Badkar, toalettstol och Grattis Mia

Idag har jag varit på skolan. Till lunch fick vi kött, potatisgratäng och sås :) Vi fick även efterrätt, kladdkaka med grädde, grädden var vispad så den var ungefär i vaniljSÅS form, men gott var det :D
Hade idrott idag, där gjorde vi hinderbana och tror inte att någon av mina klasskamrater som deltog inte tyckte att det var jobbigt. Jobbigt var det verkligen att springa tre uppvärmnings varv och sedan tre till, bara för att. :p Efter sex varv fick vi ha fritt och jag gick ner till styrkehallen och tränade :) Använde maskinen som jag även använde i måndags, i tjugo minuter. Riktigt stolt, idag igen :) Hade musik efter idrotten (de sista timmarna) och det var ganska trevligt faktiskt.

Efter skolan åkte jag och mammas kille Olle till Sundsvall stad. Skulle dit för att hämta ett badkar och en toalett stol som min moster Fia och hennes man Berra inte skulle ha kvar. Badkaret ska vi ha i huset i Gimofors :)
Det första vi gjorde när vi kom ut på Birsta var att gå på McDonalds för jag vart jätte sugen på chicken mc nuggets när jag satt i bilen på väg till stan. Efter det kollade vi lite i Panduro hobby affären för jag har tänkt göra en scrapbook. Sedan var vi på ÖB där vi handlade lite saker som behövs hem, och efter det var vi in på IKEA en sväng för jag skulle köpa en ram som jag ska ha till en present som jag ska ge till Mia imorgon, hon fyller ju femton idag. Ska dit imorgon vid sju eller något sådant och fira henne :)
Efter att vi varit ute på Birsta for vi till Granlo och hämtade badkaret och toalettstolen hos min moster Fia och hennes man Berra. Olle drog ut på tiden där, genom att dricka kaffe och surra. :p Men men vi for sedan vidare till min kusin Emma för jag köpt en skit frän body på ÖB till hennes lilla son Ludvig :) Fick kort på Tilde som jag bett om skita länge :D

Imorgon efter skolan SKA jag städa. För det är sååå smutsigt här.. Jag blir så jävla negativ när det ser ut såhär, har plockat ihop lite ikväll men det är långt ifrån fint!!. Efter att jag städat ska jag duscha och göra mig fin och sedan fara till Mia.

Jag vill att Kristian ska vara här nu.. Men han sover hemma i Ljunga inatt typ. :p <3

Grattis

Grattis till Mia som fyllt femton år idag. :)

Godnatt gott folk!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: