Underbar vistelse i Paradiset xD Idag är det Fredag :D

Hejsan, igår åkte jag, Feliziah, Tom, Toms bror och Ola mot Ö-vik. Vi stannade till i Birsta för att Tom skulle köpa badbyxor, så köpte Feliziah hamburgare och jag strips. :)

När vi äntligen kom till Ö-vik fick vi stå i kö ett bra tag. Men det var jätte roligt att bada, åkte massa rutshkanor och det var jätte roligt att åka med ringar, men jobbigt att springa upp och ner för trapporna. Sista gången jag skulle åka med ring lyckades jag landa bredvid när jag skulle hoppa på ringen, så jag slog ryggen och tappade typ andan, det kändes som jag skulle svimma hela vägen ner, det var läskigt. Efter det badade jag bara bubbelpool. :) Jag lyckades skära upp ett sår på foten med hjälp av en dörr, det gör ont.. Till lunch åt jag först varma chili chips, sedan pannkakor med jätte god tuttifrutti glass :D Sedan åt jag lite strips med någon konstig dipp. :P På hemvägen från Ö-vik så gjorde Feliziah och jag hänga gubbe på rutan, sedan lekte vid namnleken, när vi körde tjej namn blev det jobbigt, det är typ huuuur många tjejnamn som helst som slutar på a. Tror det blev lite av en tvångstanke på slutet för Feliziah, Tom och Ola att fortsätta, jag gav upp. :P haha!

Idag är det Fredag :D Jag har hållt på packa och varit nervös hela morgonen. Vid elva går det ett tåg som jag ska åka med till Bräcke, när jag kommer fram dit kommer Björn stå där. Jag längtar så tills jag kan få kramas med han och pussa på honom! <3

Nu ska jag sminka mig och kanske byta om en gång till. :P haha. Hejhopp :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: