Födelsedagar

Idag har jag städat väskan och skrivit över massa födelsedagar och sånt i min nya almanacka, håller fortfarande på med det men kände för en paus, datanördande. Haha. 

Ska strax gå och köpa lunch till Mamma och mig, det blir nog paj. :)

Uppdatering lite senare, det blir inte paj, det blir kebab, för jag är så lat! :D

Blommor, ingen fisk, blåbär och datorberoende ;D

I Måndags på kvällen så var jag i Ljunga med Kristian hos Patrik. Vi såg på film och hade mens värk, inte sån härlig blandning med tanke på hur humöret kan bli men men. Filmen vi såg heter Bedtime stories och jag tycker att den var bra. :) Har velat se den sedan jag såg den på reklam för ett bra tag sedan och nu har jag gjort det, Kristian var snus sugen så det var ganska lätt att välja film med lite mutning typ. :p Haha, ne då han ville också se den, fast det fanns andra han hellre ville se. :p

Igår Tisdag så var jag hos Kristian på dagen, vi hade mys och såg på flera avsnitt av serien Weeds och jag har börjat tyckt om den, nästan så jag också vill följa med. :) Vid fem tiden åkte jag hem till Pappa såg på lite tv och sedan fick jag verkligen svarta fingrar, (Tycker inte om uttrycket gröna fingrar för inte fan blir fingrarna gröna av jord.) planterade en massa blommor i lådorna till både den stora och den lilla balkongen också planterade jag lite olika blommor i krukor. :)
På kvällen for jag och Pappa ut och fiskade lite, fast vi fick inge fisk vilket var tråkigt.

Idag är det Onsdag och jag har klippt gräset hos Pappa och det är inte lite att klippa det kan jag tala om. Tre små plättar och sedan en stor, jobbigt och svettigt var det. :p Efter att jag klippt gräset så åkte jag hem till Mamma i Fränsta, planterade om en massa orkideér.
Till (riktigt sen) lunch åt Jag och Mamma blandsallad (utan tonfisk) med vitlöksdressing från Vagabondo, det var riktigt mumsigt. :) Efter den sena lunchen duschade jag och sedan åkte jag hem till Pappa. Fixade med lite blommor i fönstren och såg på tv.
Till middag åt Pappa och Jag kyckling klubbor med strips.
Efter det tänkte vi fara och fiska men det blev inte så mycket av det. :p Vid potentaken (ett ställe i Ljungaverk där det finns iodlad fisk) var det fullt med folk, sedan åkte vi ner vid kyrkan och tänkte fiska vid Ljungan, men det var fullt med vatten där man skulle gå, så man tog sig inte ut på nå bryggor utan att bli riktigt blöt om benen så vi struntade i det. For upp i skogen och kollade efter björn istället, men hittade bara blåbär, vilket var super mumsigt. :)

Nu är jag hemma i Fränsta, får inte till internet hos Pappa så for hit för att lindra mitt dator behov, känns skönt att få suttit här lite. :) Ska cykla hem till Pappa om ett tag och sova där. :)

På Fredag ska Jag, Kristian och Pappa till Stockholm och det ska bli jätte roligt! :D

Paj och konstigt med överföring av bilder...

Nu har jag ätit lunch det blev Paj med sallad och en smörgås, ganska gott, mätt är jag också :)
Nu går det inte att föra över bilder till datorn, jag stoppar i kabeln och trycker på filöverföring sedan står det förbereder för filöverföring och sedan händer det inge mer. :/ så himla tråkigt!

Jag ska cykla bort till Pappa snart, ska plantera blommor i lådor och krukor till balkongen och bron och kanske smaka på mina underbart goda jordgubbar! :D

Hejdå :)

Garderob... :( Frukost Film och Agge gården :)

Har nyss ätit en tallrik med mjölk, blåbär och icas crunchy med jordgubbar och youghurt flingor super smarrig frukost! :) Är hemma hos Mamma i Fränsta nu, har varit i Gimåfros i helgen och det har varit skoj. (Det var nyss när jag börja skriva :p)

I Lördags innan vi åkte upp till Gimåfors så hyrde jag tre filmer på Shell, såg två av dom under Lördagen när jag var själv. :)  Filmerna var bra och mysigt var det med
 
, ölkorv och  ;)


Taylor är manusförfattare till en ganska dålig sitcom. Jobbet är inte särskilt tillfredsställande, men det var det enda han kunde få efter en tid med alkohol- och drogmissbruk. Hans vackra och stöttande fru har inte lämnat honom, men hon blir mycket bekymrad när hon misstänker att han har börjat spela på hästar igen. Taylor får veta att hans 18-åriga brorsdotter Amanda bor i Las Vegas och arbetar som prostituerad och kanska tar droger. För att imponera på sin fru åker han till Las Vegas för att försöka övertala sin niece att skriva in sig på ett behandlingshem. Men en resa till syndens stad är inte precis den bästa medicinen för en alkoholist och spelmissbrukare...

Filmen var bra men det blev bara bättre och bättre. :p


Den handlar om en ung mor i London som ser sitt liv bli sprängt i bitar på ett ögonblick. Medan hennes man och son är på en fotbollsmatch har hon ett hett möte med sin granne. Men dom blir avbruten av nyheten om att hennes man och son blivit dödade i ett terrordåd. Hon står ensam kvar med sorg och enorma skuldkänslor som hon inte kan komma över. Medan hennes värld faller i bitar ska hon försöka finna svar och försonas med det som skett. Det är en jätte bra film om hur konsekvenserna av våra val hastigt kan förändra livet i en värld där man aldrig kan känna sig säker.

Igår Söndag såg jag den här filmen :)


Alexis är trött på sin efterhängsna pojkvän Justin, som efter bara fem dater pratar om att flytta ihop och berättar att han älskar henne. När Alexis förklarar läget, bli Justin desperat. För att få tillbaka henne hyr han in sin bästa kompis, megasvinet Tank, för att bjuda ut Alexis på världshistoriens vidrigaste date. Tank är suverän på att få ex-pojkvänner att framstå som värsta kapen, jämfört med ett otrevligt äckel som sig själv. Allting går inte enligt planen, då Alexis tydligen har en förkärlek till sliskiga as. Allting blir lite snurrigt, men jag tyckte att filmen var hur bra som helst! :)

Infon är inklistrad från lovefilm.se och lite ändrad. ;)

Igår Söndag cyklade Jag, Mamma och Olle upp till en konstnär i Gimåfors, han heter Curt Agge och har skapat jätte häftiga saker. Agge gården är så häftig, såg flera jätte fina tavlor som han målat också men dom våga jag inte knäppa kort på. :p
 

Jag och Mamma köpte ju en garderob när vi var till stan och Ikea för en vecka sedan, det stod att garderoben var 1,90 hög, perfekt tänkte vi då, eftersom att det är 1,90 i takhöjd i min lilla stuga som jag tänkt ha den i. :) När Olle packat upp den för någon dag sedan, för han tänkte sätta ihop den som en överaskning, så märkte han att garderoben inte alls fick plats i min lilla stuga.. Det måste vara nå fel på måtten.. :/ Nu kan vi 1: Höja taket alternativt slå hål i golvet eller sänka det. 2: kapa sönder min fina garderobs botten. 3: Ta garderoben till Pappa och kapa den garderoben som jag har hos Pappa 25cm och sedan ta den till Gimåfors.
Jag tror vi väljer det sist nämnda, skit apa, jag som ville ha garderoben i min lilla stuga.

Var bort en sväng till Pappa förut för att mäta garderoben där, och såg att Pappa ramlat lite i Lördags, HAHA. Han hade varit på lite partaj och näsan såg lite rolig ut. Haha. :p

Nu ska jag cykla till bangolfen för att köpa lunch till mig och Mamma, för innan inlägget är klart har det blivit dax för det. :) Ikväll kommer jag nog tillbringa med Kristian i Ljunga :) <3

Ha det bra :)

Skoj igår

Det var kul igår, vi våldsgästade lite partaj och så. :) Träffade mycket människor jag inte sett på ett tag, och det var kul. Kom hem vid fyra. Sedan vi elva tiden så kom Kristian, Lina Månsson, och Rasmus, då vart jag inge glad, mest för att jag var nyvaken, ville ju sova vidare. Men det gick bra ändå. Har precis duschat, ska åka upp till Gimåfors idag, helt själv. Men det blir nog kul ändå ska ju vara med katten och hunden. :p Haha.

Nu ska jag gå på ica med pojken min och handla lite godsaker att ha med upp till Gimåfors. ;) 

Ha det bra! :)


Kompisar hos mig :)

Jag vaknade rätt så sent idag, vid ett tiden eller något sånt. :p Följde med Pappa till Ånge och hjälpte till att fixa till blom urnorna. :) Nu är jag hemma hos Mamma, har ätit bränd lax med sönder kokt potatis och jätte salt romsås, det var ganska gott, lite lagomt! ;) Haha.
Har lite kompisar här nu, det är trevligt, men jag vill inte ha nå vrål fest så det blir massa liv och skvaller så vi kommer bara ta det lugnt. Men kul ska vi ha! :)

Hejdå :)

Nu ska jag cykla

Jag känner inte för att festa (som alla andra) :p Så nu ska jag åka hem till Pappa. Tänkte plocka lite på rummet också kanske Pappa har lust att plantera nya blommor till balkongen med mig, dom som finns där nu är ganska torr, eller helt död skulle man också kunna säga. ;) Fast det tvivlar jag på att han vill nu i regnet, men det kanske blir imorgon istället. :)


Va ska du hitta på då? :)


Glad igen

Jag stanna hemma. Jag har varit upp till Anton och pratat med Kristian så nu är jag på bättre humör. Håller på att koka makaroner också ska jag steka köttbullar och sedan äta det, ganska tråkigt middag, men är man lat så är man! :p Ikväll blir nog bra hoppas jag! :)

Jag är på bra humör och glad,
hur är det med just dig? :)

Tråkigt

Det blir inge vi ska fara upp till Gimåfors idag, för Kristian har ändrat sig, vilket jag tycker är rätt så jävla tråkigt. Jag vill stanna hemma, fast samtidigt inte. Jag vill fara upp till Gimåfors och sätta ihop möblerna, men jag är rädd för att jag ångrar mig ikväll om jag far upp.

Å va ja blir less, inget känns kul.. :/


Heidi

Ringde till Heidi och hon var i Finland, så jag får vara med henne någon annan dag. :) Haha.

Nu ska jag duscha ;)

Städat

Nu har jag städat, det tog inte alls lång tid att städa, men det tog lång tid innan jag börja. :p Så nu ska jag gå och duscha och sedan försöka få tag i Kristian. För vi ska nog fara upp till Gimåfors ikväll. Men nu blev jag sugen på att vara med Heidi, får se hur det blir med det. :p

Hejdå :)

Sundsvall

Sist jag skrev så var jag inte på nå bra humör, men det ändrades snabbt, och det blev inge tråkstädning. :) Pappa kom hit också fråga jag han vad han skulle göra och ingen av oss skulle göra nå speciellt, så då for vi till Sundsvall. Vi var in på Ikea så köpte jag ett dra på lakan, en fin förvarings låda och en förvarings grej som man har på väggen som jag tänkt ha hos Pappa. :) Sedan var vi in på Willys och handlade mat o sånt. :p

När vi kom hem från Sundsvall så åt vi Jordgubbar från mitt lilla jordgubbs land, med blåbär, mjölk, grädde och socker, det var super gott. :)

Nu ska jag nörda och titta runt lite här sedan ska jag städa lägenheten.

Hejdå :)


Grillat

Jag gick med Kristian upp till Anton förut, där var Antons bror Johan och hans dotter också. Dom grillade kött och fixade ris, bea sås och sallad, det var jätte gott. :)
Det var meningen att vi skulle åka med upp till Gimåfors nu på kvällen, men Kristian ändrade sig och Mamma och Olle verka sur, så jag stannar hemma. Ska sitta här och nörda sedan ska jag nog dammsuga och diska för det är så jävla kul. INTE, men men..

Jag är less.


Vaken länge.

Igår så var jag vaken lite länge, fastnade framför datorn ;) tror klockan var fyra eller något när jag somnade. :)

Har nyss vaknat så nu ska jag äta frukost, sedan kanske jag går med Kristian en sväng och är hos Anton. Ikväll ska vi nog till Gimåfors. :D

Hejdå :)

Varit på Bio

Jag har varit i Sundsvall med min kusin Anna, Elisabet och Jimmy. Först gick vi på stan lite för Elisabet skulle köpa godis, jag hade redan köpt en godis påse hemma på Ica, men det blev en till för min del ändå. :p Vi var in på Indiska en sväng och jag hittade super fina knoppar i form av rosor, som jag tänkte sätta på garderobs dörrarna i Gimåfors.
Elisabet med den snygga och häftiga vinögda draken. ;)

Efter det gick vi och åt middag på Max och jag blev mätt, propp mätt!! :p
Vi for egentligen ner för att se på bio, vilket vi också gjorde, vi såg på Harry Potter och halvblodsprinsen, den var konstig tycker jag, den sluta inte riktigt som man vill kanske. Vi tyckte att det borde hänt mer, men men så kan det vara. :p

I bilen påväg hem lyssnade vi på min Gula gubben skiva och skrattade en massa, riktigt skoj, även fast jag har hört den flera gånger! ;D

Nu är jag hemma hos Mamma, är ensam hemma, eftersom att Mamma och Olle är i Gimåfors. Ska gå och lägga mig, kanske se någon film eller sova direkt, får se hur det blir.

Godnatt :)

Jag har tråkigt

Idag har jag städat lite dammtorkat och sånt, så tråkigt. Och nu ska jag gå och vika tvätt. ;)



Det är tråkigt väder, å då blir jag tråkig. :/

Hörs :)

Jag har varit i stan med Mamma

Jag har fått ett halsband av en snäll tant från stockholm, hon heter Mona och jag brukar prata med henne lite då och då. Jag fick ett sånt här halsband när jag fyllde år, det är i vitt guld och super fint, men så tappade jag det någon gång för några månader sedan och sen har jag inte hittat det, så jag fick ett nytt. :) Jag är så glad, det är så fint!

Idag är det Måndag och jag har haft en rolig dag med Mamma i Sundsvall. Vi har handlat en massa och jag känner mig så nöjd med dagen! :) Först så gick vi på ögat och hämtade ut Mammas nya glasögon och sedan så köpte jag två fina paraplyer för det regnade så mycket, ett till mamma med glasögon på och ett till mig själv med strössel på! :)

Min Mamma, hennes nya glasögon och våra nya fina paraplyn!

Vi har köpt en garderob till min lilla stuga i Gimåfors också har vi köpt ett fint litet avlastningbord som jag ska ha en gammal tvätt skål på. Det kommer nog bli jätte fint tror jag! :) Också har vi köpt ett vitrinskåp som jag ska trycka in i min lilla stuga :D Haha.

Jag köpte lite småprylar på Ikea också, två handdukar som var rutiga i grön, mörk blå och ljus blå, två muggar som jag tänkte använda och ha tandborstarna i och en tvålkoppp det ska jag ha i min lilla stuga.

Jag är säker på att det kommer bli jätte fint i min stuga! :D

Jag har köpt en ny väska, en exakt likadan som jag har, fast ny, en hel. Det är jag super nöjd med för jag tycker om den väskan så mycket, den är svart och stor och rymlig, min parfym med kartong eller eventuellt min telefon, och min lilla almanacka har som två egna fack, också är det en ficka med dragkedja innuti! :) På samma butik som jag köpte väskan köpte jag en regn poncho, för jag tycker dom verka så smart! ;)
Jag har även köpt en ny almanacka, en som räcker för halva 2009/2010, en liten jätte fin, svart med blommor på, att den gäller under just den perioden som den gör, tycker jag är extra bra, för då har jag den hela nians läsår. :)

Jag har så ont i benen, är helt slut. Kristian ska sova här, mys! <3

Go´kväll

Gimåfors i bilder

Jag har varit i huset i Gimåfors en massa dagar, det är därför jag inte skrivit på ett tag, det är så tråkigt. Jag vill skriva hela tiden, men det går inte så bra när jag inte har nå internet där.

Vi har haft min älskade hammock på bryggan så jag har legat i den och solat. :)

Mamma gjorde mumsiga räkmackor åt oss, en av dom dagarna då det var soligt och vi satt i solen och sola :)

Vi har pumpat upp min vatten studsmatta och jag har solat lite på den. :)


Jag, Mamma och Olle var ut en tur med kanoten, det var roligt, tills vi kom till bryggan då min (flodhäst) Mamma bestämde sig för att hoppa i, utan förvarning, så kanoten tippade och blev full med vatten. Det är grunt där, men jag vart ändå väldigt inte glad! Mamma sa under hela tiden då hon och Olle tömde kanoten på vatten "men jag trodde inte att den skulle välta", "det trodde jag inte", jag tror det är detta man kallar göra först och tänka sen, något man inte ska hålla på med! :p

Vi var ut med båten och fiskade och stannade en liten sväng för att prata med min moster Fia och Berra. :)

Jag fick den största och den näst minsta, Mamma fick den tredje från båda hållen, vi fick den näst största av Berra och den minsta har vi fått i mjärden. :)

Mamma har gjort något på våran gräsmatta i Gimåfors, det föll mig inte riktigt i smaken, men gillar hon det så får det väll va så. :p

Jag har fått en massa myggbett, det är 7st på bild som man ser om man verkligen anstränger sig. :p Haha. Det kliar jätte mycket ibland.


Skriver mera senare om dagen. :)

Jag är i stugan

Jag har varit med om mycket som jag inte skrivit om eftersom att jag har varit så mycket i stugan ;)
Förra Måndagen fyllde min kusin Anna 36 år, då var jag och Kristian hos henne på kalas, allt som det bjöds på var super gott, det var någon jordgubbs sörja drink när vi kom, sedan fick vi baguettbitar med räkröra, sedan var det grillat och tillsist en super smarrig maräng tårta. När vi kom hem kändes det som att jag skulle spricka, lyckligtvis gjorde jag inte det. :)
Min kusin Anna :)


Förra Tisdagen städade jag rummet hemma hos Mamma och det känns jätte härligt att det är dammsuget där nu, det blir som en tyngt när det inte är det (kalla mig knäpp, men sån är jag). ;) Senare åkte jag och Kristian upp till stugan, vi har haft jätte mysigt, vi har både varit i Fia och Berras stuga och i huset i Gimåfors. Helt underbart om ni frågar mig, oftast i alla fall. Visst har vi väll kunna bli lite less på varandra när vi varit upp i varandra nästan hela tiden, men det har mest varit bra i alla fall! :D

Innan vi for upp till stugan förra Tisdagen så var det en kund hos Mamma, som glömde dra i handbromsen, så bilen rullade iväg nerför en liten liten backe över en parkering, genom ett räcke och poff in i en parkerad bil, lite komiskt! men ändå tråkigt för ägaren.. :p


Kristian och jag har ätit jätte mumsiga räk mackor, med egenodlad (av Mamma) sallad och dill, jag kom på att jag skulle ta kort på mackan, sedan när jag ätit lite av mackan påminner Kristian mig om att jag glömt gurkan, så det blev ett nytt snyggt kort ;)


Vi har märkt att man inte kan få mer än 99 liv på Super Mario Bros 3 på vårat gamla spel. :p


Vi hittade mina gamla teknik prylar och Kristian och mitt Game Boy Advance SP har blivit riktigt bra vänner, lyckligtvis har jag ju Super Mario till det också :)


Mamma, min moster Fia, och Mammas kusin Monica bakade tunnbröd, det är en tradition att dom bakar massa tunnbröd i en hel dag och sedan fryser in så det räcker till nästa år, typ :) Det var i alla fall super gott som vanligt.

Emma bar Ludvig i bärstolen när vi skulle gå bort till Torpstugan för att smaka nybakt tunnbröd. Hon är så snygg min kusin ;p Hehe

Vi har bara varit med Fia, Berra, Emma, Tilde och Ludvig också har vi bara varit med Mamma och Olle. :)

Emma ville så gärna se mig i blöja, så visst ;) HAHA

Jag tvinga Kristian att ta på den också. :p HAHA <3


En nyklippt super gullig Ludvig som käkar. :)


Jag och Kristian åkte till huset i Gimåfors, vi hade tidigare varit i Fia och Berras stuga.
Tilde följde med oss hem så Mamma hade något kul att göra. ;) Hehe.
Mamma skjutsade runt på Tilde i dockvagnen.


Kristian och jag har haft det super mysigt, vi cyklade bort till vindskyddet som är på bron i Gimåfors, också drack vi lite vin och hade det mysigt, så jävla underbart! :)


Mamma och Jag for ut och cykla då hittade vi smultron :)


Jag är i Fia och Berras stuga i Leringen, min kusin Lina är också här. :) Kristian är hemma i ljunga han. Förut idag kom Mamma och Olle hit, vi har spelat kubb och haft det trevligt. Lina och Jag var ut på en liten biltur och letade älgar förut, tyvärr såg vi inga men det var skoj ändå. :) Vi har ätit en mumsig kyckling låda med ris och senare blir det jordgubbar. :D

Jag har fått lite huvudvärk, hoppas den försvinner snart annars finns det nog risk för att det blir en tidig kväll. Jag är så himla glad för att jag kan använda internet här, det är lite av ett beroende tror jag. ;p Ska nog sitta och läsa en massa hela kvällen förhoppningsvis, om det inte börjar tråk åska. :p

Go´kväll!


Kärlek

Grattis till min Älskling och mig som firar 11månader tillsammans idag, fast vi kommer inte fira tillsammans idag, men skit samma ;) <3

Sov dag ;)

Jag är i stugan nu, min mosters kille Berra har trådlöst internet här nu. Idag har jag och min kusin Lina spelat badminton, sedan har jag sovit och sovit, mådde inte så bra förut, hade ont i huvudet, men nu är det bättre. Lina och jag har badat och det var riktigt skönt, på slutet i alla fall, först kändes det riktigt kallt, men vi vande oss ju efter ett tag :) Var hemma igår, så började jag skriva på ett blogg inlägg om allt jag gjort sedan sist, tänkte ha lite bilder o så, men så fick jag skjuts som jag inte var beredd på att få förrän senare, fick skjuts med min Faster Barbro upp till Gimåfors.
Igår åkte jag hit till Leringen tlll dom här :)

Nu ska jag och Lina åka en sväng till stan, för vi har inge vettigare för oss. Vid såna här tillfällen brukar jag kunna få dåligt samvete för att vi åker onödigt, men jag behöver ju faktiskt leva ändå. Vi ska ha det såååååå kul, förhoppningsvis!

Hejdå

Babbel

If tomorrow never comes, jag tänker så ibland, och då ibland får jag dåligt samvete, när jag får dåligt samvete är det jobbigt. Jag får dåligt samvete för att jag inte tar tillvara på tiden med mina nära och kära, men tiden räcker inte till, bara det här sommarlovet, det har sprungit iväg och vad finns det att minnas egentligen, inte så mycket som jag önska. Ibland är det så att jag inte riktigt vill umgås med mina nära och kära, men kanske ändå gör det, och då får jag verkligen dåligt samvete. Det är jobbigt att välja vem jag vill bo/vara hos.
Ibland tycker jag mer eller mindre om mina föräldrar, det bara är så.

Jag känner att jag inte orkar bo på två ställen längre, inte som det är nu i alla fall, det blir så jobbigt att hålla ordning och sånt.

Nu efter sommaren kommer jag vara hos Pappa mer och mer, jag kommer att ta dit soffan, bordet och byrån,.. huset där är större och bättre, det är flera rum och jag får sova ostörd och lugnt. Det är mycket som är bättre där förutom att det är konstigt med internet typ. :p Jag vill fortfarande bo här hos Mamma men det blir bara jobbigt, jag kan vara här också ibland, men jag tänker inte ha något iordningställt rum, det har jag i Gimåfors och hos Pappa, det blir för jobbigt annars tycker jag.

Detta får jag dåligt samvete över, att jag hellre vill bo hos Pappa, det är jobbigt. :/

Jag älskar min Mamma och min Pappa mycket, vem jag än bor och är hos, det hoppas jag att dom vet. <3 Och jag vet att dom oftast försöker få allt att bli så bra som möjligt för mig, (även fast dom har olika sätt att göra det på)


Samservice

Nu är jag på Samservice, Kristian skulle hit och prata med sin soc-dam :p Så jag passa på och låna datorn. :)
Vi var på Ica och handla förut, Älsklingen var så snäll när vi skulle gå, han bar fyra kassar och lämnade endast en lätt åt mig. ;) Min Ängel <3 Haha.

Jag har börjat plocka lite på rummet, så det kanske blir så att jag damsuger när jag kommer hem, det kommer kännas så härligt när jag har det gjort. :) Sedan får vi se om Jag och Kristian tar reda på lite tvätt, fast jag kanske gör det själv istället, så att han inte viker fel :p

Hejdå :)

Kärlek



Jag älskar min Älskling så enormt! <3
Jag vill aldrig vara utan dig.

Film och mys

Vi hyrde filmen "Pride and glory" igår, och den var bra. Vi smaskade i oss massa chips och dricka också. :) Mys <3

Idag vaknade jag vid elva, har sett på filmen Juno, som jag tyckte var rätt så bra, ska nog kanske snart gå upp och äta frukost. :p Sedan ska jag ta reda på en massa tvätt.. :)

Kristian och Jag ska åka med Mamma och Olle upp till hudet i Gimåfors idag, det ska bli trevligt och förhoppningsvis mysigt! ;)

Ha de´ :p
 


Design

Jag skulle vilja ha en ny blogg design, jag vet hur jag vill ha den, med blommor och sådant, men jag kan inte göra någon själv och tror inte att jag känner någon som kan göra en heller, tråkigt. :/ Jag menar jag är inte så mycke löv, visst är jag grön och så men inte lövig, mer grön på ett blommande sätt! ;)

Kärlek till glass

Jag testade nyligen dessa goda glassar hos min kusin Emma.
Riktigt mumsiga är dom och dom säljs på Ica i flerpack :)

visst har jag testat den vanliga twister men dessa är ändå någonting speciellt. :)

En annan favorit nu i sommarvärmen (inte just idag då) är en hederlig Piggelin. :)


Nu ska jag vänta på att pojken kommer hit, så ska vi gå upp på shell och hyra någon film, det kanske blir som vanligt att vi tar en varsin för att vi inte riktigt kan enas om en, och sedan inte hinner se båda, men jag kan ju hoppas att det inte blir så. :p

Det blev visst ingen tråkig städning idag, "synd". :p


Helgen i Gimåfors, utan bilder..

Jag har varit i Gimåfors och haft det mysigt i helgen. Med sol bad och tv spel! :D Jag har nördat Super Mario Bros 3 som bara den och det är så kul. :)

På Fredagen var min Moster Fia och hennes man Berra hos oss, vi hade det ganska trevligt, när jag spelade tv spel skulle Fia testa och ja,.. det märktes att hon inte spelat på något år. HAHA! När hon skulle gå till första banan så såg hon tydligen inte vart hennes gubbe stod utan trodde att det var "hästen" som hon sa, som var längre ned. Det var i alla fall asroligt för stunden och jag kommer nog skratta gott åt det fler gånger. ;)

På Lördag morgon när jag klev upp var det riktigt mysigt, lagomt varmt och allt kändes bara allmänt härligt, så tog jag mig ett morgon dopp också, och då kändes det som att det inte kunde bli bättre. :)

I Lördags mitt på dagen så kom en granne med en traktor och grävde upp en massa gräs eller vad det nu heter som växer vi vattnet. Mamma och Olle har planerat för en sand strand, det blir väll någon gång framöver just nu ser det lite konstigt ut. :p Nu har jag tydligen slarvat bort kabeln till datorn, så det blir inge bild på det. :p

Igår, Söndag cyklade Mamma och Jag till Sandnäset, vi åt goda skagen toast mackor och fikade lite kakor, mysigt värre :)
Jag spelade massa tv spel igår eftersom att inte vädret var på topp. Jag ville så gärna att Mamma också skulle spela, vilket hon till slut försökte sig på, men då ville jag det inte längre, hon förstod ingenting, och det vart så jobbigt. :p Haha.

Nu är det Måndag, det är tråkigt väder. Jag hade tänkt fara och hälsa på Bodil men jag får inte fram något sms så vi får se hur det blir med det, annars kanske jag går ner på rummet, det behöver verkligen städas, det är så hemskt där nu!. :/

Inte får jag tag i pojken heller, han har ju telefonen i Ånge sedan någon vecka tillbaka och jag blir så jävla less!

Vi får se vad jag hittar på, hoppas att dagen blir lite trevlig i alla fall, jag har ju kladdkaka här hemma som Mamma bakat, och den är ju god med grädde till, har ätit det flera gånger i helgen och det är super gott, så lite bra borde dagen bli i alla fall. :p

Hejsvejs

Gräsklippar jag ;)

Idag vaknade jag vid elva. Åt jordgubbar med mjölk också några mackor till frukost. :)
Jag har klippt gräset idag. Det har varit jätte jobbigt och tungt. Gräsklipparen har slutat många gånger av sig själv för att det varit så tungt, men det är inte så konstigt med tanke på hur långt gräset faktiskt var. Aldrig att jag tänker låta det växa och bli så långt igen, nu ska jag klippa oftare. :)

Jag har sett på lite tv idag, såg på barnmorskorna norge som jag tycker är kul! :)

Pappa berättade tidigare idag att han skulle till stockholm, han har tydligen glömt berätta för mig att han skulle dit. Han ska till Monica, hennes son Sean bor i stockholm med sin tjej och Monica är där nu under sommaren.. Jag blir faktiskt lite besviken, visst det är kul att han far iväg och har roligt eller att dom har roligt, men jag då? Tillhör väll också familjen. Aja, Nu vill jag någonting framöver åka med Pappa och Kristian på en semester till Göteborg och gå på Liseberg, det skulle vara så kul. Men bara vi, i min dröm. :p Så blir det nog inte, men men, just nu är jag rätt så sur, lite i alla fall. :)
För det är inte första gången han far utan mig på något, utan att ens berätta i förväg typ.

Nu ska jag gå med Mamma på ica, vi ska handla till middagen som jag fått bestämma, det blir korvstroganoff med ris, som jag tycker är så grymt gott! Jag ska åka med Mamma och Olle till huset i Gimåfors, så det är där jag kommer att tillbringa helgen.


