Rolig natt :)

Hejsan, Igår var det Onsdag och jag jobbade, det var ganska kul en som jag ringde till om den kostnadsfria rengöring vart typ överdrivet glad hon ba; Men åå va härlig, vad fantastiskt :P haha! Och en jag ringde tillfick jag ta om det jag pratade om flera gånger, hon ba, förlåt va var det för rengöring? Jag är lite borta. :P

Efter jobbet åkte jag och var med Jim och hans kompisar, vi lyssna på musik och jag skratta hur mycket som helst, en riktigt rolig natt blev det. Vid sex tittade jag på klockan för sista gången och då sa jag till Jim att nu ska jag upp om två timmar, haha men jag klev upp efter tre :)

Jag har varit skit flummig hela da´n sådär som jag blir om jag inte sovit något. Folk har pratat med mig på skolan och jag har inte riktigt varit med, det är så att man måste säga MARIA högt och tydligt och titta mig i ögonen nästan för att jag ska kunna koncentrera mig på vad någon säger :P Men skolan gick jag ganska bra ändå tror jag, fast nu när jag tänker efter fattade jag ingenting när vi skulle sitta i och testa oss på power point på engelska lektionen, och jag kunde inte sitta och titta på datorn och lyssna på vad han sa samtidigt haha :)

När jag skulle ta bussen hem vid fyra gick jag och prata med Mamma i telefon så fråga hon när jag skulle komma hem så sa jag: Ja jag står och väntar på bussen nu den går kvart över ett så jag är väll hemma till kvart över två, sen börja det snurra i huvudet, Näe sa jag till Mamma det går ju inte så snabbt att åka hem. Men bussen är ju framme kvart över två tänkte jag, den kan inte gå kvart över ett. Mamma ba, Du är väll hemma till tjugo i sex? Ja jo justja, klockan är ju inte ett.. :P haha

Nu ska jag gå och lägga mig tror jag, känner mig helt förstörd, men lätt att det var värt en sån mysig kväll :) Godnatt!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: