Flyttat byrån

Här kommer bilden på min byrå som nu har fått flyttat hem till Pappa. :)


Jag tycker att det blev bra. Nu ska jag släcka ner och åka upp till Gimåfors.

Hejdå :)


Styrketräning och mjukis dress :)

Idag är det Måndag och jag har varit på skolan. Det har varit en helt okej dag, hade vikarie för engelska läraren och det är inte så lyckat men annars har det varit bra. :p Hade styrketräning nu på eftermiddagen, och om jag säger såhär det märks att jag inte haft styrketräning på ett tag. :p Allt var jobbigt.

Nu sitter jag hemma hos Mamma, har fått lite grejer som dom köpt i Stockholm åt mig. :) Ett litet fling paket och en super liten och gullig kaviar tub som Mamma stulit med sig hem från frukosten på hotellet. :p


En grön huv tröja som det står "Let´s go Insane" på. Och det passar ju, för jag har åkt Insane karusellen med Kristian och Pappa, och det är jag stolt över. :p


Sist men inte mint så fick jag en mjukis dress. :D En grå jätte mjuk och mysig det är tröja och byxor. Det är ingen huva på tröjan men en bred kant. Jätte mysig. :)


Ikväll ska Jag åka upp till Gimåfors och gosa med katten. :)

Hej då :)


Film kväll, ånge och hundträff.

Jag har varit hundvakt sedan i Torsdags eftersom att Mamma och Olle varit i stockholm. :)


I Fredags så hade jag film kväll hemma hos Pappa. Det var jag, Elisabet, Nathalie, Jennifer, Madde och Sara. Vi såg på en komedi "Morgan Pålsson" och en skräckis som hette "Storm warning". Jag tycker att Morgan Pålsson filmen är rolig och ingen av dom jag var med hade sett den så då kände jag mig bra sugen på att visa hur kul den är. :) Haha.
Nathalie, Jennifer och Elisabet.


Jag och mitt hår för några dagar sedan efter att Mamma suttit och killat mig i håret med hjälp av min "visp" (orgasmatron)

HAHA jag ser lite kul ut men det gör väll alla ibland. :p

Detta är mitt hår efter två timmar hos frisören :)


Igår Lördag så vaknade jag vid ett, hade sovit i över tolv timmar av någon konstig anledning. :p Var ut med Vigg några gånger och sedan vid fem så gick jag in mot Fränsta. Skulle åka halv sex tåget, men det var inställt och ersatt med buss, fast det gick bra ändå. Men jag tycker att det är bra härligare att åka tåg. :) 

Var i Ånge med Kristian och en massa annat folk. :p Hade ganska kul. Fast sedan vart det lite tjafs så då gick jag och var med Heidi ett tag och pratade skit. Vi gick och åt friterad banan med glass på thai restaurangen i Ånge. Riktigt mumsigt och nyttigt. :p Haha :)

Var och hälsade på Agnez och Feliziah och sedan gick jag och var med Kristian och vi hade det bara bäst hela kvällen. Det kan vara bra att bråka ibland tror jag, fast inte så som vi bråkade, men då blir man liksom snällare för ett tag, typ. :) Mysig kväll hur som helst. Åkte hem till Kristian i Ljunga vid två tiden. :p Men det kändes bra att få sova där även fast det vart sent, hellre det än i Ånge. :)

Idag Söndag har jag vaknat flera gånger tidigast vid åtta, men vi klev inte upp förrän vid tolv.
Fick dåligt samvete eftersom att Vigg varit ensam jätte länge, men så ringde jag mamma som sa att jag inte behövde ha dåligt samvete, så kom hon på att jag kunde ringa faster och be henne skjutsa hem mig, så då gjorde jag det. :) Har varit ute med Vigg flera gånger som kompensation. :p

Jag och Vigg träffade Joel och hans hund. Det var kul, vi tänkte försöka få hundarna att bli lite kompisar eftersom att dom ska åka i samma bil när vi ska gå hund kurs på skoltid på tisdags eftermiddagarna. :) Det gick sådär, kom på att Joels hund troligtvis är bög och Vigg är homofob. Tills Vigg var den som verkade upphetsad, Haha, kul var det i alla fall. Joels huns bajsade och Joel ba; Youä va är det för färg. Haha :p

Sedan gick vi till min gräsmatta och hundarna fick posera :) Hehe Det gick faktiskt ganska bra på slutet, hundarna viftade på svansarna, och morrade.. Aja nu ska ni få se på bilderna :)

Joel och hans hund, dumma jag kommer inte ihåg namnet. :p


Vigg

Joels skälliga hund. :p

Gräset är högt, för jag har varit så jävla lat. :p

Pappa kom hem förut, tur var väll det för annars hade jag väll inte orkat göra någon middag. :p Det blev kåldolmar (heter det så?) potatis och nygjord lingonsylt :)

Sitter i Fränsta nu, har duschat och nördat, men nu ska Jag åka hem till Pappa och sova. Imorgon är det skola :)

Go´natt :)


Idrott och Jag har varit hos frisören :D

Igår så hjälpte min snälla Mamma mig med att vika ihop en massa tvätt. Så nu ligger allt fint i min stora byrå. :) Är så glad att det äntligen är gjort, hittade igen mina vita favorit bh som har varit borta i någon vecka. :p Tack snälla Mamma. :) Vid sex tiden så åkte jag med upp till Gimåfors, såg på en Wallander film som vi hyrt och sedan sov Jag. :)

Idag Torsdag så har vi haft det kul på skolan, jag vet inte riktigt vad som varit kul, men jag känner mig gladare än igår. :p Kan bero på att jag inte är lika snorig längre! :D Vi hade idrott sista timmen, spelade baseboll. Vår lärare Laila kunde inte reglerna så vi körde lite som vi ville utan poäng och det var kul, många stannade till och med kvar för att dom ville skjuta mera efter läraren sagt att man fick gå, så vi hade kul. :) Hehe

Gick till frisören efter skolan, hade tid klockan fyra, trodde att det skulle ta en timme, men det tog två. :p Klippte och färgade håret eftersom att det var sommarblekt och konstig färg på topparna, typ. :) Jag fick även massa inpackningar och håret känns så underbart mjukt. Det är helt sjukt. :) Jag är jätte nöjd och tycker att det ser fint ut, det är inte nå speciellt, luggen är lite kortare och det är bara som vanligt, som jag vill ha det helt enkelt. :)
Jag kanske knäpper kort på håret imorgon, tycker inte det blir nå bra när jag knäpper kort på mig själv framför spegeln, så därför ber jag någon annan ta ett kort när jag bara är imorgon så blir det nog bättre. :)

Har tagit min byrå till Pappa nu. Det blev bra, jag kan ta kort på det imorgon. Sitter hemma hos Mamma nu, har duschat. Mamma och Olle ska fara till Stockholm imorgon bitti, så jag ska vara hundvakt i helgen.

Nu ska jag släcka ner datorn, för jag ska hem till Pappa och sova. :)

Go´kväll på er. :)

Hem och konsument kunskap

Idag Onsdag så har vi haft hemkunskap, det var ganska trevligt. Jag jobbade med Nathalie och vi gjorde en jätte god tacopaj. :)
Nathalie Jennifer och Elin :) haha

Jag är fortfarande snorig.. Nu ska jag titta runt lite på internet och sedan gå ner och vara lite social med Mamma tror jag. :)

Tjohejj!

Bor jag på landet eller?

Var nyss på Ica och när Jag skulle gå över vägen så kom det en traktor med en släpvagn full med kossor på, som mu;ade. Det lät mysigt liksom. :) Haha.
Ja det blev lite olika saker jag fick med mig hem från Ica, Risifrutti, en blå Bärry youghurt, en pasta grej som man värmer i micron, eco apelsin juice, grädde som jag ska ha i vanilj te´t som jag tänkt dricka ikväll och sist men inte minst, chili nötter.
Mumsig och onyttig kväll jag har framför mig, samvetet..

Nu ska jag duscha. :)

Jag läser en bok

För några dagar sedan så började jag läsa en bok på skolan, det är en bok som fler i klassen läser och som vi ska prata om i grupp när vi läst klart den.
Jag har inte kommit så långt bara några sidor, den är skriven på svenska, men på jag-kan-inte-riktigt-svenska svenska som liksom en som kommit från något annat land och läst sig svenska, svenska. Ja ni kanske förstår. :p Plus att det inte riktigt är så mycket ,-tecken och sånt så det kan bli lite svårt och jobbigt att läsa ibland tycker jag, men den är väll bra. :)


Det var i alla fall en bit som jag tyckte var kul, Pojken försökte berätta en sak för Pappan också stod det; Pappas ögon igen var vända på tv,n. Där en fet kock med Bög frisyr sa Yes diskmedel var drygare än någon annan. HAHA  HAHA  HAHA  Ja nu kom jag på att det inte var så kul kanske, men det var kul när jag läste det. ;)

Gammal bild, gungeligung HAHA

I Juni någon gång så var skolan på backetjärn vi brukar ha en sån där backetjärnsdag innan vi har sommarlov och det brukar vara riktigt roligt!

Den här bilden var när jag hoppade i en barn gunga, det var skoj, tror inte att jag lagt ut den tidigare, kan bero på att jag är så himla snygg! ;)
Det var himla roligt, men tråkigt väder om jag minns rätt, den dagen. :)

Jag är förkyld! engelska glosor och fem kamp

Jag är så himla snorig och förkyld nu, det är inge kul. :'( Trött blir jag också, slut i kroppen liksom, så ikväll orkar jag nog inte vika några kläder, sitter nog bara vid datorn. xD

Slut i huvudet är jag också, har tänkt att det är Onsdag hur många gånger som helst idag, och att det är Torsdag imorgon så då måste jag kunna läxan om kemiska beteckningarna. Som jag förövrigt är ganska duktig på redan. ;)
Men det är bara Tisdag, (eller?) så jag behöver knappt stressa med någonting.

Idag så har vi haft vanliga lektioner, lite lagomt tråkigt. Fick glosor på engelskan. Haha, så hade vi fått typ sjutton stycken så såg det så lite ut, så sa jag till läraren att det är ju samma kapitel på andra sidan så där fanns det fler glosor som hörde till, så fick vi fler, på grund av mig. XD HAHA! Mobbat, jag vet, jag är så. :)

Mellan två och fyra så hade vi fem kamp, det var alla klasser mot varandra, det var ganska roligt. Fast det var ju synd att vår klass inte vann, men vi var inte sämst i alla fall. :)

Har varit hos damen och klippt gräset, det var riktigt jobbigt och inge kul på grund av att jag är förkyld, allt känns ju så tungt nu.

Nu ska jag sitta och nörda lite och sen ska jag duscha, också måste jag äta någon middag också, typ gå på Ica och handla eller beställa från pizzan, får se hur det blir. ;) Hade tänkt vara med Kristian men nu så får vi ser hur det blir med det, Jag är inte riktigt på nå bra humör så då är det inte så kul att vara med mig kanske, också känner jag mig så tråkig för jag vill inte göra något. Så det får kanske bli en annan dag. Han skulle nog fiska också så det kan han gott få göra istället för att sitta och vara en soffpotatis och se på tv med mig. <3

Go´kväll :)

Svartvinbärsplockning och snäcka.

Igår så plockade Jag och Mamma svartvinbär igen, för Mamma ska koka saft. :)


Sedan så kom jag på att jag ville sätta upp en hylla i min lilla stuga. Så skulle jag skruva bort en skruv, men så fanns det ingen mejsel så kollade jag mig omkring och hittade en perfekt snäcka att skruva med. :)


Jag är fortfarande förkyld och snorig, jätte jobbigt.
Nu ska jag åka iväg till skolan, börjar om fem minuter typ ;)

Trevlig dag! :)

Eldstaden

För några dagar sedan när jag målat bräder med Mamma så hade jag lite färg kvar i den lilla hinken som jag hade, då använde Jag färgen flitigt. :)
Målade på eldstaden som finns i Gimåfors.


<3

Svartvinbärsvin, spruta och förkyld.

Mamma tyckte inte att dansbands skivan var nå bra i Lördags, så hon slog på en bra absolut reagge skiva istället. :) Vi åt friterat till middag på Lördagen, friterade räkor, friterad kyckling och några friterade små lökar som Mamma odlat, med ris och sötsur sås, super gott. Till efterrätt så blev det friterad banan med glass och sirap också super gott. :)

På kvällen kom min moster Fia, Berra och Rolf, det var ganska trevligt, jag lånade ut mitt fina glas som Jag fick av Victoria på min födelsedag till Fia, snygging glaset! ;D


Igår Söndag så plockade Mamma och Jag Svartvinbär, vi har nämligen fyra svartvinbärsbuskar och Jag sa att Jag ville att vi skulle testa att göra svartvinbärsvin, så Mamma letade fram något gammalt recept så nu har vi gjort det, så ska det stå och jäsa i tre månader och sedan kanske vi smakar på det. :)


Sedan så cyklade vi ut i skogen, till ett hus och satte oss vid vattnet. Ganska trevligt. När vi skulle cykla hem så cyklade Mamma först, så börja hon skrika och ha sig, så hade hon fått värsta spindelnäts kokongen på sig, Haha det var kul! :p "Kul när det drabbar andra" som Mamma sa när Jag as garva ;)


Igår så gjorde vi köttbullar och sedan åt vi dom och potatis till middag, mumsigt. Sedan gjorde vi maränger och åt dom med glass och cola sås till kvällsfika. :) Såg på en bra dokumentär om några barn med störningar igår, det var lite rörande tyckte jag, Daniella och Jens hette det. :)

Imorse var jag på vårdcentralen och tog en spruta med Gardasil det är något mot livmoderhalscancer. Det var läskigt och armen har känts lite stel idag. Det har inte hänt så mycket spännade på skolan.
Jag har ont i handen och har haft det lite till och från i några dagar, men skolsystern fanns inte till hands.. Vi hade tipsslinga på eftermiddagen, gick med Joel och sms;ade Olle frågor så det gick ganska bra och var väll lite lärorikt eller något.. :p

Jag är förkyld också, riktigt förkyld, och det är inge kul. :/

Nu ska Jag åka upp till Gimåfors. Kristian är sur, typ. Då blir Jag också sur, typ. Tråkigt!!
Hejdå :)

Mys pojkvän

I Torsdags så åkte Jag ju med Mamma och Olle upp till Gimåfors, och målade bräder. Mamma ville ta ett kort som Jag kunde ha i bloggen så här kommer det, snygga kläder hade jag! :D Haha


Igår Fredag så kom det en ny telefon katalog hem till Pappas postlåda, den hade en snygg framsida tycker Jag. :)


Igår så hade vi idrott på skolan, det var ganska skoj, gick stavgång med Ellen i elljusspåret, vi gick 2,5 km, coolt tycker Jag. ;)
Sedan så hade vi Musik, det var jätte roligt! Musikläraren, Daniel sa att nu när vi gick i nian skulle vi bara ha kul, och det hade vi, i alla fall den lektionen. Vi började med att sjunga två låtar, sedan så spelade vi Rockin all over the world. Daniel sa något i stil med att den låten var jätte bra och "att den passar när man sitter på något rökigt ställe, inte med en öl i handen för det får jag inte säga" Haha. :p Jag spelade gitarr och det gick bra lärde mig bokstäverna (XD) fast Jag tycker att det är lite svårt att byta men det ska Jag väll lära mig också. :)

Åkte till Kristian och var med honom igår kväll, vi såg lite film och hade det allmänt underbart mysigt! :D Imorse var Kristian så gullig och mysig och Jag insåg hur lycklig Jag faktiskt är med honom. Jag älskar min Kristian <3

Nu ska Jag åka upp till Gimåfors, Mamma har köpt en ny dansbands skiva som hon kommer plåga mig med på vägen upp, men Jag överlever förhoppningsvis. :)

Trevlig Helg :)

Youtube

Tryckte precis upp Youtube och dom har gjort om där sedan sist. ;)
Blev sugen på att lyssna på musik så tittade Jag på mina favoriter, så nu sitter Jag och lyssnar på Hoffmaestro & The Chraa - Highway Man.
Jag tycker att den låten är så himla skön! :D


Två skoldagar :)

I förrgår så kom IKEA katalogen även till min del av Sverige. :) Blev så glad och läste den direkt. Haha!

Igår så var det första dagen i nian, och det gick bra, tyckte att det var roligt mestadels hela tiden, förutom när Jag åt kokt korv till lunch, det är alltid kok korv med mos första dagen, men jag överlevde ändå. :)
Åkte moped med Joel till och från skolan och när han hämtat mig hos Pappa så kollade han inte riktigt till vänster när vi skulle köra ut, där kom det en bil, den tutade på oss. HAHA. As kul för stunden. :p

Igår kväll åkte Jag med Mamma upp till Gimåfors, målade lite bräder som dom ska spöna på huset. Också åt vi Korvgryta till middag, så mumsigt, Jag tycker verkligen om det. :)

Idag Torsdag har Jag också varit på skolan. Det var köttbullar, potatis och brun sås till lunch och Jag åt som vanligt, som en häst. Jag tycker att det är skönt med rutiner nu. Nu kommer Jag liksom äta lunch på dagarna och så, på sommarlovet var Jag så lat så då blev det inte så mycket mat. Men nu är det bättre. :)

Idag på skolan så hade vi slöjd, började på ett par söta barn byxor som någon Jag känner kan få när dom blir klar. :p Vi hade även Kemi det var ganska intressant, vi fick höra talas om atomer och periodiska systemet. Vi fick även en läxa skulle lära oss 30st namn, såna här Järn=Fe och sånt. :) Sedan så hade vi matte och det var också skoj, fick nya, eller begagnade men nya för oss, matteböcker. Jag fick Agnez gamla. ;) Jag tyckte att det var kul på matten också och hann faktiskt med några tal. :)

Nu sitter Jag hemma hos Mamma, ska åka upp till Gimåfors även idag och måla. :)

Hejdå :)


Svarta fingrar och stadsresa :)

Idag har Jag haft svarta fingrar, har planterat en massa aloe vera skott. Också har jag placerat ut en massa blommor hemma hos Pappa så nu börjar det se någorlunda vettigt ut. :)

Jag åkte med Pappa till stan vid sex tiden. Har varit på Jula, där köpte Jag, eller Pappa betalade, ett jätte fint skivor-i-bilen fodral från Ed Hardy, det var skit fint. Sedan handlade vi mat på Willys.

Nu är Jag hemma i Fränsta, ska packa ihop kläder tills imorgon och sedan åka hem till Pappa.
Det är pirrigt, men jag ser framemot imorgon och börja nian. Häftigt, Jag ska börja nian. Jag är en av dom största på skolan, av eleverna alltså. :)

Kommer nog ligga och vara nervös inför imorgon men somnar förhoppningsvis i någorlunda tid.

Go´natt. :)

Morgon huvudvärk.

Igår så målade jag fyra plankor. Skoj, för jag tycker faktiskt om att måla! :)
Sedan så badade jag för att Jag ville tvätta mig och vi kan tydligen inte elda så det blir varmvatten av någon konstig anledning. :p Det var kallt i sjön, typ 15grader, Burr!
Till sen middag åt Jag korv med bröd och tunnbröd och mos. Jag tycker inte riktigt om korv, men med tunnbröd var det gott. :) Såg på tv och sedan gick Jag och la mig vid elva tiden. :p

Imorse vaknade Jag med huvudvärk, som jag gjorde igår morse också. Jag förstår att det är för smällen men det är riktigt hemskt, gör jätte ont i vänster öga när jag kollar upp och snett vänster, visst kan jag låta bli att kolla dit, men så ska det väll inte vara? Huvudvärken går i alla fall bort med alvedon men jag vill inte ta en sån 500mg per morgon.. Tråkigt. Jag skulle vilja gå till doktorn och få något utskrivet så att Jag inte har nå ont alls. :)

Idag ska jag åka hem till Pappa, ska plantera lite blommor som kommer att bli fin till nästa sommar. :) Sedan ska jag städa och plocka lite, också kanske vi ska åka till stan. :)

Imorgon börjar skolan, och Jag längtar faktiskt! :D Ska bli kul och se alla och lite läskigt ska det bli för jag vet inte vilken mentor Jag kommer få. :p

Vad har du för dig då? :)

Goddag :)

Gårdagen :)

Igår Söndag, så lånade Jag min kusin Emmas mascara, Mascarernas rolls royce. Man trycker in en knapp när man sminkar sig så vibrerar den. Jag tyckte att det blev ganska bra, fast lite klumpigt, men Emma sa att det tog några gånger för henne att lära sig använda den. :p


Var på Selånger med min kusin Lina och min andra kusins kompis Johanna(rätt namn?). Vi åt Langos, det var riktigt gott.
Johanna till vänster, sedan Lina och min Langos längst fram ;)


Jag köpte nya foppa tofflor eftersom att på mina andra så är flärpen sönder. Det fick bli ett par ljus rosa. :)


Efter Selånger for vi till min kusin Emma. Hennes son, Ludvig såg ut att styrketräna med bordet. ;) Haha söt knopp! <3
'

Kristian och hans Mamma Mia kom och hämtade mig vid halv tre, så skjkutsade hon oss till bion. Då såg vi på Sommaren med Göran. :)

Jag tyckte att den var bra, och rolig! :)

Sedan gick vi på Kina och åt. Jag åt Pekingsoppa och sedan friterade bananer med glass, och det var super gott!! :D

Efter att vi ätit gick vi upp på bion igen och såg på Public enemies.
Den var väll lite halv bra. :p

Efter den bion gick vi omkring lite på stan och funderade på vad vi skulle göra, sedan så gick vi på Hemmakväll och köpte godis och sedan tog vi en buss hem till Kristians mamma. Jag åt en burk champinjoner för jag var sugen på det och sedan så gick vi och la oss.
Mys <3

Vi hade en lyckad års dag tycker jag! ;D

Idag så åkte Kristian och Jag in till stan vid tolv åt en super mumsig lunch på restaurangen Tusen och en Natt och sedan tog vi en buss hem vid två. Kristian har åkt till Ljunga han och Jag hem.

Köpte en alpacka tröja på Selånger som jag har använt nästan hela tiden sedan jag köpte den, den är super mysig och jag tycker om den riktigt mycket! :D


Är hemma hos Mamma nu, ska alldeles strax åka upp till Gimåfors, ska hjälpa till och måla lite brädor som dom ska sätta på huset.

Hejdå :)

Ett helt år!

Ett helt år har flugit förbi och det har gått som en bergochdalbana,
ibland har det varit läskigt och jag har varit rädd för vad som ska hända,
ibland har vi bara skrikit, bara i onödan, för något fånigt,
ibland så kommer det tårar också,
men vi förlåter varandra och det blir bra igen.
För när det är bra så är det underbart,
och jag kommer aldrig sluta älska dig!

Jag älskar min Älskling och idag firar vi ett år tillsammans, typ. <3

Jag är glad och jag är lycklig.
Vad jag är glad för att Jag följde med dig till Selånger förra året,
och vad Jag är glad för att vi sov hos din Mamma,
och vad Jag är glad för att Patrik gick därifrån när vi skulle sova
för annars skulle jag nog inte vara såhär lycklig som du gör mig,
du får mig att vilja leva, du är mitt liv! ;)

Det här är Jag för ett år sedan, Jag var glad så jag höll på sprängas,
Jag kunde inte sluta le, Jag var så lycklig men ändå osäker, och Jag var nykär! <3


Vi ska ha det så mysigt idag, också ska vi på bio ikväll. :)

Oj oj oj

Igår så skulle jag åka ut till Birsta och hämta ett armband på guldaffären, tog med mig Tilde så när vi var påväg till Birsta bussen så såg Jag Melissa, så bjöd med henne. Hämtade ut mitt armband som jag beställt och Jag tyckte att det var fint. :) Tilde var gullig och snäll mestadels hela tiden. Kul hade vi. :)

När Jag och Tilde kom tillbaka hem till Emma så beställde vi mat, jag åt kebab med bröd och det var gott, men mycket såsigt. :p

Igår så var Jag på Selånger med Feliziah, Agnez, Filip, Adam och Henrik med flera. :)
Det var skoj på Selånger marknad åkte karruseller och köpte ett par skit häftiga tjocksokar/sockiplast. Träffade lite roligt folk och hade det allmänt skoj! :D


När det var slut på Selånger så åkte vi på Max och åt, Jag var inte så jätte hungrig så Feliziah och Jag delade på ett frisco mål, åt varm ost dipp till och det var riktigt gott. :)
Till efterrätt åt Jag en glass som jag sett på bild flera gånger men inte testat än, den var inte så jätt god tyckte jag, tyvärr, fast det såg himla god ut ändå. :p

Var himla givmild igår men det lär jag säkert få tillbaka. :)

Kom hem hit till Emma vid två tiden, somnade ganska direkt. :p

Idag Lördag har jag varit med Emma, Tilde och Emmas kompis Johanna på Selånger, köpte 14par strumpor för 100kr, också köpte jag ett fint halsband. Sedan köpte jag två figurer till Tildes foppa tofflor. :) Hade det roligt på Selånger, såg en tröja där som jag ska dit och köpa imorgon. :D

När vi varit på Selånger så for vi hem till Fia och Berra, dom hade skaffat en ny balkong dörr, av glas, som jag gick rätt in i. Haha! Tänkte titta ut på balkongen för att se om Jag såg Tildes väska, men så hade någon stängt dörren sen sist jag var där och den var väldigt ren, så jag såg den inte. Fick snygga bulor i pannan. ;) Har varit riktigt konstig sedan dess. Vart så himla trött direkt, men så fick jag inte sova för man ska tydligen inte göra det om man eventuellt fått en hjärnskakning. Nu mår jag i alla fall bättre och det är ju bra, för imorgon ska jag och Kristian fira ett år tillsammans! <3

Nu ska jag leka med Ludvig som sitter här i gågrejen bredvid mig och skriker som en tjej, Haha. ;) Inatt ska jag vara snäll mot Emma också, så att hon förhoppningvis får sova hela natten, ska ge Ludde mat när han vaknar. :)

Go´natt gott folk :)

Fisk och blommskott.

Igår så åt Jag och Pappa någon god fisk till middag, den var typ som lax. Den åt vi med romsås och potatis, så himla gott! :D Nu sitter jag och äter det till lunch också.

Jag tycker att det är lite svårt att inte äta onyttigt när Jag är hos Pappa, för om man tittar in i skrubben så hittar man detta. :p


Innan Jag cyklade hit till Mamma och Fränsta förut så planterade Jag en massa blommskott, så duktigt! :)


Ska till Sundsvall idag åker med tre tåget, tänkte gå på Selånger, det var meningen att Jag skulle gå med Kristian men han vill inte fara ner förrän imorgon så får se vilka Jag går med ikväll. Lär förhoppningsvis träffa på nå roliga människor! :)
Ska i alla fall sova hos min kusin Emma. :)


Ha en trevlig kväll och helg, det ska jag ha
.
Mysigt ska Jag förhoppningsvis ha det också, bara Kristian kommer till stan. ;D

Rolig gårdag!

I Tisdag så regnade det, då plockade Kristian och Jag Jordgubbar i mitt jordgubbsland. ;) Haha


Efter Jordgubbsätandet så såg vi på tv och efter det badade jag, i badkar, men det var härligt ändå, att ligga där med mina tankar. :) Efter att Jag badat så gick Jag och la mig, då hade min tjockis redan somnat.. :/ tråk :p

Igår Onsdag så cyklade Kristian till Ljunga ganska tidigt.
Jag planterade om min häftiga blomma som har levt med mig i något år. Den bodde med mig när jag hade rummet uppe hos Mamma, då var jag inte så bra på att vattna den men nu har den bott med mig nere i källaren hos Mamma och fått vatten och växt en massa. Så nu har jag planterat om den och den har fått flyttat till Pappa. :)
Min snygga slingerväxt utsnurrad. :) Haha


När jag lindat upp den så såg den ut såhär. TADA!


Till lunch igår åt jag smarriga tekakor med majonäs och massa annat. :)


Vid sex tiden så åkte Jag till Mia i Ljunga, där var Nathalie och Adam också :) Vi fixade mat till Mias Mamma Karina som fyllt år. :) Vi gjorde kyckling, paprika och majs spett med potatis kroketter.
Mia och Nathalie, det var alldeles rykigt inne efter att jag elgrillat kyckling, det är därför bilderna ser så immiga ut. :p
 

När vi serverat Mias Mamma och hennes två kompisar mat så åt vi, Adam åt direkt ur potatis skålen. HAHA


Sedan åkte vi hem till Nathalie och byggde pärlbrickor eller vad man ska kalla det. :)

Det var skoj!
Adam den apan gjorde en neger delfin och Jag gjorde ett snyggt hjärta. HAHA ;D


Lite senare, någon gång när det var mörkt så åkte vi och badade, det var skoj tyckte jag. Jag fick äntligen simma lite. :D Hurra! Mia tvångs doppade sig och Nathalie badade knäna. :p Haha.

Efter att vi badat skjutsade vi hem Nathalie och sedan åkte Mia och Jag och såg på skräckis hos Heidi. Det var skoj det också, Madde och hennes kompis Sara var också där. Jag sov hos Heidi inatt, gick och la mig vid tre, Haha.

Var rätt så trött imorse när jag vaknade, av att Heidi prata i telefon (SUCK!)
Men jag har överlevt, än så länge i alla fall. :)
Har klippt gräset hos Pappa, jag tycker att det känns som jag klipper gräset där hela tiden! :/
Nu är Jag hos Mamma i Fränsta, ska klippa gräset här och sedan duscha. Brukar inte klippa gräset här men nu tänkte jag fråga om en slant till Selångersmarknad som är i helgen! :)

Hejdå :)


Okej då

Nu kanske jag ändrar mig om det där med att jag vill bada.. Det spöregnar nämligen ute. Om det börjar åska så tänker jag absolut inte bada men jag är fortfarande lite sugen på det. Jag vill ju bada!! :p

Ska åka hem till Pappa med Kristian nu också ska vi äta kräftor, mums, Hejdå :)


Kräftätning och mys

I Lördags så åkte jag med Mamma upp till Gimåfors, vi dukade fint på lon och sedan hade vi kräftpartaj. Riktigt mumsigt var det. :)
Vi hade snygga hattar på våra huvuden, med det fanns bara fyra för jag hade ju inte planerat för att Olles Mamma skulle vara med så Olle fick ha en annan ful huvudbonad på sig han. :p Haha.

Vi sjöng snapsvisor och hade allmänt trevligt. Lite senare så kom Fia och Berra, Emma, Tilde och Ludvig :) Men då var det mörkt så jag kunde inte ta nå bra kort. :p
Jag hade roligt i alla fall och det var kul att busa  med barnen. Olle var "snäll" och tog fram snow race;n och då kom Tilde med den till mig och bad om att jag skulle dra henne, så visst gjorde jag det, snäll som jag är, så skrattade dom åt mig när jag kom och drog henne. Haha.


Finns det någon som vet varför "månen" förknippas med kräfter? Själv hade jag den bara för att jag tyckte att den var fin och häftig.

På Söndagen var det sol! :D Så jag var på bryggan och solade lite och sedan så badade jag och det var så härligt. :) Vid ett tiden åkte jag med Olles Mamma Berit hemåt, åkte till Kristian. Vi var hos Patrik och spelade tv-spel, sedan gick vi ner på kiosken och handlade chips och sånt. Sedan så såg vi på film, såg på någon virus film, lite kuslig var den. :p Kristian och Jag gick hem till honom vid tio tiden, tittade på film och hade det allmänt mysigt! :D

Igår Måndag så visade Kristian mig en ny serie som han börjat tittat på, den heter Entourage och vi har säkert tittat på ett tjugo tal avsnitt, den är bra! :) Vi åt middag på Shish, jag åt en special pizza som en utbakat kebabrulle, fast med rödlök istället för vanlig och utan tomater. :) Kristian åt en tråkig vesuvio. :p Hehe.
Jag har velat gå och bada men Kristian är en kruka så det har aldrig blivit av.. :p Men vi har haft det så mysigt ändå! :)

På Söndag den sextonde då firar Kristian och Jag ett år tillsammans, vi ska vara i Sundsvall och gå på bio och ha det allmänt mysigt och sedan ska vi nog sova i Kristians Mamma Mias husvagn, det ska bli så mysigt så! :D <3

Idag är det Tisdag, jag har ganska nyligt kommit hem från Kristian för Mamma skulle sitta och bokföra så jag får vara i affären, det är faktiskt kul, när det inte är kunder då, för då kan jag sitta vid datorn. :) Hehe.

Vid fem så ska Kristian, Jag och Pappa äta kräftor hemma hos Pappa, för Kristian var sugen på det. :) Sedan hoppas jag på att få bada, jag skiter i att det är grått mulet och kanske små regnar då och då, Jag vill bada!! :D

Hejdå :)

Hoffmaestro & The Chraa

Dom är bra, så härlig! :)
Detta är vad jag lyssnar på just nu.

Hoffmaestro & The Chraa- Highway man
Hoffmaestro & The Chraa- Young dad


Släkt tur och partaj kväll

I Torsdags kväll så blev min kladdkaka som jag skrev att jag gjort lite bränd, me det gick bra för jag skar bort kanterna. :p Jag gick nämligen ner och duschade och rakade benen och tiden bara rann iväg. (HAHA KOMISKT)
Jag åkte till min kusin Anna och sov där.

Igår Fredag så åkte jag och en massa släkt från Pappas sida på en släkt tur som vi brukar göra varje år. Vi var in till Pappa och hämtade blommor som vi skulle ha med och ge bort.
Så knäppte vi ett kort alla samlade. Pappa var också med på kortet men han följde inte med på turen. :p
Från Vänster; Faster Barbro, kusin Anna-Karin, Anna Karins barn Alfred och Alex(andra), kusin Eva-Lena, Jag, Pappa, Faster Ingrid och kusin Anna! :)


Vi fikade flera gånger. Här är ett kort från första fika pausen, då åt vi kyckling paj och sedan min kladdkaka till efterrätt, det var mumsigt! :D


Vissa som vi skulle hälsa på var inte hemma så då fick jag uppgiften att vara serkreterare. :p Här är vi vid ett hus där det inte var någon hemma. Vi gick och lånade natur toan. :p Och stannade till vid den fina bäcken. Kusinerna mina.
Anna-Karin, Anna och Eva-Lena


Vi stannade till vid ett hus. Min kusin Anna stod och underhöll Alfred genom att blåsa såpbubblor. :)


Sist men roligast, hälsade vi på Göte Thyr som jag nämnt tidigare (vi har tagit studentet) Jag har letat ett blogg inlägg jag har letat ett blogg inlägg för jag har letat ett blogg inlägg, men inte fan hittar jag det. :p Han var trevlig som vanligt och jag tycker att det är roligt att träffa honom.

Här är Göte Thyr på bild med min faster Ingrid och min faster Barbro. :)


Den här fina fontänen och rabatten är i närheten av Götes hem. :)

Det är Göte som gjort det så fint, han har rensat upp och sånt. Det var så att för några månader sedan så hade han en bruten arm (eller något sånt) och då gjorde han i ordning det här fina stället och han har sagt att det var hans rehabilitering liksom istället för att gå till sjukgymnast, också var det gratis också. Han är bara för härlig Göte! :)

Efter att vi varit hos Göte gjorde vi ett stop vid en rastplats där vi åt kyckling med potatissallad och mackor, riktigt mumsigt! :)
När vi sedan kom hemöver, närmare bestämt till Faster och Bosse och Anna i Glappsjön så badade jag och det var så underbart skönt, det var inge kallt utan bara hur skönt som helst, det kändes som att jag aldrig ville upp, men jag hade skjuts som väntade. Åkte till Anton i Fränsta för där var Kristian.

Kristian gav mig en ros från någon buske hos Anton, det är kärlek det ;D <3

Vi var först hos Anton ett tag sedan åkte vi till Erikslund på partaj, efter det åkte vi till Ljunga på partaj och där var det roligt folk. :) Agnez, Heidi och Feliziah är dom roliga jag syftar på. :D Jag kan ju skryta med att det inte var någon alkohol alls för min del, för jag kände bara inte för det. Jag kan liksom ha kul ändå!! Sedan var vi en sväng i parken och såg lite hemskheter sedan gick Jag och Kristian hem till honom och sov. Klockan var då halv tre. Så jag har bara sovit fem timmar inatt, det är inte likt mig. Kristian har åkt iväg på återträff med högstadieklassen, jag hoppas dom får roligt. Dom skulle hälsa på sin gamla lärare, min släkting Monica Haraldsson. :)

Tänkte åka upp till Gimåfors så nu ska jag ta med mig massa kläder, tänkte kanske fylla upp i min fina garderob. Ikväll kanske Kristian vill komma upp när han kommer hem från klassträffen isåfall hämtar vi honom, Hoppas hoppas! Ikväll ska vi i alla fall duka fint och göra det massa mysigt på lon och äta kräfter, det ska bli så kul.
Jag har köpt hattar och pynt och snaps visor häften, nu kom jag på att det där med snaps brukar kunna göra allting lite tråkigare enligt mig, men vi kan ju sjunga dom i alla fall, utan att dricka. Tycker jag! :D

Hittade bilden på Google och jag tycker att den ser häftig ut. :)

Trevlig Helg! :D

Jag har köpt skor och bakat kladdkaka!

Har inte hittat något tvättfat med kanna, än. Men hoppas att jag snart gör det. :)

Någongång mitt på dagen typ, så åkte jag med Pappa till stan. :) Kollade på fyndlagret och hittade en söt tavla med Nalle puh gänget som det stod lycka är att vara med vänner, eller något sånt. :)

Pappa skulle in på någon tråkig butik så då gick jag på en sko affär och där hittade jag två par jätte fina skor! :D ett par vita :) och ett par svarta

 


Tyckte om båda riktigt mycket, men kom på att det nog är bättre med svarta skor för dom vita blir nog lätt skitiga. Så jag köpte dom svarta. :)


Jag blir alltid så glad när jag köpt nya skor! :D


Vi åt lunch på Max och det var riktigt mumsigt med strips och smält cheddar ost. ;)

Var in på Ikea och köpte en glas hylla, en tandborst hållare och galgar som jag ska ha i min lilla stuga i Gimåfors. :)

Köpte en usb grej på Elgiganten så nu kan jag föra över bilder genom att stoppa minnes kortet i en grej och sedan stoppa in den grejen i datorn, mycket smart och enkelt enligt mig! :D

Vi kom hem vid sex tiden. Har klippt allt gräs hos Pappa också har jag lyft massa sten plattor som är vid fontänen hos Pappa, för jag vill att vi ska byta duk så att vi kan börja använda fontänen. :)

Är ensam hemma hos Mamma i Fränsta nu, har nyss bakat en kladdkaka och ätit massa smet! Jag ska bjuda på kladdkakan imorgon, för imorgon ska jag ut och åka med släktingar på släktresa, vi bukar göra det en gång per år, på sommaren, det är en tradition! :)
Nu ska jag gå ner och ducsha. :)

Hejdå :)


tvättfat

Jag letar efter något sånt här. Ett tvättfat med kanna i vitt, med blå (blom) detaljer/mönster, någon som har? ;)

Fast jag letar efter ett tungt, det på bilden ser inte tungt ut, om någon förstår! :p

Nu bär det nog av till Erikshjälpen sedan ska jag till stan med Pappa! :)

Jag är en sådan nörd!

Vaknade vid halv tolv idag, somnade inte så speciellt sent igår heller vilket betyder att jag sovit i typ 11 timmar, inte normalt, men så skönt att vakna utvilad! :D
Idag har jag inte fått någonting vettigt alls gjort. :p Bara suttit och nördat vid datorn. :) Haha.
Ska åka upp till Gimåfors inom en timme och titta på min garderob, Mamma och Olle hade tydligen fått ihop den fast det inte borde ha gått. Riktigt roligt!! :D Sedan ska jag kanske plocka lite blåbär om någon vill följa med mig ut i skogen! :)


Va har ni hemliga beundrare för er då? ;)
Go´kväll

Soja

Soldiers of jah army

Jag gillar det, jag gillar nästan all musik, men just nu gäller detta. :)
Soja-You dont know me

Soja-Open my eyes

Trädgårdsarbete och Stockholms resa :)

På Torsdag kväll förra veckan så var Jag, Kristian och Pappa hos ett äldre par som har ett sommarhus inte så jätte långt ifrån Pappa. Vi rensade upp i deras trädgård och gjorde det så fint, så fint! :) När vi var klar efter fyra timmar ungefär så pratade Pappa och Jag om hur mycket vi skulle be om betalning, så sa Jag att 100kronor i timmen var borde bli ganska bra, alltså eftersom att vi var tre stycken i fyra timmar 1200kronor, så sa Pappa 1000 kronor till damen, men vi fick 1000kronor var, inte helt fel. :D Så nu ska jag klippa gräset hos henne framöver också ska Pappa röja av vid någon stuga någon annanstans som damen äger.

Jag har varit i Stockholm och haft det riktigt trevligt. :)

På Fredagen så åkte Jag, Kristian och Pappa ner till Sundsvall för att åka med Ybyss därifrån till Stockholm. När det inte var så jätte långt kvar så ropade busschauffören ut i högtalarna att han hade bråttom till stockholm för att dom skulle använda bussen så fort vi var framme, alltså när vår ankomstid var planerad. Men när vi nästan var framme i Stockholm så sa busschauffören att vi nu kommit fram tidigare än planerat, hur nu det kunde gå till. Så sa han att om det var någon som inte tyckte om att vi var förtidiga så kunde vi åka tåg nästa gång för då skulle vi definitivt inte komma fram i tid. HAHA. :p

När vi kommit fram till stockholm så åkte vi ut till vårt hotell, sov på Formule 1. Det är så trevligt där tycker jag. Pappa hade ett sovrum och Jag och Kristian ett, mys! :D

När man går från tunnelbanan till hotellet så är det en snygg älg kamel på en rondell. :)

Vi gick lite på gamla stan och strosade runt lite på stockholms gator under kvällen. Åt jätte god glass från Ben and Jerrys, den hette Baked Alaska, det var vanilj glass med vitchoklad (och marshmallows bitar?), super god!
Vi åt middag på en asiatisk restaurang, det var en buffé med en massa olika goda saker, och till efterrätt var det frukt buffé. :)

Vi gick och kollade där praide festivalen höll till, men musiken föll oss inte riktigt i smaken så vi gick därifrån rätt snabbt. Kristian och Jag vid nå snygga träd. xD

Det kändes lite konstigt i benen efter bara lite gående, vilket kanske tyder på att Jag är otränad, men Pappa och Kristian tog inte min smärta på allvar.. :p

På Lördagen hade vi tänkt vara på Gröna Lund hela dagen, men gissa vad vi såg när vi kollade utanför fönstren på morgonen då, regn såklart. Så vi åkte tunnelbana till Naturhistoriska riksmuseet, kollade på häftiga grejer där också såg vi en film på casanova, det var skoj. När vi var klar på museet så såg det ut som att det skulle bli finare väder så vi åkte tunnelbana till slussen (tror jag) och åkte senare en färja ut till Gröna Lund. :)

På Gröna lund hade vi riktigt roligt. Vi gick lustiga huset och sedan gick vi i spökhuset. Vi åkte den nya karusellen "Insane" också åkte vi berg-och-dal bana. Det var jätte roligt. Vi gick förbi ett stånd (eller vad man nu ska säga) där det var jätte söta nallar, så sa jag till Kristian kan du inte vinna en sån där söt nalle åt mig? Så kollade han och ba; Inga jävla lotter, så sa Jag, men då ska jag ha en. Så köpte jag två lotter och gissa vad jag gjorde, vann en första vinst. Hon som sålde lotterna såg ut att bli riktigt glad för att få dela ut en. :D Jag blev också väldigt glad. :D
Alla goda ting är tre har jag för mig att man brukar säga så gissa vad jag gjorde sen då.
Vann en stor Schweizernöt och en stor Daim. :D Kristian och Jag åkte Uppskjutet, (typ som frittfall) gungorna och Popexpressen sedan åkte vi hem mot hotellet vid tio elva tiden. Satte oss på fel tunnelbana, men det märkte jag rätt så snabbt när jag inte kände igen stationens namn, så hoppade vi av och satte oss för att vänta på ett tåg tillbaka. Vi kom tillslut hem och gick då och lade oss. :p

Kristian köpte jätte söta och goda munkar på Gröna lund. Han har en ny t-shirt med Mario tryck på kortet, som vi köpte dagen innan. Jag tycker verkligen om den. :D


Kristian jag och min fina nalle! kortet blev riktigt mörkt, men det kan lätt bli så när man inte har nå blixt. :p

På Söndagen åkte vi in riktigt tidigt till centralen. Alla tre köpte frukost på olika ställen också möttes vi på mitten och satt och fika. :p Jag köpte frukost från Pressbyrån (inte alls speciellt billigt), Kristian från Burger King och Pappa från något Café. :) Kristian köpte mini pannkakor, som såg lite knasig ut, men dom var hur god som helst. :)

Vid halv tio tiden så tog Kristian och Jag ett pendeltåg mot Nynäshamn Mona och Hans. Pappa stannade kvar för att gå på stan för han skulle åka hem med en buss vid tre.

Kristian och söt nallen på pendel tåget. :)

Mona var till en början väldigt sur och tvär, typ svinig på nå sätt. Men det blev väll bättre sen. Kristian och Jag gick ut och gick en sväng och hade det trevligt. Vi åt middag och såg på tv sedan så somnade jag vid fem tiden, var trött eftersom att jag sovit för lite natten innan. :p Vaknade vid åtta tiden och då gick Jag och Kristian ut och gick igen, satte oss vid en uteservering och hade det allmänt mysigt.
När vi senare skulle gå hem så bestämde vi för att ta lite kort vid stranden. Kristian skulle knäppa på mig så står han och trycker men det blir ingen bild så går jag närmare för att titta frampå på kameran och trycka på blixt knappen så funkar tydligen knappen igen så då blev det nog en snygg bild på mitt öga. HAHA. Hade en ljus prick framför ögat ett bra tag. :p

Igår Måndag så åkte vi pendeltåg in till Stockholm vid elva tolv tiden. :) När vi kommit fram till centralen så bokade vi buss biljett hem och sedan strosade vi runt. Köpte lite saker och tittade på kläder, det blev dock inga klädköp men lite andra roliga saker blev det. En fin servett hållare,(som Mamma önskat sig) servetter och två fina ljusstakar i grönt till Mamma. Också köpte jag en fin termometer att ha i min lilla stuga. Vi köpte en skiva till Kristians älsta lillasyster. :p Också köpte vi två snaps glas, med älgar på till Olle. :p

Vi gick och letade efter mat ställen med någorlunda priser, jag var sugen på pasta. Men tiden bara rann iväg och vi tog till slut en asiatisk restaurang, notan slutade på lite över fyra hundra kronor... Men ingen skada skedd. :p Sedan sprang vi iväg till bussen.

Tok Kristian på den asiatiska restaurangen. :)
Han är så bra på att le på bestälning. XD
  
Jag älskar honom, så enormt. <3

Bussen var as varm när vi satt oss i den, men när den startat och luften börja fungera blev det bättre. Vi kom till Sundsvall vid tio tiden, sov hos Kristians Mamma i hennes husvagn, mys. :D

Idag är det Tisdag, vi åkte hem från stan vid ett tiden.

Nu ska jag vänta på att det blir varmt vatten så jag kan duscha och sen så ska jag om jag kan slita ansiktet från skärmen cykla hem till Pappa. Mys att sova i min egen säng inatt. :)

Go´natt :)

Missförstånd

Vi har köpt en Mario tidning där det står om alla banor och vad man kan göra och så. Kristian och Jag hade nyss ett samtal och han sa att han ville ha tidningen nu för han och Patrik skulle väll spela, så sa jag att jag inte vill att den ska vara där när dom dricker, (man kan ju faktiskt spilla på den och den kostade ju faktiskt 450kr).

Och då sa Kristian; har du inte märkt att jag bryr mig mer om tidningen än dig.
Jag; Jaha, du bryr dig inte mycket om mig eller?

DAM:PGRLCLCMÖSDFMLÖWM La på ringde upp, La på ringde upp.

Jag; Men du sa ju att du bryr dig mer om tidningen än mig.
Kristian; Ja men jag menar att jag bryr mig mer om tidningen än vad du gör. Det var ett missförstånd, nu förstår jag också.
Och nu förstår jag med. :p HAHA! :D


Så det kan bli, jag älskar min älskling! <3