Det rullar på :)

Halloj! Jag trivs som fisken i vattnet, snoppen i snippan, fågeln i luften och grodan där nu den trivs bäst på min nya skola. Klassen liksom, så jävla snäll och trevlig och bra helt enkelt. Vet inte hur jag ska förklara riktigt men jag gillar min klass :) När jag sa det till Mamma så sa hon något i stil med men du har ju bara gått några dagar. Jo men att det känns bra så här tidigt kan ju inte tyda på annat än att det är bra, typ :P

Jobbet känns kul, jag känner att jag överlever även de dagar jag bara får in två bok. Ibland får man dåliga nummer att ringa på helt enkelt och som Emmas Robin sa att det kan inte gå bra jämnt. Jag får ju pengar ändå och det är ju dom grundpengarna som jag tänkt överleva på så skit samma liksom :P
Jag stöter på lite roliga saker ibland i jobbet, jag fick in ett bok på efternamnet Gladh och jag har stött på efternamn som Grym, Mörk och Sommar också :P En jag ringde till hade "Jag vill bo i en svamp, annars får jag kramp" låten som lät istället för dom vanliga pipen när man ringde, det blev jag väldans glad för och det piggade upp stämningen liksom :) Och sen stöter man på mindre roliga människor men dom kan ju vara kul dom också, man ringer ju och berättar att dom blivit rekomenderad av en vän och det var en jag ringde till som svarade mig "Lyssna på mig, nu är det 3 kompisar som tycker att jag har skitit hemma och jag vill inte ha någon dammsugare" haha nähe! :P

Jag längtar nå så grön djävulskt tills jag får flytta. Tänk att komma hem tidigt varje dag och se mina blommor varje dag, kunna inreda hur jag vill och kunna skaffa två kattbebisar :) Mamma har börjat kika runt på lägenheter och det känns spännande :) Jag har sett ett skylt fönster på Indiska och blivit jävligt inspirerad kan visa en bild jag print-screenat från indiska.com 


Bilden längst upp till vänster med gardinerna, det är det jag är inspirerad av. Vill ha varma fina färgglada färger på gardinerna, om man köper en gardin i olika färger, inte ett par liksom. Men jag vill inte ha gardiner med mönster som dom har på bilden, men fan va mysigt det skulle kunna bli :) Liksom en fyra olika färger på gardinerna i mitt kommande vardagsrum/sovrum/kontor :P

Häromdagen hittade jag världen snyggaste block, jag kände att jag verkligen måste ha det för det var så jävla snyggt och man ska ju ha med sig penna och papper på lektionerna :P Nu ska jag försöka förklara hur snyggt mitt block är, det är en tjej som tittar uppåt, hon är i lila och hon har ingen lugg men ett hårband i pannan. Det är blommor i lime, orange, lila och någon annan färg som också får bli kallad lila. Sedan står det "Love Peace fun" på. Det känns himla jävla tråkigt att jag inte fått kameran än och kan visa er något ur min vardag.

På tal om min vardag. När jag kom hem från stan igår Måndag efter att ha varit borta i några dagar tog jag mig en titt på mina vackra växter. Och något glädjande slog mig i ansiktet när jag tittade på mina aloe veror. Jag planterade ju för ett tag sedan en aloe vera i vanlig såjord och en i sand blandat med gräsklipp. Och den som är planterad i sand och gräs har växt mycket mer, har blivit grövre, fått större blad och lite mer skott eller blad i mitten liksom. En annan grönfärg får jag för mig att den hade också, den såg fan lyckligare ut och nu ångrar jag att jag inte planterat fler i sand och gräs. Det får ske framöver! :) Jag längtar tills jag har kamera och kan fotografera mina växters vackra framsteg :)

Jag har på lite test inte rakat mig under armarna på ett tag och det känns bra. Skönt och mjukt. Jag tycker det är skapligt vackert också :) Jag försöker intala mig själv att jag är vacker naturlig också, utan smink menar jag då. Smink har jag ju inte använt varje dag på ett år ungefär tror jag. Men jag använder det fortfarande ibland när jag orkar kliva upp lite tidigare för att hinna och när jag vill vara extra fin..

Aja slut pratat om det. Nu har jag börjat intressera mig för en grön färg som jag sett på Cubus, jag vet inte riktigt vad grön färgen heter men byxorna jag köpte häromdagen var i den fina färgen. Jag skulle vilja ha ett linne i den färgen också. Nu känns inte min garderob nå intressant längre, nästan :P Klänningar och sånt har det ju blivit lite för kallt för nästan och leggins är så jävla tight. Jag tycker det känns obekvämt :P

Jag gillar att man äntligen kan börja klä på sig. Gå i gympadojorna hela dagarna utan att dö av svett. Så skönt!

Nu ska jag ta och packa för nu är det jobb som gäller i några dagar framöver, det betyder övernatta hos Emma, Robin och ungarna. Ska sova också, ska ju faktiskt upp och åka bussen vid halv sju. Godnatt :)


Byxor och lek matte :P

Hejsan, igår på skolan hade vi två lektioner, engelska och en lektion där vi prata om den kommande idrotten :)
Sedan slutade vi, då var klockan elva. Åt lite lunch och sedan åkte jag till Emma. Tog en dusch och sedan gick jag ner på stan och träffa Agnez :) Vi var på Cubus också köpte jag ett par mörkgröna jätte mjuka pösiga byxor :) Tjejen i kassan på Cubus sa något i stil med grattis nu har du köpt dom skönaste byxorna du någonsin kommer köpa och det verkar stämma än så länge :)

Fredags kvällen spenderades på jobbet, det gick inte allt för bra tycker jag men jag fick in två bok i alla fall :)

Jag har glömt att berätta om något roligt som hände på matte lektionen häromdagen. Först sa läraren att vi får äta och dricka hur mycket vi vill på lektionen eftersom att man blir pigg av det och det är bättre än att man sitter trött och inte får något gjort. Sedan sa hon att vi fick prata med varandra hur mycket vi ville, om matte då förstås för det tyckte hon kunde vara bra. Och sedan fick vi nå super miniräknare så sa hon att vi fick leka runt lite med dom. Så en sammanfattning, på matten ska vi äta, dricka, prata och leka :P haha!

Idag är det Lördag, jag sitter hos Emma, ikväll blir det jobb igen och det känns roligt för det betyder ju pengar :) Nu ska jag ta och titta efter lägenheter, Ha de! :)

Lönebesked :D

Hej, idag på skolan har vi haft matte diagnos för att lärarna ska få veta vad vi behöver jobba mer med också har vi jobbat lite matte också :) Vi fick ha en till lära känna varandra timme och det kändes roligt :) Jag kom ganska nyligt hem till Mamma och när jag kom hit möttes jag av ett brev från Aroma Tech, nämligen mitt första lönebesked; 2490 kr! :D Med pengar kan jag se möjligheter och en egen lägenhet ser inte så svårt ut längre :)

Nu ska jag ta och packa väskan för imorgon åker jag till skolan och sedan sover jag hos Emma ända tills på Måndag för i helgen ska jag jobba :) Tjoho! Go´kväll :)

Söt :)

Hejsan, idag har vi haft en timme när vi lärde känna varandra lite bättre. Det var riktigt kul, vi fick rita av kompisen som satt bredvid oss med fel hand och sedan fick vi gissa vem som var vem på alla bilder och sedan fick vi fästa lappen på ryggen också fick vi skriva nå fina ord på varandras ryggar :) Jag fick orden Glad, Glad=), Positiv, söt, snäll och trevlig :) Jag skrev söt på typ fem ryggar tror jag, lite halv snäll och trevlig gör folk söt :P haha!

Till lunch fick jag någon veg korv och potatis sallad, det var helt okej gott :) Och nu har vi haft lite data kunskap, har gjort en liten power point presentation, det vart snyggt:) Hejdå

Andra dagen på skolan :)

Hejsan, igår kväll kom inte Lina och Putte hem till mig och spela super mario så dom ska komma ikväll istället, eftersom dom inte kom igår fick jag ju lov att hitta på nå annat så jag for upp till Getberget och där var Jonas, Robin, Feliziah, Tom, Jon och Kristian, dom höll på grilla och det vart en helt okej trevlig kväll :)

Imorse vakna jag av att Tei ringde mig, tjugo över sex och vid halv sju går bussen några minuter från mig. Sprang ner, tvätta mig hur snabbt som helst och borsta tänderna och sedan koka jag gröt och tog med mig med lite sylt och mjölk i en burk med lock. :P haha. Jag hann med bussen i alla fall som tur var! Minns inte ens att alarmet har ringt och det skulle det ha gjort vid halv fem :S

Idag har vi pratat om regler och skrivit en liten förklaring av oss själva på engelska. Till lunch fick jag någon vegetarisk sås med makaroner och det var fan gott, positivt med god mat :) Efter lunch har vi haft två svenska uppgifter och nu har vi slutat typ en timma för tidigt för vi blev klar med det som skulle göras. Tei och jag sitter och lånar skolans datorer och nördar. Nu ska jag ta och läsa lite bloggar och sedan ska jag dra ner på Cubus och titta på och förhoppningsvis köpa ett par svarta mjuka byxor jag tittade på igår men inte hade nå pengar med mig till och kvart över fyra går bussen hemåt :) Hörs haj!

Jag ba älskar´t :)










Skola :)

Hejsan, imorse klev jag upp vid fem. Åt gröt och sminkade mig lite och sedan tog jag en buss vid sex mot stan. Börja skolan vid tio. Det går en kille med dreads på min skola och det är så jävla snyggt. Jag tror han märkte idag att jag tittade ganska mycket. :P 

I min klass är det tre personer, jag, Johanna och Marie :) Himla stor klass :P haha

Vid tolv fick vi sluta så då åkte Tei och jag ner på stan. Tittade lite på hm, indiska och cubus. Det blev två svarta linnen från hm, ett med spets och ett vanligt. Mitt svarta linne har tydligen försvunnit och idag hade jag velat använda det så jag köpte ett :) Var in på mc donalds och köpte en mc flurry med daim och maräng och sedan mötte vi upp Heidi och satt i solen ett tag tills det var dax att gå och möta Feliziah och ta tåget hem vid två. :)

Nu ska jag ta och gå bort och klippa gräset hos damen och ikväll kommer förhoppningsvis Lina och Putte hem till mig och Pappa så ska vi spela super Mario. Hejdå :)

Selånger och snyggingar :)

Hejsan igår fick jag in fem bok, och det var flest av oss som jobba så det känns grymt! Mat fick vi också pizza från biteline och det känns ju roligt att få det två dagar i rad av jobbet, det blev en pizza med veg färs, fefferoni, lök och vitlökssås för Agnez och min del, riktigt jävla gott :)

Efter jobbet åkte Agnez och jag in på Selånger, där åkte vi karuseller och vart snurriga :P haha. Vid elva åkte jag hem till min kusin Emma och där var det några jobbar kompisar till hennes Robin. Det var en riktigt trevlig och rolig kväll/natt :)

Idag har jag varit med Mamma, Agnez och Tilde på Selånger vi har åkt karuseller och handlat. Den roligaste karusellen var fan barn karusellen tekopparna som vi åkte med Tilde, fyfan va vi snurra och skrattade! :) Har ätit langos också, gott gott :) Också har jag handlat lite saker såklarT! :) Det blev en skit snygg väska jag kan inte förklara hur den ser ut men om du ser mig i framtiden kommer den säkerligen sitta fastklistrad på mig :) Hittade ett fint träaktigt halsband, en t-shirt i svart med en svartvit bild på Bob Marley, riktigt fin. Köpte en för stor storlek på t-shirten eftersom att jag inte gillar t-shirtar i vanliga fall men jag tänkte använda den med typ tights :) Hittade en fin tyg affish också, vet inte vad det heter egentligen men förhoppningsvis förstår du vad jag menar, en med bob marley i alla fall, han är fan snygg. Idag har jag sett tre snygga människor med dreads och jag kan inte sluta stirra, det blir lite pinsamt ibland, som utanför Emma, då hejjade snyggingen i dreads kill kompis för att han märkte väll att jag titta mycket. :P haha! Har sett en skit snygg tjej idag också! Hon hade världens finaste rö färg på sitt lockiga hår också hade hon nå svarta baggy liknande lite halv korta mjuka byxor, ett helt vanligt vitt linne och en fin väska liknande som jag köpte. Jag vet inte vad det var som gjorde henne så vacker men det var kul att se na i alla fall :P
 
Nu sitter jag hemma i Fränsta. Ska ta och duscha och plocka upp kläderna ur påsväskan jag haft med till stan och sedan ska jag nog ta och gå hem till Pappa och kanske ta och packa upp och koppla in dvd,n jag fick i julklapp och se Bob Marley filmen. Hoppas ni får en lika härlig kväll som jag tänkt ha. Imorgon börjar skolan och jag är inte nervös för fem öre och det känns bra. Det känns bara jävligt härligt och jag ser fram emot det. Go´kväll :)


Selånger en sväng :)

Hejsan, idag klev jag upp vid tio, tog en dusch och sedan koka jag havregrynsgröt och åt den med hallonsylt och mjölk. Det är med gröt en dag ska börjas :) Åkte med Lina till Emma och lämnade min packning där för där är min tillfälliga sovplats för inatt.. Sedan åkte vi till Selångers marknad :) Jag har ätit langos, åkt en karusell så jag höll på att skratta ihjäl mig och köpt en film om Bob Marley. Köpte även ett koppel till Monicas hund eftersom att det jag brukar använda när jag är ute och går med han är skit fult och typ ihop knutit 140 gånger för det gått sönder eller något, ett rött fick det bli, så fint så fint :)

Nu sitter jag på jobbet, kom femtio minuter innan vi börja bara, haha! Nu ska jag ladda för bokningar, Hejhopp!

Trevligt jobb :)

Hejsan, igår fick jag in sex bok så det kändes köng! :) Efter jobbet hämta Lina, mig, Agnez och Tei. Vi skjutsa hem dom till deras tillfälliga sovplatser och sedan åkte vi till Linas kompis Johanna och såg på en ny serie "Human target", den var fan bra och spännande, ska nog fortsätta följa den, kan ju försöka :)

Idag vaknade jag vid halv tre! Sjukt sent tyckte jag det var och sjukt less blev jag för att jag inte vaknat innan. Och när Linas telefon ringde där vid två blev jag så jävla arg och tänkte låt mig sova för fan. Inatt ska jag inte ha telefonen på ljudlöst i alla fall så jag vaknar vid två och har en åtta missade samtal. :P Jobbet börja halv fem och idag fick vi chips och godis och dricka och beställa mat från biteline. Rena lyxen, ingen tråkig helg direkt :) Fick tyvärr bara in två bok, varav ett var ombok så det räknas typ som ett halvt bok. Men imorgon tar jag igen det hoppas jag :) Nu sitter jag hemma hos Lina, hon är ute och åker så Agnez är här och hälsar på. Vi har suttit här och läst massa intressant i någon timme nu. Men nu ska vi ut och ta lite luft. Hejhopp =)

Each day´s a gift


If today was your last day.
Jag vet inte riktigt va jag skulle vilja göra då, vet du?


5 bok, åkgräsklippare, Coffe och koppen :)

Hejsan hoppsan fallerallera :)
I Lördags jobbade jag, fick in två bok på fem timmar, haha, inte så super bra men Emma tyckte det var bra för att vara första gången. :P När jag slutat vid åtta tog jag en buss in på navet och där fick jag sitta och vänta i furtio minuter för jag ville inte gå till Emma, dels för att jag var för lat och dels för att det var så mycket folk ute på stan på grund av drakbåts festivalen. :) Jag såg en uteliggare som gick och plocka fimpar och det värkte i hjärtat så jag såg till att han fick två cigg. Och sedan såg jag en som gick och plocka pant så då gav jag han min flaska, det gav mig ett litet leende att vara lite snäll. :)

I Söndags jobbade jag också och då fick jag in fem bok, det kändes riktigt bra! :) På Måndagen kom Pappa och Mamma ner till stan också åkte vi på Bup igen, jag fick samma intryck av kuratorerna den här gången också, den ena var dryg och den andra snäll. För när vi skulle bestämma en ny tid så gav hon oss först ett förslag men det gillade inte Mamma och Pappa så fick vi ett nytt förslag men det var på förmiddagen men då sa jag att då går jag i skola. Då sa hon dryga att då får man faktiskt ta och ta ledigt. Jävla Bitch var i mina tankar men jag sa att näe då tar jag den där första tiden utan Mamma och Pappa. :P haha

På Måndag kväll var Mamma och jag på bilbingo i stöde, det var spännande och kul, vi vann inget men jag gilla det ändå :) På natten var jag och hälsa på en vän och det vart en rolig natt, det är inte varje natt man träffar nytt TREVLIGT folk, kastar pil, får ha det mysigt och får skjuts hem på en åkgräsklippare. :P haha.

På Tisdagen gick jag och var med Kenny och dom igen, det var ganska roligt den gången också. Satt ute i solen och sedan åkte vi bil lite hit och dit. Vid elva ville Pappa att jag skulle komma hem så då cykla jag hem och tänkte gu va skönt att gå och lägga mig. Då skulle vi tydligen ut och leta kräftor. :P Vi hittade en liten kräfta som Pappa tog med hem för han tänkte lära sig skillnaden på flick och pojk kräftor och sedan tänkte han plantera dom någon annanstans. :P 

Igår Onsdag satt jag här hemma hos Mamma framför datorn och läste lite bloggar sedan tog jag mig en riktigt dusch och bytte alla kläder för första gången på typ fem dar och det kändes skönt. Jag har nämligen bara två bh,ar och jag hade bara med mig den enda jag hade på mig till stan. :P

På kvällen gick jag till Coffe, vi drack smultron cider och såg på filmen "The ugly thruth" den var bra. Vi åt även ballerina kladdkaka som vi doppa i kaffe, det var huur gott som helst. :)

Idag är det Torsdag, jag har kokat menskoppen och provat den för första gången. Det känns inte. Men jag är rädd att jag inte ska få ut den sedan när det behövs men det går nog bra. Förhoppningsvis. :P Vid två ska jag ta bussen till stan med Tei och Agnez, ikväll ska jag jobba också ska jag rekrytera in Tei och Agnez. :) Hoppas på massa bok ikväll så man får känna sig duktigt :) Nu ska jag ta och fixa någon mat så jag får någon mat låda med mig tills ikväll. Hej Å Hå :)

Jobb:)

Hejsan, igår jobbade jag mellan halv fem och halv tio. Det gick bra, jag ringde några samtal men fick inte in nå bok, var jätte nära men så bodde dom på fel riktnummer eller var inte så sugen på en rengöring en lördag kväll, den enda tiden jag hade tillgänglig. :P haha. Drack tre koppar choklad från maskinen dom har där, mums. När jag kom hem till Emma och Robin åt jag lite glass och sedan skrapa Nadja ihop lite småpengar så vi kunde åka på Max och köpa mat, åkte hem till Emma och åt den och sedan la vi oss framför filmen "dum dummare", hann se högst en halvtimme sedan somna jag. :P

Idag är det sol, har suttit här utanför Emma lite och blåst lite bubblor med barnen. Men nu vilar Ludvig och Tilde åkte med Robin ut till matfors så nu är det lugnt en sväng. :P Ikväll blir det jobb igen och förhoppningsvis får jag in massa bok, eller i alla fall ett. :) Hejdå

Sundsvall i några dagar :)

Hejsan, i Onsdags vaknade jag av Ludde, tog in han till sängen och sedan gick jag på toa, då sprang han in till Tildes rum och väckte henne så var vi vaken. :P Gjorde havregryns gröt åt ungarna och sedan skjutsa Emma och jag iväg dom på dagis. Emma berätta att här är Maria som ska hämta barnen senare och då fick jag höra "Jaha den omtalade Maria" och "Äntligen" sa någon fröken till Tilde, hon har tydligen pratat om det sedan förra veckan när jag berätta att jag skulle komma och hämta dom i två dagar. :P

Var nere på stan på dagen, hittade häftiga kylskåps magnets bokstäver och siffror som såg ut som man klippt ut dom från olika tidningar, alla bokstäver och siffror hade olika typsnitt och storlekar och färger, jag längtar tills jag har ett eget kylskåp att sätta upp dom på! :) Hittade även en liten magnet som det var en ko på också stod det "Tid är bara något dom hittat på" tyckte den var fin och gav tid till en tanke, jag menar kossorna har inte så mycket tid på denna jord.

Var in på hälsokraft och köpte ringblomssalva för den ska tydligen vara läkande och jag läste i en gammal naturläkemedelsbok att det var någon som smörjt det på såret efter en bröstcancers operation och att läkningen hade gått jätte bra, så berättade jag det för Monica för hennes mamma har nyligt opererats för bröstcancer och hon hade så ont, så nu får vi hoppas att det hjälper! :)

Var in på en affär som heter Udda och där hittade jag en minifågelholk med en liten svart fågel. Fågeln var en visselpipa och hade en nyckelring under sig som stack ut under boet, då ska man ha sina nycklar på fågeln och när man kommer hem ska man stoppa fågeln i boet så tappar man inte bort nycklarna! :) Jag längtar tills jag har en alldeles egen hem nyckel.

Vid halv fyra gick jag från stan upp till Emma, lämnade sakerna jag handlat, tog vagnen och gick för att hämta barnen. På dagis fick jag höra att Tilde och någon pojk gift sig och innan vi gick gav Tilde pojken massa pussar, haha. Kom hem till Emma och åt middag och sedan gick vi ut i lekparken. Också kom Emma hem för hon hade fått slutat tidigare. Såg på Livet på BB på kvällen och sedan tror jag ja somna. :)

Igår Torsdag var jag på Aroma Tech, det är där Emmas Robin jobbar, ett företag som säljer rengörings maskiner. Har fått suttit och lyssnat på när dom ringt och bokat in kundbesök för jag ska börja göra det. :) Känns roligt, även fast det är omöjligt att räknas som rik på det jobbet så är det bättre än ingenting, det mesta är väll bättre än ingenting. När jag kom hem till Emma såg vi filmen Änglavakt och sedan gick jag och la mig. Filmen var bra, sorglig men bra :) 

Idag ska jag på Aroma Tech igen, vid halv fem och kanske jag vågar prova på att ringa ett litet samtal idag. :) Hejdå


I Had A DREM

Hejsan inatt drömde jag om att jag skulle äta tårta, det var en sån där tårta med jordgubbar i typ gele som jag bara sett i bagerier och aldrig smakat. Och precis när jag skulle ta en tugga vakna jag, blev så jävla less, försökte somna om och komma tillbaka i drömmen så jag skulle kunna smaka men det gick fan inte, de va ba de ja ville säga :P

Soja! :)


Krusbärs kräm :)

Hejsan, igår när jag kom hem till Pappa blev det lax och romsås och till efterrätt krusbärskräm med mjölk, den var jätte god och jag gillar den fan mer är rabarber krämen. :) Efter att jag ätit tog jag med hunden ut på en promenad, gick till Fränsta och tillbaks i regnet. Det hade kunnat vara skit tråkigt men jag gick och prata i telefon nästan hela vägen. :)

Idag är det Tisdag, jag ska åka ner till stan senare för jag ska vara barnvakt Onsdag Torsdag. Det ska bli roligt, på dagarna är jag på stan och tittar runt och på kvällarna är jag med ungarna. :) Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig, HejHej! :)

Film

Vissa kan fortsätta säga att det är naturligt att äta kött.
Och jag fortsätter att säga att det inte är naturligt hur vi behandlar djuren.



Scan kokar grisar levande


Takida, Kräftor, Mario, Grillat och svarta fingrar :)

Hejsan i Fredags var jag med Agnez, Heidi, Alina, Magnus, Lina, Tei, Henry, Elisabet, Jimmy, Madde, David och Mia till och från, vi splittrades lite ibland och valde att göra lite olika saker men det var kul ändå. :P Det var så jävla roligt att se Takida, vi stod näst längst fram och hoppade och på slutet när vi skulle skrika "en gång till" var rösten nära att ge upp. :P haha! Efter Takida åkte jag, Agnez, Tei och Elisabet med Jimmy på mcdonalds och köpte is vatten och glass och sedan åkte vi hemåt. :)

På Lördagen vaknade jag efter tolv timmars sömn, vid tre! Det tar på krafterna att sjunga. :P haha 
På kvällen kom Lina hem till mig så åt vi kräftor med Pappa och Monica och sedan satt vi och spela Super Mario hela kvällen. Vi kom till värld fem för vi är så jävla kung! :D Sedan tog jag med Monicas hund, Snowie också följde jag med Lina hem till Fränsta. Hejjade på lite folk och sedan gick jag hem igen. :)

Igår Söndag gick jag och Pappa bort till damen, på vägen såg vi värsta långa feta svarta larven, Pappa sa att det skulle bli en fjäril, coolt tyckte jag för jag har aldrig sett en sån förut. :P Jag klippte gräset och Pappa trimmade lite runt i kring, sedan plockade jag upp lite gräsklipp och tog med mig hem i en påse och Pappa tog lite rabarber. När vi kom hem igen tog jag med mig lite sallad, gurka och tomater som jag plockat i växthuset och sedan gick jag till Fränsta och mötte upp Lina. Vi gick på affären och handlade grejer att grilla. För min del blev det qourn filéer med sweet chili marinad, potatis sallad och grillade halomi och röd paprika på spett. Det vart hur gott som helst och jag blev så jävla mätt att jag var tvungen att lägga mig ner en stund direkt efter att jag ätit. Kvällen spenderades framför Puttes tv och Super Mario, idag kom vi till värld sex och sedan ringde Pappa och ville att jag skulle gå hem. :P haha. Lina följde med mig hem. Det var en himla läskig cykel färd hem för jag har aldrig skjutsat förut, haha, men det gick bra och vi tog oss hem. :) När vi kom hem hade Pappa gjort rabarber kräm som vi åt med socker och mjölk, sedan gick vi och la oss. :)

Idag har jag haft jordiga och matoljiga fingrar. :P Jag har planterat om mina älskade aloe veror som växer i antalet för var dag som går nästan. :) Också har jag oljat in lerkrukorna som dom står planterad i. Det är så jävla kul för jag älskar verkligen alla mina små växter och små skotten är så jävla söt och rolig att se på. :)

Jag testade att plantera tre Aloe Veror
i sand och grus blandat med gräsklipp för jag har läst att det ska vara super bra från en gubbe som brukar skriva i tidningen, så får jag se om de aloe verorna som är planterad så växer bättre än de som är planterad i vanlig såjord. :)

Vid ett tog jag med mig en plastlåda med penningblads blommors skott också åkte jag till Mamma i Fränsta. Vi har planterat dom små skotten och satt dom i växthuset här på affären, och sedan när dom växt på sig lite grann så kan Mamma sälja dom i affären, min Pappa har sagt att det är så man tjänar pengar. :)

Nu har jag nyss tryckt i mig två räk mackor som Mamma gjort mig och nu ska jag ta och skriva ut nå krusbärs sylt och kräm recept, Pappa hade tydligen massa krusbär hemma som han ville göra något vettigt av. :) Hejdå

Gratis biljetter :)

Hejsan, igår tog jag bussen vid ett hem också gick jag på Samservice med lite kompisar och köade för att få Takida biljetter. Man fick säga hur många man ville ha :) Så ikväll blir det Takida och Ulf Lundell för hela slanten. :) Vill du följa med är det bara att höra av sig, jag har några biljetter över :)

Igår kväll var jag med Lina
hos Emma. Vi såg på tv och åt mat från Max och sedan åkte vi hem.

Imorse kom Mamma och Pappa ner till stan för vi skulle på BUP. Det gick skapligt bra där, jag gilla den ena kuratorn i alla fall, den andra verka lite halv dryg. :P Men det blir nog bra det. :)

Nu sitter jag hemma hos Lina igen, vi ska åka iväg och sola någonstans. Hejdå :)

Äntligen dator :)

Hejsan, jag har inte suttit vid datorn på en vecka och jag har saknat det. Några dagar förra veckan funkade inte internet hemma och i Söndags åkte jag iväg en sväng :) I Lördags åkte jag upp till Gimåfors. Där var min kusin och katten, och massa annan skit men det vill jag inte tala om. Jag saknar katten när den är i Gimåfors. Fast jag bor ju ändå inte hos Mamma men jag saknar att kunna gosa med den när jag är där och hälsar på. I Gimåfors blev två människor as packad och började svamla och såra folk. Främst mig var det meningen att såra. Och jag skiter i ursäkterna dagen efter, jag tror man blir ärligare på fyllan och gillar inte dom mig hatar jag dom! På natten var som tur var min kusin Lina nykter och kunde skjutsa hem mig. Det var ett par killar och hälsa på där i Gimåfors och dom var kära och jag tyckte det var så jävla roligt! :)

I Söndags åkte jag, Jonas, Lina och Putte till Naggen. Vi har åkt båt, fiskat, ätit jätte gott grillat, spelat kort; 500, spelat tärning; 3000, ätit fisk, uträttat våra behov på ett dass och bara haft det riktigt trevligt utan el och rinnande vatten. :) På Måndag kväll åkte vi hem och i Tisdags tog jag, Putte och Lina oss en tur till stan. Putte skulle ha nya skor och sedan gick vi och såg "Bröderna Karlsson" på bio, det var en riktigt rolig film och det var gott med popcorn. :) I stan såg jag en tänkvärd affish också. Det var en fest bild och under den stod det "Överklassen har haft all anledning att fira". Och sedan var det säkert nå parti namn också. Men så är det ju, dom som har det bra ska ju bara ha det ännu bättre enligt våra jävla lagar.

Jag har läst Mandragoras blogg idag
och där hittade jag ett bra och tänkvärt citat som jag vill kopiera och det var så jävla bra så jag tog och gjorde en bild av det i paint. :)


Jag funderar faktiskt på att sluta äta fisk och älgkött
också. Har läst att det finns omega 3 att köpa som inte är gjort av fisk och det skulle ju kunna vara ett alternativ. Det är bara det att jag behöver lära mig massa nya maträtter. De senaste dagarna har jag faktiskt testat Lins salsa med qourn bitar och ris och Bön salsa med champinjoner och spagetti och det har faktiskt varit gott. Jag skulle vilja lära mig mer saker! :)

Såg en annan häftig grej därinne på Mandragoras blogg också. Att man kan sticka saker av plastpåsar. Nu vill jag lära mig sticka också. Fast det kanske skulle kunna gå att använda stick ringen jag har och sticka något med. :)


Nu ska jag se om jag kan hitta något mer att läsa när jag äntligen sitter vid en dator. Ikväll ska jag sitta vid datorn hela kvällen. :D Är hos min kusin Lina i stan och hon ska ut på krogen så jag ska ha det så trevligt här med en dator i min ensamhet. :) Men nu ska jag ta och värma några vitlöksbaguetter. Vi hörs!