Baljan igår, stjärnfall, önskningar och tre apor :)

Igår Lördag var en rolig kväll :D Jag, Feliziah och Tom åkte till Ljunga vid sex tiden, till Toms kusin och hans tjej. :) Där var det skoj, satt och lyssna på musik och smakade på de tre aporna, Anders, Göran och Ove. Vid tio hade vi tänkt fara till baljan men vi kom inte iväg förrän vid halv tolv. :) Vi letade skjuts jätte länge och tillslut fick vi tag i skjuts, vi lata jävlar! ;) haha.

På baljan var det kallt om fötterna och lite halt på backen, jag såg sexton stjärnfall på de timmarna vi var där, helt sjukt. Ringde 118100 för att höra vad som var fel och killen som jag fick prata med sa att det brukar vara det vid Lucia för "hon är på väg ner". HA HA HA!
Jag önskade mig samma sak alla sexton gånger som jag såg stjärnor falla, och ändå slog det inte in, fy faaaan-tastiskt,
det kanske bara inte var meningen att det skulle slå in natten som var!

Nästan direkt när vi kom till baljan så började vi leta skjuts hem, vilket inte gick speciellt bra. :P Kom på nu idag att jag glömde fråga skjutsen som vi åkte till baljan med, men jag hade inte riktigt hjärnan med mig tror jag. xD Vi fick tag i skjuts vid två tiden, så då åkte jag, André, Feliziah och Tom hem till Tom. :) Spelade lite kort och sedan somnade jag på soffan, inatt igen.. :P Vaknade lite innan åtta idag också, men då orkade jag inte gå hem så jag gick runt och titta lite och sedan gick jag och la mig igen. :) Vågade inte väcka nå folk fast jag ville så gärna! :P

Vaknade vid tolv tiden av att Feliziah och Tom börja röra på sig. Sedan ringde Mamma också kom jag på att hon säkert ville köpa någon pizza till oss, så ringde vi och beställde och sedan kom hon med fyra pizzor. Det var riktigt gott med mat, TACK så hemskt mycket mamma!! ;D

Idag har jag varit seeeeeg, legat i soffan hela dagen som en latjävel som jag är. xD Har sovit till och från, tittat på lite film och lyssnat på musik, men det har varit en skapligt skön dag ändå! :)

Nu sitter jag hemma hos Mamma i Fränsta, tänkte tvätta håret nu och sedan vill jag hitta på nå rooooligt! Håll tummarna för att jag får en rolig kväll? ;P haha Hej då 8)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: