Jag är hos min kusin Emma

Idag efter skolan så åkte jag som planerat till Sundsvall. Ganska direkt när jag kommit in till stan så tog jag Birsta pendeln bussen ut till Birsta.

Nu ska ni få veta en sak angående min bussfärd. När jag skulle kliva på bussen vid buss stationen, Navet så stod det några tjejer framför mig, det blev problem när dom skulle betala, så dom var skit dryg och satt och prata högt hela vägen. Jag skrattade och blev irriterad. :p Dom sprutade en massa parf ym också. Dom klev av en station innan mig och när jag sedan gått av hörde jag 3 små pojkar, på kanske 11-12 år prata. Det gick även en helt okänd kille i tjugo års åldern som också åkt bussen, lite längre fram. I alla fall, en av pojkarna sa något i stil med, ja fan va irriterad jag blev, när hon spruta parfym tänkte jag gå fram och be henne hålla käften. Något sådant sa dom, och då så sa killen framför, han i tjugo års åldern från ingenstans, varför gjorde du inte det då, jag tror att du skulle få många i bussen med dig eller något sådant. HAHA. Jag skrattade till, dom kollade på mig och det blev lite leenden typ, jag gick och skratta för mig själv ett tag efter det, ;) För tänk ändå, att bara för att det satt fyra tjejer i bussen som alla störde sig på, så kunde det bli någon sorts gemenskap, att vi andra hade något gemensamt att prata om liksom. :p

Jag har handlat lite saker som Mamma och Pappa behövde. Inget roligt till mig själv alls tror jag. Jag kollade på skor också, för jag ska ha sandaler som jag kan ha på skolavslutningen och längre fram i sommar. Jag hittade inga som jag riktigt föll för, så jag får kolla på fler skor framöver. Jag var in på Barnens hus och köpte en jätte söt snutte nalle till min kusin Emmas son Ludvig. Jag köpte även en sån där cool liten grej som man doppar i vatten också blir det en handduk, till Tilde.

Det är kossan, med bruna prickar, den till vänster på bilden, som jag köpt till Ludvig. :)
Den är så söt, och Ludvig verkade gilla den.

Efter att jag varit där uppe på baby avdelningen på barnens hus, så åkte jag rulltrapporna ner också går jag där och tänker på allt och inget, också ser jag hur någon går enligt mig helt konstigt och ställer sig i vägen för mig, sedan säger denna människa Hej. Det hände på någon sekund. Det var min moster jag blev ganska brydd av att se henne. Hon skulle i alla fall upp och köpa gardiner så jag gick på Willys, sedan träffades vi igen och jag fick skjuts till min kusin Emma. Tack fina Moster!

Jag gav Emma lite presenter, till Ludvig. Sedan trollade Tilde och jag fram handduken som jag köpt, när vi gjort det torkade Tilde bordet med den :) Jag har umgåtts med gull ungarna och haft det allmänt trevligt.
Emma har skaffat en liten kattunge, en orange vit galen liten sak som är väldigt busig! :)

Vill ni veta en sak, om ni inte redan märkt det, jag älskar att göra folk glada!

Nu ska jag ta och sätta mig i soffan och vara lite social, eller snart i alla fall, ska bara läsa lite bloggar. :p Jag ska sova här hos Emma inatt. Tar tåget hem imorgon bitti.

Go´natt <3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: