Praktik o rädd

Efter praktiken idag har jag bestämt mig för att aldrig mer använda målarfärg med sju stycken sexåringar, hjälp vad rädd jag var för färgen och att dom inte skulle lyssna och gegga in sig. Jag fick ingen färg på mig men ungarna fick det på varandra. :P Annars har det varit roligt, ibland är det jätte roligt att leka fröken som dom kallar mig. ;)

Jag ser även saker som pedagogerna gör eller säger som jag vill lära mig göra på ett bättre sätt, exempelvis inte säga "har du fått en gungstol du?" om en unge sitter och gungar på stolen, för det resulterade i att två ungar till ropade att dom också hade gungstolar. :P

Det blev varken gummistövel eller aloe vera handling idag, men imorgon ska jag i alla fall införskaffa en aloe vera. :)

Jag tänker på framtiden och va fan jag ska göra, hur jag vill bo och hur mina genuspedagogik drömmar ska kunna slås in, jag är rädd för framtiden faktiskt! Tänk om gymnasiet i Ånge suger eller om jag inte hinner fixa så jag kan leva innan jag börjar gymnasiet, eller om jag bara blir deprimerad av att vara kvar i kommunen, inge nytt folk eller roliga aktiviteter.. Jag vet inte ens om jag skulle vilja bo mitt i stan. Eller mitt i Ånge. Jag vill inte bo någonstans just nu, skulle vilja flytta ut i en stuga i skogen, skaffa mig två katter och aldrig behöva tänka på något mer. Näe inte riktigt, det ska ju lösa sig, synd att det känns så förbannat långt bort bara!

Nu ska jag kanske ta och hjälpa Lina att flyttstäda lite, det var väll det jag kom hit för eller nå´t. Godnatt

Cirkus

Min kusin Emma har skaffat två små söta kattungar, å gu va ja gillar dom!
Hur gosiga och busiga som helst :)

Imorgon blir det praktik på min moster Fias jobb, förskoleklass barn, ettor och tvåor.
Sedan vill jag införskaffa mig ett par gummistövlar och en aloe vera växt.

Jag såg ett rådjur här i Granlo för en timme sedan ungefär, mitt i stan liksom. :P

Tilde, Fia och jag var på cirkus förut, jag tycker synd om hästarna och hundarna där, för dom verkar inge lyckliga, å dom flesta som jobba där verka sur också, men Tilde tittade med öppen mun under hela föreställningen typ. :P

Nu ska jag borsta tänderna å lägga mig, Godnatt!

Aloe vera :)

Jag har kommit på att aloe vera är jätte bra, har läst sex olika sidor om den.
En intressant växt som jag vill lära mig mer om. :)

...

Jag har insett att jag inte är nöjd med mitt liv och jag har bestämt mig för att göra något åt det. Nej du är inte dum i huvve som inte märkt någonting, heter du inte Agnez Sjödin kan du inte förstå, och även om du heter det är det svårt att förstå helt. Jag vill prata med en psykolog om mitt beteénde för jag har insett att jag gör mycket som jag inte mår bra av, varken psykiskt eller fysiskt.

Jag är skit rädd för att människor ska börja snacka skit, jag bor i en liten by och det är det enda människor har att göra där. Mest är jag rädd för vad Mamma och Pappa kommer känna, ett misslyckande för att dom inte kunnat göra något åt hur jag mått. Jag har inte velat säga något när dom frågat hur det varit.

Men det ska bli bättre, allting har bara börjat men får jag prata med någon kommer det att lösa sig.

Känslor :)

Hejsan, idag har vi haft redovisning om genetik på skolan, det både kändes bra och resultatet blev bra så det känns riktigt skönt. :)

Jag har kommit på att det inte går att ändra andra. Att jag kan försöka genom att lägga fram mina åsikter men att man inte kan tvinga människor att bli på ett speciellt sätt. Jag vill ändra många saker och jag tycker det är jobbigt när man ska förklara också blir man avbruten och får höra hur puckat det man säger är, eller får höra att det är omöjligt innan man hunnit säga möjligheten. Så jag har börjat låtit folk prata till punkt och sedan säga mitt, på ett lugnt och sansat sätt. Jag blir så inihelvete arg när jag ska berätta saker och blir avbruten. Då blir hela mitt upplägg förstört och jag kommer inte ihåg vad jag ska säga, jag tycker det är tråkigt och vill inte säga nå mer, jag blir nervös och kan inte säga det jag ska, och jag kan känna mig gråtfärdig för att jag inte får förklara klart, för att folk inte lyssnar!

Jag har blivit lugnare som person sedan jag börjat tänka på hur jobbigt det är när man blir avbruten. Ibland orkar jag inte försöka förklara eftersom att jag märker att människor inte vill ändra sig, inte ser sig själv eller sin åsikt som något dåligt och framförallt inte bryr sig om det man säger. Så då skiter jag i det! Skyll dig själv om du inte vill bli lika smart som mig liksom :P

Vissa människor vågar jag inte säga något till heller, att deras personlighet är hemsk för andra exempelvis och att man inte kan vara hur som helst mot människor, att det inte är okej att utnyttja, jag är rädd för att såra.

Men nu har jag bestämt mig för att sluta vara i närheten av människor som gör mig irriterad istället. Hör människan i fråga till kompis gruppen så får det blir så. Jag vill inte sitta och vara irriterad hela tiden för att människor är på ett visst sätt och för att jag inte vågar säga till. Jag har även bestämt mig för att flytta ifrån ett problem, mammas kille, därför jag tänker flytta till Pappa.

Jag behöver bara fixa massa saker hos Pappa innan jag kan flytta dit på riktigt, internet och min dator exempelvis. Sedan ska jag bli lycklig, på riktigt! Jag ser ljust på framtiden för jag känner att snart blir det bättre, på sommarlovet ska jag ordna så det blir bra hemma hos Pappa. Och förhoppningsvis prata med honom om lite saker jag tycker är jobbigt där, typ att han inte bryr sig om att mackorna gick ut för en månad sedan och sånt.

Nu ska jag strax ta bussen hem till Pappa och sätta mig och läsa lite religion. Och på Lördag är det marknad i Borgsjöbyn, där ska jag sälja blommor så kom dit mellan elva och tre vetja, om du vill och har möjlighet alltså! Hejdå 8)

Det känns bra nu :)

Hej, imorse åkte jag iväg till skolan en timme innan vi skulle börja också väntade jag på att vår idrottslärare skulle komma, sedan berättade jag för henne att jag inte orkar skriva några extra uppsatser och jag bröt ihop och berättade att jag tycker det mesta är tungt. Nu vet de lärare som behöver veta det också, så nu blir det förhoppningsvis mer förståelse och det har jag märkt redan idag. Jag kommer inte bli sänkt för att jag inte lyckas bäst på allting har jag fått veta, och det känns bra, riktigt jävla bra! :)

Nu ska jag vänta på att varmvattnet bli klart, ta en dusch (som jag inte tagit sedan i Fredags!), beställa en sallad och sedan åka hem till Pappa och lägga mig. Godnatt 8)

Jag orkar inte mer

Hejsan, igår åkte jag ju hem till Pappa och la mig och sedan vid tolv väckte Pappa mig och fråga om jag skulle på skolan dagen efter och när jag skulle upp. Sedan kunde jag inte somna om. Jag har jävligt svårt o somna för jag ligger bara vaken och tänker på massa saker hela tiden. Jag har inatt insett att jag ger upp. Jag orkar inte försöka längre med skolan. Lyckas jag sänka mig nu de sista dagarna för att jag är helt jävla utmattad får det väll vara så illa. Jag har migrän och går runt som en snurrig zombie hela dagarna. Men nu skiter jag i det här. Jag orkar fan inte mer. Det får bli som det blir, jag kommer säkert in på det jag vill ändå. Jag är säker att jag skulle få diagnosen utbränd om jag skulle ta mig till en doktor, men nu är det bra. Jag orkar inte mer som sagt. Nu jävlar är det nog. När jag kommer på skolan ska jag berätta för några lärare som tror att jag vill höja mig att jag inte orkar det. Jag kan inte jobba på skolan, jag kan inte koncentrera mig där och näe nu får det fan vara nog för jag har blivit tillräckligt deprimerad och olycklig av det här!

Jag vill inte gå ut nian med massa bra betyg och veta att jag mådde som en zombie hela dagarna :)

Nu ska jag kanske ta och logga in på facebook eller läsa något intressantare, som jag inte haft ork tid eller lust med de senaste veckorna. Sedan blir det frukost, Hejhopp :)

Naggen och skolsyster :)

Hejsan, i Fredags var det bal. Skapligt roligt var det, gott med marängswish i alla fall! :)
Efter balen åkte jag upp till Naggen, hade migrän men tänkte att det kanske skulle gå över. Det har det inte gjort på hela helgen. Vi har grillat och myst framför elden. Spelat kort och kubb, bastat och Agnez och Tom Nordensson tog sig ett dopp också. :P Jag har varit förkyld och så men haft det ganska mysigt ändå. Pratat politik har vi gjort också, det gick inte så jätte bra eftersom att vissa människor inte kan respektera och lyssna på andra utan bara avbryter! :@ Jag kan efter den här helgen säga att jag verkligen hatar folk som inte kan planera att dom kanske behöver mat om dom ska vara borta en hel helg. Men aja nästan alla tar jag gärna med och gör om det här med! :)

Idag är det Måndag, jag har varit och pratat med skolsyster och lättat mitt hjärta och allt känns verkligen grymt mycket bättre när jag varit där. Har pratat om att jag tycker det är grymt jobbigt med skolan, att det inte funkar att vara sjuk på vissa saker, och att jag håller på att dö av stress. Nu känns det lugnare och bättre. Bestämde att jag ska lägga mig tidigt ikväll så nu ska jag åka hem till Pappa och gå och lägga mig. Godnatt :)

Tilde, lugn och Naggen resa :D

I Onsdags var det friluftsdag på skolan, gick en bit på massa kilometer och det var riktigt svettigt och tungt, men trevligt att gå och prata med en klasskamrat :D

Jag åkte till stan efter skolan för att handla o för att jag saknat Tilde nå så fruktansvärt, men det blev inte som jag tänkt mig.

Jag har blivit riktigt kritisk och granskande, både vad gäller miljön, om plagget är skönt och framför allt hållbart. Jag har blivit så less på kläder som gått sönder. Jag har fem linnen som gått sönder i samma söm, bak i ryggen nere till vänster. Två från Jc och tre från hm.. Jag har insett att man nog får sämre kvalité om man köper billiga kläder. Och jag vill ha kläder jag gillar som jag kan använda mycket, inte som går sönder och behöver lagas alternativt slängas om det inte går att laga. Därför granskade jag linnena på hm igår kritiskt, många sömmar såg faktiskt ut som dom skulle kunna gå sönder. Så jag köpte ett grönt linne eftersom att jag verkligen velat ha ett så länge :) Jag testade en klänning som såg skit skön sommarklännings aktig ut. Men så var det ett skavande band under bh,n. Jag undrar varför de flesta kläder görs obekväm. Jag har gett upp obekväma kläder, det är inge kul att ha såna i längden har jag märkt. :)

Ville hitta ett par skor att ha på balen och i sommar, tänkte mig ett par svarta ballerina skor, men så tänkte jag köpa någon extra sula så jag inte fick ont i foten. Insåg att jag tycker det känns onödigt att lägga ut 250 spänn plus vad alla dom där sulorna som jag testade kostade, så jag ringde Mamma och fråga om hon ville måla på ett par gamla ballerina skor som var svarta med vita kanter. Det känns bra och ser bra ut, tror ingen kommer ana det faktiskt, tänkte inte be någon titta jätte nära mina fötter ändå, för dom kommer säkert lukta illa. :P haha

När jag kom till Emma skulle Tilde gå och lägga sig. Men jag sover i hennes säng när jag är där, och på morgonen var det så roligt att vara med henne, och fixa frukost, lyssna på roliga saker hon säger o så, gu va jag gillar henne! :D

Igår Torsdag ledde jag ett vattengympa pass på skolan, det gick inte som jag tänkt eftersom att eleverna såg så odelaktiga ut och jag inte hade tid att ge dom några positiva kommentarer eftersom att jag skulle försöka komma ihåg när i låtarna jag skulle byta övning. Det var jätte varmt också, att stå i ett badhus och hoppa omkring i en halvtimme i gympa kläder. Men nu är det gjort, nu ska jag bara skriva värsta uppsatsen om det så får jag väll MVG i idrott..

Idag har jag varit i skogen, var huvudpersonen i en saga för barnen i årskurs två. Eller det var min skog dom skulle rädda genom att hitta bokstäver, som häxan gömt, jag vinkade till ungarna i slutet. Det var min uppgift. :P Jag gillar inte historien för fem öre, jag gillar äventyret att dom hittar på något speciellt för ungarna. Men jag har suttit och tänkt lite, Jag då, som äger skogen, jag är snäll och med vitt klänning och blont långt lockigt hår! Häxan hon är ond, med en svart klänning och svart hatt. Ungarna blir rädd för häxan, hon säger att det luktar barn. Jag tycker allting är så fel, är människor med mörka kläder ond, med ljusa kläder och blont hår snällt, är det så man ska vara eller?! Aja, dom tänker inte som mig lärarna, och jag orkar inte förklara just nu heller. 

Innan vinkningen satt jag och hade det så skönt där på mitt liggunderlag, jag kände ett lugn jag inte känt på länge till en början, fåglarna lät bra, solen lyste, de flesta myggen höll sig på lagomt avstånd för jag har införskaffat mig myggmedel och det fanns ingenting som stressade mig medans jag fikade mina skagenröra baguetter. Sedan insåg jag ju att jag behövde läsa igenom litteraturhistorian och engelska glosorna, men det var ändå ganska skönt att plugga sådär. :)

Nu sitter jag hemma, Jennifer är här, vi har gjort oss i ordning för balen. Jag har en skit fin rosa klänning med svart underkjol, som Agnez har sytt, svarta tights, svarta strumpor och de svarta balleringa skorna. Tycker klädseln passar min personlighet ganska bra. Färgerna som jag varit och att jag använder allt utom klänningen som jag haft sedan tidigare, den där miljövänliga personligheten jag kämpar med att ha, sjalen köpte jag på Peace and love förra sommaren, använde den som sjal i vinter också. Och andra saker är sånt jag haft. :)

Jag har sminkat mig och fixat håret också, känner mig fin. I vanliga fall gillar jag inte mitt osminkade ansikte, jag försöker vänja mig med det men det går inte, jag orkar heller inte sminka mig varje dag. Håret gillar jag inte heller när det är platt, därför jag tänker göra dreads. :) Sedan får jag ju alltid höra hur FIIIIN jag är när jag har fixat mig, så då förstår jag att jag inte passar som jag är annars. Det är skit tråkigt, jag brukar ibland fråga "jaha det är jag inte i vanliga fall eller?" Jag gillar inte denna utseende fixerade världen, för man kan nog lätt må jävligt dåligt av den, jag vill inte att någon ska behöva leva i det här, därför jag tänker försöka få ungarna på mitt framtida dagis att inte ha sådan utseende fixering, därför jag vill skriva barnböcker o sånt också! :)

Nu ska jag ta och vänta in "lillebror", Jens som ska vara min träff eller nå´t. Och Pappa med någon raggarbil som han lånat, sedan ska vi hämta Joel också. :)

Efter balen ska Mamma skjutsa mig till Naggen, ska tälta och ha det underbart hela helgen med folk jag trivs med, jag skiter i skolarbetet även fast jag kommer få det tungt nästa vecka, för jag skulle dö om jag missa det här, dom skulle säkerligen prata om det flera gånger och jag kommer bara bli avis i såfall. När jag åker upp är det redan en massa människor jag tycker om och trivs med där. :D Hejhopp

Skolskit, barnmorska och gitarrspelande! :D

Igår kväll var jag ut i skogen och gick runt med lekis fröknarna. Dom ska ha ett äventyr för barnen och jag ska vara en tjej vid namn Saga som står och vinkar på slutet av berättelsen. Det var roligt att vara i skogen, kvällssol var det och myggorna hör ju till. Idag är det mindre kul från och till när det börjar asklia.

Igår kväll cykla jag hem till Pappa vid halv tolv tiden, bad han göra varmchoklad så fika jag det och en macka innan jag gick och la mig. :) Lyssnade på radion som Pappa alltid envisas med att ha på för att det inte ska komma nå tjuvar och stjäla något nere i växthuset. Hörde en Michael Jacksson låt och när jag hörde texten "all i wanna say is they don´t really care about us" så tänkte jag som jag gör för det mesta på skolan.. Allting är så jävla skit där! Det finns så flera negativa lärare som bara gör att man känner sig jobbig och skit, en har flera gånger sagt att hon längtar till att gå i pension, en orkar aldrig rätta saker, orkar inte ha några föreläsningar, skiter i om vi lär oss utan säger bara att vi ska ha prov på det. Vissa låter allmänt gnällig och sur och det är skit tråkigt om man har två lärare och dom är ovänner. Fyfan vad jag är less nu och jag tycker det ska bli helt underbart att sluta Fränsta skolan. När vi hade Emma som lärare då var fan allting bättre, henne saknar jag för hon brydde sig verkligen om oss, det vet jag att dom flesta i klassen håller med om. Det är så jävla kaos nu och massa vikarier hela jävla tiden, som inte vet vad vi ska göra, och som inte kan svara om man har några frågor till skiten dom delar ut. Jag kommer säkert sakna vissa i klassen ibland men det kommer säkerligen kännas mest skönt! :)

Idag är det Tisdag, vi hade besök av en barnmorska på skolan idag.
Hon prata om kondomer och ungdomsmottagningen och jag lärde mig faktiskt något nytt idag. Jag brukar inte vilja sätta på en kondom, jag tycker det är läskigt och pinsamt, men nu har jag i alla fall lärt mig att den kan gå sönder av att man drar på kondomen på snoppen för mycket, så att spermie bubblan inte finns typ. Det gör så att jag förstår varför så många kondomer gått sönder, fast det är ju killarnas fel, vem fan ska lära en vuxen kille det? Jag vågar inte säga något xD Jag tycker vi borde haft ungdomsmottagningsprat senast när vi fick börja ha sex i början av åttan eller något. För även om det flesta har sin sexualdebut typ nu så finns det fler som mig som har den tidigare och aldrig har hört något om något och kan vara blåst och tro att det är lugnt om han inte kommer i mig, bara för att killarna är blåst eller oansvarig. Jag tycker vi borde ha mer sexualkunskap i skolan, både för att jag tycker det är kul och för att det är viktigt att man lär sig vissa saker. Pratar om saker och sånt. Jag har själv aldrig vågat prata med mina föräldrar om sex och sånt, pappa för att han inte pratar och mamma för att hon blev vansinnig när jag skaffat p-piller för några år sedan. Jag försökte försvara mig med "är det inte bättre än att jag blir gravid?!" men hon tyckte inte att jag skulle ha sex i överhuvudtaget, det sket jag såklart i. Och jag tycker faktiskt inte hon gjorde riktigt rätt där. Aja. Men det jag tänkte komma till var ju att det kan vara bra om man pratar om saker i skolan, speciellt så att killarna får höra att det inte är nå fel på dom om dom exempelvis har sne snopp, att det tydligen är skit vanligt. För jag tror det är många killar som inte vågar prata om sånt. Eftersom att dom angående allt annat uppfostras till att inte prata. :P Mer sexualkunskap tycker jag vi ska ha!

Jag tycker även att det borde jobba yngre på barnmorskemottagningarna, för jag har hört historier om tanter som jobbat på ungdomsmottagningar som haft massa konstiga fördommar, exempelvis när en tjej frågat om hon fick göra ett hiv test hade barnmorskan frågat "om hon legat med någon utländsk?", "Nehe, Näe då var det ingen fara." Jag tror inte det skulle skada att barnmorskorna skulle bli lite uppdaterad i sin utbildning liksom, alternativt ta in nyutbildade barnmorskor. Anledningen till att jag tänker på det här är för att barnmorskan som kom idag sa just att det jobbade människor som jobbat länge där, att dom hade det som målsättning, människor "som varit med ett tag", som hon uttryckte det. Jag kan ju även berätta att jag aldrig träffat en glad barnmorska utan bara folk som pucko förklara en om man frågat något, typ. :P Jag har även hört historier om tjejer som blivit gravida och gått till ungdomsmotagningen som bara fått höra om alternativet abort och gjort det, och sedan ångrat att dom gjorde det. :/

Mamma frågade om jag ville spela en truddelutt på gitarren förut, jag brukar inte unna mig tid till att spela gitarr när jag har så mycket skolskit som ska göras, men nu unna jag mig det! :D Låten som vi fick att träna på kände jag inte igen och den verka tråkig så jag började öva på "Sånt är livet" låten istället, och det gick skit bra. Jag tycker det är grymt kul att höra framsteg, jag satt och spela i en timme kanske, men tiden bara rann iväg, och jag kunde höra hur bättre det blev :D

Nu ska jag gå och möta Agnez, vi ska äta på pizzerian, jag ska ta en go´sallad! Hejhopp 8D

Myggor hör till.

Jag har fått flera myggbett på mina ben, och dom klias! :(
Man kanske skulle skaffa sig en fågel, som skulle kunna äta upp alla kusar som är i närheten av en på sommaren, istället för att döda myggorna liksom, använda dom till nå bra, mat! :P Fast en fågel vill jag inte ha egentligen, jag tycker dom är läskiga också bajsar dom. :P

Jag sitter i datasalen nu och läser om Mary Shelley som är en gammal känd författare, hon verkar faktiskt intressant! :) Nu ska jag ta och läsa lite till och sedan gå hem, sen kommer Agnez också :) Hejhopp 8)

Viskan

Hejsan, igår for jag och mina vänner till Viskan för där var det partaj. Det var ett evigt springande hit och dit men en massa roliga ansikten såg jag, som vanligt så var det massa pojkar som ville slås så det slutade inte alltför lyckligt för vissa men det gick rätt bra ändå. :P

Vid tre tiden åkte vi hem till Fränsta. Här hemma träffade jag på en liten söt människa också tog jag med mig han hem. Först gick vi och gungade och sedan tog vi oss en låååång promenad hem till Pappa. :P haha. "Näe det är inte så långt kvar", "Nu har vi gått halva vägen kanske i alla fall" och "Nu är det fan riktigt nära" var saker som jag fick ur mig. :P Hemma åt jag en macka och min vän åt en burk makrill, fyfan vad jag inte gillar doften av makrill. :P haha.

Imorse vaknade vi först av Pappa som kom in och fråga om jag var törstig och gav mig en juice förpackning, sedan skulle vi klä på oss så kom Mamma och sa Förlåt tusen gånger för att hon kom in utan att knacka, jag sa till henne tusen gånger, det är lugnt du kan gå nu. Hon gick som tur var efter ett tag också. :P haha

Idag har jag varit med Lina, vi var på pizzerian och jag köpte en sallad och sedan såg vi på en massa skit barnprogram hemma hos putte. :P Vid ett kom Agnez så gick vi hem till mig och sedan dess har jag sovit på soffan. Fick mig för lite timmar sömn inatt men nu har jag nog tagit igen det. :P

Vaknade av att jag fick hela ansiktet sönderslaget och ni ska veta vilken mäktig äcklig känsla det var! Aja nu har jag insett att det bara var en dröm, men människan i fråga som slog sönder ansiktet på mig i drömmen, skulle säkert kunna göra det i verkliga livet bara han blir tillräckligt arg. :P Men det var väll lite dumt av mig också att slå in en stol i ansiktet på en galning bara för att han skratta åt mig.

Nu ska jag prova provklänningen som Agnez gjort idag och sedan gå ner och ta en dusch.

Cigg paketet tog förresten slut, jag som bara skulle röka två igår, jo men jag bjöd, säger vi. :P Hejhopp


Granloholm :)

I Torsdags åkte jag ju till stan. Har nyligt kommit hem därifrån, jag har sett på när folk spelat tetris, megaman, lyssnat på massa skön musik, träffat en ny trevlig människa. Ätit pizza och varit runt i Granloholm. :)

Jag har kommit på nu att jag bara röker på lördagar, två cigg per lördag. Förra lördag blev det två och idag har jag också rökt två. Men det känns inte så farligt, två ciggaretter i veckan liksom. Nu har jag ett helt nytt oöppnatt paket, om jag bara röker två per lördag undra hur länge det räcker, en vecka kanske! :P haha.

Lina Månsson fick jag med mig hem från Feliziah, vi har ätit go avokado med röra och äckel fisk med potatis och go sås. :P Nu ska vi dricka upp vinet som det bjöds på sedan bör jag ta mig en snabb dusch. Hejhopp :)


Vårrullar

Hejsan, idag har Mamma och jag gjort vårrullar av räkor, surimi och mango. Vårrullarna vart som wienerbröd men fyllningen som vart över var god att äta med tacochips. :)

Nu ska jag åka till stan och hälsa på en kompis, Hejhopp :)

Cornelis Vreeswijk

Jag tycker den här låten är skön :)
 

Den här tycker jag också är skön :)


Och den här låten har jag hört sen jag var liten, i stugan, diggar den också :D


HATT, linne o skagenröra baguette :D

Hejsan, i stan hittade jag en dragkedja till balklänningen, en hatt och ett vitt linne av ekologisk bomull som det stod "SAVE THE OCEAN" på i blandade fina färger :D Åt på Subway också, en skagenröra baguette och en choklad kaka :)

Nu sitter jag hos Feliziah och Tom, Tom och Feliziah har musik lektion och Agänez har somnat :P
Ska ta och cykla hem till Pappa så jag får mig en gooood natts sömn, Godnatt 8)

Utan hatt är jag like a king without his crown ;P

:)

Hejsan, idag har vi haft tre kamp på skolan, skulle ha varit fem kamp men det hann vi inte. :p haha.
Sedan har jag suttit i solen och varit med Sofie och Wille och några till. :)

Nu sitter jag hemma med Agnez, smakar på en cactus lime, den är god :) Nu ska vi åka med Feliziah till stan och leta efter en dragkedja till balklänningen och en hatt. Hejhopp 8)

Glädjetjut ;)

Agnez och jag har nyligt skickat iväg funktionärs ansökningar till Peace and love och jag vill bara dela med mig av våra glädjetjut, även fast vi inte kanske får något jobb det så tjuter vi ändå över att det skulle kunna bli så grymt kul om vi får det! :D

Jag ringde Peace and Loves telefon tidigare med lite frågor, tre gånger ringde jag och den tredje gången frågade killen i telefonen om jag ringt tidigare, Ja sa jag, två gånger tidigare fråga han då, Ja haha svara jag, han ba ja jag känner igen rösten. :P haha ;)

Nu ska jag gå in och titta på Agnez som fixar balklänning till mig, jag var förresten så snäll att jag gjorde chokladbollar till henne tills hon kom för hon ville det, dom vart goda, Hejhopp :)

Läst, spelat gitarr, upphopp och hallonsylt :)

Hejsan, igår satt jag i min lilla mellan stora stuga hos Pappa hela kvällen. Läste en bra bok till svenskan som heter Saknad och är skriven av någon Alvtegen, sedan svara jag på frågor och skrev en skriv uppgift till den. Känns jätte skönt att jag nu äntligen fått det gjort för det har legat och väntat as länge. Spelade lite gitarr och en låt gick det faktiskt jätte bra att spela, men jag har svårt när jag ska spela uppslag, men jag ska väll ta och lära mig det någon gång också. :)

Jag har hört att man minskar risken för benskörhet om man hoppar tio upp-hopp om dagen
, och nu har jag börjat fått in det på rutin att hoppa dom där hoppen. Jag tar dom på morgonen när jag kommer in i huset när jag sovit hos Pappa :)

Imorse åt jag hallonsylt till min havregrynsgröt hemma hos Pappa, eftersom att han inte hade nå äppelmos. Fyfan vad gott det var, det är något som jag ska fortsätta med, har blivit lite less på äppelmosen efter sisåder hundra frukostar. :P haha

Nu sitter jag på skolan
, ska jobba matte idag med. Rasten är strax slut så jag ska ta och logga ut och gå ner till den andra matteläraren, hon som kan förklara :) Hejhopp

Spelat spel och varit färgglad :)

Hejsan, den här veckan är det tema vecka på skolan. Jag valde mattelabb för jag tänkte att jag kunde sitta och jobba matte och fråga läraren om hjälp. Näe idag har jag bara fått spela spel och fått höra lägg ifrån dig matteboken Maria. Suck, jag som vill jobba på så jag inte ska behöva jobba nå matte hemma.

Från två har jag suttit hemma och skrivit lite på en religions uppgift. Nu ska jag klä på mig och sedan gå till bussen och åka hem till Pappa. Joel och jag ska ha plugg kväll ikväll, jag ska läsa en bok till svenska och han ska väll sitta och tugga med öppen mun, näe då. haha! :P

Idag kan jag förklara min färgglada klädsel, som jag trivs så i, eftersom att jag inte har någon kamera. Röda tights, svart linne med döskalle och rosor, gul jacka, grön tygpåse och svart grå randig hatt. :D Såhär typ ;)


Hejhopp 8)

Höjdhopp, Ånge och Getberget :)

Hejsan, i Fredags hade vi höjdhopp på gympan. Läraren sa att jag inte borde vara med med tanke på foten, så jag satt på en pilates boll och gjorde olika övningar. Men när jag fick se alla klasskamrater hoppa och jag hörde att dom hade fem centimeter längre än vad jag klarade sist så ville jag testa. Och det gick bra! Mitt gamla bästa resultat var 1,10 och nu fick jag 1,25! :D Det är ju bättre nu när vi har Laila som gympa lärare också, för nu får vi testa tills vi lyckas, förra året fick vi inte hoppa nå mer om vi missade en. :P

På Fredag kväll åkte jag till Ånge med Feliziah och Elisabet. Vi gungade på stor gungan på hillen och sedan var vi och åt på Thai. Jag åt friterad banan med glass, jätte gott, det är verkligen en efterrätt som jag älskar! :) På kvällen blev det lite olika fester, och jag var helt nykter även denna fredag. Hade en riktigt trevlig kväll med roligt folk. Dagen efter kändes det riktigt bra att jag inte mådde lika illa som en kompis och spydde, haha! :P

På Lördagen var jag med Tom Nordensson. Vi satt hemma hos honom och såg på Teen mom på mtv. På kvällen åkte vi hemåt Fränsta också var vi upp på Getberget med Feliziah, Tom, Jonas, Robin, Ola, Putte och Martin. Vi grillade och hade det mysigt och fyfan vad jag trvis med det sällskapet och den platsen! :D<3

När solen gått ner och det vart kallt ute så åkte vi hem till mig. Alla åt en massa mackor också lyssnade vi på musik. Jag la mig på sängen och somnade ifrån mitt sällskap :P Vid fem när jag vaknade av telefonen var alla borta. Städade lite och sedan gick jag ner och la mig skönt :)

Idag har jag varit och krattat och tagit upp massa pinnar på en gård som jag har hand om till en dam. Det kändes jätte bra att det blev så fint mot för hur det var när jag började :)

Nu ska jag gå på pizzerian och köpa en sallad, Hejhopp :)

Det knullar i öronen

och jag ryser, av den här låten :)


Sjuk snorunge

Hejsan, idag har jag blivit skit förkyld. Är jätte snorig, har svettats och känt mig jätte trött hela dagen. Ögonen känns jätte hängiga. Hade bad idag på skolan, simmade några längder och sedan gjorde det ännu ondare i foten, ibland vill jag bara grina för det är så jävla jobbigt när det gör ont att gå, och skorna trycker på. :/

Jag känner mig less och vill bara gå och lägga mig, så nu ska jag åka hem till Pappa och lägga mig.
Godnatt

Jätte nöjd med kvällen 8)

Hejsan, ikväll har Mamma och jag fixat i min stuga hos Pappa. Resultatet blev jätte bra och jag är skit nöjd! :D Har fått ditt två 80,s dynor, soffan, bord, en värsting hylla och en spegel. :)

När jag kom hem satte jag mig och måla klart sängen. Det känns jätte skönt att ha fått saker gjort ikväll! 8D

Nu ska jag ta en ost toast och sedan gå och lägga mig. Jag brukar inte vilja äta något på kvällen för jag har hört att man blir tjock, så prata jag om det med en människa häromdagen och hon sa att hon hört att man skulle kunna må bättre av att äta på kvällen. Och det kan nog stämma för det är inge kul att lägga sig hungrig och sedan ha svårt att somna. Godnatt 8)

Namnbyte, kemi och städat rummet.

Hejsan, igår satt jag och läste kemi hela kvällen och sedan gick jag och la mig.

Mamma och Pappa har skrivit på lappen så jag får byta efternamn till Jontasdotter och jag tror Mamma skickat in den idag. Nu är det bara att vänta och se om det går för sig för dom som bestämmer, Hoppas hoppas! :)

Idag hade vi nationella prov i kemi på skolan, det gick ganska bra på den ena delen, men när vi skulle skriva någon labb fundering gick det inte så bra. Men det spelar ingen roll för vi läste all nians kemi innan jul och läraren som har hand om proven har sagt att hon inte tänker sänka oss om vi får sämre nu. Jag tror nästan att det kanske gick jätte bra på den där första delen, guu va kul om jag skulle få höjt betyg! :)

Jag har inte rökt på två dagar, idag när jag kom från skolan var jag så jävla röksugen men jag gick ner och dammsög rummet istället. :P Känns som att det inte är något att hurra för att jag inte rökt på två dagar för det känns som jag kan gå ut och ta en cigg när som helst, som att jag aldrig kommer sluta vara röksugen! :/

Nu ska jag strax äta lite grönsaksgryta och sedan ska jag och Mamma fara bort till Pappa också ska vi hjälpas åt att städa i min lilla mellan stora stuga, flytta ut all skit jag har där o så :) Hejhopp 8)

Katten gör mig lycklig :)

Hejsan nu är jag gladare. :) Ikväll har jag suttit och läst religion och gosat med katten. Jag älskar när hon vill bli klappad och kommer till mig men när hon ställer sig på magen mellan mig och boken kan det ibland vara lite irriterande. :P Men jag puttar inte bort henne, för jag gillar det så mycket. :)

Idag på skolan fick jag veta att jag ska få ha syslöjd när jag börjar gymnasiet i Ånge, det känns grymt roligt för det är något som jag verkligen gillar att ha, att sy barn kläder och kläder som jag kan använda, och saker som kan vara bra att ha! :)

Imorgon har vi ett jätte stort engelska prov, "skolans slutprov" som läraren tjatat om sedan vi började. Men jag har inte läst något ikväll för jag känner att jag ändå inte förstår det, och det jag förstår det förstår jag och resten är jag nog inte riktigt intresserad av att lära mig heller. :)

Nu ska jag borsta tänderna och sedan gå och lägga mig, Godnatt 8)

Skit dag

hEJSAN! :P Idag är humöret på motsatsen till topp. Jag har haft ont i foten och allting har bara kännts allmänt skit idag. Har haft jätte lätt för att grina också för foten gör skit jävla ont ibland :(

Jag har nyss gjort tacos till mig själv eftersom att ingen annan kan äta min qourn färs, eller Olle vägrar och Mamma vill väll bara vara på hans sida! Det var gott och middagen började bra men sedan började dom diska och springa omkring så det blev inte lugnt, som vanligt!

Slog på en låt som en kompis skrev när jag fråga om han ville skriva någon bra låt. If today was your last day med Nickelback, den var bra men jag börja bara grina av den. Jag vill inte leva som jag gör nu, jag vill härifrån och allt känns bara så jävla jobbigt. Jag klarar inte av att vara här för jag är bara sur hela jävla tiden. Det är skit jobbigt och skuld känslor ska man få för man vill flytta också :'(

Nu ska jag ta en cigg jävel för sluta röka lyckas jag fan inte med när jag ska vara på så jävla tråkigt humör hela jävla tiden. Jag vill sluta röka jag hatar att lukta rök, jag vill inte dö och jag vill inte vara så jävla dum mot miljön som man är när man köper cigg, men ändå lyckas jag inte. Förlåt för att jag är så jävla negativ men jag måste bara få vara det ibland. Hejdå


Religion :P

Hejsan, ikväll har jag suttit och läst massa religion. Jag tycker att det finns några bra saker med vissa religioner men sedan har dom nå skit regler så jag fastnar inte för någon. :P Känns skönt att ha läst om alla nu så jag förstår vad det handlar om. Men jag blir galen när jag ska läsa något för att lära mig också är det stavfel och fel bokstäver och ord som inte passar in lite här och var. Så man måste läsa om tjugo gånger för att fatta att det är texten det är fel på. :P

Jag insåg i duschen att foten är svullen, och det gör grymt ont att gå i trappor.. och sitta still.. och ja det mesta gör ont. :P Nu ska jag lägga mig och mysa med katten, Godnatt 8)

En jätte skön helg :)

En jätte skön helg har jag haft! Och jag har inte druckit någon alkohol :) Har varit hos Tom Nordensson hela helgen. I Fredags var jag, Elisabet, Feliziah, Tom och Tom såklart här hos Tom och sedan var det meningen att vi skulle på en fest, men festfolket hade blivit utslängda så vi stod ute med dom ett bra tag. Jag träffade en trevlig och söt norsk, fast det blev inte riktigt trevligt förrän vi skulle säga hejdå. haha! Kändes jävligt tråkigt att lämna honom men vi åkte i alla fall till en annan fest mitt ute i skogen. :P Där var det ganska trevligt men alla utom Tom blev trött också röstade om vi skulle åka hem också vart det så. :)

Igår åkte jag hem en sväng och bytte om och sedan åkte jag tillbaka. På tåget satt Agnez också och eftersom att hon bor i lägenheten under Tom gick vi med varandra. :P Vi var på Shish och jag åt en inbakad pizza med champinjoner och sedan gick vi och gungade på hillen, det var riktigt kul! :) På kvällen satt dom och drack och jag låg i sängen, lyssnade på skön musik också hade Elisabet och Tom en äta upp ett cola snöre snabbast tävling och Tom vann. :p
Jag tog av mig lindningen igår, fick för mig att det var den jag fick ont av. Det stämmer inte riktigt för det gör fortfarande ont. Men det känns lite bättre ändå :)
Nu är det Söndag, Elisabet fyller år. Vi ska åka hem med kvart i ett tåget och sedan ska vi till Faster och äta någon fest måltid. :P Nu ska jag fixa mig något att äta, magen skriker, Hejhopp :)