Kladdig kladdkaka :P

Hejsan idag har det varit mulet och regnigt. Jag har inte gjort så mycket, inte ens gått ut genom port dörren.
Ikväll har Tilde och Ludvig varit här och busat, Tilde och jag gjorde en kladdkaka som vi sedan bjöd på med vispad grädde, det blev en sån där kladdig kladdkaka som egentligen borde ha fått stått inne i ugnen några minuter till, men det var gott ändå! :)

Nu ska jag hjälpa Fia att leta hennes klocka som Ludvig busat bort, Hejhopp :)

Ännu en solig dag :)

Hejsan idag vakna jag vid tio av alarmet, men snozade det ändå till elva. Klev upp åt lite flingor och fil, smörjde in mig med solskyddsfaktor och sedan gick jag in till stan och träffa Heidi. Vi köpte varsin sandwish och sedan satte vi oss bredvid ån. :)

Sedan gick Heidi till tandläkarren så gick jag på hälsokraft och köpte ett par öron ljus som Mamma ska få, det är såna man stoppar in i örat eldar på i andra änden och sedan kommer det in massa vax i dom. :P

Var in på Åhlens och köpte en picknick filt med plast under som gör så´tt man inte blir blöt i röven. Skit smart enligt mig, också var den lätt och smidig att bära med sig, om man bara viker den rätt! :D

Träffade Heidi igen
också gick vi på Coffe house och köpte sallad, jag köpte en med kräftstjärtar och sedan gick vi och satte oss bredvid ån igen, fast på min nyinköpta filt och åt våra sallader. :)

Vid fyra åkte jag hem till Granlo också gick Lina och jag ut och la oss och sola på gravkullarna. Efter ett tag gömde sig solen bakom nå moln så gick vi in, jag har suttit och spelat lite gitarr och nu funderar jag på om jag ska ut i solen igen, den skiner så djävla starkt. Jag vill bada men det finns ingen som vill bada med mig.. Hejdå :)

Solig dag :)

Hejsan! idag har det varit sol. Jag har gått fram och tillbaka till stan från Granlo bara för att jag inte orka vänta på bussarna. Var in på myrorna och där hitta jag en fin röd liten väska för trettio kronor också var jag på My style min favorit butik där jag köpt tvättnötterna och fick se att dom hade total utförsäljning för dom skulle stänga.. :( Hittade ett knallgrönt armband. :) Sedan var jag på hälsokraft och köpte solskyddfaktor som verka jätte bra, det var massa saker som lät dåliga som den inte innehåller. :P 

Nu ska jag och Fia ut och gå en sväng. Hej! :P

Illustrerad vetenskap :D

Jag köpte tidningen illustrerad vetenskap för några dagar sedan. Den har varit spänande och jag har läst igenom exakt allt som står i den för att den inte skulle ta slut så snabbt. Har lärt mig flera nya saker och insett att jag hatar mänskligheten lite mer än innan.

A´men ett exempel jag läste i tidningen att dom för massa år sedan tog massa kameler till någon världsdel där dom inte hörde hemma för att frakta saker med dom. Och sedan när tåg och räls blev uppfunna släppte dom ut kamelerna i öknen. Nu har kamelerna förökat sig och det finns inte så mycket vatten i öknen så kamelerna springer som galna och förstör byar och allt som kommer i deras väg när dom är törstig.. Landet ska se till att skjuta massa kameler nu. Jag tror verkligen att det bara blir problem om man flyttar ett djur dit det inte hör hemma!

Ville bara säga det, Godnatt :P


Kortfattad midsommar helg :P

Hejsan, i Onsdags tog jag tåget vid elva tiden till Fränsta. Cyklade till damen klippte gräset och stökade på lite i trädgården. Sedan cykla jag till Fränsta, duschade och sedan åt Mamma och jag sallad. Vid tre tiden åkte jag till Heidi och var med henne, vi satt i solen och snacka lite skit. :)

Vid sex tiden kom Emma, Lina och Tilde och hämtade mig också åkte vi upp till stugan. I helgen har jag solat, träffat lite släktingar, ätit god mat, dansat runt midsommarstången, ätit jordgubbar med smält choklad på, spelat kubb, lekt lekar och ätit jordgubbar med mjölk och grädde flera gånger. Å det mysigaste av allt suttit i gungan som är i herberet. En okej skön helg har det varit. :) 

Solen skiner så nu ska jag ut och gå en sväng, Hejhopp :)

Varit med Agnez :D

Hejsan! Idag har jag varit med och hos Agnez. Vi har ätit jordgubbar med grädde, socker och mjölk, suttit och solat, snackat skit och tagit en liten promenad. Till middag åt vi lax stekt i grädde, kryddor och purjölok med ris till och det var faktiskt gott, godare än vanlig enligt mig torr lax, Agnez lillebror som gjort det :)

Nu sitter jag i Granlo funderar på vad jag ska packa med mig för kläder till stugan i midsommar. Men nu kom Fia och Berra hem med massa mat så ska hjälpa dom packa ur bilen, Hejdå :)

:)

Hejsan nu sitter jag i Ånge hos Agnez, vi ska äta ägg och sedan ska jag vara här idag :)
Jag har kortbyxor och solskyddsfaktor på mig och yr.no lova sol så det mesta känns bra idag :D Hejhopp

Datanörd :)

Hejsan igår blev det en slö sitta framför datorn dag. Och på slutet visste jag inte vad mer jag skulle kunna läsa eller titta på. :P Läste i alla fall om dreads och det är lika spännande varje gång tycker jag :)

På kvällen cyklade jag en sväng men det blev så kallt för halsen i farten så åkte hem och lämna cykeln och tog en liten promenad istället. Fastnade på en gunga och pratade i telefon, det kan kännas riktigt mysigt tycker jag att sitta och gunga och prata i telefon :)

Nu ska jag och Fia ut och handla tror jag, Hejdå :)

Glasögonorm

Jag hatar mina glasögon, jag tycker dom är skitful och känner mig skit ful när jag har på mig dom. Sne är dom också och har varit sen dagen jag köpte dom. Jag fattar inte hur dum jag kunde vara och köpa ett par bruna glasögon, vad var det för fel på mig när jag bestämde mig för dom?

Ska nog införskaffa mig en vanlig digitalkamera så kan jag ha råd att köpa nya fina glasögon. :)


Helg.

Hejsan, i Fredags åkte jag med Fia, Berra och Tilde till stugan. Vi var i herberet lite och jag gungade i den mysiga gungan som finns där och sedan gick vi och hälsa på Monica och Sven tills klockan blev sent. :P

På Lördagen åkte vi till Pappa och sedan stannade Tilde kvar där med mig. :) Vi ritade, byggde, lekte Mamma bebis och spela lite flöjt. Sedan åkte vi till Bräcke med Pappa och planterade lite blommor.

Igår blev jag magsjuk så Tilde och jag låg och tittade på barnprogram mest hela dagen tills Fia och Berra kom och hämta oss också åkte vi hem till stan. Har mest legat i sängen sedan vi kom hit. Nu är det Måndag och idag känner jag mig bättre, har inte spytt en enda gång idag, peppar peppar på det. :)

Mamma skrev ett sms igår att hon tror att min katt ska få kattungar om tio veckor eller något sånt :D Hörs.

Strykjärn och bikini.

Hejsan, i onsdags klev jag upp tidigt och åkte till Fränsta och gick till syslöjden. Fick sy klart mitt linne med tvillingnål, det blev snyggt med tvillingnålssöm och skapligt snyggt linnet :)

Åkte till Pappa och flyttade blommor i fönstren och bytte lite gardiner. Strök gardiner och lyssna på några skivor Pappa hade, jag gillar faktiskt afselius och eddie meduza :) Brände mig på strykjärnet och det gjorde så ont efteråt att jag satt och grät i min ensamhet, sedan strök jag lite mer. :P Ett ärr ser det ut att bli på tumknölen på handen.

Somnade vid tolv tiden och på torsdagen vaknade jag vid ett! Planterade lite skott Pappa hade sedan cykla jag till Fränsta, hejja på Mamma och gosa med katten och sedan tog jag tåget till stan.

Var med min kusin Lina, vi åt lax med nå ris liknande grejs och remoulad sås och det var faktiskt helt okej gott :) Sedan åkte vi på Cubus som hade 40 procent på allt och öppet till nio, jag köpte en svart bikini eftersom att det inte verkar finnas någon röd någonstans, två par korta svarta bambustrumpor och ett gult linne, för hundrafemtio kronor. :)

Idag är det Fredag, jag läste nyss en artikel i tidningen om vad man ska tänka på när man åker på festival, blev genast lite ledsen eftersom att det inte kommer bli nå festival för mig i år.. Aja nu ska jag åka ut på Birsta och hitta ett halsband till katten, Hörs :)

Birsta x3

Hejsan, idag har varit en fullspäckad dag utan att jag känt mig äckel stressad en enda gång, kan ju tillägga att jag varit själv till största delen av dagen :D

Imorse när jag satte mig på bussen in till Navet möttes jag av en onormalt trevlig busschaufför :D Han sa "Godmorgon Godmorgon" och "en udda resa ska väll gå att ordna" och sedan när vi nästan var inne i stan sa han "Hejsan det här är kapten som talar, nu börjar vi närma oss Sundsvall" också berättade han graderna där och sånt och önskade en fortsatt trevlig dag. Vilken jävla glad start det vart på dagen :)

När jag satt på Navet och väntade på bussen vidare till Birsta fick jag höra " Det lyser om dig, jackan fin färg. Piggar upp omgivningen. " :D:D Om min gula jacka! :)

På Ikea handlade jag persiennerna och dom gröna gardinerna jag la upp bild på igår, röda gardiner hade redan Mamma hemma och det var tur för då kunde jag spara en slant på det. :)
Åkte hem till Granlo med sakerna jag handlat och sedan tog jag en ny buss in till stan.
Var in på en affär som heter M style, det var där jag köpte tvätt nötterna för ett bra tag sedan. Hon som jobba där sa att jag var nog deras yngsta kund som handlat tvätt nötter så hon kom ihåg mig, haha :) Köpte en påse med tvätt nötter till, tänkte att jag kan använda dom här medans jag bor i Granlo och sedan kan jag lära Pappa att använda dom. :D

Var på Blå kiosken och köpte champinjoner med grönsaker i stark sås, sedan tog jag en buss hem till Granlo och åt det som lunch, det är så jävla gott att det knullar i munnen. :D ha ha!

Sedan tog jag mig en ny tur ut till Birsta för att titta på kameror och köpa ett headset. Funderar på en systemkamera eller en digital kamera. Funderar på fördelar och nackdelar med dom båda. Blev jävligt sugen på en systemkamera som en söt kille som jobba på media markt visa mig. Men jag har bestämt mig för att inte ha med mig någon stor summa pengar så det blir något impuls kamera köp. Någon annan dag tänkte jag gå på någon annan affär och se vad försäljaren där har att säga. :)

Åkte hem till Granlo ännu en gång och åt våfflor med glass och sirap till middag, och sedan ville Emma ha lite vakta-Ludvig-hjälp medans hon handla sommarkläder till Ludvig så det blev ännu en sväng till Birsta :p

Vill ni veta nå roligt? ;) Jag har åkt tio olika bussar idag och inte tittat en enda gång vilken tid bussarna ska gå, dom går så jävla ofta här i stan så det spelar inte någon roll om en åker förbi mig för jag kan sitta ner och vänta på nästa utan att lida. :) Och jag ba älskar´t när de ä så, inget att stressa till! :)

Nu ska jag ta och fundera ut lite fördelar vs nackdelar med systemkamera vs digitalkamera, Hejhopp 8)


Tittat på IKEAs hemsida :)

Jag har hittat en rullgardin som inte ska släppa igenom nå ljus,
också några gardiner som jag nog införskaffar mig imorgon :)





Dom här längst ner tycker jag är så förbannat fina men jag tittade på hemsidan och dom finns inte i lager och det såg inte ut som dom skulle göra det de närmaste dagarna heller :( BUfuckingHU. Hejdå 8P

Birsta dag med barn = trött kväll :P

Hejsan, sedan imorse har jag varit ute på Birsta med Emma, Tilde och Ludvig. Nu är jag helt slut!
Har hittat en fin stor rosa plånbok, också åt vi lunch på mc donalds så nu har jag två rosa coca cola glas också. 
Jag samlar på coca cola glas skulle man kunna säga, har lite mer än 40 stycken i bokhyllan hos Mamma. :)

Nu ska jag titta efter nå rullgardiner på ikeas hemsida, kom ju på att jag behöver såna hem till Pappa och att jag har presentkort på Ikea :) Vi hörs när vi hörs 8)

En bild

Såhär snygg var Jag, Tei och Nathalie medans vi väntade på att få
fara iväg i ringen efter båten på backetjärnsda´n i Torsdags :P ha ha

Film lördag, och lite planterings söndag :)

Hejsan, igår kväll blev det skräckfilms tittning, chips och pärondryck med cider karaktär :P

Inatt sov jag hos Pappa så imorse kände jag mig riktigt utvilad igen. :) Idag har jag rensat lite i jordgubbslandet med Pappa, sedan tog jag lite sticklingar som blev där och satte dom i en ampel, så nu ska vi ha jordgubbar i ampel också. :D

Idag har jag även planterat om massa aloe veror som jag hittade hos Pappa igår. Det blev 7 krukor med varsin aloe vera i också blev det en kruka med massa små söta aloe vera skott. :)

Ska jag vara ärlig gillar jag också att plantera, men jag gillar det bara på mina villkor, att liksom göra det när jag har lust, det är därför jag absolut inte skulle vilja jobba med det. :)

Strax ska jag gå ner till tågstationen och ställa mig och vänta på tåget till stan. Jag är hellre en halvtimme för tidig än bara fem minuter så jag får små springa lite för att vara säker på att hinna med. Sitter hellre nere på stationen en halvtimme innan så jag i alla fall får ha det lugnt. ;) haha. Vi hörs 8)

Nu äré sommarlov :)

Hejsan, de senaste dagarna har jag inte suttit vid en dator en enda gång, tråkigt men sant. :P

I Onsdags åkte jag morgon tåget till Fränsta från Sundsvall för att gå på skolan. På tågstationen i stan såg jag en uteliggare och jag blev så ledsen innombords. Ville ge han mina mackor som jag hade i väskan om han var hungrig men han låg och sov och jag ville inte direkt väcka honom. Kände mig illa till mods när jag var tvungen att gå ut till tåget. Jag vill hjälpa..

På skolan städade jag skåpet och hejjade på lite elever och lärare. Fick ett halsband av Vivianne och särskolan för att jag varit så snäll mot dom och tänkt på dom, hjälpt dom, och kommit ihåg att påminna dom om saker. Blev riktigt glad över halsbandet. Det står Våga på det och Vivianne sa att det gör ju jag, vågar liksom :) Jag gillade mig själv lite extra efter att jag fått halsbandet! :')

På Torsdagen var jag med skolan på Backetjärn, var skapligt roligt :) Åkte ring efter båt med Nathalie och Tei också tog jag mina första simtag ute för i år. Också solade jag lite :)

Jag har fått två aloeveror nu, dom är så snygga och ståtliga och nu funderar jag på att ge dom namn. Men jag vet inte vad som passar en blomma. :P Har du nå förslag? Gärna två :)

Igår Fredag var det skolavslutning, först fikade vi nior princesstårta med lärarna sedan kramade vi lärarna och efter det gick vi ner till kyrkan. I kyrkan fick jag, Nathalie och Sofie resa oss upp för rektorn sa att dom ville säga att dom såg oss typ, jag vet inte om det var för att vi är snäll mot andra eller något sånt. :) Mina betyg blev jag nöjd med, fick VG i Bild, Musik och Teknik och resten fick jag MVG i :D

Efter avslutningen åkte jag och Elisabet upp till Faster, där bjöds vi på makaroner och älgköttfärsbullar och sedan maräng tårta med daim på :) Vid ett åkte jag hem till Pappa, la mig på sängen för jag tänkte bara tänka ett litet tag, det slutade med att jag somnade och vaknade vid fem. :P

Vid halv sju tiden skjutsade Pappa mig till Viskan där träffades våran klass och grillade lite och festade. Jag tog det lugnt men hade det skapligt roligt ändå. Var lite roligt att skratta inombords åt dom som ramlade hela tiden. Men jag tycker inte annat än synd om folk som spyr, usch och fy vad jobbigt sånt är och vad illa man luktar efteråt. Vid elva kom det lite folk jag inte ville se och det gick inge bra att undvika dom så jag åkte hem. :)

Jag älskar att sova i sängen min hos Pappa, den är så skön och jag känner mig alltid så utvilad efter att jag sovit där. :) Idag vaknade jag vid tio tiden, fikade lite frukost och sedan har jag städat och plockat hela dagen. Har blivit skapligt bra men det är långt ifrån färdigt där. :)

Pappa och jag åt middag på Vagabondo, blev pizza för min del idag. :) Nu väntar jag på att Elisabet ska komma hit och hämta mig så ska vi vara med varandra ikväll. Hejhopp :)

kladdkladdkaka :P

Hejsan, igår bakade jag kladdkaka, den blev jätte lös för jag tog ut den för tidigt, men det var skapligt gott ändå med vanilj glass ;)

Spelade lite gitarr igår också. Jag tycker det är roligt att spela och sjunga men jag önska att jag inte var så dålig på det. :P Fia sa igår "slå inte på den översta strängen, det var för den som det lät så illa". Jaha lät det illa.. :P

Nu ska jag gå ut och gå, Hejdå :)

Taco chips, Pappa, film o :)

Hejsan, i helgen har jag varit hos min kusin Emma.

I Fredags åt vi taco chips med sås på och ost som vi stoppa in i micron tills osten smällte. Också drack vi massa coca cola och såg på film. Det var en himlans bra film som gick på tv men jag lyckades somna innan den tog slut :(

Igår Lördag kom Pappa ner till stan och vi åkte och köpte 200 kilo potatis och sedan var vi på Willys och handlade mat och köpte glass, jag åt en Solero med bär bär, den var god och det var riktigt roligt att vara med Pappa! :) 

På kvällen gick filmen Oceans eleven på tv,n. Den såg jag på och den var skit spännande och bra enligt mig! :D

Sedan var det någon som skicka sms till mig och gjorde mig grymt glad, jag trodde denna slagit huvudet men näe.

Idag har jag varit med Lina och Agge på stan, titta på allt folk som var ute också åt jag en sallad med räkor i på Coffe house. :) Var med Ludvig till lekparken idag och det var riktigt roligt, fast inte när han åt massa sand bara för att jag sagt att han inte fick det. :P

Nu ska jag börja läsa en bok jag fått, om "att välja glädje" :) Hörs :P

Nomy

Jag gillar den här låten :)

Hej

Idag har jag haft på mig mitt nya svarta pösiga linne, jag älskar det! :D

Tog en buss in till stan och handlade en röd kula till min tungpeircing,
det blev mycket snyggare än vad det var innan med den :)

Har varit till Lina och ätit hemmagjord sallad med räkor och vitlöksdressing, det var skit gott! :)
Efter maten fick jag ont i huvudet och vart trött så då gick jag och la mig.

Ikväll har jag tittat på Criminal Minds, det var spännande :)

Nu ska jag läsa nå bloggar jag gillar och sedan gå och lägga mig. Hejdå!

Handlat 8)

Jag har varit och handlat. Hittade ett par röda tyg skor. Ett långt linne i olika färger och en svart kofta som jag tänkt ha på skolavslutningen. En röd klänning och en jätte skön och fin svart pösig tröja med rosa blombroderier upptill. :) En jätte god räk sallad med pasta och vitlöksdressing blev det till middag. Ett par silver örhängen med peace märke på och ett par örhängen med runda plattor i olika färger köpte jag också :)

Nu ska jag gå och lägga mig, vi hörs 8)

Sytt i solen 8)

Hejsan, jag har suttit ute i solen och sytt igen lite hål och sytt fast några knappar på mina kläder. :)
Jag tycker det är så jävla roligt att sy, så skönt och mysigt och roligt att se resultat! :)

Nu ska jag och Fia ut på affärer och se om jag hittar något, Hejhopp 8)

Hero of war

Jag tycker den här låten är grymt skön, har hört den på radion nu när jag åkt runt i bil i stan.
Så imorse slog jag på radion och vänta på att den skulle komma så jag kunde skriva upp lite text,
googla på den för att sedan få fram vad låten heter, och det gick bra! :)


He said,
"Son, Have you seen the world?
Well, what would you say If I said that you could?
Just carry this gun and you'll even get paid"
I said, "That sounds pretty good"

Black leather boots
Spit-shined so bright
They cut off my hair but it looked alright
We marched and we sang
We all became friends
As we learned how to fight

A hero of war
Yeah that's what I'll be
And when I come home
They'll be damn proud of me
I'll carry this flag
To the grave if I must
Because it's flag that I love
And a flag that I trust

I kicked in the door
I yelled my commands
The children, they cried
But I got my man
We took him away
A bag over his face
From his family and his friends

They took off his clothes
They pissed in his hands
I told them to stop
But then I joined in
We beat him with guns
And batons not just once
But again and again

A hero of war
Yeah that's what I'll be
And when I come home
They'll be damn proud of me
I'll carry this flag
To the grave if I must
Because it's flag that I love
And a flag that I trust

She walked through bullets and haze
I asked her to stop
I begged her to stay
But she pressed on
So I lifted my gun
And I fired away

And the shells jumped through the smoke
And into the sand
That the blood now had soaked
She collapsed with a flag in her hand
A flag white as snow

A hero of war
Is that what they see
Just medals and scars
So damn proud of me
And I brought home that flag
Now it gathers dust
But it's a flag that I love
It's the only flag I trust

He said,
"Son, have you seen the world"?
"Well what would you say, if I said that you could?"

Trött

Ikväll är jag as trött, helt slut känner jag mig nu när jag satt mig ner.
Först massa sexåriga barn som tjatade och lät. Sedan blev det inte som planerat
och någon aloe vera handling eller någon annan rolig handling som jag tänkt..

Sedan har jag hjälpt min kusin Lina att flytta massa saker till hennes nya lägenhet,
fem trappor upp har hon flyttat..

Älgköttfärssås och spagetti blev det till middag, det är väll det roliga med idag :)

Nu väntar jag på att få fara hem, duscha och gå och lägga mig.

Hem är just nu många ställen, oftast där min väska står.
Just idag är det hos min moster Fia och Berra.

Jag vet en sak om min framtid, jag vill inte leva i stress.
Fast det visste jag redan innan!

Godnatt