Papperskorgen

När jag var i Birsta med Fia och Tilde i Söndags så köpte jag Rosa rattar från Ahlgrens bilar, dom är super goda och man stödjer bröst cancer fonden. :)
Tilde skulle åka bil :)


Igår så var det Måndag, då hade vi kemi labb, det var skoj. Jag och Alexandra var i en grupp. Vi fick göra legeringar på femtio öringar, så nu har jag en femtio öring som ser silver ut och en som se guld ut. :) Haha
Bilden på det blev inte så super bra. :p


Timmen efter att vi gjort legeringarna så hade vi engelska i samma klassrum. Då började det brinna i papperskorgen, Haha. Någon dum hade slängt nå brännbart ämne som kan självantända, i papperskorgen. Lite kul var det allt och efter vi hällt massa vatten i papperskorgen satt Birgitta och sa om och om igen att hon tyckte att det luktade som att det brann. Lite nojig tror jag. :p

De två sista timmarna hade vi syslöjd, klippte ut tyg till en grön munk tröja som jag ska göra till Ludvig. :)

Var hos Kristian efter skolan och vi såg några avsnitt av True blood. :)

Idag är det Tisdag, var på hundkurs de två sista timmarna. Det var skoj, och Vigg var super duktig! :D Lite rädd var han för vick brädan men det gick tillslut det också. :)


Nu ska jag åka och hämta Kristian och sedan ska vi tillbringa kvällen hos Pappa. :)

Hejdå :)

 


Ont i huvudet

Igår så var Tilde och jag vaken länge, ända till elva. Precis innan vi skulle gå och lägga oss så vaknade Ludde så var han gnällig och ville inte ligga ner, men jag lyckades få han att somna vid tolv. :)

Imorse väcktes jag vid halv sju.. En aning för tidigt. :p Slog på Sune till Tilde också underhöll jag Ludde, vid halv nio ville han sova. Så då fick jag lägga mig igen. :) Sedan så sov jag lite till och från till tolv. :D

När jag vaknat så duschade jag och sedan har jag varit med Fia och Tilde ut till Birsta, lämnade in mitt armband som lossnade igår.. :/ Får se hur det blir om jag får betala eller får det på garantin.

Nu ska jag nog ut till lekparken med Tilde! :D

Hejdå :)


iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiggggggggngnmjgmggv§vvvv c§

ttttttttttiiiiiiiiiiillllllllddddddd TTTTTTTTTTYYRYERYEWQV V eeeeeeeeeee

Tilde sitter här i mitt knä och vi har letat lite bokstaver på tangentbordet, bokstäver som finns i hennes namn, det  är tålamodskrävande men se hur bra det gick ;) vart lite avbrott där efter ddd men ändå. :) Tilde fick även välja rubrik! :)

Barnvakt och hur god middag som helst :)

Sitter hemma hos min moster Fia och hennes man Berra. Emma och barnen är här, och jag ska vara med barnen här ikväll och vi alla ska sova här. :)

Ludvig kunde ha byxorna och det var ju roligt, det var lite häng på dom men dom är så söt ändå. :) Tilde fick en prinsess klänning för hon hade önskat sig en sån så har Mamma och jag köpt en. Hon blev riktigt glad för den och har haft den på sig hela kvällen. Hon fick en till prinsess klänning som jag hade när jag var liten, den är hur fin som helst ser ut som en mini brudklänning i vitt, men den är lite stor i några år till. I alla fall, när hon fick den så sa hon att det var för stor också gick hon till sin mormor Fia och sa att hon kunde ha den. Haha, det gick inte så jätte bra för Fia att ha den på sig, den stannade i bh höjd, men det var ju lite komiskt. :p Haha

Har nyss ätit en hur god middag som helst, det är Berra som gjort den, det var nå peppar kryddat kött, råstekt potatis, stekta champinjoner och grön peppar sås. Jag älskar champinjoner, kan äta upp en burk råa, fatta då hur gott det är med stekta. :)

Nu ska jag titta lite på när Tilde klipper, lär nog sitta här mer ikväll, så på återseende! :)

Nördar, tillsammans!

Sitter hemma hos Kristian, vi sitter på varsin dator och nördar, tittar på video klipp på youtube, kollar bilder på facebook, läser samma blogg, lyssna på låtar och läser texterna, tillsammans fast på varsin dator liksom! :D Haha. Ibland är allt bara så bra <3

Ska åka med tåget som går vid två till stan, ska till min kusin Emma och vara barnvakt. :)

Hejdå :)

When you came in the air went out

and every shadow....

Ja och jag älskar verkligen introt till serien "True blood" speciellt början
och serien är inte helt fel heller :)

Sara Löfgren och Kape

Två bra låtar, helt olika. Jag älskar musik, nästan all sorts musik :)

Loggade in på Lunar och kollade runt där, kollade på låtarna
och kom på hur fin Sara Löfgrens - Starkare är :)
Sara Löfgren - Starkare

Det här är en låt som jag bara tycker om. :)
Kape - Jan

Tre timmar

Tänk att jag suttit/legat här i typ tre timmar, oj oj! Men tiden går ju snabbt när man har roligt. Haha :p Tror att jag har läst allt som jag har intresse till att läsa, eller något sådant. :p
Ont i axeln har jag också, ligger liksom på ett litet konstigt sätt.

Nu ska jag gå upp till datorn där och kolla om det finns något vettigt att se på, eller så går jag nog snart och lägger mig.

Go´natt :)

Puckoförklarad :)

Prata nyss med Kristian han berättade att han hade spytt rakt ut av någon konstig anledning när han gick till sin kompis tidigare. HAHA, nä då, men så sa han typ att han kanske var gravid eller det lät som något sånt och jag ba; va är du gravid? HAHA. Han; Ne men du kanske är och jag är skengravid. Jag; Jaha, jätte kul. Pucko :p

Han ska väll komma hem snart.. Men jag lär ju hinna somna. Aja, anledningen till att han är jätte snäll ikväll är typ att jag lovade Emma som ringde och fråga om jag kunde vara barnvakt, att jag ska vara det imorgon kväll. Jätte smart, inte ta vara på och vara med mig nu eller? Ja ibland kan man ju undra vad han tänker med.

Jag älskar dig ändå. <3

Inte så roligt

Nu sitter jag hemma hos Kristian, han skulle iväg och vara med några kompisar. Jag är inte den gladaste nu, ville ha en mys kväll. Men jag fick ju följa med om jag ville. Men det vill jag inte, så jag får nog skylla mig själv för att jag får sitta här och sitta. Jag ville på bio jag, för då hade det inte kunnat bli så här, men icke sa nicke. Kristians familjs hund Pajas är ju här som tur är, kan ju umgås med han.. :)

Det ska fan inte vara såhär!

Film kväll med min älskling

Idag är det Fredag :) Det betyder att jag har haft en enkel och skön dag på skolan. :)
På Idrotten hade vi orientering och det var faktiskt ganska kul. :)
Sitter hemma hos Kristian i Ljunga nu, vi har nyss varit ner på kiosken och köpt gosaker.
Vi ska ha en film kväll och säkerligen se några True blood avsnitt. :D
Mysigt ska vi ha det i alla fall. <3

Jag älskar introt till True blood :)

Hejdå :)

Tvåfikat och jag har läst en bok

Är hemma igen på tvåfikat rasten. :) Det var inge fika på skolan idag, så jag cykla hem för att fika här, Mamma hade köpt hem munkar så nu har jag ätit en choklad munk. :D
Har läst ut en jätte bra bok på skolan alldeles nyss, den heter "Det fattas en tärning" och är varmt rekomenderad. :) Handlar om en flicka med pojkproblem och en pappa som stack problem. Hur bra som helst och det var ett riktigt fint slut, typ. :p
Nu ska jag gå iväg på Ica och köpa någon youghurt eller något sånt. :)
Sedan tillbaka till skolan. :p

Hejdå :)

Hemkunskap, filmkväll och slöjd

Igår Onsdag så fick vi vara i hemkunskapens kök på morgonen när vi hade svensk engelska, fick göra choklad kakor. Nathalie, Jennifer, Aleksandras och min grupps kakor blev jätte stora och ganska goda, choklad bitarna i var riktigt goda i alla fall.. :)


Vi hade riktig hemkunskap lite senare då fick vi sitta och arbeta med frågorna också fick vi glass, med strössel och cola sås, super mumsigt! :D


Åkte hem och klippte gräsmattan hos Pappa och sedan åkte jag till Kristian, spenderade kvällen hemma hos han såg på film och åt popcorn vi såg på två avsnitt av serien "True blood" också såg vi någon film "Johan Falk gruppen för särskilda insatser" tror jag den hette, den var bra i alla fall. :)

Idag är det Torsdag har haft dubbel timma slöjd nu på morgonen, roligt som alltid. Till lunch åt jag korvstroganoff och ris, mums. :)

Nu ska jag cykla iväg till skolan börjar halv. :)

Hejdå :)

Alpacka tröja och hundkurs

Idag är det Tisdag, klädde mig varmt idag jag för det var så kallt på morgonen, jag kan berätta att jag inte direkt har frysit i min alpacka tröja. :)


Hade hundkurs dom två sista timmarna och det var roligt, Vigg var jätte duktig och sprang igenom första tunneln direkt och den andra tog han lika snabbt den också. Jag tycker det är skit roligt och blir jätte stolt över han. :) Det här är en bild från förra veckan när jag var påväg att kasta korvbiten över hoppet. :)


Har varit på Vatten gympa, det var skoj, tog i som bara den, kom nyss hem från den.
Ska nog åka till Gimåfors för Kristian verkar inte vilja vara med mig, han ville tydligen bråka.. :/ Det är inte så kul.. Men jag ska försöka vara glad ändå. Ä, det går inte men kan ju låtsas.

Go´kväll :)

Mammas snygga ben

Bilden är tagen för några veckor sedan när Jag och Kristian, Mamma och Olle gick till mitten av Gimåfors bron. Vilken tur att jag inte ärvt min Mammas klädval. :p HAHA!
Mamma till höger. :p

'

:)


Hundbana, pizza, toasits och syslöjd

I Lördags så byggde Olle och jag en bana till hunden, vi gjorde tre hinder, ett hopp som man ska hoppa över och ett hopp som man ska krypa under :p också satte vi upp pinnar så det blev en slalom bana. Och Vigg han är så duktig så, hade gjort lite högt hopp men det ska fixas så det blir bra. :)

Vi åkte till Fia och Berras stuga för att fira Berra som fyllt år, han fick pizza, pizza sallad och tårtliknande bakelser som han fick dela med oss också fick han nå travkupong. :p Det var jätte mumsigt med hemmagjord pizza, tyvärr vart inte kvällen så lyckad eftersom att jag hatar Mamma efter en öl. Men jag överlevde. :p

Mina förfäder trodde att allting kunde återvinnas, eller något sådant. Man kan hitta mycket när man går i skogen bredvid min lilla stuga. :) Olle hittade en toa sits :p eller det låg en hel toa med alla tillbehör där, men toasitsen var ju finast. xD
Mamma och Olle på bilden.


Det är så fint på backen nu när löven har fallit från träden. Jag gillar det verkligen. :)


Igår Söndag så tog jag det mest lugnt. Cyklade iväg med Vigg till mitten av Gimåfors bron så satt jag där på en bänk och hörde vågorna guppa mot kanten. Solen sken och det blåste lite men det var super mysigt att sitta där utan någon mer människa, med mina tankar! :)

Vi åt romsås och potatis och egen fångad lax, det är inte just jag som fångat laxen men en släkting och det är ju coolt, för jag tänkte sluta äta lax så sa Mamma att den inte var köpt så blev jag glad och åt. :) Något som jag sagt tidigare men det går nog inte att säga det för mycket, Jag älskar romsås!! :D

Såg på lite tv igår kväll, men somnade framför tv så gick jag och la mig vid halv tio. Ganska tidigt för att vara jag men inte var jag pigg imorse för det inte. :p

Det har börjat en ny tjej i nian, hon kommer från Polen. Hon har gått i 9b i någon vecka men dom är så jävla dum i den klassen, eller dom är väll kanske inte det, men dom är inte snäll i alla fall, så hon ville börja i min klass. Hon heter Alexandra och har gått i 9a från och med idag Måndag, det tycker jag är roligt, jag har varit med henne för det mesta. Det är lite häftigt för då får jag prata engelska ganska mycket. :)

Hade prov om första världskriget imorse det är inte det trevligaste med ett prov första timmen på Måndag. Men det kändes som det gick bra och jag får nog minst VG i alla fall. :D Efter provet hade vi Kemi labb, det var ganska roligt. Fick elda på något som först inte var magnetiskt men sedan när vi eldat på det så var det magnetiskt. :p

Dom två sista timmarna så hade jag syslöjd och det var som det brukar vara jätte kul. :) Gjorde en vändbar baby mössa med knut och för ett tag sedan gjorde jag ett par söta baby byxor som kanske Ludde kan ha, eller så kan jag lägga undan det och spara till framtiden. :)

Fina va? Det tycker jag :)

Ikväll ska jag åka upp till Gimåfors, tänkte gå lite bana med hunden för imorgon så är det Tisdag och då ska vi på hundkurs. :D

Hejdå :)


e de rea?

Igår Fredag så åkte jag till Heidi vid åtta, där var Heidi, Madde, Sara, Heidis kusin Hanna och Henke. Vi såg på Idol och hade det allmänt skoj, sedan så kom Lina, Magnus och Adam också. Inte helt fel. Åkte hem till Kristian redan vid tio tiden så sov jag där. :p

Har inte gjort något vettigt alls idag Lördag, bad Mamma hämta mig när hon åkte hem från Gimåfors imorse så sedan halv tio har jag suttit här vid datorn och frusit, det är jätte kallt här, både om fingrarna och fötterna.. Burr, fryser mer nu när jag skriver om det. :p Haha.

Kan berätta om en rolig sms konversation med min Mamma häromdagen, Mamma är rätt så fåordig när man sms;ar med henne och det beror på att hon är seg som en snigel när det gäller att skriva sms. Kan ju även berätta att förra terminen så sa jag att jag villa ha som en morot i mitt pluggande och att hon kunde se det som en god investering i min framtid så fick jag en liten peng när jag fått bra prov resultat. Jag sköter mig i vilket fall men spargrisen är alltid hungrig. ;) 

I alla fall så skrev jag till henne; Jag fick Vg på Kemi provet :)
Mamma svarade; Toppen å de kostar?!
Jag ba; Haha 100kronor kanske
Mamma; Ok. e de rea?
Ja; Haha, Ne men vi kan säga 250.

Haha, jag vet inte om hon lagt i något i spargrisen men skrattade gott åt e de rea? HAHAHA ;)

Ska gå och duscha nu och sedan ska jag åka till Gimåfors. :)

Hejdå :)

Ändrade planer är i Ljunga

När jag kom till stan vid halv fyra så gick Kristian och jag till den lilla blå kina mat affären. Jag åt fläsk file med starka grönsaker och ris. Och lite räk chips, det var skit gott! :D Vi bestämde oss för att inte gå på nå bio, jag gick och köpte en sport bh och sedan fick vi skjuts hemåt, närmare bestämt till Ljunga. Nu sitter jag här hos en av Kristians kompisar. :p Funderar på att gå till Heidi, så det blir förhoppningsvis så. :)

Hejdå :)


Sluta lite tidigare :)

Vi fick sluta ungefär tio minuter tidigare från musiken för en i klassen hade ställt fram klockan. Det var perfekt för då fick jag lite data tid. :) Haha

Ska gå till bussen nu jag. Hejdå :)


hejsan hoppsan

I Onsdags hade vi hemkunskap vi skulle få göra pannbiffar men då hade vi precis fått det på lunchen så vi fick glass med strössel istället också fick vi sitta och arbete med nå hemkunskaps frågor. :)


Slutade skolan vi fyra då åkte jag hem till Pappa för där var Kristian. Vi gjorde fläsk ben också värmde vi kyckling gryta och ris. Det var jätte mysigt och det kändes faktiskt lite ovanligt med en så tidig middag, åt redan vid tre någon gång. :p Vi följde med upp till Gimåfors, hade tänkt fiska men så blev det inte vi satt bara inne i min lilla stuga och mms;a med varandra typ. :p Haha <3
Vi bakade paj också, min är minst och finast? :D Haha


Igår Torsdag så hjälpte Nathalie och jag till med 3-5ornas torpsmästerskap från nio till två. Det var faktiskt roligt. Fick hamburgare och festis till lunch. Vi stod vid höjd hoppet och skrek att dom skulle köra och sånt. Den sista tiden var rösten faktiskt lite trött så då bara vinka och nicka jag. :p Haha. Men det var roligt, också slapp vi gå skoljoggen. :)
Åkte hem till Pappa med två bussen också klippte jag gräset där, sedan vid fyra åkte jag med Pappa och hämtade Nathalie också åkte vi på badhuset och hade vatten gympa. Det var faktiskt skoj, har en annan ledare än min kusin Anna på Torsdagar men vi överlevde. Det är lite roligt också för då kommer vi inte göra samma sak två gånger i veckan utan det blir lite olika övningar. :p

Nathalie och jag åkte till damen så klippa jag gräset och hon sparkade bort äpplen. :) Sedan gick vi hem till Pappa och åt middag, det blev nudlar. :p Haha. Vi halv åtta kom min kusin Anna och hämtade oss så åkte vi till badhuset och hade ett gympa pass. Det gick bra, jag orkade med nästan allt. :p Efter gympan så följde jag med min kusin Anna hem också sov jag där. Var skapligt slut i kroppen somnade vid tio någon gång. :p

Idag är det Fredag, det betyder en härlig dag på skolan. :) Har haft svensk/engelska, matte och idrott. På idrotten hade vi fotboll, det var faktiskt rätt så kul, var inne eftersom att det regnar ute. Jag gjorde två eller tre mål. Och skrek en massa. :p Haha :) Till lunch var det Pannkaka, mumsilimums.
Nu ska jag snabba mig till skolan, vi börjar vid halv. Har musik och det är skoj! :D Åker med två bussen till stan, ska vara med Kristian och ikväll tänkte vi kanske se på någon bio. :)

Hejdå :)

hihi :)

Idag firar min älskling och jag ett år och en månad tillsammans :D

Jag älskar min Kristian <3


Hundkurs och nästan dränkt Jennifer

I Lördags så åkte Kristian och jag med Mamma upp till huset i Gimåfors, där har vi bara varit och det har varit trevligt. :) På Söndagen så röjde Kristian lite vid min stuga för altan bygget ska påbörjas där framöver hösten. Sedan har vi mest sett på tv och inte fått så mycket vettigt gjort tror jag. :p

I Måndags så hade jag slöjd sista timmarna och det var skoj som det brukar. Påbörjade en mössa som Ludde kanske kan komma att använda. :)

Igår Tisdag så hade jag hundkurs dom två sista timmarna och det var jätte roligt tyckte jag. Vi gick en bana med olika hinder och Vigg klarade allting jätte bra så jag vart riktigt stolt. :p Hehe.
Vid fyra så var jag på Vatten gympa med Nathalie och Jennifer, det var roligt som vanligt men extra roligt när vi skulle börja med avslappning. Alla ska hålla fast varandra i armarna också ska vi gå i en ring och varannan ska ligga och slappna av. Så såg jag Jennifer som låg mittemot mig bara försvinna under vatten ytan. HAHA Såg hur roligt som helst ut och Nathalie och jag börja asgarva. Stackars Jennifer, men det gick bra. :)
Var hemma hos Pappa med Kristian igår kväll vi såg på film och hade det allmänt mysigt. :)

Nu ska jag springa iväg på skolan och ha hemkunskap är bara hemma över lunchen. :D

Hejdå

Film kväll blev ute kväll :p

Igår Fredag vid sex tiden så for jag till Ljunga till Madde, där var Madde, Sara, Heidi, Elisabet, Agnez, Feliziah och Henrik. :p Vi hade riktigt kul, sjöng Sing star och skrattade rejält. :p Vid nio så börja dom se på någon konstig komik/skräck film så då gick jag ut med en Heidi som inte var så glad och rätt så vinlig på benen. :p Själv hade jag bara druckit en 2.25  go cider för jag ville minnas allt det roliga. :) Haha.

Heidi hos Madde =)


Vi gick till Ljunga parken, träffade på Kristian :) Mia och Lina O. Hade rätt så skoj där men när Heidi vid tolv tiden kom på att vi kunde gå hem till henne så var det ingen som var motvillig. :p Kristian följde inte med hem till Heidi för han var med Patrik och nå fler. Ringde Madde så kom hon och hämtade och skjutsade hem Heidi och sedan så gick Jag, Mia och Lina. Vi gick riktigt raskt för det var lite kallt. :p Kom hem till Heidi och hade lite skoj för här var hennes tokiga föräldrar också kom det lite fler folk. Fast gick och la mig rätt så snabbt. Somnade någon gång vid två. :p

Vaknade idag vid elva. Har ätit frukost och nu sitter jag här i Heidis vardagsrum. :)
Idag Lördag så tänkte Jag fara hem till Pappa och fixa i trädgården, Kristian ska också med hem. :) Fast det ser lite mulet ut så vädret talar inte till mig idag, men får se hur det blir. :)

Hejdå :)


Idrottsgårdag

Igår så hade jag fullt upp hela dagen och på kvällen när jag kom hem till min kusin Anna för jag fick lust att sova där så läste jag i tidningen också stod det i mitt horoskop, något i stil med Du hoppar från det ena till det andra idag och kan nog må bäst av att ta det lite lugnt. :p

Var på skolan igår Torsdag, hade syslöjd på morgonen och det var roligt som vanligt, jag gillar verkligen slöjd. :) Till lunch så var det Tacos och det var mumsigt. :) Hade idrott vid tre, vi kastade freesbee och det var riktigt kul, passade först emellan oss bara några stycken och sedan hade vi lag också så spelade vi mot varandra med mål och så. :)

När vi slutat runt fyra så gick Jag och Nathalie på vattengympa, Elisabet var där också och det var roligt. Jag, Nathalie och Jennifer åkte med tjugo i sex bussen till damen som jag brukar klippa gräset hos, så klippte jag gräset där sedan gick vi hem till mig och Pappa. Nathalie och Jennifer fick laga mat och jag såg på tv, det är schysst va, nä inte direkt men dom överlevde ju. :p Vi åt makaroner och köttbullar så det var ju inte så jätte invecklat. :p Haha. Vid halv åtta åkte vi in till Fränsta för åtta började min kusin Annas gympa. Det var jobbigt igår också, men jag kämpade på, på det mesta. :p Orkade ju mer än förra veckan i alla fall, eller kände mig mer motiverad. :) Efter gympan så åkte jag med min kusin Anna hem till henne också sov jag hos henne. Läste lite när vi kom dit och sedan somnade jag runt tio(!!). :)

Idag är det Fredag, jag tycker om skolan på Fredagar, inte för att jag har så mycket emot den andra dagar, men just Fredagar går så jädrans snabbt. Vi har samling på morgonen sedan har vi språk, svenskengelska för min del, efter det har vi matte och sedan har vi idrott, efter idrotten är det lunch och sedan har vi två dubbeltimmar med musik och det är så härligt att avsluta veckan med rolig musik. :D
På idrotten idag så hade vi terränlöpning, DET VAR JOBBIGT. :) För att få Godkänt så ska man springa 2,5 kilometer på 20 minuter och jag sprang/gick/joggade på 19 minuter och 45 sekunder, vad jag är lycklig för att jag inte sprang i 16 sekunder till. :p Haha :)
På musiken fick vi först lyssna på lite musik som Olina önskade. :) Sedan fick vi öva lite på Rocking all over the world och den sista halvtimmen ungefär så fick vi se på en film som vi börjat se på för ett tag sedan som vi inte sett klart. Om en blind musiker. Den är bra, men vi hann inte se klart den idag heller. :p

Nu sitter jag hemma hos Mamma i Fränsta, ska strax gå ner och duscha och sedan ska jag åka till Ljunga. Ska vara hos Madde ikväll för att hon ska ha film kväll. :)

Trevlig helg, nä då jag återkommer förhoppningsvis imorgon. :)
Hejdå


Jag är lite knäpp

Ibland så kan jag sitta och skratta åt roliga saker som jag kommer på, mitt bland folk, också är det för pinsamt att berätta vad det är jag skrattar åt så blir jag tyst om någon frågar vad det är, lite knäpp kan man verka, men så är jag, Lite lagomt knäpp. :p

HAHA :)


Missat bussen

Här satt jag också hörde jag att bussen åkte förbi, tittade på klockan, men det ska ju inte gå från busshållsplatsen förrän om fyra minuter! Sprang ner till busshållsplatsen så åkte bussen när jag kom.. Så kom jag hem och Mamma ba; va gjorde du ;Jag sprang till bussen ;Jaha hann du med den eller? Så tittar jag på henne och suckar, så kom hon väll på sig skälv med vad hon sa, jätte kul. Nej, men jag känner i alla fall mina benmuskler efter den där lilla svängen. Haha

Väntar nu på att Pappa ska komma och hämta mig, också får jag dåligt samvete för att jag missade bussen och att Pappa far och hämtar mig, i typ onödan..

Hejdå :)


Varit i stugan, Mammas namnsdag.

Idag är det Onsdag, de senaste dagarna har bara flugit iväg. :p

I Lördags så åkte jag upp till stugan med min kusin Emma och hennes familj, Kristian åkte också med. :) Tror inte att det vart så speciellt mycket vettigt gjort för min del under Lördagen men på kvällen så åt vi tillsammans allihopa, det blev surströmming och sånt för dom som villa ha det och spagetti och köttförssås för mig och några till, det var så gott. Jag tycker verkligen om min moster Fias köttfärssås, det är något speciellt med den. :)

Vi har varit i vår stuga i Leringen och det var inte igår direkt som jag var där senast, nej det var riktigt länge sedan. Men det har bara varit massa skit och tjafs och bråk minnen därifrån men nu så känns det bättre, nu kan jag börja trivas där och planera för att göra saker och sånt. Det är bara en liten stuga, ett stort kök och ett lika stort sovrum. Det var det. :p Finns även ett dass/verktygsbod och en altan som är lika stor som stugan. :)
Såhär ser det ut från vägen och efter att man gått uppför trappan :)

Framifrån


Nu helgen som varit har vi målat lite och fixat så den här trekanten som ni ser till höger är nu samma färg som huset, räcket är målat och runt fönstren och dörren ser ni att det är ljust, där är det fast satt nå bräder i en mörkare färg. Så det så. :p

Under Söndagen så skulle det sättas trädplant men jag fick ha det mycket roligare, fick passa Ludde och Tilde. Tilde var jag bara med ett litet tag för sedan följde hon med upp till skogen, så var Kristian med henne istället. :P Haha. Dom hade suttit i bilen den mesta tiden tror jag också hade hon sagt åt honom vart han skulle sitta och ta på sig bältet och ta av sig bältet, sedan hade hon tagit av sig bältet och sagt; Nu ska vi pussas. HAHA. Kristian sa Nej det ska vi inte men det var lite skoj att hon sagt det. Mamma sa sen att hon hade sagt åt Tilde på skämt att nu får du inte pussas med Kristian så det var väll därför hon sagt det, men skoj var det. :p¨

Ludde och Tilde när vi åkte i bilen påväg upp till stugan. :)


Till middag så åt vi någon soppa som Mamma gjort som var riktigt god med en klick creme fraice. :)

Åt blåbär, också bad jag Kristian ta en bild på min tunga som han påstod var rätt blå. Så tittade jag på bilden och insåg att det inte gick att få den att se bättre ut, just den dagen. :p Haha, men man får ha såna dagar också. :)


Senare så skulle Jag, Kristian, Mamma och Olle åka till huset i Gimåfors så då åkte vi i skogen och fick se en skit stor älg, den var jätte stor. Mamma hann räkna till sju taggar på ena hornet (heter det så?) Så det var nog ungefär en 14taggare, fatta va coolt, och jag såg den först, tur var väll det, Mamma och Olle satt och titta in i skogen. Haha. :p

Vet inte om det har hänt nå vettigt i Måndags, Tisdags eller idag Onsdag. Var hos Kristian i Måndags. :p Fullt upp har jag haft i alla fall och därför har jag inte hunnit suttit vid datorn något. :/

Jo jag var på hundkurs i Tisdags under skoltid, mellan två och fyra, och det var kul så jag ser framemot att göra det fler gånger och då även ha hunden med mig. :)

Idag Onsdag så har vi haft hemkunskap på skolan, fick ha lite teori och baka nå nyttiga mackor, och dom blev ganska god, fina vart dom i alla fall, så Mamma fick dom för hon har nämligen namnsdag idag, det är Annette.

Var med Oliver på matrasten och det var ju skoj, eller det var inge speciellt, men jag brukar ju oftast sitta och nörda och läsa på under rasterna så det var ju kul med lite omväxling, oftast beror det på att jag inte har någon lust att jag inte gör något, men idag så var jag faktiskt i fa;n, självklart så kom jag någon minut försent för att jag försökte dra med mig Oliver på lektionen men så kan det vara :p Haha

Grattis Grattis till min Mamma Annette som har namnsdag idag. :)


Nu ska jag äta något så att inte magen börja prata med mig. :p Sedan ska jag åka med fyra bussen hem till Pappa och klippa gräset, det börjar bli lite tråkigt så jag börjar längta efter snön, men jag vill hinna fixa fontänen innan snön kommer så riktigt än får den inte riktigt komma ändå. :p
Åker nog upp till Gimåfors och är där inatt eftersom att Kristian skulle vara tråkig och se på fotboll med nå killkompisar, ; men kul jag vill ju vara med DIG. ; men du får ju komma du också. ; Men tror du det själv eller, jag vill inte vara med ER och se på fotboll. Tråk huvve. :p Nä då, Jag älskar min älskling ändå, men nu var jag bara jävligt sugen på att.. vara med han. ;) Haha

Go´kväll. :)


Tangentbordet

Det är lite iriterande när manskriver på Emmas dator för iblnd funkar inte knapparna riktigt, nu har jagskrivit allt utan att fixa till. :p Emmas tangentbord, älskar det, INTE! :)

Trelig helg :p


Är i stan ska till stugan :)

Kom i säng vid elva igår. När Emma och Robin kom hem några timmar senare så fick jag en hamburgare från Mc Donalds, det var mumsigt. :)
Imorse vaknade Jag av att Ludvig skrek vid sju tiden, han är så mysig, söt Ludde. Så kom Tilde upp några minuter efteråt, så jag har varit vaken från tidig morgon. Fast egentligen är det bara typ en timme tidigare än i vanliga fall, men det känns. :p Vi har sett på barnpogram sedan imorse, det är lite skoj. :p Haha. Tur var det att jag fick igång det i alla fall, annars hade Tilde säkert ställt till med bus. :p
Ludvig är så söt, jag busade med honom med en filt och sa tittut och sedan tog han tag i filten och tog den upp och ner för ögonen och skrattade när jag sa tittut. Söt unge. :)
Tilde är också hur söt som helst, när hon inte är vrång. :) Haha

Vi ska snart åka upp till stugan, ska hämta Kristian i Ljunga först, så han också får följa med. Och sedan ska vi kanske sätta lite träd. Det är arbetshelg uppe i stugan, då samlas Mamma, moster Fia och deras kusiner Mats-Erik och Monica med familjer också städar vi och har möte och äter surströmming eller spagetti och köttfärssås på kvällen. Det brukar vara trevligt, och nu ska Kristian med också. Det ser jag fram emot! :D

Hejdå :)


Barnvakt :)

Idag är det Fredag, och jag har varit på skolan. :)
Vi fick vara inne på idrotten eftersom att det regnade ute, hade fritt så Nathalie och jag spelade typ basket, rätt så skoj faktiskt. Till lunch så var det gröt, det tycker jag inte riktigt om som mat, men det gick bra ändå. :p Fanns ju lite sallad också, skrapade ur formen rejält så blev det nästan en tallrik till mig också. :) 
Efter lunchen så hade vi musik och det var rätt så skoj, som det brukar vara på musiken. Idag fick vi skriva noter och sånt. Men nästa gång ska vi spela en massa. :)

For till stan med tre tåget, sitter hemma hos min kusin Emma nu. Ska vara barnvakt inatt när hon ska ha en välförtjänt kväll ute. :) Har haft det så mysigt med Tilde och Ludvig, mina små favoriter. :D Jag tycker faktiskt att det är jätte roligt att vara barnvakt åt dom, även fast jag kan bli lite trött. :p

Söt Tilde i en fin klänning och Söt Ludvig i gåstolen :)


Har busat runt med barnen så känner mig lite trött, lär nog snart gå och lägga mig. Dom små ligger och sover nu i alla fall, tror jag, tyst är det. :p Så nu ska jag kika runt lite. :)

Go´kväll kära läsare ;p


Kompisstödjar utbildning och gympa.

Här i Fränsta hos Mamma så har vi en liten gräsmatta nedanför huset. Där finns det olika träd och igår var Kristian och Jag ut och åt plommon från vårt plommon träd.

Dom var jätte mumsiga :) Fast det på bilden var det nå fel på. Det såg ut som det var genomskinligt lim på. :p


Idag har jag varit på Ålsta och det har varit en rolig och lärorik dag. Har utbildats till kompisstödjare. Vi har gjort massa olika övningar och pratat och lyssnat på FRIENDS killen Kristian. :) Det har varit riktigt kul tycker jag.
En sak som hände. Kristian frågade om vi tyckte att man fick vara som man ville på vår skola, så skulle man resa sig upp om man håller med, de flesta reste sig upp, så frågade han om det är okej om han kommer i sin jeans kjol, så kom vi på att det nog inte skulle bli så bra, man kan helt enkelt inte vara som man vill. Elller man kan, men man får ju vara beredd på endel blickar och fula ord.. Så är det. Tråkigt men sant.
Till lunch på Ålsta så var det någon lagomt god soppa och sedan till efterrätt så var det rabarber paj med vanilj visp. Super gott åt två tallrikar soppa, två mackor och två assietter med paj. ;) Haha. Jag åt som vanligt, som en häst. :D

Vid tre så åkte jag till skolan, fast vi fick sluta om vi ville. :p För vi hade idrott, och jag vill ha 100% i närvaro iår och då kan jag inte missa en enda gång. :) Det var kul på idrotten, vi hade friidrott och Nathalie och jag kastade kula och spjut. Det gick faktiskt rätt så bra. :D

Åkte fyra bussen hem till Pappa. For till både damen och gubben och klippte gräset. Skoj, nä då, men jag vill ha pengar som jag kan spara. :)

Vid sex åkte Kristian och jag in till Fränsta och till Mamma. Också åt vi isterband och stuvad potatis med rödbettor till middag. Mums. :)

Sedan så kom Nathalie till Fränsta vid halv sju för jag hade lura i henne att min kusin Annas idrotts pass började klockan sju. Vi kom upp till badhuset och såg på en lapp att det inte började förrän klockan åtta. Så då gick vi ut en sväng, gick till dagis och gungade på olika gungor och på en häst och en motor cykel. :)


Sedan gick vi på Annas idrott pass och det var jobbigt, riktigt jobbigt. Jag orkar ingenting. Men det ska det förhoppningsvis bli ändring på. Känns lite pinsamt att jag är där också är det typ en massa damer över furtio där som orkar, men jag som är ung orkar ingenting och blir hur röd i ansiktet som helst av minsta lilla. :p

Nu sitter jag hemma hos Mamma i Fränsta, hon och Olle är som vanligt i Gimåfors så jag är ensam. Tror att det spökar här, jag tror ju faktiskt på spöken men jag har aldrig märkt något här tidigare. Men när jag kom hem från badhuset så gick jag på toa och då så hördes det som att någon steg upp ur soffan. Det knakar riktigt rejält i vardagsrums golvet och det lät precis som att någon klev upp ur soffan. Blev lite skraj tog en tandborste, gick till vardagsrummet tände lampan och tittade mig omkring i rummet. Givetvis var det ingen där, ingen som jag såg i alla fall, undra vad jag skulle gjort någon inkräktare med en tandborste. Haha.

Nu ska jag gå ner och titta om det blivit varmvatten så jag kan duscha. När jag dushat och fixat mig ska jag ringa Pappa också ska vi fara och hämta Kristian och sedan ska vi sova hos mig. Mys. <3

Fan jag tror datorn har virus, ursäkta språket. Men allt går så segt.. :/

Go´natt :)


Snabb skoldag

Min gos katt. Som tycker om råttor.. :p Hon heter Sixten. :)


Idag har skoldagen gått jätte snabbt. :) Vi hade en teater/föreläsning från FRIENDS i Aulan idag, det var ganska roligt. Sedan så satt vi i en ring också skulle vi flytta oss om vi höll med påståenden som Emma läste upp och sitta kvar om vi inte höll med. Det var rätt skoj.
Fick rösta på kompis stödjare också, och dit blev jag vald. Så imorgon Torsdag, mellan nio och tre så ska jag vara på Ålsta och gå någon kompis stödjar kurs. :D Ska bli skoj. Ser framemot det, fast är lite besviken för jag missar syslöjden.. Men det blir nog roligt. :)

Nu sitter jag hemma hos Mamma, väntar på Kristian som när som helst ska komma med en buss. Tänkte kanske gå och hyra någon film och sedan åka hem till Pappa. Skulle hellre vilja åka upp till Gimåfors ikväll för Mamma tänkte göra Isterband och stuvad potatis, men får se hur det blir med den saken. Tror inte Kristian vill det. :p

Nu ska jag surfa runt lite.
Hejdå :)


Idag har jag haft fullt upp :)

Imorse så hade jag engelska glos förhör, det gick bra, fick 25/25. :)


Det var korvstroganoff och ris till lunch och om du missat det så är det en av mina favoriträtter. Efter lunchen så knäppte vi skolkort, det var pinsamt, tror inte mitt leende blev så bra. :p Hehe
Tjatade så vi fick se resultatet.. Jag är rosa och sitter längst fram. Fotografen berättade på slutet att han inte skulle använda det här i katalogen så vi får väll se vad det blir för pinsamt i den. :p


Vi slutade klockan två idag för lärarna skulle träffa FRIENDS. Åkte hem till Pappa med bussen och klippte gräset. Var klar med det vid halv fyra då cyklade jag in till Fränsta och gick på badhuset och hade vatten gympa. Det var första gången för säsongen och det var skoj, som vanligt. :D Fast det kändes att jag inte gjort vissa övningar på ett tag. :p

Åkte med Mamma till Stöde vid sex, hälsade på en dam som heter Anna som har bott i Gimåfors men nu inte mår så bra så hon har flyttat till en lägenhet i Stöde. Det var trevligt och roligt att träffa henne. :)

Kom hem vid åtta och har sett på lite tv hemma hos Pappa. Men nu sitter jag hemma hos Kristian, ska sova här med han inatt. :) Mys <3

Go´natt :)