Hus....s prat och drömmar om festival :)


Ser du vad jag ritat? :P


Det är ju en husvagn, jag har suttit och ritat och förklarat för Feliziah hur husvagnen ser ut.
Jag vill åka med den, Feliziah och Tom till Peace and love i sommar. Och kanske Agnez? ;)

Och nu när vi pratat om husvagnen blir jag så jävla sugen på att inreda den, måla över alla dystra färger och minnen och byta gardiner :) Det skulle kunna bli så jävla kul tror jag! :D

Kul o va katt, roligt med klassen och nu är det lov, påsklov :)

Hejsan, igår när jag skulle gå och lägga mig hörde jag hur katten knaprade i matskålen. Tänkte på hur skönt det måste vara att vara katt, aldrig behöva fundera över vad man vill ha och äta och alltid ha maten serverad. :P Så gick jag och katten ner också bytte jag sängkläder så insåg jag hur kul det borde vara att vara en katt, en liten katt i alla fall. Hon börja busa med sig själv och en påse, haha. :)

Idag har jag varit på skolan, efter lunchen så var det skönt. Jag klädde ut mig lite, tog på mig en svart sjal med rosa blommor på huvudet, målade lite rosa kinder också hade jag en kaffe kanna i ett rosa snöre. :) Vi var i grupper med alla skolbarn, till och med småungarna. :P Löste en matte uppgift och sedan fick vi ha rast. :) Vi samlades i klassrummet efter ett tag. Klassen blev indelad i två grupper också hade vi en tävling. En från varje lag fick komma fram höra ett ord och sedan försöka rita det på tavlan :) Det var kul, stressigt, skrikigt och varmt, men mest kul! :D

Nu sitter jag hemma, fikar en ost macka och ett glas apelsin juice. Har lite mag/mens värk som inte är så bekväm. Men nu har vi lov och nu ska jag vara glad :P Idag hoppas jag att Feliziah vill hitta på något, säger dag för det är så ljust ute och det känns så skönt! Jag har gjort en liten blomma till dom som jag skrev ett roligt litet kort till; Glad Påsk Feliziah och Tom Katt och Inneboende Önskar Maria. :P haha, också målade jag några konstiga kycklingar i olika färger. :P Nu ska jag ringa Feliziah :) Hejhopp

I Have a dream..... Näe jag skoja bara, Jag har en vision! :D

Jag har ju börjat läsa om barnuppfostran
och vilka konsekvenser det får att pojkar och flickor uppfostras olika.

Böcker jag läst är; Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra, som är skriven av Liza Marklund och Lotta Snickare och boken Ge ditt barn 100 möjligheter istället för 2 som är skriven av Kristina Henkel och Marie Tomicic. Grymma böcker, jag vill tipsa alla som har barn eller ska ha barn att läsa den, men jag vågar inte säga det till någon jag träffar, jag har nog enklare att vara ärlig när jag skriver. :P Jag är rädd att människor jag berättar om mina tankar och åsikter ska tro att jag tycker att dom är dåliga föräldrar, det tycker jag inte, jag vill bara upplysa. :)
Mitt intresse om allt väcktes tack vare Natashja (LadyDahmer) :)


Jag tycker att det är jätte spännande i alla fall och har haft med det jag kan i nationella provet i Svenska, i en tillbaka-blick-när-jag-är-åttio-år uppsats i Engelska och i uppsatsen för nationella provet i Engelska. :P

Jag vill skriva barnböcker och öppna ett dagis. Jag har ju tänkt söka Omvårdnad på Sundsvalls praktiska för jag har drömmar om att bli barnmorska. Går jag Omvårdnad då blir jag undersköterska och även om jag inte orkar läsa vidare har jag ju kanske ett jobb. Men nu kom jag på att jag vill fan inte jobba som undersköterska, som barnmorska på vårdcentral eller liknande ska det vara om det ska vara något, och jag tror inte jag kommer orka plugga massa massa år. Nu har jag börjat fundera på om jag ska söka barn och fritid istället och välja pedagogisk och social verksamhet. Men jag tror att det kommer vara underbart att gå på Sundsvalls praktiska det vill säga läsa omvårdnad, för jag är rädd att andra skolor inte är lika måna om sina elever och jag får för mig att det är jobbigare på andra skolor. Jag vill ju även flytta ihop med Oliver i Sundsvall och jag får nog inge inackorderings tillägg om jag söker barn och fritid i Sundsvall, när det finns i Ånge..

Att jag inte kommer kunna söka innackorderings tillägg känns ju som en viktig del i mitt val. För jag vill inte att Mamma (och Pappa) ska behöva betala massa pengar för att jag ska kunna bo i Sundsvall, och det tror jag inte att dom vill heller.

Jag vill ha barn ganska tidigt, för jag vill kunna leva med barnen och vara en jävligt aktiv och engagerad förälder.
Efter gymnasiet tror jag att jag vill ha barn, men det jag vill komma till är att när mitt barn ska börja på dagis vill jag att det ska finnas ett jämnställt dagis som är jävligt måna om barnen på de sätten jag tycker man ska vara. Jag har skrivit upp massa dagis tankar i ett antecknings häfte.

* E
xempelvis ska inte barnen bemötas likt; Å vilken fiiin klänning eller Å vilken häftig tröja. För jag vill inte att barnen lär sig att det är viktigt med utseende och jag vill inte att pojkar och flickor ska bemötas olika. Jag vill inte att ungarna lär sig att det är viktigt att vara fin och ren, så det inte kan leka i sandlådan. Jag vill inte att barn med klänning ska uppmärksammas så de som har mer lekvänliga plagg märker att man ska ha klänning för att få bekräftelse. Jag vill att barnen ska bemötas likt; Å va roligt att du kunde komma idag och om barnen skulle försöka söka bekräftelse genom att brösta upp sig om tröjan skulle man kunna säga; Jag ser att du har en ny tröja idag! Med en katt, gillar du katter? Om du tänker att barnen vill höra att de är fina så fundera över varför tror du barnen vill det? Kanske för att det är van det! Dessa tankar har jag fått från Natashja(LadyDahmer)

*
Jag vill ha lika många kvinliga som manliga barnskötare och jag vill att det ska vara en manlig och en kvinlig kock. För jag vill inte att barnen ska tro att det bara är kvinnor som tar hand om barn och bara är kvinnor som jobbar med mat.

* Jag vill inte att böcker likt Mamma Björn lagar gröten
, medans Pappa Björn lagar stolen ska läsas på mitt dagis. För då lär sig barnen att Mamman ska laga mat och Pappan ska ta hand om de praktiska sakerna. Och jag vill inte att böcker med hjälplösa prinsessor som är instängda i något torn och blir räddade av någon prins som slåss mot drakar ska förekomma, för dessa förmedlar att kvinnor är hjälplösa och män starka, typ. :P Det är därför jag vill skriva barnböcker, för jag vill att det ska finnas något vettigt att läsa för ungarna. :)

* Jag vill ha källsortering på mitt dagis, barnen ska själva få lägga olika saker i olika lådor och dom ska få veta varför vi gör det. Och vi ska ha en kompost där vi slänger, mat och kanske fruktrester efter någon frukt stund och just ja jag vill ha lövträd vid mitt dagis för då skulle vi kunna hjälpas åt att kratta och lägga det på komposten också får ungarna se att det kan bli jord. :) Jag vill lära ungarna om naturen och miljön!

* Runt dagiset vill jag ha äppelträd och bärbuskar
också skulle jag vilja att dagiset låg intill skogen så man skulle kunna gå skogspromenader och lära ungarna massa saker. :)

* Jag vill så jävla mycket saker med mitt dagis och jag har inte anteckningshäftet här så jag kan inte läsa allt. Och skulle jag skriva allt jag ville skulle jag säkert nå någon gräns för hur långt ett blogg inlägg får vara, eller nå´t. :P haha. Så nu börjar jag runda av. :P

När jag berättat om mina dagis planer inom familjen möttes jag av några "Det skulle bli så jävla jobbigt" å "Mm Visst" men jag möttes också av något roligt. Kommentarer i stil med "Ja kolla hur det där nyöppnade dagiset gör" och det är sånt som får en att vilja fortsätta. Jag möttes även av ointresserade mhm,anden.
All forskning visar att förväntningar har betydelse, det både ger och tar självförtroende. Jag kan berätta om en grej jag läst som Lotta Snickare skrivit. Hennes dotter gick i tvåan och barn och föräldrar i klassen hade samlats till en gemensam brännbollsmatch. - Flytta fram, hon slår inte så långt skrek en Pappa i utelaget till sina lagkamrater när den första flickan skulle slå. Flickan tittade förvånat upp och missade slaget. Utelaget flyttade sig framåt och bakåt beroende på om det var en flicka eller pojke som skulle slå. Och allt eftersom spelet pågick slog flickorna sämre och sämre och pojkarna längre och längre. Efter ett tag började också pojkarna i det egna laget kommentera flickornas slag. - Slå inte det blir bara lyra. Låtsas att du missar, Peter slår snart och då kan du springa in, löd kommentarerna.
När jag läst detta så märker jag det så tydligt, exempelvis i skolan.

Med det skrivet vill jag säga krossa fan inte mina drömmar, få mig inte att tro att jag inte kan klara något, jag vet att det skulle bli jobbigt men jag brinner för det. Jag vill inte höra ett sarkastiskt Lycka till heller. För då blir det mindre roligt och jag kanske inte vill försöka. Nu känner jag att jag brinner för detta så jävla mycket att jag inte kommer sluta drömma ändå, men kanske om jag får höra fler "Det kommer inte funka" så kanske jag ger upp. Det är för dessa drömmar jag vill byta efternamn också, till Jontasdotter. För jag kanske blir känd för mitt dagis, eller för mina böcker. Kanske fler börjar tänka som jag och jag är fan inte en i mängden så jag vill heta något speciellt, så det så ;) Sedan är jag stolt över min Pappa också, och ibland kallas jag Jontas dotter. :)

Nu har jag skrivit mycket om något jag brinner för. Jag har prioriterat det och haft tid. Har velat det ett tag nu så det känns riktigt skönt, nu ska jag kanske sluta svära så mycket i mitt skrivande. Det kändes bara rätt när jag skrev. Det var först efteråt som jag insåg hur mycket jag svärdomar jag använt, mer än vanligt alltså. :P
Nu ska jag strax sova, med vetskapen att jag kanske lärt dig något om något. :D För jag tror det är det som räknas, jag tror inte att jag ensam med mitt dagis kan förändra världen, men genom att berätta vidare så kanske jag kan åstadkomma något. Godnatt!

___________________________________________________________________________________
Och tro inte på fan! Så fråga jag vad Vision betyder, för jag är så jävla rädd för att säga eller skriva något som är fel jämnt. Så sa jag "Är det som en dröm?", "Som att jag vill öppna ett dagis, är det en vision?", "Ja" fick jag till svar, "men alla visioner går ju inte i uppfyllelse". POSITIV INSTÄLLNING SKA´RE VA! :P

Stressad inför framtiden

Hej, de två sista timmarna idag satt jag och skrev nationella prov i engelska, skrev en uppsats. Tror det gick bra, det kändes som det, jag har säkerligen stavfel och massa fel men det blir förhoppningsvis VG ändå. Jag är fan inte bättre, egentligen. Jag tror inte det :P

Skolläkaren som jag var till i Måndags frågade om jag är stressad ofta och Olle påpekade det också, och nu när jag tänker efter är jag ganska stressad. Hela tiden så är det stress hit och stress dit och jag ska hinna göra det och det och det i skolan, jag ska komma ihåg att titta på lägenheter och planera sommaren, som verkar bli jävligt full bokad. Jag planerar på lovet att ha några dagar och sitta och plugga massa saker som vi fått och ska göra i skolan men som vi ska läsa någon annanstans en på timmarna. Ja det är lite jobbigt att försöka vara bäst hela tiden, det känns som att jag kan ge upp för jag behöver inte ha bättre betyg men samtidigt vill jag ha det av någon konstig anledning. Men jag har slutat tro att Joel och jag ska ha lika bra betyg när vi går ut, vi tänkte ju ha det för att se om vi båda fick diplom för att ha bästa betyg i kyrkan på avslutningen, men jag känner att jag inte orkar och har tid. Ja nu har jag fått det ur mig. :P

Idag blev det älgköttfärs sås och fullkorns makaroner till middag, det kändes bra och idag var jag matglad. :)
Nu ska jag planera alla saker jag ska hinna göra innan vi går ut skolan, för att höja betyg och skit. Go´kväll :P

Smala Sussie och skola

Hejsan, igår gick jag till Coffe så hjälpte han mig att förstå några frågor på fysikhemprovet. Sedan åt vi makaroner och såg på smala sussie. :) Jag tycker den filmen är så jävla rolig, men vi kom fram till igår att den är ju mest sorglig egentligen. :P Kom hem vid halv ett och då gick jag och la mig direkt.

Nu sitter jag på skolan, har sökt fram romerska räkneord så tänkte jag att jag kan passa på att skriva ett litet inlägg också, det är ändå så stökigt inne i klassrummet så man fattar inte så mycket av det man läser. :P

Ikväll ska jag ha kul med Feliziah och förhoppningsvis fler, längtar längtar längtar! :) Nu ska jag kanske läsa lite om berggrunden. :P Hejhopp 8)

Lösning på mina sjuka problem :P

Hejsan, igår åkte jag till stan med halv sju tåget. Åkte först till min moster Fia och Berra och där var mina kusiner Lina och Emma och Emmas barn Tilde och Ludvig. :) Sedan åkte Jag, Emma och barnen hem till dom. Hade as ont i huvudet igår, sån där äcklig huvudvärk som jag brukar kunna få ibland, igår spydde jag till och med två gånger för jag mådde så jävla dåligt av den. Somnade hos Emma ganska snabbt, vid nio kanske. Sedan vaknade jag vid halv ett och var hungrig så då fikade jag lite. :) Sedan gick jag in och la mig vid Tilde och somnade om. :)

Imorse när jag väckts av alarmet sa jag Godmorgon Tilde, så satte hon sig upp tittade mot fönstret och sa det är morgon nu, nu måste vi kliva upp. :P Ja jag vet sa jag :P Vi morgonmyste lite så kliade jag henne på ryggen, sedan klev vi upp också gjorde jag frukost till henne, slog på barnprogram och sedan gick jag till tåget. Gick kvart över sju för jag tänkte att tåget kanske gick halv/tjugo i åtta också tänkte jag ju hinna röka nere på stationen också. Det är inte långt till stationen, kom fram tjugo över och då läste jag att tåget skulle gå tio i. :P haha. Så jag fick vänta ett tag. :P

När jag kom till Fränsta gick jag till skoldoktorn som kom till skolan bara för mins skull! :D haha. Han kollade om jag hade bra blodsocker och det hade jag och sedan tog vi någon urinsticka och testade för olika grejer som kunde vara fel på eftersom att jag pinkar så mycket. Fick veta att jag nog har urinvägs infektion så jag fick recept för pencilin. Också trodde han att min äckliga huvudvärk som kommer ibland är migrän, så jag fick migrän tabletter utskrivna också. :) Och idag när jag kom hem från skolan så kände jag att jag fick ont i huvudet så tog jag en tablett och det känns helt sjukt underbart, Jag har nu ingen huvudvärk! :D:D Anervan Novum heter min räddare <3 och trimetoprim recip heter det som förhoppningsvis ska hjälpa mig sluta pinka så jävla ofta :)

De två sista timmarna hade jag syslöjd med Agnez
som missat bussen hem. Och syslöjdläraren Karin var så snäll och lät hon vara med mig. :) Vi skar ut bokstäver som jag ska trycka på ett förkläde. :)

Ikväll har jag suttit och skrivit lite på ett Fysik hemprov, vet inte vart tiden tagit vägen och jag har inte fått så mycket vettigt gjort. :/ Åkte med Olle till ljunga en sväng och var på Annikas hund och katt affär. :) Köpte två bollar som låter till katten. Stannade till hos Pappa en sväng på hemvägen, så berättade jag att jag funderar på att skaffa två katter när jag flytta, detta tyckte han inte var så bra. Men snart kommer jag till det roliga. :p

Åkte hem och åt mat, grönsaksgryta med senap blev det ikväll, skapligt gott. :) Efter middagen fråga jag vad vi ska äta imorgon, fick höra att dom i alla fall skulle äta köttfärssås, så frågade jag om vi inte kunde göra älgköttfärssås. Ringde Pappa för att fråga om han kunde ta hit lite älgfärs tills imorgon så sa han att han inte visste om det fanns nå älgköttfärs kvar, att jag måste ut och tjuvskjuta någon älg eller att jag borde skaffa gris istället för katter, så frågade jag om han tyckte jag skulle ha den inne i lägenheten, Nä det tyckte han inte. Han sa nedanför lon hemma hos honom då, helt seriöst vill han det också. :D Så nu letar jag efter grisar, är det någon som vet vart man kan köpa en sån? Eller vad dom kosta undra ju Pappa först förstås. :P Har du någon aning om vart jag kan få tag på grisar? :)

Nu ska jag ta en rök, annars blir jag surare. Sedan gå till Coffe en sväng tror jag. :) Hejhopp :P

.

Du sa att det inte fanns ord för hur mycket du saknat mig.
Du sa att du skulle ändra dig och göra typ vad som helst för att få vara med mig igen.
Just nu finner inte jag ord för hur less jag är på dig.
Hur fan skulle vi kunna vara bara vänner?

Du är en jävla idiot.
Jag hatar mig själv för att jag trott på dig
om och om och om igen.

Men jag försöker tänka att det inte är mig det är fel på

det är dig.
Men jag känner mig ändå så jävla misslyckad.

Du får mig att må så jävla dåligt

och du har fått mig att gråta så jävla mycket!

Jag orkar inte ha kontakt med dig för du gör mig så jävla ledsen jämnt.

Igår var det lugnt och mys

Igår hände det inte så mycket, Jag, Feliziah och Agnez tog det mest lugnt. Var upp på Konsum och köpte bearnaise sås och sedan gjorde vi vegetariska snitzlar och potatisklyftor, det vart gott men innan maten var klar fick jag ett sms av en viss människa och sedan tappade jag matlusten och blev spyfärdig.

Vi hade en ganska mysig kväll ändå
, Robin, Ola och Jonas var med oss och vi lyssna på musik och pratade. Under earth hour satt vi med värmeljus och Feliziahs bärbara igång på batteri och lyssna på musik. Det var mysigt fast de sista minuterna envisades André och Ola med att tända lamporna. :p haha

Somnade rätt så tidigt igår
, hade ont överallt. Imorse när jag vakna hade jag ont i huvudet, har haft det hela dagen och inte blev det bättre av att en viss kille gjorde mig ledsen heller. Känner att jag vill bli glad så jag ska åka ner till stan och vara med mina kusiner <3 Hejdå

Tjejkväll med Agnez och Feliziah :)

Hej, igår kom Feliziah och Agnez vid fem så gick vi och handlade och sedan gjorde vi tacos. :) Åt en massa mat sedan tog vi en rök, städade undan och gick till Feliziah. :)

Lyssnade på musik och sedan gick jag och la mig tidigt, redan vid elva tror jag. :) Imorse vaknade jag redan vid halv nio, gick upp och pinka och sedan kunde jag inte somna om. Feliziah har suttit och spelat och jag har tittat runt. Idag vill jag hitta på något, får se vad som händer :) Hejhopp

Fack, gympa, pannkaka och hälsosamtal :P

Hej, imorse hade jag Svenska nationella och det gick bra kändes det som, skrev en text om hur vi delas in i olika fack, pojke flicka redan innan vi börjat gå. :P Hade innebandy på gympan idag och det var ganska kul.
Det var pannkaka till lunch idag och det gillar jag! :)

Idag fick jag träffa skoldoktorn och sjuksystern för ett hälsosamtal, jag tyckte att jag vägde för mycket så jag frågade om den vägde rätt och sedan sa han att näe den väger nog 2-3 kilo fel, så kändes det bättre. :P Ska få göra blodprov för att kolla om jag har högt blodsocker på Måndag också ska jag göra pissprov på morgonen så ska vi kolla om jag har urinvägsinfektion. Fick inte äta någon frukost på Måndag morgon så då är det nog bäst om jag inte kliver upp så länge innan skolan börjar. :)

Nu är jag hemma, väntar på att Feliziah ska komma hit så ska vi göra tacos. :) Hejhopp :P

Gitarrskola :)

Hejhopp, ikväll har jag, Feliziah och Ola haft gitarr skola för mig. :) Haha, det har varit kul, anledningen till att inte Tom är med är för att han farit till fjälls! :P Vi har även ätit lite kladdkaka muffins och lyssnat på skön musik.
Nu ska vi lägga oss i sängen och se på en film :P Godnatt :)

Våffelgräddar´n ;)

Hej, idag har jag varit på skolan. Det var kul med syslöjd imorse. Jag fick använda en ny symaskin och det gick faktiskt bra att sy sex stycken raka sömmar på mitt gröna förkläde. :) Det har kommit nya soffor i spegelsalen, och det kändes bra idag för då satt nästan hela klassen i spegelhallen idag, värsta gemenskapen. :P

Jag har inte haft så hemskt ont i huvudet idag, bara lite ibland. Min gympa lärare sa att jag skulle kunna ha urinvägs infektion eftersom att jag pinka hela tiden och hon sa att huvudvärk kunde vara något man får av det. Förut sa hon att det skulle kunna vara diabetes eller något också. Något fel är det på mig för jag pinkar onormalt mycket, jag märker det inte riktigt men alla jag är med klagar och säger ska du pinka igen och å vad ovanligt. Det är inte så att jag lider av det egentligen men det är inte kul när folk klagar! :/ :P

Hade vattengympa vid fyra och jag kände mig jätte stark idag, kändes som jag skulle kunna hoppa upp och ner hur mycket som helst, men det visade sig att jag blev trött, men det kändes bra till en början i alla fall. :P haha

Ikväll har jag gräddat våfflor med mitt nya våffeljärn, det har inte varit så jävla kul, det gick inte bra med våfflorna och en stressad Mamma och en sur Olle är inte det trevligaste jämnt.. Aja, jag blev trevlig mot Mamma på slutet i alla fall, när Olle farit :P Våfflorna blev inte bra hur jag än gjorde, de blev inte klar utan var ljus hela tiden och satt inte ihop som en hel våffla utan delarna var var för sig när man skulle ta upp dom.. Inte så kul, ganska jobbigt, men det var gott med en våffla med creme fraiche, räkor, svart rom och lök på. :) Orkade bara en enda våffla idag, känns konstigt jag som tänkt äta en med grädde också. Men det har varit så på slutet, jag orkar oftast inte äta mer även fast jag känner att jag är hungrig, jag orkar inte hämta mer i matsalen på skolan, för det smakar ibland inge bra, så jag går därifrån hungrig. Det känns inte så kul men så är det. :/

Nu sitter jag i köket med min bärbara dator, tog upp den så jag skulle kunna lyssna på musik från spotify när jag gjorde mat. :) Men det är inte så kul att sitta vid den här datorn för det går riktigt segt att ladda en sida och är man inloggad på facebook kan man inte kommentera eller skriva någonting, inte heller acceptera förfrågningar och sånt. :P haha! Aja nu ska jag ta en rök och sedan spela lite gitarr tror jag :D HejHej :)

Kladdkakekväll, skön musik och gos katt <3

Hejsan, ikväll har jag varit hos Feliziah och Tom, där var Ola också så jag kände inte att jag var i vägen eller trängde mig på. XD Vi har ätit kladdkaka ur muffinsformar, det var gott men smakade ganska konstigt, killarna som lagade dom. :P

Nu sitter jag och och lyssnar på en jätte skön låt
och skriver med en trött omtyckt människa på msn :) Ska strax sova, tänkte gå på skolan imorgon och stå ut även om jag har huvudvärk. Det som får mig att gå är att vi ska ha slöjd och det har jag inte haft på huuuur många veckor som helst för vi har haft en massa saker inbokat på Torsdagar, men imorgon är det äntligen dax! :D Vill även ha hälsosamtal med den sjuka sjuksystern. :P

Min katt är mysig! Hon är så gullig och följer alltid med mig eller kommer strax efter när jag kommer hem och det är sovdags på kvällarna. Så gosar vi lite innan jag somnar och sedan imorgon bitti när vi väcks av alarmet så gör jag ksskss ljudet också tittar hon upp från soffan och sedan trippar hon fram också har vi morgon mys <3 Min underbara Sixten, eller Sixa :) Nu blir det gos med na Godnatt :)

Mys kväll igår, huvudvärk och Agnez idag :)

Hejsan, igår kväll hade jag det mysigt och såg på film med en mysig människa. :)

Imorse när jag vaknade hade jag ont i huvudet (idag igen, har haft det i tre jävla dagar nu) och eftersom att vi skulle ha nationella i engelska och skriva en uppsats i åttio minuter så gick jag inte på skolan. Kände att jag inte orkade göra något sånt. Det är inte det att jag måste sitta hemma eller som vissa tror ligga i sängen och ta det lugnt, men det blir fan inte bättre av att vara i skolan för mina klasskamrater är inte av den tystaste sorten. Skulle jag ha en mick på mig under en skoldag skulle människor kanske förstå att det är jävligt mycket skrik och onödigt väsen som jag får höra på under en dag, och det skulle inte göra min huvudvärk bättre. I Måndags gjorde det jätte ont i huvudet när en klasskompis satt och bankade i bordet, som exempel. :P

Något roligare; Vid två mötte jag Agnez också gick vi upp på vårdcentralen för jag skulle träffa barnmorskan och få fler p-piller, eller nya fast inte en annan sort, vet inte riktigt hur jag ska skriva det. :P haha. När jag pratat med barnmorskan och hon tagit blodtryck och skrivit recept gick vi och hämtade ut p-pillren och sedan följde Agnez med hem till mig. Vi har sett på tv, pratat och ätit middag, haft en ganska skön kväll. :)

Men jag känner mig arg, det känns som jag vill skrika för varenda liten jävla sak, jag blir så irriterad på allt och här hemma är det på Olle, Mammas man, han är så jävla dryg och jag blir galen. Idag vid middagen när Mamma sa det kanske är skönare att sitta i vardagsrummet och äta middag, så var jag ärlig och sa Näe men det är trevligare än Olles sällskap. Jag blir så besviken på mig själv, när jag blir galen på hur dom är. Men jag känner att vi kommer inte överens, visst kan vi vara det ibland, men det är mest djävulskap från hans sida och hat från min. Det känns som att det kommer bli skönt när jag flyttar. Mamma och Jag kommer förhoppningsvis bli gladare på varandra då, eller jag kommer förhoppningsvis vara gladare på henne.

Aja, Agnez har åkt med halv åtta bussen hem och nu ska jag gå
till Feliziah och Tom och äta lite kladdkaka tror jag. :) Hejhopp :)

K´Naan - Take a minute

Så jävla skön låt! :)


Stan en sväng, grillat och haft gitarrlektion :)

Hejsan! :) Igår var det Måndag, då var jag på skolan, fíck reda på att jag fick Vg på So provet, det känns ganska bra ändå, fast jag vill ju ha MVG! :P Vid två tog jag och Joel bussen till stan.

Var in på Musik börsen, köpte en gitarr bok, strängar en stämgrej och några fina plektrum. :) När vi handlat klart gick vi ner på Navet och väntade på bussen hem, den gick efter tio minuter kanske. Elisabet åkte bussen också. :)

När jag kom hem till Fränsta vid sex tiden åt jag taco chips med taco sås och ost på och sedan packade jag en väska och åkte ner till Kyrkan. Där var Feliziah, Tom och några till. Vi grillade, frös och hade det roligt! :) När vissa slutade känna sina tår så gick vi hem till Tom. Tom satte fast strängarna på gitarren och sedan visade han mig nå accord så spelade jag lite, de var kul! :) Började se på Boston Tea Party men jag somnade. :P Vaknade vid ett någon gång, då skulle Jon åka hem så då skjutsade han hem mig på moppen, eller vad det va. :P haha

Jag hade ont i huvudet igår, hela dagen till o från, den fanns liksom där hela tiden men gjorde ondare ibland. Likadant idag, det är jobbigt! Har jag ont i huvudet imorgon tänker jag inte gå på skolan. :/

Idag var jag med Agnez en sväng på två rasten för hon har praktik hos bild fröken, gick till matan och fikade och sedan satt vi ute en sväng i den mysiga solen! :) Hade gitarrlektion sedan, det kändes roligt, men ibland satt jag och sa innombords; Ja jag är inte efterbliven, typ. :P Men det blir nog bättre när vi kommer igång, jag får för mig att det var som det var som jag inte kan förklara hur det var bara för att det var första gången. :p Nu ska vi få spela så mycket vi hinner i några veckor i boken och sedan ska vi ha lektion igen och det ser jag fram emot! :)

Efter gitarrlektionen träffade jag Agnez en sväng till och sedan hade jag vattengympa. Nu sitter jag hemma, ska strax äta middag, det blir fisk, potatis och min favorit ROMSÅS! :D Nu kurrar det i magen, eller det känns som en början på en kurr. haha Hejhopp :)

I´m the one who wants to be with you

Mr Big - To Be with you

Varit med Feliziah :)

Idag tittade jag i frysen efter mat så såg jag frusen taco färs och taco bröd, så gick jag på Ica och köpte lite grönsaker sedan skar jag dom och bjöd hit Feliziah, vi åt, snackade lite skit och var sedan på Ica en sväng och köpte lite godis. Ikväll har vi sett på tv, har sett när Gula gubben var med i Wipeout, det gick inte så bra för han i spelet men han är lätt bättre än alla andra! :D haha. Såg på Ballar av stål och sedan åkte jag hem.

Nu sitter jag nere på mitt rum och lyssnar på en skön låt, men nu ska jag nog gosa ner mig i sängen och sakna och om jag har tur, drömma lite :) Godnatt

:)

Det ser ljust ut och solen skiner :)

Fest hos Agnez, Gimåfors och Ljunga :)

I Fredags var det fest hos Agnez i Ånge och kvällen slutade underbart :) Agnez bjöd på smörgåstårta som det faktiskt var grädde på och den var god! :) Hade ont i huvudet hela kvällen men glad var jag ändå! :D Somnade på två ställen :P Först på ett och sedan förflyttade jag mig tillbaka till Agnez. :)

På Lördagen tog jag ett tåg hem till Fränsta vid ett. Åkte med Mamma upp till Gimåfors. Till middag åt vi grillad älgkött och värsta goda vitlökssmöret och klyft potatis, det var riktigt gott! På kvällen kom Emma, Lina och Robin, det var skoj. Lina som fick mig att stå ut hela kvällen. :D<3 När Lina, Emma och Robin skulle åka hem släppte dom av mig i Torpshammar också tog jag halv ett tåget till Ljunga. Träffade Heidi och gick till Conny en sväng så träffade jag en trevlig kille där, han var snäll. Sedan åkte jag hem till Fränsta och sov.

Imorse vet jag inte riktigt vad jag gjorde. Tror jag klev upp en sväng men är inte säker. xD Nu är jag vaken i alla fall. Idag känns det härligt, jag har ingenting som jag måste göra inför skolan imorgon, det känns så grymt jävla härligt! :D

Nu ska jag ringa Mamma och höra när dom kommer hem. Hejhopp :)

Vemdalen igår, so prov idag, partaj ikväll :)

Igår var jag i Vemdalen med skolan, det var ganska roligt, fast inte att åka skidor. Hade inga glasögon också var det inte världens finaste väder så när vi åkte skidor så fick jag massa snö i ögonen, hård snö och tårar i ögonen. Vi åkte sån-där-häftig lift, det var ganska kul men läskigt. xD Fikade, fikade och åt lite strips sedan kollade vi i en inrednings butik och sedan gick vi på Ica. Jag köpte en hänga gubbe grej, så spelade vi det och sedan åkte vi hem. :) När vi åkt en bit så kom solen fram xD Såg på film på hemvägen men den hängde sig, som tur var hade läraren som satt framför mig sett den så hon fick berätta slutet. :P

På kvällen tog jag en lång sjung dusch och dunkade spotify och Melissa Horn som bara den, och sedan pluggade jag hela kvällen. Elva blev jag klar så då gick jag och la mig direkt. :P

Idag har jag varit på skolan. Hade So prov de två sista timmarna och jag tror det gick ganska bra, det kändes som så. :) Efter skolan gick jag till Feliziah och Tom, nu sitter vi och lyssnar på Tom och Ola som leker rockstjärnor, har nyss färgat lite nytt rött på Feliziahs hår. Ikväll blir det Ånge och partaj, ska fira Agnez som fyller år på Måndag! :) Hejhopp 8)

Brödrost och stan :)

Hejsan, igår efter skolan följde Joel med mig hem, vi gick på Järnhandeln så bytte jag in min elvisp som jag fick i födelsedags present också la jag på någon peng och sedan hade jag en skit snygg röd brödrost från Obh nordica med massa smarta funktioner, stopp knapp, uppvärmningsknapp, låda under som man drar ur som brödsmulorna samlas i, också går det att trycka upp mackorna lite extra mycket. :)Gick hem till mig och läste so och sedan for Joel hem och jag följde med Pappa till stan. Vi var på Willys och handlade och sedan åkte vi och hälsade på min Faster Barbro i Kovland. Glömde so boken hemma så jag kunde inte läsa någonting påvägen till eller från stan, det kändes pissigt. Kom hem vid elva och gick och la mig direkt.

Idag är det Torsdag, ska åka till Vemdalen med skolan, nu ska jag fixa lite tills jag ska åka, Hejhopp :)

Rolig dag, gitarr, vattengympa och staden med Mamma och sist men inte minst KINA :)

Hejsan :) Imorse på skolan fick Joel och jag reda på att vi ska få börja gå på gitarr lektioner nästa vecka, det känns hur roligt som helst och jag vet inte hur många gånger idag jag sagt; Men fan va kul, gu va kul! :D

Har haft engelska nationella idag, det kändes bra på läsförståelsen men lyssna övningarna tyckte jag var svårare.. Idag hade vi so, då satt jag och läste om världens konflikter för Oliver i biblioteket. Sedan hade vi Svensk/Engelska då satt jag i biblioteket och läste om världens konflikter. :P

Vid två gick jag och Joel och pratade med musik läraren, Nils-Håkan. Pratade om böcker och vad vi skulle införskaffa för någon. Det känns hur roligt som helst och jag vill att det ska bli Tisdag nästa vecka nu så jag kan få spela! :D

Efter att vi pratat med Nils-Håkan gick vi på Konsum och köpte Risifrutti, sedan gick vi och satte oss i biblioteket och jag läste om världens konflikter än en gång. :P

Vid fyra gick jag på Vattengympa, jag kände mig gladare idag, var nog för att jag fått reda på om gitarrspelandet. :) Efter vattengympan åkte Mamma och Jag till stan. :)

När Mamma och Jag kom in på Birsta city hörde jag något gitarr spel och någon kille som sjöng, jag trodde det var i högtalare så jag ställde mig där jag tyckte det kom i från, så sa Mamma att det satt några uppe och spelade. Gick och tittade på dom, dom var skön ;) hehe.

Sedan gick vi på Lagerhaus och jag köpte ingenting åt mig själv idag! Jag köpte en bok som Olle ska få i födelsedags present som jag kanske tänkte låna någon gång. ;P haha

Var in på Ikea en sväng så hittade jag två fina kuddar som jag tittat på mönstret på Ikeas hemsida, dom kostade 39 kronor och är ju såå himla fina så jag slog till, eller jag la ner dom i Mammas kasse. :)Köpte även en vit ram som jag tänkte att Tilde ska få rita med tusch på och sedan ska jag ha ett kort på Tilde och Ludvig i ramen, tror det kan bli fint! :)

När vi handlat klart åkte vi in till stan och åt på Kina. Jag åt räkchips till förrätt, nå räkor med grönsaker och ris till varmrätt och friterad banan med glass till efterrätt, det var riktigt gott och jag åt riktigt mycket, ovanligt mycket så det kändes inte som man köpt något i onödan, och jag orkade ändå gå till bilen, vart inte för mätt liksom. :)

Åkte till min moster Fia och hennes man Berra, hämtade en gitarr utan strängar som jag ska få låna. Ska köpa strängar till den någon dag innan Tisdag, det känns så jävla kul!! :D haha

Nu är jag hemma, ska borsta tänderna sedan gå ner och byta sängkläder i sängen och sedan lägga mig och sova, i rena mjuka sängkläder, tog faktiskt nå gamla inte så jätte fina sängkläder den här gången för dom kändes så mjuka! :) Aja Godnatt 8)

Skoltröjor, gitarr, so pluggning och teve tittande :)

Hejsan, idag har jag varit på skolan, var och hämtade ut skoltröjorna på morgonen. Tei och jag hjälptes åt att räkna dom och kolla så det var rätt, det var roligt. Fina var dom också, fram på magen står det 9a är bra tralala också är det en streck gubbe och på ryggen har vi skrivit våra namn i ett ölglas. :) På min tröj arm står det MARIA också är det en smiley :) och på byxorna är det en mycket glad smiley :D Fick med en liten godis grej också, godisarna var goda så det var kul. :)

Hade musik sista timmarna, det var roligt, jag spelade lite gitarr, gick ganska bra och kul var det! :)

Efter skolan gick jag och Joel hem till mig. Sedan har vi pluggat so som bara den, läste massa i boken och sedan vid halv sex gjorde vi pannkakor och jag stekte eller gräddade eller vad man ska kalla det dom alla. :) Åt lite pannkakor med sirap, grädde och glass och sedan läste vi lite mer om världens konflikter och åt starka cheese crunchers, det var gott. Sedan gick vi upp och åt varsin räk crepes som Mamma gjort, dom var god men jag blev riktigt tjockt mätt av den. :P Läste lite mer och sedan har vi sett på tv. Såg först på familjen annorlunda, sedan csi och sist och bäst såg vi på Boston tea party, det var riktigt roligt. :) Joel har åkt hem så nu är jag själv.

Ska borsta tänderna och gå och lägga mig nu, imorgon har vi nationella i engelska, inget jag ser framemot, är rädd för att göra fel, men jag hoppas det går bra. Godnatt 8)

BINGOLOTTO och spåttifaj :D

Nu är bingolotto slut, jag vann hundra kronor! :D:D Det känns roligt, jag satt med två lotter så det blir priset av dom jag får. xD Men Mamma betalade ju lotterna och jag hämtar nog ut vinsten så jag vinner ju ändå hundra kronor. Haha :p Vi spelar ju tillsammans för tvåhundra kronor eftersom att vi har två lotter var, men det är roligt ändå, nu vet vi ju att man kan vinna! :) hehe

Nu ska jag bära ner min bärbara dator och mina dator högtalare på rummet och lyssna på lite spotify, jag fick en invite av Björn så nu har jag också spotify, nananana! :D Hejhopp :P


känna

Ibland så känns det jätte bra
helt underbart
och ibland känner jag mig osäker
riktigt osäker
Jag vet inte vad jag vill
Ibland känner jag ingenting
och ibland känner jag för mycket

Ibland vill man inte känna
men gör det ändå
det kan var jobbigt och svårt.

Jag tror att känns det inte sådär speciellt hela tiden
så kanske det inte är rätt
typ!

:'/


.

Om man aldrig får känna kyla så uppskattar man aldrig värmen.
Om man aldrig får känna Olycka så kan man inte riktigt uppskatta lyckan heller
tror jag.

Och om man aldrig är sur som jag är idag
så kan man nog inte uppskatta dom glada dagarna heller.


Kul helg :)

Hejsan, I Fredags åkte jag tåg till Bräcke. Björn kom och hämtade mig på stationen och sedan åkte vi och handlade massa mat. Åkte ungefär en timmes bil resa ut i skogen och sedan var vi framme hos Björn. Vi lagade mat, en qourn färs taco grej som vi åt med ris, det var gott! Sedan såg vi på tv och film och på kvällen fick jag äckel huvudvärk så jag somnade redan vid åtta någon gång.

På Lördagen såg vi på lite tv och sedan var vi ut på en promenad. Björn spelade lite gitarr och sedan såg vi på filmen "The notebook", den var jätte bra och jag grät som bara den. Under kvällen såg vi melodifestivalen, det var kul, åt cheese balls som aldrig förr, dom var jätte goda! :)

Idag är det Söndag, jag och Björn har sett på film, såg på V för Vendetta, den var bra, men jag hann inte se slutet för Mamma kom och hämtade mig. Det tog bara tjugo minuter till Gimåfors därifrån Sörbygden.

Nu sitter jag hemma i Fränsta, känner mig less, tråkig sur och less. Ikväll ska jag läsa lite So och spela Bingolotto med Mamma. Datorn uppe har det bliviti virus på så den funkar inte, så just nu sitter jag nere på blomsteraffärens dator, det är kallt här i blomsteraffären så jag ska nog ta och gå upp. Hejdå

Underbar vistelse i Paradiset xD Idag är det Fredag :D

Hejsan, igår åkte jag, Feliziah, Tom, Toms bror och Ola mot Ö-vik. Vi stannade till i Birsta för att Tom skulle köpa badbyxor, så köpte Feliziah hamburgare och jag strips. :)

När vi äntligen kom till Ö-vik fick vi stå i kö ett bra tag. Men det var jätte roligt att bada, åkte massa rutshkanor och det var jätte roligt att åka med ringar, men jobbigt att springa upp och ner för trapporna. Sista gången jag skulle åka med ring lyckades jag landa bredvid när jag skulle hoppa på ringen, så jag slog ryggen och tappade typ andan, det kändes som jag skulle svimma hela vägen ner, det var läskigt. Efter det badade jag bara bubbelpool. :) Jag lyckades skära upp ett sår på foten med hjälp av en dörr, det gör ont.. Till lunch åt jag först varma chili chips, sedan pannkakor med jätte god tuttifrutti glass :D Sedan åt jag lite strips med någon konstig dipp. :P På hemvägen från Ö-vik så gjorde Feliziah och jag hänga gubbe på rutan, sedan lekte vid namnleken, när vi körde tjej namn blev det jobbigt, det är typ huuuur många tjejnamn som helst som slutar på a. Tror det blev lite av en tvångstanke på slutet för Feliziah, Tom och Ola att fortsätta, jag gav upp. :P haha!

Idag är det Fredag :D Jag har hållt på packa och varit nervös hela morgonen. Vid elva går det ett tåg som jag ska åka med till Bräcke, när jag kommer fram dit kommer Björn stå där. Jag längtar så tills jag kan få kramas med han och pussa på honom! <3

Nu ska jag sminka mig och kanske byta om en gång till. :P haha. Hejhopp :)

Tack :P

TACK Feliziah för att du skrev att jag skulle komma ihåg en plastpåse till badkläderna,
jag hade nämligen glömt att packa ner min bikini. :p haha.

En hemsk dröm, nu blir det en resa till Paradiset :)

Hejsan, inatt vaknade jag vid halv fyra av en hemsk mardröm, jag ville bara skrika när jag vakna för jag blev så rädd innan jag vaknade, samtidigt vågade jag inte riktigt för jag hade drömt att det var en hemsk människa i rummet bredvid, så jag ringde Mamma och viskade att hon skulle komma ner. Sedan berättade jag om drömmen för Mamma och hon sa men följ med upp så kan du lägga dig på soffan, men jag tänkte bara på den där kökssoffan som jag drömde stod i garaget så jag frågade; Men inte har vi någon soffa där? Så sa hon jo vi har en soffa uppe i vardagsrummet. Jag förstod va hon mena och följde med henne upp och la mig. Men jag kunde inte somna på ett bra tag, värmde lite mjölk och gjorde o´boy sedan tog jag två kakor och gick in och satte mig. Lyckades somna tillslut som tur var, hade Vigg bredvid mig så det kändes bra. :)

Nu är det Torsdag, dagen jag väntat på.. Nä då men nu strax kommer Feliziah, Tom, Toms bror och Ola och hämtar mig också ska vi åka till Ö-vik och bada på PARADISBADET! Jag är riktigt förväntans full, det ska bli sååå roligt! :) Aja nu ska jag fortsätta vänta och fundera på om det är något jag glömt packa ner. Hejdå :)

Tell me baby :)

Red Hot Chili Peppers <3
De första 18 sekunderna är grymt sköna tycker jag :)
sedan tycker jag följande stycke eller hur man ska säga är skönt :D
Tell me baby whats your story
where you come from
and where you wanna go next time
tell me lover are you lonely
the thing we need is never all that hard to find
tell me baby whats your story
where do you come from
and where you wanna go next time
your so lovely are you lonely
i given up on the innocence you left behindNörd dag med några flickvänner ;) ( Jag funderade på om jag skulle skriva tjejkompisar :P )

Hejsan, Heidi och jag åkte ner på Forum tidigare idag, åt en super stark och lite konstigt smakande pizza och sedan gick vi och titta på alla nördar som lanade. Jag testade spela cs och det var kul, förutom att det var nå fel på mina vapen så det gick typ inte att träffa.. :P haha!

Mia kom efter ett tag och sedan kom Agnez vid sex och efter det kom Tei, så vi var ett gäng som satt och prata skit. :p haha :) Nu sitter jag hemma, tänkte gå och lägga mig tror jag, för imorgon bitti ska jag upp tidigt och packa för jag ska åka med några kompisar till badhuset i Ö-vik och bada, ska bli skoj! :) Godnatt :)

Är hos Heidi :)

Hejhopp, igår var jag hos Feliziah och Tom. Vi försökte se på en krigsfilm som skulle vara bra, men både Feliziah och jag somnade, haha. :P

Idag vaknade jag vid tolv, det kändes sent. :P Smsade med Heidi och bestämde att vi skulle träffas och plugga, egentligen. :P Nu sitter jag hos Heidi, har läst lite i so boken men det var inge roligt.

Nu väntar vi på att Mia ska komma hit och sedan ska vi åka ner på Shish och äta nå kul. :) Hejhopp :)

Tårta, vattengympa, stan och Feliziah för ovanlighetens skull :P

Idag har jag gjort en vanlig tårta hemma hos Pappa, sedan kom Faster och min kusin Anna dit och gratulerade mig. :) Jag fick ett våffeljärn, en fin skärbräda, en gul ugnsform och en till elvisp, ska byta den mot antingen en vattenkokare eller en brödrost. :)

Åkte på vattengympa vid fyra. Efter vattengympan köpte jag en pizza och sedan åkte jag till stan med Mamma och Olle. Vi åkte till min kusin Emmas kille Robin som fyllde 30år. :) Fikade och hade trevligt och sedan åkte vi på Max. Mamma och Olle åt och jag satt mest och funderade och såg sur ut. :P haha.

Nu sitter jag hos Feliziah och Tom, har laddat upp bilder sedan min födelsedag men nu gav jag upp, det går så segt och jag orkar inge mer så fortsätter någon annan dag. :)

Hejhopp:)


:)

Jag är kluven
i mina tankar.


Men jag tror det är såhär det ska se ut :)
om linsen inte öppnar sig helt :P


Jag bildar mina egna åsikter :)

När jag var liten var det en smart människa som sa till mig att
jag skulle bilda mina egna åsikter om saker och ting.

Det står jag fast vid, det gör jag verkligen, hur mycket än andra människar försöker påverka mig.
Förklara gärna hur du tänker för mig
jag lyssnar
men försök inte få mig att tycka som dig.
För då blir jag arg på dig,
innombords. :P


Nu blir det en kvällsrök, tandborstning och sedan sängen, NattNatt :)


Frukt och grönt :P

Ikväll har jag varit datanörd, som vanligt. :P Jag har hittat en sida som leverar ekologiska råvaror till dörren, har varit in på sidan en gång förut. Skulle vilja handla därifrån när jag flyttar hemifrån, om vi har råd vill säga. :)

Jag läste där om hur man ska förvara olika saker och då hittade jag några intressanta grejer som jag inte hade en aning om som jag tänkte att jag kan dela med mig av om det är någon fler som inte kan :P

Röda och gula paprikor börjar sina liv som gröna och byter sedan färg beroende på sort och mognadsgrad. Röd paprika har därför ungefär hälften så lång hållbarhet som grön. Paprikan är känslig för stötar så hantera den varsamt! Paprika skall förvaras svalt men inte kallt +7 - +12° C.
Tomater ska förvaras i en skål på köksbordet och gärna tillsammans med bananer, då de stimulerar mognaden av varandra. Tomater som förvaras i kylskåp, mister smak och mognaden stoppas.
Avokado förvaras bäst i rumstemperatur. Det är särskilt viktigt för omogen avokado, för om de förvaras i kylskåp så hindras frukten från att mogna och ger den dessutom mörka fläckar. Avokado producerar mycket ethylen när den mognar precis som tomater och bananer. De kan därför påverka varandra genom en snabbare mogningsprocess om de ligger tillsammans.
Är bananerna lite omogna, mognar dom snabbt tillsammans med antingen andra mogna bananer eller med tomater och avokado.
Gurkan är känslig mot etylengas och kan bli mjuk och gulaktig om den förvaras länge tillsammans grönsaker som producerar mycket av denna gas t: ex avokado och tomat.
Tänk på att äpplen utsöndrar etylen som kan påverka mognadsprocessen hos andra frukter och grönsaker. Lägg dem därför för sig själva.

källa årstiderna.com :)

Nu ska jag nog gå och lägga mig, känner mig riktigt trött. Godnatt :)

Glass :)

Jag såg en glassförpackning som det var äppelbitar med smak av kanel i, vid frysdisken på Ica. Tyckte det lät gott så förpackningen fick följa med mig hem. Glassen är god också, inte riktigt som jag tänkt i smaken men den är ändå god :D Nu ska jag äta lite mer HejHej :)

Varit ute med Feliziah och Tom :)

Hejsan :) För några timmar sedan bestämde Jag, Feliziah och Tom att vi skulle ut och åka pulka och skoter. :) Gick hem till mig och hämtade en snowracer och en pulka också var vi på järnhandeln och köpte två tefat. Sedan åkte vi skoter till en backe, Tom åkte på en skoter, Feliziah med Toms Pappa och jag med Toms bror.

Det var kul att vara ute, åkte lite tefat nerför backen och Feliziah åkte skidor, sedan kom Pappa med en madrass så knöt vi fast den bakomför Toms skoter och åkte, det var skoj. Sedan körde Feliziah och Jag lite skoter. :D

Nu sitter jag hemma, ögonen känns trötta, ska strax äta lite middag och sedan när Tom och Feliziah kommer hem tänkte jag nog gå dit en sväng och låna dushen. Hejhopp :)

Läskig skräckfilm :P

Igår kom Fia, Emma, Tilde och Ludvig till mig, jag bjöd på kakor och tårta också fick jag massa paket som jag öppnade med hjälp av Tilde. :) Fick en elvisp, en kastrull, en stekpanna, tre bunkar, ett durkslag, ugnsformar, plastvisp, stekbestick och mått. Det var jätte bra saker så det kändes riktigt kul! :D

Tilde och jag lekte lite med trolleri lådan, sedan gjorde vi blommor och fina kort åt Fia och Emma. Sen åkte dom hem och jag gick och köpte pizza och gick till Tom och Feliziah. :)

Vi såg på en jätte läskig skräck film, My bloody valentine i 3D också hade vi värsta fula glasögon på oss. :P haha. När filmen var slut gick dom och la sig och jag orkade inte gå hem så jag sov över här på soffan. :)

Idag har jag ätit pizza, nu ska jag kanske hjälpa Feliziah att städa lite. Hejhopp :)

.

Jag känner mig lite dum som tror på dig
men det kändes verkligen som det du sa var sanning
jag tror på dig nu, sumpa inte det här!


Rolig födelsedag, filmkväll igår :)

Heeej! :D Jag hade en jätte rolig födelsedag i Fredags :D
På morgonen när jag kom till skolan fick jag höra Grattis från alla håll, det var skoj :) Sista timmen hade jag redovisning om Regnskogen på So,n. Det gick super bra, efteråt när man fick ställa frågor var det en som fråga hur jag lärde mig allting så bra, och en som frågade läraren om hon behövde fundera över vad hon skulle ge mig i betyg :D Jag fick MVG och det enda som hon sa som var negativt var att jag kunde ha pratat lite lugnare, fast samtidigt inte för det märktes att jag kunde och liksom tyckte det jag sa, typ! :D

Efter skolan följde Nathalie och Jennifer med mig hem, vi gjorde smörgåstårta och sedan kom Agnez. Hade på klet och strössel på mina muffins och sedan åkte vi hem till Pappa och fixade. Ställde fram alla kakor och sminkade oss lite.

Det kom massa folk under kvällen, fyra som jag aldrig träffat tidigare men det var trevligt! Mys hade jag det också för Björn kom dit :) Det var roligt att folk uppskattade kakorna, mindre roligt med folk som tog en näve kakor och kastade dom, men det var mycket roligt att få fina kommentarer om speciellt kladdkakan och chokladmuffinsen :D

Jag ska ladda upp massa bilder när jag är hos Feliziah någonting, orkar inte printscreena, klistra in i paint och fixa varje bild som hon laddat upp på bilddagboken, så väntar tills jag är vid datorn bilderna ligger på. :)
Pimpeldansen
Jag fick presenter också :) Skivor med party musik på som användes flitigt under kvällen, en jätte fin målad låda med godis och en trisslott i, två muggar med fat, två fina bunkar, en grej som man använder när man ska hälla av vattnet från spaggetin, presentkort på lagerhaus, snyggpiller, nagellack, hårspray och en minttu black! :D

Något mindre mysigt var hur jag mådde under Lördagen, vi vaknade tidigt av Kristoffer som ringde och störde, sedan vid tio for Björn till Ljunga. Jag gick ner och kände att mitt huvud höll på att sprängas, så jag la mig på en dyna och sov i fyra-fem timmar, när jag vaknat hade Agnez varit så snäll och plockat bort lite flaskor. Vi kokade spagetti och sedan mådde jag bra :)

Städade massa, det syndes att vi haft en vild kväll, en gardin stång hade ramlat ner, toan uppe var nerspydd över hela golvet, draperiet låg i det, skit överallt men det kan jag ta, för jag hade grymt kul och jag vet många andra som också haft det! :D

Jag och Agnez åkte till Fränsta vid sju, plockade och gjorde lite fint här hemma i Fränsta och sedan gick jag till Feliziah och Tom och lånade duschen. Ringde Pappa och bad han skjutsa mig till Ljunga, åt en halv super god och efterlängtad pizza med bearnaise sås i bilen. Åkte till Kristoffer och Ellen, där var Björn också. :)

Vi såg på film, Luftslottet som sprängdes, den var bra, lite läskig och spännande men ändå bra! :D När filmen var slut vid tolv åkte jag och Björn hem till mig och sov. :)

Idag har vi varit på Ica, ätit frukost och ätit kladddkaka med grädde. Nu har Björn åkt hem så jag sitter här och sitter, har as ont i ryggen för jag satt så knöligt igår när vi såg på film. :P haha.

Nu ska jag städa lite och sedan plocka fram kakor, min moster Fia, Berra, Emma, kanske Robin, Tilde och Ludvig kommer hit vid fem och ska uppvakta mig, det ska bli roligt! :D

Hejhopp 8)

Igår hade jag det roligt i stan :)

Hejsan :) Igår var det skoj i stan, jag och Tei och några killar från klassen var med dragons och spelade lite basket, det var riktigt roligt! :D Efter det gick vi på Subway och jag köpte en jätte god skagenröra baguette :) Sedan åkte vi till Nöjeshallen med hela nian, där spelade jag lite lite minigolf, red rodeo tjur och åt glass :)

Åkte in till stan när resten av nian skulle åka hem till Fränsta. Gick på myrorna och hittade en fin rosa askopp, sedan gick jag på carlings och hittade ett svart linne med en döskalle och röda rosor på som jag ska ha idag Fredag :D

Sedan gick jag och Joel på CoffeHouse, han köpte någon kaffe drink och jag en cola sedan satte vi oss där i källaren, såg på Mtvs My super sweet 16, jag tycker människorna där är äckligt bortskämda. :P Tur för mina föräldrar att dom inte gjort mig så. :P haha. Jag skrev lite på en labbrapport som ska in idag Fredag.

Sedan gick vi och åt kina mat, först vårrullar, sedan friterade räkor med ris och sötsursås och till efterrätt friterad banan med glass! :D haha. Sedan gick vi upp till bion och väntade på Tom och Feliziah, när dom segskallarna tillslut kom så gick vi in på bion. :)

Alice var bra, lite småläskig men ändå bra :) Åkte hem efter bion, somnade direkt när jag kom hem. :P

Nu sitter jag här, det är min 16årsdag :D Jag fick tårta på sängen för ett tag sedan, och pengar och kondomer, haha. Det är väll en två-tre år försent för dom. :P haha.

Nu ska jag locka håret, Hejhopp :D

Alice i underlandet, bakat massat med hjälp av Nathalie och Jennifer :)

Hejsan, igår var jag hos Faster och bakade biskvier i några timmar. Sedan åkte jag till Feliziah och Tom, vi såg på Alice i underlandet, fast jag fattade inte så mycket av den, höll på somna hela tiden så jag sov där. :)

Idag har jag varit på skolan, Onsdagar är bra sköna, dom går så snabbt. :)

Klockan två slutade vi, då följde Nathalie och Jennifer med mig hem. Vi har bakat en massa, ätit tacos och sedan bakat mer. :p Vi bakade muffins, fula chokladmuffins, fula chokladmuffins med chokladsås på, chokladbullar med choklad i istället för kanel och med smält choklad uppepå, choklad bollar med pärlsocker på, chokladbollar med strössel på, cola kakor, hallonsylts kakor, choklad kakor med cocos på, chokladkakor och sedan vet jag inte om det var nå mer. :P haha. Ja jag gillar choklad :P

Har nyss skjutsat hem Nathalie och Jennifer så nu tar jag det lugnt, är helt slut. Kände på slutet att jag bara ville spy på allt som har med kakor att göra XD haha, som tur var gjorde jag inte det. :P

Jag vill säga tack tack tack tack tack tack tack till Nathalie och Jennifer för att dom varit så snäll och hjälpt mig, jag hade aldrig fått så mycket gjort och haft humöret uppe om jag gjort allt själv. Tack än en gång! :D

Nu ska jag vänta på att vattnet bli varmt sedan ta en efterlängtad dusch :D Efter det ska jag blåsa håret och sedan lägga mig i en mysig nybäddad säng :D Imorgon ska jag till stan med skolan, blir nog skoj, på kvällen blir det bio, och det blir nog ännu mer skoj :) haha. Godnatt 8)

Bort med julglittret :P

Godmorgon, inatt kunde jag inte somna direkt. Låg och tänkte ett tag och kom på en ny tanke till köksbord, om jag målar det någon färg och sedan gör jag stjärnor i olika färger på det. ;)

När jag vaknade så började jag plocka lite på rummet, har plockat bort allt julglitter. :P Har även läst i olika kokböcker och tagit fram massa olika som jag ska baka från imorgon. :) Har hittat så mycket gott :D

Nu sitter jag och äter en risifrutti, det är att vara lat det när man inte orkar göra någon frukost utan tar en risifrutti och en sked. :P haha.

Vid tolv ska jag åka till Faster och baka såna-där-goda-kakor-som-hon-brukar-ha :) haha. Men nu ska jag läsa lite, Hejhopp :)


Har läst varit på föräldramöte, ätit friterad banan och sett på tv :)

Idag har jag legat och läst boken Ge ditt barn hundra möjligheter istället för två. Jag har nog inte varit så intresserad för något som jag har blivit för det här. Jag har kommit på lite barnboksmöjligheter idag också, så skrev jag ner dom i ett block som jag börjat skriva ner smarta tankar i. :) Det jag kom på idag var om att man inte bara ska skriva om kärnfamiljer, utan även om familjer med endast en Mamma eller endast en Pappa, eller två Mammor, eller två Pappor, eller som det är för mig, två Mammor och två Pappor, så att inte barnen som har sådana familjer ska känna att det är konstigt eller något, typ. :P

Följde med Mamma på föräldramötet förut, det var kul. Kände att jag hade feber när jag satt där men det var ändå roligt att vara med. Sofie kom på den smarta idén att vi borde åka och campa på skolavslutningsnatten och det känns jävligt roligt. Vi bestämde med föräldrarna att vi skulle göra saker var för sig på kvällen så dom inte ska komma och störa. Inte för att mina föräldrar skulle göra det men det finns säkert några som inte vill att deras barn ska få ha kul. :P Det var lite kul för på mötet sades det att vi bestämt att vi på balen inte ska ha dit nå andra människor och att vi inte ska dricka alkohol, så sa en förälder; Ja inte på skolavslutningen heller, så sa en annan; inte i kyrkan i alla fall. Hahaha! Det är kul att det finns folk som förstår att vi också dricker, vi har ju blivit uppfostrad till att man dricker när man ska ha kul, vi skiter i åldern. Jag gillar människor som är mänskliga och inte ska försöka verka perfekt. Jag gillar däremot inte föräldrar som försöker få det att verka utåt som att deras barn aldrig gjort något dumt, för det har dom flesta gjort. Tro mig ;D

Ikväll har jag sett på tv med Mamma, såg på Outsiders och familjen annorlunda, det var samma tid så tröck emellan det som verkade bäst för stunden, men oftast var det reklam samtidigt.. :P haha. Jag har även ätit friterad banan med sirap och glass ikväll, det var jätte gott :D

Jag är snorig och trött. Nu ska jag läsa en söt människas blogg, läsa lite till redovisningen jag borde hållt idag och sedan sova. Får se hur jag känner mig imorgonbitti, nu när jag lägger mig ovanligt tidigt inatt igen. Jag hoppas jag orkar gå imorgon samtidigt som jag känner att jag inte skulle orka. :p haha. Godnatt :)

:)

Idag har jag varit sådär glad
Ni vet som när man insett att man träffat en människa man inte trodde fanns
en människa utan något dåligt.

Jag vet inte om jag träffat någon sådan förut.
Det känns bra det här! :)

Han undrar hur jag mår
hela tiden
det får han att verka snäll :)


Sjuk, morgonrock.

Hej, igår somnade jag vid tio. Hade ställt alarm vid halv åtta, för att känna om jag orkade kliva upp eller inte, näsan var alldeles igen snorad imorse så jag bestämde mig för att sova mera.

Det känns jobbigt att andas och mina ögon ser alldeles drogade ut, har jag hört. Har legat och sett på tv idag, men det visas så mycket skit, det blir jag sur över! Har suttit och tittat efter en morgonrock nu, tänkte hitta en ekologisk odlad. Och för att hitta bra saker brukar jag titta på en sida som heter ecoshopping.se. Jag har hittat en morgonrock i bambu, den ser jätte mjuk ut men kostar nästan nio hundra kronor. Ska i alla fall visa Mamma sidan så får vi se vad som händer. :)

Jag är röksugen, men det känns riktigt jävla jobbigt att klä på mig och gå ut. Också vet jag att det kommer smaka konstigt eftersom att jag är sjuk. Det är jobbigt, samtidigt som jag är röksugen så vill jag inte röka. Jag önskar jag hade någon annat sätt att incenjera ciggaretterna när jag är sjuk på, eller nåt. :P

Mamma fråga hur jag känner mig idag och jag svarade döende, det känns fan hemskt. Aja nu ska jag lägga mig på soffan, eller kanske pallra mig ut på balkongen. HejUtanHopp :P