Ont i foten :P

Hejsan, idag har varit en ganska bra dag på skolan. :) På idrotten gjorde vi en rolig uppvärmning. Man skulle ligga två och två bredvid varandra och i en ring och sedan skulle en människa jaga en annan genom att springa över dom som låg. Var lite läskigt men roligt vi skrattade flera gånger :) När man blev trött fick man lägga sig ner bredvid någon och då skulle den som låg på andra sidan upp och springa och ta över rollen som antingen jagare eller den som blir jagad. När jag skulle springa hann jag ett halvt varv sedan klev jag snett och vricka foten, men det var kul det där halva varvet som jag hann med ändå. :P haha. Läraren tyckte att det var lite bra fast på ett lärandra sätt att jag vricka foten för då fick alla lära sig om hur man ska linda och att det är jätte viktigt att linda direkt och sånt. :) Det gör ont i foten, inte bara när jag går utan nu när jag suttit någon timme framför datorn gör det också ont, men det stoppar mig inte. Ikväll ska jag till Tom Nordensson i Ånge med Elisabet, hon skulle ha partaj hos honom för på Söndag fyller hon arton. :)

Idag hade vi läxförhör på olika ord som har med religon att göra på so,n, det gick bra, jag hade tränat. :) Sedan fick vi gå hem och jobba om vi ville så det gjorde jag. Har suttit och läst om Judendomen. Gud vad lycklig jag är över att google finns när man ska läsa såna här grejer med massa konstiga ord! :)

Nu ska jag linda om foten, ta på mig lite mascara, packa väskan med popcorn chips och dricka och göra en bukett till Elisabet. hon önskade sig en sån! Trevlig valborg kväll ;)

Tankar, linne och fysikfittvikare :P

Hejsan, inatt kunde jag inte somna, låg och tänkte och vred och vände på mig från klockan elva till fyra-fem, då gick solen upp så det vart för ljust i vardagsrummet där jag tillfälligt har sängen. Så jag tog med mig sängkläderna och gick ner och la mig på rummet. Lyckades inte somna direkt där heller. Katten kom och gosade med mig fyra-fem gånger inatt också. Jag tror hon gillar mig ganska mycket. Har bestämt mig för att flytta till Pappa nu men ska göra det när jag får tid. Funderar på om jag ska ta med katten eller om det är dumt mot henne eftersom att hon har ett liv här, känns även dumt att bara lämna henne. :/ Inatt kom jag även på en massa saker som jag ska sälja på blocket och till fyndlagret, också kom jag på att jag ska ha loppis i sommar i pappas källare, för vi har så grymt mycket loppis saker som bara står och samlar damm där nere. :P

Imorse klev jag upp ändå, tänkte att jag i alla fall skulle gå på slöjden men stod ut hela dagen. :)
På slöjden har jag börjat sy ett linne och idag fick jag ihop framdelarna.
Såhär ska det se ut typ, fast inte lika paintmålat :P haha


Hade fysik prov idag. Läraren som vi har, en vikarie kom tio minuter sent. Jag sa att jag hade några frågor innan han delade ut proven och han sa att han inte hade tid. Sedan fick vi proven och jag sa att jag hade några frågor och då sa han redan? Så sa jag; Ja jag sa ju det innan. Men då hade han inte tid för han skulle gå och äta lunch för han hade inte hunnit göra det. När han kom tillbaka sa jag att jag hade några frågor, då sa han att det kunde inte han svara på. Inte när jag fått provet. Jag visste inte om jag skulle skrika eller gråta, men han bryr sig inte om andra så jag sket i att säga något. Han lät oss ta hem proven eftersom att vi inte hann klart. Så ställde jag några frågor, men det kunde han inte svara på eftersom att vi fått proven typ! DAMP!! Jag gick till läraren vi ska ha egentligen och förklarade vad som hänt och sedan fick jag svar på mina frågor. :)

Efter skolan gick jag ner till Coffe han har hjälpt mig med fysiken, han förklara så bra. Jag fick testa mäta strömmen i nå batteri som han hade och så mycket som jag lärt mig ikväll har vi inte lärt oss på alla timmar tillsammans med vår vikarie. Det känns bra ändå, nu har alla pusselbitar fallit på plats typ! :)

Nu sitter jag hemma, ska strax gå och lägga mig tror jag, känner att jag behöver soooooova! Godnatt 8)

Tråk skolprat, plugg och vattengympa pass

Hejsan, natten mot igår sov jag hos en kompis i Ånge och på morgonen när jag skulle till skolan hade jag tydligen lyckats stängt av alarmet istället för snozat det. Men jag lyckades vakna fyra minuter innan bussen skulle gå. Kollade upp om det gick nå senare och det gjorde det så jag kom bara en halv timme sent. :)

Igår kväll var ingen rolig kväll för då berättade jag för Mamma att jag inte trivs här och tycker det är tråkigt att Olle och jag oftast är sur på varandra, hon visade inte att hon förstod mig så jag blev så jävla less. Fick hur ont i huvudet som helst av alla jävla tårar så det gjorde ont när jag skulle försöka ha huvudet mot armarna/kudden när jag skulle sova. Men det kändes grymt skönt att prata med min kusin Emma igår, för hon förstår mig och henne kunde jag prata med. Det betyder mycket att jag kan ringa och få ut mina tankar ibland! :')

Det känns konstigt när jag missat måndagarna för då blir jag dagvild hela veckan. :P

Det känns skit tråkigt med skolan just nu. Det är prov och skit hela jävla tiden och jag har saker jag måste göra hela tiden så det känns inge roligt längre att åka till stan för att göra saker eller nåt eftersom att jag hela tiden vet att jag har bättre saker som jag måste göra hemma. Ibland känns det som att jag bara vill skita i allt. Skit samma om jag får bästa betyg liksom, jag kommer in på det jag vill ändå för det är ingen annan som vill gå i Ånge! Men samtidigt vill jag, fast jag vet inte riktigt varför, men jag kämpar på. När klasskamrater säger "Å det är bara sju veckor kvar till skolavslutningen" tänker jag inte å vad roligt, jag tänker bara å vad mycket jag ska hinna göra innan dess. Det suger att vilja ha bra betyg och det suger att man behöver plugga så mycket hemma för att ha det. Men det blir nog bra det här. Nu har jag gjort en egen almanacka med och skrivit in allt som ska göras och även skrivit in när jag ska göra saker så det känns som jag fått lite ordning ändå. :) Jag känner även att jag kan bli grymt sur och nästan grin färdig när lärarna inte förklarar riktigt vad som ska göras utan bara att det ska vara klart då och då. Som att vi måste jobba klart två kapitel om man vill ha bättre betyg än det man fick på nationella provet i matte. Så måste vi ta hem och jobba eftersom att vi absolut inte kommer hinna jobba på skolan. Jag kan inte jobba matte hemma eftersom att jag behöver ropa på läraren vart och vartannat tal för att få saker förklarade för mig och det finns ingen jag kan fråga hemma så det känns skit tråkigt. Jaja nu är det slut på tråk snack! :)

Idag så tyckte jag att det var onödigt att gå på skolan för vi skulle inte jobba något, så vid tio kom Nathalie och väckte mig också har vi suttit och pluggat. Sedan åt vi ost toast mackor och blev skit trötta, så vi la oss och sov i cirkus vå timmar. När vi vaknat läste vi lite till och sedan gick vi och köpte lunch/middag på Vagabondo, jag köpte en god räk och champinjon sallad med vitlöksdressing. Läste lite till och sedan åkte hon hem. :)

Ikväll har jag varit hos min kusin Anna och gjort ett vattengympa pass. Är nästan helt klar och riktigt slut i kroppen efter att jag övat minst två gånger på alla övningar i åtta låtar. :P Jag ska ha ett vattengympa pass på idrotten nästa Torsdag för att höja mitt betyg i idrott.

Nu ska jag läsa fysik för vi har prov imorgon och sedan ta en snabb dusch och gå och lägga mig. Godnatt 8)


Gitarr :)

Hejsan, ikväll har jag suttit och övat gitarr, det gick faktiskt ganska bra tillslut. :)
Nu är jag dö trött men ska fara och hälsa på en kompis, ba för jag är så jävla snäll.
Ska vila ett tag först, go´kväll :)

.

i hate you, i hate you! And i love you to, i love you!

:)


Handlat och inte varit någonstans :)

Hejsan, igår var det Söndag. Då åkte jag med Pappa och min kusin Anna till stan. Vi var på vårmässan. Sedan åkte vi ut till Birsta och jag köpte mig ett par baggy jeans och en ny tunn jacka, en gul! :) Köpte även två par röda tights och ett par nya jeans shorts, tänkte att det kommer jag ju behöva till sommaren. :) Köpte även trosor i ekologisk bomull på hm och på vårmässan köpte jag fyra par svarta strumpor gjorda av hampa! :)

Igår kväll åkte jag ingenstans och var inte med någon och vi gjorde ingenting. Sedan imorse fortsatte jag vara i ingenstans med ingen och göra ingenting. Vi var ut och fiskade på dagen också, jag och ingen och hans kompisar, det var kul men riktigt blåsigt! :P Har även hunnit med två glassar, två sandwichar! Nu sitter jag hemma, har nyss ätit pannkakor med glass och sirap. Men nu behöver jag göra lite skolarbete, Hejhopp :)

Mys, hatt o baggyjeans! :)

Hejsan, igår åkte vi till Heidi och åt kräft soppa. Det var gott. Sedan gick vi till parken och hade det roligt så vi inte kommer glömma bort det! :P Sedan åkte Feliziah, Agnez och jag till Viskan. Där var det en riktigt dryg fitta som vi tänkte ta motorsågen på. Så vi åkte hem. Jag åkte till Jonas med han, Robin, Micke och Mange. :) Sov skavfötters med en kille inatt. xD

Idag har vi varit ute,
har suttit på toppen av Getberget och haft det så grymt jävla skönt. Det känns som den här sommaren kommer bli ännu mer oförglömligare än år 2007,s. xD Nu sitter jag och Agnez med Feliziah och Tom. Sitter och sjunger och har det jätte mysigt och luktar brand rök. :P Jag har hittat en hatt som jag diggar och ett par baggy jeans. Och jag drömmer om dreads, vill så jävla gärna skaffa det! :) Hejhopp :D

Prov och blom bukett :)

Hejsan, idag har jag varit på skolan. De sista timmarna hade vi geografi prov och det känns som att det gick bra, jag kunde allting även fast jag inte riktigt visste hur jag skulle formulera mig på vissa frågor. :)

Jag har gjort en snygg bukett med arton röda rosor, några rosa pinnar, rosa snöre och rosa och vita nålar som jag ska ge till Heidi senare. Jag och Feliziah ska åka till Heidi för hon fyller 18 år imorgon och ska bjuda på middag vid fem. Sedan ska vi gå till Ljunga parken och sitta där. :P Nu ska jag fika en ost toast, Hejhopp :)

Matte, plugg och dator :)

Hejsan, idag på skolan hade vi nationella prov i matte. Det gick bra tycker jag, två uppgifter kunde jag inte men det var g uppgifter så det tror jag inte spelar så stor roll. Man kan ju hoppas. Mvg uppgifterna kunde jag! :D

Ikväll har jag suttit ut och läst lite geografi, men nu tänker jag som så att jag har läst allting så många gånger och kan jag inte något på provet imorgon så är det nog inte meningen att jag ska kunna det heller. :P

Har varit till Feliziah och Tom och lämnat min bärbara dator. Tom ska försöka få någon ordning på den men när jag gick hade det inte nått någon framgång. Får hålla tummarna för att han lyckas snart, skulle bli grymt skönt att ha en riktig dator så jag kan lägga in bilder på bloggen och sånt. :)

Nu ska jag börja läsa en bok om några dagis som undersökts som pojkar och flickor var sjukt olika behandlat på. Sedan blir det förhoppningsvis en tidig kväll, Godnatt 8)

Gymnasium och flytta hemifrån funderingar och en räk sallad med champinjoner :P

Hejsan, idag efter skolan vid två tog jag och Joel bussen till Ånge. Var på Boberg och pratade med dom om barn-och-fritids programmet och barnskötare lärling. Dom skulle kolla upp om det blev nå barnskötare lärling i år för det är det jag är mest sugen på. Isåfall skulle jag ha ungefär halva gymnasie tiden på ett dagis i Fränsta. Vill fortfarande flytta hemifrån, funderar på att flytta till en lägenhet i Fränsta. Mamma ska ringa och kolla imorgon. :) Har funderat lite över att flytta till Pappa men insett att jag nog skulle bli less eftersom att det är så mycket som behöver göras där och nu under sommaren kommer Pappa inte ha någon tid eftersom att det är så mycket jobb. Skulle nog bli skönast att bo själv, vill ju inte riktigt bo i den här lägenheten vi bor i överhuvudtaget eftersom att blomsteraffären är under. Man hör när dörren öppnar sig och när folk pratar nere, det är jobbigt om man vill sova ut på helgerna eller något sånt. :p

Vi tog kvart över fyra bussen hem från Ånge. När jag kom till Fränsta gick jag till skolan och hämta cykeln som jag fick ta imorse när jag insåg att vi skulle börja om fem minuter. :P Sedan cyklade jag på pizzerian och köpte en räk och champinjon sallad med vitlökssås. Sådan mat glädje som jag nyligt hade när jag åt den har jag inte haft på länge. Åt upp hela riktigt snabbt, den var riktigt god! Vet inte om det kan bero på att jag satt vid datorn och åt och inte hade nå stressande personer runt omkring mig som jag har på skolan och här hemma vid middagen som jag kunde äta. Aja det känns bra att jag ätit riktigt en gång i alla fall! :)
Nu ska jag sätta mig och läsa lite geografi, Hejhopp 8)


Kamratstödjarträff och plugg med Feliziah :)

Hejsan, igår var jag på skolan. Hade kamratstödjar träff. Det var roligt, vi testade olika sammarbetsövningar och var ute i solen. :) Tycker om Karin och Elvis sällskap också, dom är så glada och snälla, så man ska vara! :)

Efter middagen vid halv sju gick jag till Feliziah också pluggade vi. :) Fick ont i huvve efter ett tag så då gick jag hem och la mig. Redan vid tio tiden låg jag i sängen! :)

Nu sitter jag på skolan, Tei skulle bara skriva ut någon bild och ville ha med mig. Men nu ska vi in i klassrummet igen och läsa lite engelska glosor eller nå´t sånt. :P Hejdå

Nya gymnasieplaner, flyttplaner och hemmagjorda potatisbullar :P

Hejhopp, idag har jag varit på skolan. Har pratat med syven Lennart och nästan bestämt mig för att gå lärling barnskötare i Ånge på Boberg. Då blir jag barnskötare efter tre år och jag har nog ganska mycket praktik. Det finns inget liknande program i stan som jag får gå på eftersom att det finns i Ånge. Känns roligt att gå något som jag verkligen vill men riktigt tråkigt att jag inte kommer flytta ihop med Oliver. Har inte riktigt bestämt mig än men på Onsdag ska jag åka till Ånge och prata med någon som jobbar med programmet och få veta hur det är där. Jag vill ju egentligen flytta till stan men idag har jag tänkt och insett att jag nog skulle överleva i Ånge också. Fast jag vill som det är nu inte bo kvar hemma. Så får se hur det blir med det.

Träffat sjuksyster har jag gjort också. Vi har fått en ny, eller en som vi haft förut. Jag gillar henne riktigt mycket. Jag tror hon heter Lena Fridlund :P I alla fall så var jag dit och prata med henne och vi kom fram till att jag nog borde flytta till Pappa eftersom att jag inte kommer överens med Olle. Så nu tänkte jag berätta vad jag tänkt någon dag framöver när jag har tid och ork att förklara varför. Vill helst ha internet där jag bor men jag får väll gå hit en sväng om dagen eller nå´t. :) Det känns jätte skönt nu när jag pratat med skolsystern och gråtit en skvätt, känns liksom skönt att ha lättat på hjärtat. :)

Sen jag kom hem från skolan har jag suttit och pluggat. Men idag gick det inte så bra att koncentrera mig, satt och tänkte på annat. Så det var skönt att Filip ringde och prata med mig ett tag. :) Ringde Feliziah efteråt också och prata lite skit med henne och sedan kunde jag läsa lite till. :)

Jag och Mamma har gjort potatis bullar. Det var tungt att pressa potatisen men annars rätt enkelt. Fast jag tyckte inte riktigt om dom. Dom smakade inte som vanliga potatisbullar och jag vet inte riktigt om jag gilla dom. Gillar vanliga mer i alla fall. :) Lingonsylten var inte så god heller. Det kändes hur surt det var bak i käften av dom första tuggorna. XD

Nu ska jag gå bort till skolan och hämta cykeln som jag glömt kvar. Tog cykeln till skolan imorse. Det kändes tungt i benen att cykla. Så nu vill jag cykla mer så jag tränar upp mig själv och orkar mer. :) Hejdå 8)

hahaha

Häromdagen satt jag och pratade med en kille också frågade han hur gammal jag var.
Som jag börjat och tänker fortsätta med för jag gillar när folk gissar för mycket, svarade jag gissa.
Så sa han "Sexton, sjutton?"
Jag svarade "Ja jag är sexton."
Så sa han "Om du är sexton går du i nian alltså. Var går du i skolan?"
Jag svarade "Fränsta" och han sa "Ja just ja, och du var typ jätte bra där eller hur?" 

Jag blev jätte glad men även fundersam för jag hade aldrig träffat killen förut. :P Jag svarade Ja det är jag, hur vet du det? Då svarade han att Jim hade skvallrat, hahaha. Jag har inte ens sagt det till Jim tror jag. Det är skoj tycker jag. Att jag blir skvallrad om, på ett bra sätt! Hur bra jag är i skolan. XD hahaha.

Jag är faktiskt stolt, att jag sköter skolan jävligt bra men även har ett festande liv! Jag är på fester och umgås med människor som är äldre. :) Men jag tror inte mognaden sitter i åldern, jag tror den sitter i huvudet, eller jag vet det, om man får säga så. :P :)

Jag känner mig mer mogen än andra i min ålder, jag känner att jag tar mer ansvar och jag känner mig faktiskt bra på flera sätt. Jag gillar min egen personlighet och hur jag är ganska mycket, visst har jag dåliga sidor, som lathet, men jag är ändå mest nöjd med mig själv. Jag vet att jag kommer lära mig fler viktiga saker under mitt fortsatta liv och det ser jag bara framemot. :)

Helg och Bredsandsprat :)

Hejsan :) I Fredags blev det en lugn kväll. Var med Joel, Tei och Oliver. Strosade runt på Fränsta och gjorde inte så mycket vettigt. Åt lite godis som Tei var in och köpte på går´n. Vid elva gick Jag, Tei och Joel hem till mig, fikade lite och sedan skjutsade Olle hem dom. :P

Igår Lördag var jag hos Feliziah och Tom, med Agnez, Robin, Ola och några till. Vi såg på en sjuk serie som heter småstadsliv också drack dom grogg, allihopa utom jag. Jag hade minst lika kul som alla andra, även fast jag inte vill påstå att någon av oss hade riktigt kul! xD Jag och Agnez sov på FeliziahOchTomsSoffa :)

Imorse klev Agnez o jag upp också gick vi hem till mig. Hon tittade på balklänningsmönstret och jag lagade frukost till oss, det blev havregrynsgröt, toasts och juice! :) Jag blir så mat glad när jag är med folk. Då vill jag laga mat och jag vill äta, skulle jag kommit hem själv imorse hade jag troligtvis inte orkat göra något så invecklat. :P Agnez åkte hem vid tre, då åkte jag bort till växthuset och sa grattis till Pappa som fyller år. Han fick ett förkläde som jag gjort på slöjden. Han tyckte det var fint och blev jätte glad, då blev jag glad! :)

Ikväll har jag suttit och läst geografi men efter en tio sidor så insåg jag att tankarna hela tiden flög iväg på annat, som att börja packa ner saker i lådor, måla sängen, sälja sängen och en massa annat så då sluta jag läsa. :P Har suttit och tittat på lägenheter och jag är så grymt sugen på att flytta till Bredsand. Det känns bättre där för det är inte mitt inne i stan. Det tar typ en kvart med buss och det tycker jag inte verkar som så mycket. Det är nära till en strand och det finns en dygnetrunt öppen mack. (Fast det finns väll överallt i stan kanske) Lägenheterna är lite billigare än dom inne i stan. Lägenheterna som jag har tittat på där har även balkong och badkar, något som jag gillar! :) Nu gäller det bara att få Oliver att tycka att det inte är så dåligt område. Jag tror ändå inte att vi har råd att bo i nå område utan människor som begår brott. Dom finns liksom överallt, nästan. :P Jaja, nu ska jag söka vidare, Hejhopp :P

Viskan nationella prov och drygjävel prat.

Hejsan, i Onsdags kväll blev det inge mys. Jag åkte till växthuset och satte upp massa koppar på bord. Till middag bjöd Olle på pizza på Shish och på kvällen gick jag till Feliziah och Tom en sväng och hälsa på. :)

Igår var det Torsdag. Jag hade slöjd och gjorde klart mitt förkläde. Orkar inte lägga in nå bilder eftersom att datorn är så grymt grymt seg. :P Men det är grönt med texten "världens bästa kock" i olika färger och ett rött nackband. :) Vid sex tog jag bussen till Viskan och var med Jim. Det var inte så jätte roligt emellanåt eftersom att det finns en riktigt dryg människa som gillar att säga dumma saker som jag blir ledsen av. Överlevde kvällen i alla fall men det känns inte som att jag är så sugen på att vara där någon fler gång. Det blir liksom inge roligt om man hela tiden ska sitta och skrika av ilska och sorg innombords. :/ Jag somnade vid två någon gång och sedan vid fyra vaknade jag och var vaken en-två timmar.

Imorse kom Mamma och hämta mig i Viskan. Åkte hem och åt frukost och sedan gick jag iväg till skolan. Skrev nationella prov i matte och det tyckte jag gick bra med tanke på hur dåligt jag sovit. Efter nationella provet som var i åttio minuter fick vi ha lunch och slippa idrotten så vi hade rast från 10.30 till 12.30 haha :P Jag sov en timme i en soffa i spegelsalen. Hade so lektion sedan, vi hade genomgång om istiden, vittring och erosion, men klassen var så okoncentrerad så vi fick sluta halv två, en halv timme tidigare. Tror det berodde på att vi hade en två timmars lång lunch rast som det var så stökigt, man blir så slapp liksom. :P Jag kände att det var hur skönt som helst att sluta tidigare för jag var hur trött som helst.

Gick ner till Feliziah och Tom, plockade årets första tussilagosar och gav till dom. Tog en rök och prata om vad som hänt i Viskan och sedan gick jag hem. Gick och la mig direkt när jag kom hem. Somnade vid halv tre och vaknade vid halv sju. Känner mig inte så mycket piggare men det kommer kanske. Funderar på om jag ska stanna i Fränsta ikväll eller åka till Ljunga på partaj, ska inte dricka något i vilket fall för Olle har slagit vad med mig, inte för att jag tjänar något men han skulle också vara nykter. :P Vill åka till Ljunga för det är flera kompisar som ska till Kristoffer men hon som varit dum och dryg alla/de tre senaste gångerna jag träffat henne ska dit. Så jag känner att jag kanske blir helt förstörd av det. Får se hur det blir. Anledningen till att hon är så dryg är för att hennes kompis gillar samma kille som mig. Och hon vill nog att jag ska förintas eller något. Men hon har nästan lyckas knäcka ner mig psykiskt i alla fall.. :P Aja nu ska jag äta middag, Mamma har gjort Wokat! :D Hejhopp

Knäppt kort o varit på hivföreläsning :)

Goddag :) Idag har vi knäppt enskilda kort och ett roligt klass foto på skolan. :D Jag tycker kortet blev grymt bra, vi såg så glad och utklädd ut. Vilket vi också var. xD

Vi hade en föreläsning på Ålsta idag, det var en kille med hiv som stod och berättade om hur han fick det och hur det smittar och alla fördommar som finns om det. Han sa även att han tyckte alla som hade ett sexliv skulle gå och testa sig för hiv. För man vet ju inte vem den man haft sex med haft sex med innan. Jag tycker det var en bra föreläsning, och jag tror att det var bra för några på skolan är så jävla anti homosexuella, och killen som höll föreläsningen var homosexuell. :) Jag tror det kan vara bra för vissa att se att dom också är människor!

Var upp på apoteket för ett tag sedan, skulle köpa en försvarets hudsalva. För jag överlever inte utan en sån. Jag har varit utan i några dagar nu och det är så jävla jobbigt när händer och läppar är torra. Aja jag tänkte i alla fall att jag skulle kunna ta ett hivtest när jag ändå var på vårdcentralen eftersom att han som hade föreläsning sa sådär och jag har haft sex med några olika utan kondom. Men uppe på vårdcentralen fick jag en diss. Det var inge prov dom tog hur som helst och skulle man göra det skulle man ha aningar och en doktor skulle vara inblandad. Sjuksköterskan frågade om jag hade aningar eller om det bara var allmän oro. Allmän oro sa jag. Ja så jag fick inte ta nå test. Det känns riktigt surt, tänk om det finns fler som mig som vill testa sig bara för att. Tänk om jag och fler som blir nekad att testa oss har hiv, också går vi och smittar massa andra utan att vi vet om det. För som jag fattade det kunde man ha hiv utan att märka det, det kan komma som en vanlig förkylning och man kan bli febrig i början men sedan kanske man inte märker nå mer.

Nu ska jag göra mig något att äta, ikväll blir det förhoppningsvis mys! Hejhopp :D

Gitarr och Agnez :D Och en åsikt om att ha åsikter.

Hejsan, idag på en engelska lektion när jag tänkte säga att jag tyckte korsordet var lite tråkigt för det var inte som vanligt att man kan gissa orden med hjälp av andra ords bokstäver. Så sa jag något i stil med att jag inte tyckte att det var så bra. Då frågade läraren något i stil med vad är det nu då också sa hon något som jag inte kom ihåg men hon menade att jag klagar mycket. Så blev jag helt stum, tänkte först ställa en fråga men då visste jag inte om jag skulle gråta eller skrika. Jag sa; MEN JAG MÅSTE VÄLL FÅ SÄGA TILL OM DET ÄR NÅGOT, JAG INTE GILLAR. SKA JAG BARA VA TYST NÄR JAG TYCKER NÅGOT ELLER? Näe det skulle jag ju inte men jag klaga ju så ofta. Då sa jag; Men det är väll mycket som är dåligt. För det är det, det finns mycket som kan förändras och flera lärare håller själv med om att böckerna och det som står i dom inte är nå bra. Jag blev så arg. Visst jag pratar mycket och har åsikter men jag säger ju till för att jag vill att det ska bli bättre. Det är ju inte bara för klagandes skull direkt! Ja nu tänker jag i alla fall på om fler lärare eller människor i överhuvudtaget tycker att jag är jobbig för att jag tycker till om det jag tycker är fel, jag vill ju inte vara jobbig. Men jag vill bara att alla ska förstå att jag gör det för att jag vill förändra och för att jag vill att det ska bli bättre. Jag har nästan helt slutat upp med att bli irriterad på massa saker och vara tyst, klaga till människor som inte kan göra något åt det, det blir jag själv bara ännu mer irriterad över, jag försöker istället ge idéer till de som kan göra något åt vad det nu kan vara. Punkt :)

Idag har jag och Joel haft gitarr lektion, det var inte så jätte kul. Men efter lektionen satt vi ute i solen och övade på en låt vi fick i läxa och det var kul. :) Klockan fyra gick jag på vattengympa, det kändes bra idag, det kändes tungt men inte jobbigt, jag var liksom glad ändå! :D

Agnez kom hit och var med mig förut också tittade hon på balklännings-ritningen som jag ritat av från skolan. Hon sa att hon/vi ska göra en prov klänning av nå lakan och sedan ska jag testa den också vet vi vad vi ska ändra, istället för att sy av det fina rosa siden tyget som jag köpt, och förstöra det. :P Jag lagade middag till oss. Det blev ris med curryqourn gryta, väldigt enkelt. Stekte qournbitar och blandade de sedan med en sån där burk från uncle bens. Ganska gott är det också. :P

Agnez gick vid sju och sedan dess har jag suttit och spelat gitarr :D Först på balkongen när solen fortfarande var uppe, när den gick ner blev det kallt så jag satte mig inne. Det har varit så grymt kul, spelade och sjöng i takt med en skiva som jag fått med spelboken. Jag höll på tills rösten gav upp. Nu har jag druckit ett glas vatten och känner att jag är lite öm i fingrarna på vänster handen. Men jag gillar det! Så grymt mycket :D

Nu ska jag slå på nå skön musik och vika tvätt :) Hejhopp :D

Uppdatering,
efter att ha läst igenom det här inlägget för att rättstava det har jag insett att min hjärna inte funkar som den ska idag, det är nog för att jag sovit några timmar för lite, så nu ska jag sova, kanske vika lite tvätt, men sängen känns mer lockande. :P Jag har märkt flera gånger idag att jag varit dum, har berättat om saker och sedan när folk frågat vad menar du så har jag inte kommit ihåg xD Godnatt :)

:)<3

Hejsan. Igår hade jag syslöjd och då tryckte jag på det gröna förklädet jag gjort, tryckte i olika färger och det blev häftigt. :) Efter skolan snabbade jag mig hem och fixade mig lite och sedan åkte jag och var med Jim. :)

Vi hade det roligt, och mysigt, såg på olika filmer, lyssna på musik, åt popcorn och gosade med hundarna. Helt underbart! Nu sitter jag hemma i Fränsta, Mamma kom och hämtade mig imorse för hon skulle skjutsa Olles Mamma till Stöde. Sitter och äter en macka, idag känns det som att jag inte kommer kunna koncentrera mig, kanske lite för att vi somnade lite sent men mest för att jag kommer sitta och tänka på någon, känns det som nu! :P Hejhopp :D

Viskan, barnvakt och nervös :P

Hejsan, i Fredags åkte jag till Viskan. Det blev inte riktigt som jag förväntat mig men till en början riktigt bra ändå. Det var partaj och Feliziah, Agnez och Tom med flera kom senare. Hade en ganska skön kväll/morgon. Gick aldrig och la mig där i Viskan men vid åtta någon gång på morgonen kände jag mig helt slut också kom jag på att Mamma var påväg hem från Gimåfors för att jobba så jag ringde henne så kom hon och hämta mig. :)

När jag kom hem åt jag en macka och sedan gick jag och la mig. :) Sov i tre timmar och sedan gick jag upp, tog med mig frukost och satte mig på ett tåg till Sundsvall. Åkte till min kusin Emma. Vid fyra gick jag ut med Tilde och Ludvig i syskonvagnen. Vi gick till olika lekparker också gick vi på en mataffär och köpte bananer som vi satt ute i solen och fikade. Det var en jätte skön stund ute, kom in vid sex tiden. :)

Var barnvakt för Emma och Robin var på middag. Vi såg på två barn filmer och åt massa popcorn och drack saft. Ludde gillade att ha popcornen i saften, det vart kletigt på det mesta. :P Ungarna somnade vi åtta och sedan kom Emma och Robin hem vid nio kanske, då åkte jag ner på navet och köpte en pizza sedan åkte jag hem till dom igen och gick och la mig. :) Somnade direkt.

Igår Söndag sov jag länge, väcktes vid två av att telefonen ringde. Åkte ner på stan och köpte rosa siden aktigt tyg och svart tyg som jag tänkte ha som underkjol på min balklänning. :) Åkte hem med sex tåget.

Igår kväll gick jag till Feliziah och Tom en sväng, där var Ola och Robin också. Vi åt chips och dipp också såg vi på trolleritrick på youtube. :P Gick hem och la mig vid elva. :)

Imorse vaknade jag vid sex, helt av mig själv av någon konstig anledning, kunde inte somna om så jag klev upp. Har sminkat mig och fixat håret nu till morgon, något som jag inte orkar i vanliga fall, men idag efter skolan vill jag vara nöjd med mig själv, jag ska nämligen åka och träffa en kille. :) Är så nervös, fast vi har träffats förut känns det ändå nervöst och pirrigt. :P Nu ska jag gå iväg på skolan. Hejhopp :)

Kul :P

Hejsan, igår kväll hade jag det kul. Var hos Feliziah och Tom. Vi kollade på roliga klipp på youtube och jag vet inte riktigt vad klockan var när jag somnade på deras soffa. Men det kändes som jätte mycket. :P

Imorse vaknade jag vid halv åtta första gången. Såg att jag hade massa sms i utkorgen som inte kommit fram. Så jag stängde av telefonen och slog på den igen. Svarade på en söt människas sms och sedan fick jag ett svar tillbaka och ett till :D Snacka om att bli glad för ingenting. :P haha

Vid ett bestämde jag mig för att kliva upp på riktigt. Så nu sitter jag hemma och äter frukost. Funderar på vad jag ska göra ikväll. Jag vill så gärna träffa en människa, men jag vet inte om han vill träffa mig. :P haha. Hejdå

Handlat :)

Hejsan, igår var det Onsdag. Då vaknade jag vid två, åt frukost och sedan satt jag och läste geografi. På kvällen kollade jag på lägenheter och sedan var jag till Feliziah och Tom också såg vi på en rolig film :)

Kom hem vid tre fyra tiden, satt vid datorn och läste massa saker och sedan gick jag och la mig vid fem halv sex någon gång. Men jag somnade inte och jag blev bara mer irriterad för hela tiden, det var ljusare och ljusare och till sist hörde jag mammas alarm. Hon klev upp och gjorde massa saker och jag försökte somna om men det gick inte. Vid halv nio fick jag nog så då packade jag ihop mitt lakan till en påse och bar ner kudden och täcket till mitt rum också sov jag där. Där var det riktigt svalt men jag somnade efter lite funderingar. Tror jag hade för mycket lägenhetstankar därför jag inte somna. :P

Idag klev jag upp vid två, åt frukost och sedan åkte jag med Pappa till stan. :D Har handlat tre linnen och två tights i organisk bomull och en skurhink med mopp i återvunnen plast. Har gått och längtat efter en skurhink varje gång jag varit med Pappa på Willys och idag hade jag pengar med mig och det var ett paket pris på 149kr så Pappa stoppade mig inte. :D Köpte tre ljuslyktor på Ikea också, en röd, en gul och en grön, dom stod där på en hylla och skrek på mig så jag kände att jag behövde ta med dom hem :P

Nu är jag hemma, ska byta om nu och sedan gå till Feliziah och ha kul :D Hejhopp :P

tihi

Jag tror jag hittat en lägenhet den verkar jätte bra :D:P

Månadshyra: 4 950:- Antal rum: 2
Ljus 2:a våning 7 med toppenbra planlösning samt kök med separat matrum?, nya luckor, kyl&frys, nyrenoverat sovrum med parkettgolv. Inglasad balkong+PLUS+PLUS+PLUS+. Nyrenoverad och modern tvättstuga där du har möjlighet låsa under tvättider och vara lugn. Bra väggar mellan lägenheter så grannar stör inte varandra. 5 minuter med bil till city, avgiftsfria P-platser, busshållplats utanför entrén. Lekplats, nära till havet och spår för löpning och skidåkning.

Fri tillgång till bastu, gym, pingisbord, biljard, cykelrum, snickar- och målarrum och solarium (mot liten avgift). Allt detta finns i samma hus på undervåningen.

_____________________________________
uppdatering några timmar senare

Den här lägenheten verkar lite intressant tror jag :)
Lite dyrare med tre rum

Månadshyra: 5 300:- Antal rum: 3
3 rum och kök med balkong, ca 63 kvm uthyres from 20100601 , ev. tidigare

Vafan jag hittar ju flera bra, får ta och titta på det här med familj imorgon :)

Men det är jobbigt

att vara vaken sent.
För är man en sån tankesprutare som jag
Kan man komma på att man kan göra en svart rosa balklänning
(eftersom att det inte fanns nå snygga röd/gul/gröna tyg till underkjolen)
och känner att man bara måste skriva det till Agnez
nu
annars kanske jag glömmer det.

Hoppas jag inte glömmer det!!
höll tummarna :P

Godnatt
igen :P

Läsa bloggar

sent in på nätterna.
Ä va fan
Jag har ju lov :)

Radioaktiva räkerDen här låten fick jag höra igår. Feliziah sa; Lyssna på texten, en kompis sa att den stämde så bra in på honom. Jag lyssnade och blev tårögd. Jag tycker synd om honom nu. Jag blir så rädd för att jag kanske sagt något dumt till honom tidigare, och han mår inte bra. Jag har inte tänkt förut att han kanske var olycklig, inte som jag fick veta det nu. Vi skickade iväg ett sms till honom, Feliziah och jag, skrev att vi gilla honom precis som han är! För det kan nog vara bra och höra ibland, speciellt om man inte är nöjd med sig själv eller lycklig.

Jag vill hjälpa honom, men jag vet inte vad jag skulle kunna göra. :'/

Massa babbel :P

Hejsan, igår kväll åkte jag till Pappa och såg på tv, sedan lagade Pappa jätte god mat till oss. Nå älgköttfile med stekt potatis, brunsås och lingonsylt. Det var riktigt gott! :)

Efter maten gick jag till Fränsta, kändes härlig med en promenad också vill jag vara snäll mot miljön, eller jag känner mig dum när jag ber Pappa köra till Fränsta för bara mins skull, typ. :P Jag har kommit på att jag borde sluta skämmas för den jag är och vad jag gör, för allt jag gör som jag tänker att andra människor kan tänka är knäppt, eller onödigt, står jag ju för. Men det är jobbigt när jag inte kan formulera mig, när jag inte kommer på vad jag ska säga. Exempelvis idag när en människa frågade varför jag är vegetarian för, "det är väll onödigt, kött är ju gott!" Nu i efterhand skulle jag vilja säga att jag gör ju så för att jag tycker inte att det är snällt hur djuren behandlas, "ja men djuren har det ju bra här i Sverige". Ja det får du tro på men det gör inte jag, i vilket fall tycker jag ändå inte att det är normalt hur dom bor och sånt, typ. Det viktigaste jag velat säga var att jag får väll leva såhär om jag vill utan en massa frågor. Tänk om jag skulle gå fram till någon köttätare och fråga varför dom äter kött. Jag skulle säkert bara få nå drygt svar, men det är ju klart, de flesta människor är ju uppväxta med kött. Det verkar vara svårt att få vissa människor att förstå att jag väljer att leva såhär, jag tycker det ska respekteras, men det gör jag inte.
Men i alla fall när man blir så där utfrågad, som jag blev idag, och alla andra tycker på ett annat sätt, då är det svårt att tala för sig, jag vet liksom inte vad jag ska svara för det känns som att alla tycker att jag är knäpp då, jag blir svag. Men jag försöker berätta vad jag tror på, så gott det går, var lite mer motaglig för mina svar så ska du se att det blir bättre. :)

Igår kväll tog vi det lugnt, Jag, Feliziah, Tom, Ola, Jonas och Kristian. Drack någon saft grogg som faktiskt inte var alltför hemsk också lyssnade vi på massa bra musik, och en sorglig låt också som jag kan berätta om lite senare. :P Jag vill inte bli oärlig nu när jag vet att en lärare läser min blogg. Jag vill vara ärlig och jag dricker alkohol ibland, men jag dricker jävligt lugnt, till skillnad från nästan alla jag känner. De flesta jag känner dricker och dricker och dricker, jag vet inte hur jag ska förklara det på bättre sätt. Men det gör jag nästan aldrig, jag dricker lugnt och känner jag att jag börjar bli för snurrig så dricker jag inte så mycket på ett tag, liksom. Men ibland om jag redan är påverkad och blir ledsen pågrund ut av någon kille, kan det hända att jag dricker för mycket, jag blir liksom ledsen och känner skit samma vad som händer. Men det är inte så ofta det händer heller, kommer förhoppningsvis aldrig behöva träffa på svin som är dum med mig igen. :) Man kan ju alltid drömma liksom. :P Jag tänkte bara försöka förklara att jag kan ta hand om mig, jag menar det finns en åldersgräns på alkohol, men det finns många människor som är mycket äldre än den åldersgränsen som dricker till dom stupar, jag har träffat på så många exemplar av dessa, men jag gör inte det. Man kan ha kul utan alkohol också, det har jag ibland, faktiskt, och det är det inte många i min omkrets som gör, så det är inte bara för grupptrycket som jag dricker liksom. Ibland är jag helt nykter på fester också, men då brukar jag oftast bli så jävla irriterad på de fulla. Egentligen kanske folk inte tycker att jag borde vara på fest i överhuvudtaget, men det är jag, och det tänker jag fortsätta vara. :) Aja nu är det slutpratat om det. :P

Imorse vaknade jag tidigt, vid nio kanske. Hos Feliziah och Tom förstås, har ju sovit hos dom de senaste dagarna. :P Gick upp och pinka, gjorde två mackor och gick in och la mig på soffan igen. Låg vaken ett tag och hoppades att Jonas skulle vakna och vilja kliva upp, men det hände inte så jag somnade om. :P
Vaknade någon gång senare på da´n av att Jonas börja vakna.
Jag är extremt lättväckt när jag sovit ut, eller efter några timmar. När jag nyss somnat går det inte att få liv i mig, eller jag kan prata och svara på frågor, men jag kommer inte ihåg att jag gjort det när jag vaknat. :P haha.
Jonas och jag såg på det där enligt mig helt värdelösa programmet som ser ut att vara på låtsas, man ska gissa bokstäver i nå ord. :P haha. Efter ett tag vaknade alla andra också, och kom och joinade oss, då bytte vi kanal. Förresten, finns det nå bättre ord än joinade? Jag gillar inte att blande engelska och svenska, tycker det är så irriterande när man läser, men kom nu inte på något bättre ord, det kan bero på att det är natt och att jag borde sova. :P

Vid halv fyra gick jag till frisören, skulle få vara hårmodell. Dom hade någon tjej där som pratade och lärde dom nå nya tekniker, också fick jag mitt hår färgat med ammoniak fri hårfärg, den hade tydligen oljor istället. Det tycker jag är bra, inte för att jag gillar att färga hår, utan för att det nu finns miljövänligare hårfärger, det kan ju inte vara annat än bra. :P Jo förresten jag var redo för förändring idag, jag älskar inte riktigt mitt trötta slitna utseende, med min jobbiga lugg som hängde ivägen ibland, även fast jag känner att det känns pissigt att jag kanske kommer behöva färga om håret nu när det växer ut, hela jävla tiden. Jag valde att klippa en liten sne lugg! Jag är ganska nöjd, tar väll ett tag att vänja sig vid förändringen. Men håret är snyggare i spotlightljus än i dagljus, lite stört, men det ser blankare och finare ut i spotlightsljus i alla fall. :) Trodde det var olika färger när jag tittade mig i spegeln på frisör salongen men det var för spotlightljuset kom uppifrån och dagsljuset utifrån. :P
En gratis förändring kan man väll inte annat än vara nöjd åt, eller? :)

När jag var klar hos frisören gick jag till Feliziah och tog mina väskor och flyttade ut, hon och Tom ska få ensamtid nu. :) Jag gillar att dom har det, men jag trivs bättre där än hemma om jag ska vara ärlig, fast inte i längden, kan lätt bli lite för roligt då. :)

Har fått saker gjort ikväll och det känns bra, också har jag skrikit och grinat lite och det känns också bra att få ut sin vilja tillslut. :P Jag har lagt tvätten som hängde nere i tvättstugan i korgen, har lagt in en ny tvättmaskin och dammsugit tvättstugan/duschrummet och mitt rum. Jag får så dåligt samvete när Mamma är stressad och ska göra allting, samtidigt orkar jag nästan aldrig göra något själv. Men ikväll har jag gjort det. Har även berättat att jag inte riktigt mår så bra när Mamma är så stressad. Jag vill liksom inte att hon ska vara det och mår dåligt för det, men det sa jag inte, jag får bara tårar i ögonen när jag säger saker som jag inte trivs med. Jag blir liksom rädd för att såra. Jag är en jävligt känslig person också har jag märkt på senaste tiden. När jag ser något sorgligt på tv,n om någon berättar något litet som att humlan dog när den skulle suga sin nektar, eller vad det nu är som den gör, så får jag någon konstig känsla i näsan och sedan får jag tårar i ögonen. :P Aja ikväll har jag även sagt att jag vill att vi ska ha påsar för olika saker att källsortera i, för Olle klagar bara på att jag källsorterar så mycket, men dom har haft sitt system så att man lägger allt som ska källsorteras i en kasse som sedan Olle som far iväg med den ska plocka ur. Jag tycker det borde vara enklare om vi hade en plastpåse för plast skräp och en pappkasse för sånt skräp, så det blir enklare. Ja jag skrek lite och så åt Olle, men nu när jag fått fram mina tankar känns det bättre. :) Jag har liksom lite tvångstankar på att källsortera det mesta och en liten sak som folien eller vad det nu är som är på risifruttin, allt tar jag med hem. :P Sån är jag.

Jag har även flyttat upp en säng till vardagsrummet, hade dubbelsäng förut men nu använder jag bara den ena madrassen. Tänkte flytta in här uppe för jag kommer få panik om jag ska bo med äckliga kryp som jag inte minns vad dom heter en sommar till. :) Jag funderar på att börja packa ner mina saker nere i flyttlådor också, lika bra eftersom att jag kommer flytta snart. Tänk det är förhoppningsvis bara någon månad kvar kan jag tänka ibland, fyfan va roligt, men så kommer jag på allt som ska göras innan jag ska flytta. Men jag längtar nå så djävulskt tills jag bor i en egen lägenhet, som inte kommer vara min egen för Oliver ska ju förhoppningsvis bo med mig. Jag längtar i alla fall, det känns som att när jag flyttat och efter sommaren kommer jag inte vara lika stressad längre, det är nog det som får mig att kämpa på. Drömmer om lugn och ro. :P
Det blev i alla fall ganska mysigt i vardagsrummet och jag tror jag kommer sova grymt skönt för jag har sovit på olika soffor de senaste nu ska vi räkna, fem dagarna! :P Men jag har det faktiskt onormalt skönt också, har en vanlig madrass och sedan en skumgummi uppepå också har jag ett duntäcke med påslakan som jag ska ha som lakan, det tror jag kommer bli bra. :)

Ikväll har jag sett på en jätte bra dokumentär om en kille som levde med grizzly björnar, han verka så häftig och rolig när han prata med sig själv, kameran, björnarna eller rävarna. :P Programmet gick på ettan så det var ingen reklam, det kan kännas jobbigt ibland tycker jag. :P Men jag gillade verkligen programmet! :)

Jag tror jag skriver mer när jag är trött
, såna här långa inlägg blir det ju inte i vanliga fall. haha! Och mer aja.
Aja nu ska jag göra klart min kusin Annas benvärmare som jag började på för ett bra tag sedan, och efter det ska jag sova så Godnatt :)

Träningsvärk, städning och polis.

Hejsan, idag har jag träningsvärk efter gårdagens skotertur. Har riktigt ont i armarna och benen. :P

Imorse vaknade jag upp på Feliziahs och Toms soffa, funderar över när fan jag somna. :P haha. Åt frukost med Feliziah, mackor med ost och flingor och fil. :P Sedan pratade jag med Kristoffer också åkte jag till han och hjälpte han städa. När han skulle skjutsa tillbaka mig till Fränsta stod det några poliser bredvid vägen och han hade precis gasat på för att köra om en bil, det slutade med en nota på 2800. :P När Kristoffer pratade med polisen i bussen så funderade jag över polisernas hattar. Borde det inte vara ganska osmidigt att ha en sån, man borde ju bli kall om öronen, och en dag som denna borde det vara jobbigt när det regnar. :P

Nu sitter jag hos Tom och Feliziah, ska nog strax åka till Pappa och äta middag. Hejhopp :)

De senaste dagarna har jag gjort massa saker :P

Hejsan :P I Torsdags åkte jag, Feliziah, Tom, Ola och Kristoffer till Viskan där det var partaj hemma hos Ämma och Jerker. :) Hade en himla trevlig kväll men det gick sisådär med att sluta röka. Rökte inte på hela Torsdagen men sedan på kvällen när det var kalas så vart jag sugen på en cigg så jag gick ut och tog en. Men jag har fan inte rökt så många de senaste dagarna. :P Sov över i Viskan :)

På Fredagen låg jag och var slö
i en soffa och såg på tv nästan hela dagen. Sedan när det blev natt sov jag kvar på den där soffan. :P haha.

På Lördagen, igår
så åkte jag hem till Fränsta, eller till Feliziah och Tom. :P Gick och la mig och sov i några timmar när vi kom hem :) Sedan när jag vakna duschade jag och gjorde mig iordning för jag ville fara till Viskan igen, men det var det ingen annan som ville så det vart inge av det. :p haha. Lyssnade på skön musik och såg en konstig film. :P På kvällen kom jag på att kolla om jag tagit p-pillret och eftersom jag sovit var jag helt dagvild, frågade om det fortfarande var Lördag. :P haha

Imorse vaknade jag av att Feliziah ringde och fråga om jag ville följa med hon och Tom ut och åka skoter. Klev upp och gick till henne och sedan åkte vi till Toms pappa. Jag, Feliziah, Tom, toms bror och pappa åkte ut och det var riktigt skönt att ligga och sola på skotern, när vi åkte gjorde det nå så djävulskt ont i knäna och ryggen så det var inge vidare. :p Filmade Tom lite när han körde runt i vattenpölar och sedan åkte vi hem. :)

Har duschat och ätit frukost/lunch och middag, det blev älgköttfärssås och spaghetti. Nu sitter jag och Feliziah och väntar på att Tom och Ola ska komma tillbaka, dom åkte för att hämta Kristoffer. Nu ska jag sminka mig för ikväll händer det säkert nå kul :P haha. Hejhopp :)

Job 2 do - do do do do dom


Ledig dag :)

Hejsan, idag vaknade jag vid tolv av ett alarm jag ställt för att komma ihåg ta penicilinet. Låg och drog mig en halv timme, gosade med katten och sms,ade med Feliziah och sedan klev jag upp. :) Agnez skrämde ihjäl Feliziah och mig med ett dumt första april skämt men nu lever vi igen. :P haha

Idag har jag suttit vid datorn ett tag och sedan har jag läst en bok som jag ska läsa till Svenskan, har läst lite engelska glosor och sedan vet jag inte riktigt vart tiden tagit vägen. Jag var nyss på Ica, också såg jag Takida Robert och hans familj, jag känner mig så fånig varje gång för jag har aldrig vågat säga något men idag sa jag Hej med världens lägsta röst när han gick förbi. Han hej hej hejade tillbaka och jag skrattade åt mig själv. :P haha. Nu håller jag på att koka fullkorns spagetti som jag ska äta med älgköttbullar som min snälla Mamma gjorde till mig häromdagen. :)

Just ja, idag fick jag en påsk peng av Mona, också fick jag ett påsk ägg med fem trisslotter av Mamma. Fick även en  liten dvd med skärm av Mamma som hon vunnit på några lotter vi fick sälja från skolan. :) Också fick jag en påse med påskgodis och en peng av min kusin Anna. :)

Nu ska jag plinga klockan, ska ta och äta nu, Hejhopp 8)

Godsaker och sluta röka tankar.

Idag/kväll har jag varit med Feliziah, Tom, Robin och Ola. :) Jag åt pizza till middag idag, hade tänkt att inte äta ute på tre månader eftersom att det blivit för mycket på sistonde och jag inte uppskattade det längre. Idag åt jag i alla fall pizza för jag orkade inte laga något och pizzan var mycket god, tog en med champinjoner och fefferoni, och bearnaise sås såklart! :) När jag ringde så sa jag jag vill beställa en nummer tre och pizza gubben ba; Ja heej med taco sås jalapenos och kalla fefferoni? Han vet vad jag brukar vilja ha, men idag svarade jag; Nej idag vill jag bara ha jalapenos :P haha nog pratat om pizza.

Vi har haft det mysigt och ätit en daim mandel tårta, påskgodis och chips också har vi sett på Bröllops fotografen. Den filmen var bra, lite kul, lite sorglig och bra, jag diggar han som det handlar om :)

Jag har tänkt lite, jag vill ju sluta röka. Men jag har skjutit på det för jag vet vilket hemskt humör jag får när jag inte rökt morgon ciggen, eller den efter middagen, dom är dom viktigaste tror jag. Det står på mina migrän tabletter att de inte ska användas om man använder nikotin som också har en stängande effekt på kärlen eller något sådant. Jag tänkte i alla fall försöka sluta röka imorgon, men jag är rädd för mitt humör, jag märker när jag sagt något dumt men kommer på det först efteråt. Aja det ska väll gå det här :)

Nu är jag hemma, har lite ont i huvudet.. Men nu ska jag borsta tänderna och sedan gå och lägga mig och sova bort huvudvärken. Imorgon kanske jag får sova ut, om jag har tur och ingen ska in och springa i rummet. Hoppas jag har tur! Godnatt :)