Trevlig Fredag på er :)

Min lilla stuga, kristian i skjorta och snygg Lina

I Måndags så var jag i


Jag fixade till lite i min lilla stuga, satte upp en välkommen skylt på dörren


Också tog jag och Mamma ut min säng från huset och satte in den i stugan.
Sedan så satte jag lite småkrafs i fönstren. Mamma var snäll och sopade och skurade golvet, sedan lade hon på en matta. :D


I Tisdags så åkte jag med Kristian till stan och var med Feliziah, Henrik, Patrik och Johanna. Jag och Feliziah tittade i lite butiker, jag hittade ett jätte fint gardin tyg som jag köpte som jag ska ha i min lilla stuga, det var med segelbåtar, fyrar och liknande. :) Jag köpte lite kläder på rea åt min älskling. :p Köpte en t-shirt med ett tryck med en rolig figur och en t-shirt med ett tryck där det stod "don´t make me angry" också var det hulken på. Jag tyckte att den passade med tanke på helgens bravader.. Ingen rolig historia.

Jag tycker att Min Älskling är stilig i skjorta ;D


Efter att jag strosat runt med mina vänner ett tag åkte jag och var med min kusin Lina :)
Vi åkte upp på norra berget och satt där. Min kusin Lina som ser normal ut ;)


Min omtyckta, snygga kusin Lina <3 Haha


När jag gick med Feliziah och Henrik så var jag in på en teknik affär, där hittade jag en liten massage grej för huvudet, tror att den heter Orgasmatron mini eller något liknande,
helt underbar!! :)


Jag testade den på Lina, hon tyckte också om den, snyggingen. :)


Jag och Lina åt mat från Mcdonalds, vi beställde i driven och jag fick två CocaCola glas fast att vi bara beställde en plus meny, jag blev överlycklig. :D Vi var tvungen att vänta på Chili Cheese:n så vi for och ställde oss på en parkering. När vi fått våran mat och tänker fara därifrån så starta inte bilen, den lät inte alls. :p Så min andra kusin Emmas Kille, Robin fick komma och hjälpa oss, han knackade lite på någon grej under huven och sedan funka bilen. ;D Skoj. När vi kommit hem till Lina så somnade jag på soffan, det var inte meningen att det skulle bli en sovar kväll, men så vart det. :p

Igår Onsdag så var jag med Kristian ett litet tag sedan åkte vi in till Centralstationen i Sundsvall och jag tog ett tåg hemöver.
När jag satt på tåget mot Ånge så ringde Emma och frågade om jag hade lust att vara barnvakt på kvällen, jo visst sa jag. Åkte till Ånge och hjälpte Pappa att sätta ner några buskar. Sedan åt vi sallad på det nyöppnade cafét i Ånge. Efter att vi ätit åkte vi hem. Jag tog tåget vid sex till stan. Hade en bra kväll igår. Fast det var lite tråkigt utan dator när barnen sov, Emmas dator stod och försökte starta hela kvällen igår, men det gick inte så bra. :p

Idag så har jag varit med Kristian. Vid halv fem åkte jag tåg hem till Fränsta. Hade tänkt klippa gräset hemma hos pappa, men jag hann inte så långt, gräsklipparen gick sönder, mojängen som man vrider på för att starta, bara lossnade. Så jag gick till vår kära granne, och han skulle fixa den där grejen. :) Jag har sett på tv och mått allmänt tråkigt, tror det är mensen som gör mig så less. :p

Jag cyklade hem hit till Mamma förut, men så kom jag på att jag inte hade någon nyckel med mig, och Mamma och Olle är i Gimåfors, så jag klättrade upp på balkongen, (stegen var lång, vi bor i ett trevåningshus och balkongen är längst upp) det var läskigt, men jag överlevde och fatta vilken lättnad det var när jag var över staketet! :)

Nu ska jag sitta här och nörda vid datorn, sedan cykla bort till Pappa, tänkte sova där så att jag klipper gräset imorgon bitti, har skjutit på det i flera dagar nu. Pappa har nämligen massa gräsklippare så inte kommer jag undan bara för att en gått sönder. :p Men det gör inget, jag får gärna lite motion och kanske blir lite brun, plus att jag är snäll mot Pappa. Gräset är grymt långt hemma hos Pappa nu, nästan så att jag mår lite dåligt över det..

Aja Go´natt gott folk!