En konstnär som gillar ugglor ;)

Häromdagen åkte jag till stan för att köpa färg och canvas tavlor. 737 kronor försvann från mitt konto när jag gick ut från Claes Ohlssons.. Mycket pengar gjorde jag av med men mycket akrylfärg, penslar och sex vita tavlor i två olika storlekar fick jag med mig hem i alla fall! :)

Jag köpte Gul, Blå, Vitglans och en Röd färg som såg rosa ut. Några basfärger som jag kan blanda olika nyanser av. Skit roligt känns det som och jag är jätte motiverad. Men jag har kommit på att jag kanske skulle behöva riktigt vitt och eventuellt svart. Den vitglansiga färgen som jag köpte blev det inte ljusare av utan bara glansigt.. Inte som hon som hjälpte mig sa och inte som jag tänkt mig, men det får funka ändå än så länge. :)

Första tavlan blev mest bara en tavla för att testa lite olika nyanser och känna hur det känns att hålla i en pensel. Det vart en tavla med ett hjärta i olika färger på en grön bakgrund i olika nyanser som Pappa ska få eftersom att han gillar Grönt och färg! :)

Jag köpte penslar som det stod konstnärspensel på, betyder detta att jag kan kalla mig konstnär nu eller? ;)

Jag har kommit på att jag vill måla fåglar, Ugglor tror jag så nu har jag googlat fram olika bilder på Ugglor som jag gillar som jag tänkte dela med mig av. Bara för att :)


bildkälla


bildkälla

bildkälla


bildkälla


bildkälla

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: