag verkligen inte om. Vi får reda på vad vi ska träna på, men jag fattar aldrig vad det är, och sedan sitter jag där på provet och gissar mig fram på provet, och har tur om jag får ett VG. :/ Inte så kul :p Fick kjuts hem för Olle och Kristian var påväg från växthuset precis när jag skulle gå. :) Har sett på lite film med Kristian. Såg på en film som hette "Die Welle", och den var okej bra. :) Vid två kom Agnez och stannade i två timmar, för vi fyra skulle hon träffa dom där gudmänniskorna hon är ledare med för konfirmationsfolken. :) Hon åt kakor här, och drack saft, hon tycker inte om saft min vän Agnez, men jag sa att hon skulle testa för jag älskar den saften vi hade, det är sån där liten flaska man köper också kokar man vatten och socker och sedan häller man i den där flaskan. Filmade när hon smakade och det såg himla roligt ut, först ler hon mot kameran sedan smakar hon, gör en underlig min, ler sedan igen och säger : Den var jätte god. Fast det tyckte hon ju inte GALNING! xD Den är skitgod den saften, enligt mig i alla fall. Kristian och jag gjorde våfflor förut, eller jag gjorde dom och han åt. Med creme fraiche, räkor, svart och orange sån här kaviar rom, och dill det vart himla gott tycker jag :) Kristian har gått iväg på körskolan, han skulle skriva in sig där ikväll :D hoppas att det går bra för honom, jag sitter och väntar på att serien som jag följer "Unga mödrar" ska börja, den gör det om fem minuter, tycker att det är himla jobbigt att varje avsnitt är en halv timme långt, det är med en reklam så själva serien är typ tjugo minuter, tycker att det är lite tråkigt att det inte är längre, fast o andra sidan är den ju varje vardag typ istället :) Efter det ska jag tända lite ljus och göra det lite mysigt på rummet, och sedan ska jag sitta och läsa lite bloggar och vänta på att Älsklingen kommer hem från körskolan, som ligger på andra sidan vägen :D Sedan förhoppningsvis se på lite film och mysa ;)<3

Nytt lakan i min säng.


Har haft min blommiga gummi stövlar som jag fick när jag fyllde år, på skolan idag, och fick lite positiva kommentarer :) roligt tycker jag. Idag har jag varit på skolan, tråkigt, som oftast.  Men dom sista timmarna var okej kul tilbringade ju dom med min kära vän Agnez :) Var även en sväng upp till Kenneth och försökte förstå en figur, men det gick inte, han förstod den inte heller tror jag. Fick in en bild här nedan på den :)

Underlig!!

Var på vattengympa idag och Agnez var med också för första gången, och förhoppningsvis går hon fler gånger :) Jag har ont i magen nu och i huvudet, himla mensvärksjävel, brukar inte ha det jag, fast den lär ju förhoppningsvis bara sitta i ikväll. Man kan ju alltid hoppas. Här hemma har jag sett på lite tv, serien "unga mödrar" som jag följer, oftast i alla fall, också har jag vikt lite tvätt. Små tjafsat lite med Kristian har jag också hunnit med, när jag skulle byta sängkläder, för jag tänkte passa på och byta till mitt nya täcke som jag fick när jag fyllde år, som är 200x210cm stort eller något sådant, också behövde jag hjälp för det är inte det lättaste det där med att hä på påslakan på ett sånt stort täcke kan jag lova, enligt mig i alla fall. Också kollade Kristian på film och ville inte hjälpa till.. Men det gick bra ändå till slut, mamma hjälpte mig och då blev Kristian sur för det, men jag tycker nästan han får skylla sig själv när han inte ville hjälpa mig. Men men, nu får det vara bra :) Jag älskar dig Kristian så enormt även fast du är lite lat och det inte alltid är "en dans på rosor" för vi tjafsar och så ibland. Allt kan inte alltid vara bra. Men jag älskar dig ändå JÄMT och ALLTID!! <3

Slask

Nu så, ni som velat att snön ska försvinna, och klagat nu smälter den lite grann och slaskigt och vattnigt blir det, inte så kul !

Har varit till stan och grattat min kusin Emmas kille Robin som fyllde 29år. Kristian, Mamma och Olle var med och det var skoj att träffa söt Tilde! :D och lilla kräk Ludvig. :p Emma hade gjort en jätte fin tårta, glömde telefonen hemma :( så det blev inte nå kort tyvärr, annars hade det nog blivit bilder på Tilde som försökte få på sin klänning över dom flestas huvuden :) Aja skoj var det i alla fall, men på hemvägen så fick vi veta att det brann i Stöde så åkte på södra sidan på någon trång jävla väg också mötte vi massa lastbilar och sådana tycker inte mamma om att möta. :p haha. Men det gick ju bra. Kristian somnade på hemvägen så han gick och la sig direkt när vi kom hem, tyckte det var tråkigt jag!!!! Hade ju hoppats på att han skulle vara vaken ett litet tag i alla fall, för himla myssugen är jag om jag ska vara ärlig :p


Hejsan


Ja har skaffat en ny blogg, här tänkte skriva lite om mig, mina drömmar, saker jag gör, min familj och släkt och vänner och sist men absolut inte minst min älskling. :)

Godnatt, fixar här imorgon.