Paket :D

Hejsan idag har jag hämtat ut ett paket på posten! Som innehöll två miljövänliga maskaror, en till Mamma och en till mig. Och tre tygbindor och en menskopp. Fan vad spännande och roligt det känns att jag ska börja använda det här. Nu längtar jag fan tills nästa gång jag ska ha mens. :P Har läst och velat haft en menskopp väldigt länge och nu har jag äntligen klickat hem en. Det är miljövänligt och pengasparande att använda det. Det enda negativa med det som jag kan tänka mig är att jag inte kommer kunna använda den i stugan där det inte finns rent vatten att skölja ur den med på dass. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag åka med Pappa till stan, Hejdå :)

Sundsvalls dag med Elisabet och Sara :)

Hejsan! Imorse tog jag nio tåget med Elisabet och Sara till stan. Vi gick på Tant Anki och fröken Sara och fikade. Jag tog en jätte god varm macka med halomi och pesto :) Det är ett ekologiskt café. Dom hade använt trästolar av olika former och målat dom i en färg och sedan hade dom träbord i vitt. Det var skit snyggt så nu har jag fått tanken att köpa mig nå gamla trästolar och ett träbord och göra till framtida köksbord med stolar, skulle kunna bli hur snyggt och personligt som helst. Ikväll tänkte jag gå med Pappa på lon våran och se om jag hitta nå stolar, kanske tillochmed har nå köksbord där, säger man till Pappa att man vill ha något får man oftast till svar att det finns på lon. :p haha.

Efter frukosten var vi in på sminkshop för Elisabet skulle handla och där hittade jag två fina armband med träpärlor :) Sedan åkte vi på Birsta. Jag har handlat trosor och gympa byxor på hm. Och en jätte fin skjorta från Carlings herravdelning och tio stycken smörknivar på Lagerhaus för femtio kronor. Jag åt pasta kuddar till lunch, den första tuggan smakade spya men jag var så jävla hungrig så efter några tuggor blev det gott. :)

Var upp på Elgiganten och bad dom beställa hem en kamera som jag tittade på och fastnade för sist jag var där. Den skulle komma om en sexton dagar, men vafan jag har velat om kamera köp i flera månader så lite längre tid kan inte skada tycker jag. :P Nu hör jag Pappas bil här utanför, ska ta och åka hem. Hejhopp :)

Kul helg! :)

Godmorgon, idag är det Måndag och jag vakna tjugo över fem :)

Helgen har varit riktigt rolig, i Fredags var vi utanför Coffe på partaj. Där var massa roligt folk och sånt lite mindre roligt också men det gjorde ingenting! :) Vid tolv gick jag hem för att bädda sängen, sedan fick jag lite mysigt sällskap som förgyllde kvällen :) Somnade vid ett någon gång.

I Lördags klev jag upp vid nio på morgonen för att åka upp på Fränsta festivalen och stå och sälja blommor på marknaden, det blev inte nå jätte enormt mycket säljande för min del där men det var okej ändå :) Vid ett kom Mamma upp och ställde sig där istället för mig. Då gick jag hem och där var Elisabet också och sen kom Jon. Vi åt varsin lunch tillsammans och Elisabets och min mat kändes ganska tråkig och äcklig om man jämförde med Jons pizza :P haha

På lördag kväll gick Elisabet och jag och åt pizza och sedan kom Heidi hit och drack några go drinkar med Elisabet och mig och sedan gick vi ut på Fränsta och upp på festivalen och sålde rosor :) Vi träffade mycket roliga människor tack vare rosförsäljningen så det är ingenting som kännts tråkigt eller jobbigt för oss! :D Vid tio var det inte så mycket folk på festivalen så vi gick ner på Fränsta och sålde, hittade en rolig engelskman att ta med hem och gick hem en sväng :P Vid ett gick vi ut igen och då var det jävla massa människor som ville köpa rosor och det var ju himla roligt :) Jag vet inte riktigt hur många vi sålt men vi tjänade i alla fall lite över tvåtusen på det, först kostade rosorna 30kr och senare när vi gick ut 20 :)

Igår Söndag gick Elisabet, Jag och Jon på Ica och köpte massa ingredienser och gosaker till en sallad :) Sedan gick vi hem så fixa Jon all vår sallad och Elisabet och jag skötte pasta och ägg kokningen och brödvärmningen i ugnen :P haha. Efter att vi tryckt i oss massa go sallad så såg vi på cheech and chong eller hur det nu stavas för jag hittade en skiva med alla deras filmer här hemma :) Kul film, haha!

Efter filmen hade vi kudd krig och så mycket som jag skratta då har jag fan inte skrattat på länge! Det kändes som näsan skulle brytas av Jons jävla kuddslag men det var kul ändå :P haha. Sedan åkte Jon hem så satt Elisabet och jag och funderade på vad vi skulle göra. Vi bad engelskmannen som vi träffade pågrund av rosförsäljningen komma och sedan hyrde vi en film, "The last house on road" eller något sånt hette den. Riktigt läskig och spännande. :) Sedan satt vi uppe och snacka skit och engelska tills tre tiden, då satte jag mig vid datorn och nörda till fyra tiden. Då gick jag och borsta tänderna och gick och la mig. Kul kväll/natt om jag bara inte hade ringt en jävla idiot där vid tre tiden :) Aja nu ska jag skita i det. Hejdå :)

Hejhopp :)

Hejsan idag gick jag bort till damen för att klippa gräset men gräsklipparen vägra starta, det rök inte ens när man drog i snöret. Sist jag var där och klippte luktade gräsklipparen konstigt på slutet och det lät som den skulle sluta fungera när som helst. Aja, Pappa får titta på den så får jag klippa någon annan dag.
Gick hem och läste illustrerad vetenskap då istället och det var intressant som vanligt :)

Nu sitter jag i Fränsta, har varit på Ica och pratat med Elisabet och handlat middag till oss. Vi ska göra en sweet and sour qourn gryta som vi ska äta med ris. Ikväll blire partaj och kom inte och säg att jag inte ska dricka för det är fyra år försent. Nu ska jag slänga in mig i duschen och tvätta bort denna härliga stank. :P Hejhopp :)

Färga hår.

Fyfan vad tråkigt det är att färga hår. Jag hatar det! Nu var det fan sista gången, jag skulle inte vilja göra det igen inte ens om jag blev erbjuden pengar. Tror jag, eller det beror ju på hur mycket pengar förstås men det är förjävla tråkigt också luktar det as! Och det var både hål i de första paret plasthandskar jag hade på mig och det andra paret så jag har en rosa prick på handen och två svarta :p Nu ska jag ta och gå hem, Godnatt :)

Promenad med hunden :)

Hejsan, igår åkte Pappa och jag till Monica i Ede. Jag har aldrig varit där i hennes hus så det var roligt, och jävligt fint var det där också :) Sedan åkte Pappa och jag hem och åt och sedan gick jag ut i husvagnen och satte mig. Tog ner gardinerna i sovdelen och funderade lite. Det ska nog bli bra där å. :)

Idag åkte jag till Ånge en sväng och var med Tom och Agnez. Sedan tog jag bussen kvart över fem hem till Fränsta också hade Mamma gjort middag åt mig. Det blev panerad torskfile med strips och majonäsgurka. :)

Vid sju kom Agnez och hennes Mamma och köpte min säng och sedan lifta jag med dom till Pappa :) Dit kom Monica med hunden så jag tog med han på en promenad in till Fränsta och nu sitter jag hos Feliziah, har hjälpt henne att färga håret. Snart ska väll färgen sköljas ur så ska vi i med ny och sedan ska jag gå hem med hunden. Hejdå :)

Hej :)

Hejsan, nu är jag på lite bättre humör :) Det blev en god paj med sallad nere på bangolfen till lunch :)
Mamma har hjälpt mig att rensa ur garderoben, det blev inte så mycket kläder kvar. Dom flesta har liksom krympt. Näe då, jag har växt men det låter inte lika roligt :P

Nu sitter jag och lyssnar på SOJA och väntar på att vattnet ska bli varmt så jag kan duscha. Ikväll ska Pappa och jag åka till Monica och hälsa på :) Go´kväll ;)

Ingen kamerajävel och fitthumörs dag.

Hejsan, det blev inge jävla kamera köp igår. Jag blir bara så jävla less. På elgiganten fick jag två kameror som var vattentät och stöttålig visad för mig och dom gick på två tusen typ. Och deras försäkring verkar bra. På Media markt fick jag två vattentäta och stöttåliga kameror visade för mig som gick på tre och fyra tusen. Dom har ingen försäkring utan bara förlängning på garantin och puckot som stod och prata med mig om det sa när jag fråga om vad det täcker då, att det inte täcker fuktskador och sånt. Okej, men jag skulle ju ha en vattentät kamera! :S Jag åt en god sallad när jag var i stan i alla fall, på Cafe charm, det var skit dyr så det kändes som rena rånet men den var ju god. Pappa kom ner till stan vid sju så köpte vi en diskmaskin på fem minuter.

Idag är jag på skit humör. Jag kan äntligen smsa i alla fall. Jag gissar att det är mensen som håller på att fittar sig med mitt jävla humör, jag känner bara för att gråta för jag är så jävla less. Har rensat ur garderoben hos Pappa, det blev typ tre par trosor och några strumpor kvar som jag inte växt ur. Borde rensa garderoben här hos Mamma också men är så jävla less. Det var två svarta fläckar på min soffa så för några dagar sedan satt jag och skrubba dom med diskmedel och en svamp, färgen nöttes och nu är det en vit aktig fläckjävel där istället så soffan blev förstörd typ.. Jag ska stå och sälja blommor och skit på fränsta festivalen i helgen och jag är inte motiverad för fem öre för det. Sedan ska Elisabet och jag stå som nå jävla mongon på lördag kväll och sälja rosor, hoppas det blir lite kul i alla fall, det kan det nog fan bli när det jag tänker efter, det är ju med Elisabet. :) 
Nu ska jag gå med Mamma ner på golfbanan och köpa någon lunch. Hejdå.

Solig gårdag med Feliziah :)

Hejsan, igår blev det hel dag på Backetjärn för Feliziahs och min del. Vi badade, solade och spelade kort, 500 :) Vi stannade tills hela stranden var skuggad och tom på folk. När  stranden var skuggad flyttade vi ut på bryggan och när sedan bryggan vart skuggad och Feliziah börja frysa gav vi upp och cykla hem. :p Cykelturen dit gick snabbt tyckte jag men hemåt var det tungt och jobbigt. :p

När jag kom hem åt Pappa och jag en lite sen middag, köttfärsbiffar med potatis stekt lök, gräddsås och lingon sylt och sedan planterade vi en balkong låda och satte på balkongen upp mot vägen. Efter det plockade Pappa in lite jordgubbar och sedan åt vi jordgubbar med grädde, mjölk och socker. :)

Vid tre ska jag ta tåget till stan för att kolla på och förhoppningsvis köpa en digital kamera. :D Vi hörs :)

SMS.. Sallad och cykling ;)

Jag har inte kunnat skickat sms sedan i Fredags, jag är inte anti någon det bara går inte :'(
Nu sitter jag och väntar på att den där kvarten pizza gubben sa att det skulle ta att göra min och Mammas sallad ska gå. Sedan ska jag gå och hämta salladerna och ha en lite sen lunch med Mor min. :)

När lunchen är avklarat ska Feliziah och jag ta våra cyklar och cykla till Backetjärn för att bada och sola, träning ;) Ska cykla så vi inte behöver betala nå buss pengar så vi har råd att köpa chips att tjocka i oss på stranden, ha! Goddag :)

Stugan i helgen och umgicks med folk igår :)

Hejsan, i Fredags åkte jag ju upp till Leringen. Har badat och solat och haft det trevligt där. På Fredags kvällen åt vi grillat, riktigt riktigt gott :) Och på Lördag kväll spela vi kort spelet knekt, jag är inte säker på om det avslutades med vinst eller förlust för min del men det syns inte att jag förlora nå pengar i femtio örings burken i alla fall. :P

Igår Söndag klev jag upp och åt lite frukost och sedan tog jag med Tilde ner till sjön också badade vi. Det var kallt till en början men sedan blev det skönt. Har lärt Tilde hur man simmar med händerna :) Vet inte hur jag ska förklara hur man gör med fötterna för när jag tänker på det vet jag inte själv hur man gör. :P haha. Till sen lunch åt vi älgköttfärssås och spagetti. :) Sedan vid fyra fick jag skjuts hem till Pappa. :)

Dammsög huset och sedan tog jag mig en dusch medans Pappa lagade älgköttfärsbiffar till mig. Det var riktigt gott! :) Vid halv tio gick jag till Tom och Feliziah och där var Lina och Putte, Jonas, Jon och Robert :P Hade en trevlig kväll och vid halv tolv cyklade jag hemåt. :)

Idag är det Måndag, jag skulle vilja åka och bada i Backetjärn. Nu ska jag städa lite i alla papper jag har här på skrivbordet hos Mamma. Hejdå :)

Gimåfors och en jävla massa mardrömmar..

Hejsan! Igår kväll åkte jag med Mamma och Olle upp till Gimåfors. Vi åt panerad torskfile med friterade strips och majonäsgurka, det var jätte gott :) Sedan låg jag i hammocken ett tag och myste. Mellan åtta och nio såg jag på "Samlandet förstör mitt liv", och jag har verkligen förståelse för människorna, ganska bra program, synd bara att man inte fick se så mycket hur dom började slänga saker, eller inte den ena som var med i alla fall. :P

På kvällen spela Mamma och jag kortspelet fem hundra och Mamma vann för ovanlighetens skull. Så spelade vi en omgång till så vann jag :) Sedan åt jag lite tacochips med sås och smällt ost på och sedan gick jag och la mig. Vigg fick sova med mig inatt, och det var hur skönt som helst för inatt drömmde jag värsta mardrömmen. Den senaste tiden minns jag tre drömmar och alla är läskiga mardrömmar, när jag ska bli mördad och det går inte att ringa 112. Känns ganska skönt då när man vaknar :)

Nu sitter jag i Fränsta, ska ta och packa lite kläder som jag ska ha med mig till stugan, för jag ska vara där i helgen. Om någon timme kommer förmodligen min kusin Lina och hämtar mig så ska vi åka upp och det första vi ska göra när vi kommer opp är att ta ett dopp! ;D Hejhopp :P

Bara för att K´naan är så jävla bra :)


Husvagn och varit hos tandvården :P

Hejsan igår kväll kollade jag in i husvagnen som Mamma dragit hem åt mig från Gimåfors och ställt på går´n hos Pappa. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja men jag skruvade upp benen så den inte skulle tippa också tog jag ner gardinerna i köket. En liten husvagns dagboks anteckning blev det också, jag fick bara för mig att skriva lite. :P haha

Idag klev jag upp klockan åtta (!) för att hinna äta frukost och gå till tandläkaren. Det gick bra hos tandläkaren, (som inte ens va tandläkare eftersom att hon sa: "det finns ingen tandläkare här idag som kan titta på dina bilder" :S), hon knäppte kort i käften på mig och jag undrar om det är någon farlig strålning eller något när dom tar dom där korten för hon ställer sig ju utanför medan kortet tas.. Lämna mig med något farligt, visst gör det. Sedan skrapade hon med något som lät illa i käften och sa att det var bra att det lät så för då var tänderna hårda, eller nå´t. Också pillade hon bort lite tandsten och fråga om jag bruka använda tandtråd. Nej sa jag och då sa hon att det är jätte bra att använda lite tandtråd ibland för då slipper jag se dom så ofta. Så det ska jag göra. Sedan sa hon att det såg jätte bra ut och att det är bra att jag borstar tänderna morgon kväll, Thiho, jag är så duktig ;) :P

Nu ska jag leta upp ett recept på hur man kokar tvättnötter för att få nå sorts flytande grejs som jag tänkt handtvätta med. :) Det verkar bli en solig dag, ha de bra :p

Fors, kräftor och fiskning :)

Hejsan, Igår åkte jag med Agnez till Heidi i Ljunga. :) Vi gick ner till forsen och Agnez och jag bada. Vi skrek och var rädd för alla vassa stenar och jag var rädd för alla äckliga växter på botten och Agnez för fiskar. :P haha. Sedan gick vi hem till Heidi och såg på tv och klappa kattungarna. :) Tills det börja dunder åska för då våga vi inte ha tv,n igång längre. :p

Vid sex kom Pappa och hämtade mig och Agnez också åkte vi hem och åt kräftor, det var huur gott som helst! :D

Halv åtta tog Agnez bussen hem och Pappa och jag ställde i ordning fiskegrejerna och sedan åkte vi ut och fiska. Jag fick en liten röding och sedan bytte vi ställe och Pappa gick uppåt bäcken och där jag stod knäcktes kvistar i skogen så jag blev lite rädd och satte mig i bilen och läste tidningen. :p haha. När pappa kom tillbaka hade han nio öringar med sig som vi åkte hem och hjälptes åt att rensa och sedan stekte Pappa dom så åt vi dom med hårdbrö. :)

Idag är det Onsdag, till frukost åt jag tacos rester sedan i förrgår. :) Nu sitter jag hemma hos Mamma och lånar datorn, vid två ska jag ta bussen till Heidi i Ljunga. Vi ska äta jordgubbar och glo på tv kanske. :p HejÅHå! :)

Partaj, bakis dag och solig dag :)

Hejsan, i Lördags åkte jag med Elisabet och Jimmy upp till Ånge. Fick en jätte snygg Ed Hardy bikini av dom i ett paket som blivit överkört. :P haha. I Ånge var det grillning och partaj med massa trevligt folk. Drack san fransisco drinkar och dom var så fruktansvärt jävla goda att kvällen fick lite minnesluckor. :p Hade det riktigt kul i alla fall och vid halv fyra åkte jag tydligen bil hem. :)

På Söndagen låg jag och var bakis och hade ont i huvudet, vid fem vart jag less på det så då klev jag upp och koka ägg. Sedan åkte jag och Pappa till stan en sväng och handlade mat. :) Till middag blev det pizza på någon pizzeria i stan som jag aldrig ätit på och det var riktigt gott men min matlust var inte lika stor som vanligt så fick med mig en halv pizza hem. :)

Idag Måndag har jag varit med Lina, Putte och Feliziah, vi gick kyrkstigen till stranden bredvid Vikbron och har badat och solat. En riktigt mysig och varm dag, vi har spelat kort också, Tecken. Tyvärr förlora mitt och Linas lag så det var inge kul. :P haha.

Vid halv sex gick vi hem till Pappa och diskade och sedan gjorde vi i ordning tacos, det var jätte gott och trevligt. :) Vid nio åkte Feliziah hem och sedan har Lina, Putte och jag suttit och spelat Super Mario på mitt underbart roliga gammla fast nya för mig Nintendo. :) Tog nyss en promenad in till Fränsta med dom så nu har dom gått hem och jag sitter hemma hos Mamma och lånar datorn. Jag känner mig faktiskt riktigt dator-kåt när jag inte suttit vid den på nå dagar. :P

Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan cykla hem till Pappa, natti natti 8)

Stan med Mamma, Backetjärn och filmkväll x2 :)

Hejsan i Torsdags kom Mamma ner till Sundsvall också åkte vi ut på stan. Gick på myrorna och där hittade jag en jätte fin tröja till Mamma som hon också gillade så mycket att hon tog på sig den direkt. :) Sedan gick vi på in på Carlings och där hittade jag en gul stor kofta. Sedan gick vi vidare på Indiska och där hittade jag ett jätte fint linne som är så långt som jag kan ha det som klänning i blommönstrat. Var in på bokhandeln och köpte en almanacka i fsc märkt trä, en bok med miljösmarta tips och en bok om att tänka glatt eller vad det var, intressant såg det ut i alla fall. :)

Vi åt langos till lunch och det var skit gott igen med räkor, gräddfil rom och lök :)

Åkte ut på Birsta också for vi på Bauhaus och köpte två taklampor som jag ska sätta upp hos Pappa. Sedan var vi in på media markt och elgiganten och tittade på digital kameror och vattenkokare. Köpte en vattenkokare på elgiganten som fått flyttat in hos Pappa. :) Sedan åkte vi på claes ohlssons och hittade en morgon rock med långa armar i storlek L/XL som va jätte mysig, också köpte vi ett kort metspö för jag tyckte det jag använde sist när jag och Pappa var iväg och fiskade var så extremt långt och jobbigt. :P

Köpte Kina mat som jag åt i bilen på hemvägen, det var huur starkt och gott som helst! :)

Kvällen tillbringades med Lina, Putte och Feliziah, vi såg på filmen "Allt för min syster" åt popcorn, chips och noblesse, drack cider och jag höll på att böla ögonen ur mig på grund utav filmen. :p

Idag (som egentligen är igår eftersom att klockan är över tolv) tog Jag, Feliziah, Lina och Putte två bussen till Backetjärn och där har vi solat, badat ätit chips och toast och haft trevligt. :) Tog halv sex bussen hem därifrån och när vi kom till Fränsta gick Lina, Putte och jag på Ica och handlade till friterat. Idag åt jag friterad på Linas vis friterade räkor och friterad lök med hemmagjord vitlökssås, vitlöks bröd och ost tacos chips. :) Riktigt gott var det faktiskt och mätt som bara den vart jag! Ikväll har vi sett filmerna "Away we go" och "Trubbel i paradiset", riktigt bra filmer, eller den sistnämnda var riktigt bra i alla fall. :)

Nu ska jag cykla hem till Pappa och gå och lägga mig, Godnatt på er :)

Bio och gatufest :)

Hejsan :) I Tisdags tog jag ett tåg vid fem från stan till Fränsta också åkte Pappa och jag och grattade min kusin Anna som fyllde år. Det blev grillat med nå potatis blandat med sallad och en jätte god sås till. Till efterätt blev det marräng daim jordgubbs tårta. :)

Idag/Onsdag (egentligen igår eftersom att klockan är över tolv) vid ett åkte jag till stan igen. Åkte till Granlo och åt lite och sedan åkte jag in på stan och träffa Feliziah också gick vi och såg Eclipse, den var bra, jag böla en gång och fick tårar i ögonen två. :)

Ikväll har jag varit på gatufesten med Feliziah, Agnez, Tom och Lina lite till och från :)
En riktigt trevlig kväll har det varit faktiskt och helt nykter har jag varit för då slipper man gå och vara orolig för att någon polis eller något ska rota i väskans en också behöver man heller inte springa iväg och hitta gömställen för att dricka. :P 

Jag har ätit Langos
med räkor, gräddfil, lök och rom, riktigt gott var det och mätt blev jag också :)

Har träffat Filip o Adam och Pontus tror jag han heter också, roliga filurer de :)

Avslutade kvällen eller rättare sagt natten med att åka en karusell med Agnez och fyfan va kul vi hade och det var nog nära att vi skulle skratta ihjäl oss! haha :) Ett helt perfekt avslut på denna kväll :)

Nu sitter jag i Granlo, kände bara att jag ville uppdatera och berätta lite roliga saker :) Imorgon bitti kommer Mamma och hämta mig för vi ska ut och handla så nu måste jag vila upp mig så jag orkar :P Godnatt på er :)

Gymnasie!

Imorse väckte Fia mig så åt jag lite frukost och sedan tog vi en timmes morgon promenad, jag gillar mer kvällspromenader har jag insett, jäspade nästan hela vägen. :P haha


Jag har ringt massa samtal och det blir sundsvalls praktiska gymnasium omvårdnad! :D:D


Nu ska vi äta våfflor med sirap, Tjoho! :)

Hey

Den här låten hörs ofta på radion och jag tycker fan det är härlig :)


Gymnasie tankar

Hejsan, Tog ett tåg vid sex ner till stan så nu är jag tillbaka här. Har varit och träffat Kenny ikväll, vi har sett på Beck, ganska intressant även fast jag redan sett den där mannen utan ansikte. :P Nu sitter jag i Granlo igen.

Och jag har tänkt lite och nu tror jag fan att jag vill bli barnmorska ändå.
Mina drömmar bara kom tillbaka i ett nafs.
Jag vet faktiskt inte riktigt vart jag fick det i från nu igen. 

Men det känns bara så rätt och intressant.
Maria barnmorska, och mina genus tankar och drömmar om att förändra världen,
eller uppfostran av ungarna till den här världen kan ju fortfarande finnas. :)

Jag ska fan titta om det går att ändra gymnasie nu, annars kan jag ju gå barn och fritid ett år, det dör jag nog inte av. :) Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig. Eller näe, jag har ju fan studie yrkes vägledaren på facebook, måste in och skicka iväg ett medelande och höra om det går att ändra. Det var nämligen någon som sa att man kunde ändra sig en vecka in när skolan börjat. :P Hoppas hoppas :) Hejhopp :)

Backetjärn och varit hos Pappa hela helgen! :)

Hejsan! :) I Torsdags kväll planterade Pappa och jag om blommor hela natten, tre tror jag klockan hann bli och vi vart ändå långt i från klar. :P

I Fredags var det soligt så då åkte jag, Lina, Putte och Feliziah till backetjärn och badade och solade, det var första gången jag bada på riktigt i år, vi simmade och det var huur skönt som helst! :)

Vid sex åkte Pappa och jag till stan. När vi kom till stan åt vi pizza och sedan åkte vi och handlade mat och toalettpapper på citygross och willys. :)

På Lördagen var det också sol. Under dagen var jag i växthuset och planterade en paprika och åt glass, det var riktigt jävla as varmt i växthuset. :P När växthuset stängt åkte Pappa och jag upp till, Faster, Bosse och Anna och badade, åt och fikade lite. Det var mycket kallare i vattnet där än på backetjärn dagen innan. :p

På kvällen åkte Pappa och jag ut i skogen och fiskade, eller först letade vi en sjö jätte länge och åkte fel två gånger, men sedan kom vi fram och börja fiska. :) Det var jätte mycket vak och man såg stjärten på stora fiskar men inte en enda ville fastna på våra krokar, eller en gång försvann flötet men då hann jag inte springa fram till spöt innan det var uppe igen.. När vi lessnat på den där sjön åkte vi till en bäck, där fick vi massa små öringar som vi tog med oss hem, rensa och stekte. Det var skapligt gott, men inte så underbart som alla får det att låta tyckte jag. :p haha!

Igår Söndag skruvade Pappa och jag upp mina rullgardiner och skruvade fast gardin stångarna riktigt, det blev skit bra och jag sov så gott inatt! :D Pappa och jag planterade om massa blommor igår också eller för det mesta var det jag som sa vilken kruka blommorna skulle stå i och han som planterade om, men ändå. :P Nu är alla utom en skit stor blomma omplanterad och det har blivit så fint så fint! :)

Imorse åt jag tunnbröd med messmör till frukost som Mamma bakat i helgen, det var skit gott! :D Sedan cykla jag till Fränsta och här har jag bakat lite choklad muffins som jag tänkt ge min kusin Anna som fyller år imorgon. Nu sitter jag och väntar på att muffinsen ska svalna i kylen så jag kan hä på det där choklad gegset uppepå som förhoppningsvis är gott. :) Hejdå!


Björn afzelius :)

Dom här två låtarna har Pappa på en skiva så dom har jag lyssnat på idag
när jag städat, på tredje låten börjar nämligen skivan hacka :P haha



Fränsta :)

Hejsan idag tog jag och cykeln tåget vid halv elva från stan till Fränsta. :)
När jag kom fram till Fränsta cykla jag upp till Mamma och sedan gjorde jag lunch åt oss. Det blev köpt skaldjurspaj och em sallad av gurka och tomater, helt okej smarrigt faktiskt! :)

Efter lunchen cykla jag bort till damen klippte gräset och rensade lite i trädgården där sedan cykla jag hem till Pappa. Tog mig en sval skön dusch och sedan har jag städat, flyttat blommor, skåp och hängt upp gardiner, det börjar faktiskt bli lite trivsamt nu. :)

Till middag gjorde Pappa panerad torsk filé med stekt potatis och majonäs gurka :) Nu sitter jag i Fränsta hos Mamma vid datorn medans Pappa gör några kransar. Men nu ska jag se om jag hittar nå intressant att läsa, Hejdå :)