Det fungerar, INTERNET HOS PAPPA FUNGERAR! :D

Jag var till stan med Pappa förut. Och där såg jag en rolig sak som gjorde mig på lite bättre humör för en stund! :) Pappa och jag åkte omkring och försökte hitta en adress, dit han skulle med blommor, då så såg jag en skylt vid några lägenheter och på den stod det: Kör sakta levande barn! Haha, det tyckte jag var grymt komiskt. Fast sedan såg jag en massa liknande som det stod lekande barn på, och då kom jag på att någon säkert skrivit över en bokstav, med det var kul ändå! :D

Vi var en sväng till Härnösand för att Pappa skulle hämta ampel krukor, och det gjorde att vi bara hade en kvart på oss inne på IKEA. Men det gick bra ändå. sakerna jag tänkte köpa hade ju utgått ur sortimentet så det var inge mer speciellt jag skulle kolla på.
Fast vi köpte en fin tandborst mugg. :)



Jag hade tänkt köpa såna här grejer som man har ute på kanterna på gardinerna. När jag inte hittade några frågade jag en dam som jobbade där, och hon berättade att dom jag ville ha, hade utgått ur sortimentet och att man inte kommer att kunna köpa lösa såna i framtiden... :/ Det fanns heller inga pinnar som man hänger upp panel längds gardiner på om man ska ha flera stycken, just nu. Men det gjorde inte så mycket, vart mest sur över att dom där grejerna man har längst ute på gardinstången inte fanns.
Sedan när vi kom till kassan, så tänkte vi köpa AAA batterier, men det fanns inte där, så då frågade jag en dam om dom. Hon sa att isåfall så fanns dom på lamp avdelningen och aldrig att jag orkade gå tilbaka dit, så det blev inga batterier heller, fast vi hittade batterier senare på Coop Forum, så det gick ju bra.

Det blev en räksmörgås till middag, det var det jag vart sugen på när jag såg dom. Och det var det som fanns, på Coop. :p
Vi var in på willys en sväng, så nu har vi juice och lite fler saker som jag kan äta, jag äter ju som en häst jag, oftast! :p Haha

Jag blev lite less på vägen hem, det såg så dystert och regningt ut, det var inte så där mysigt, som det brukar kunna vara ibland.
Också pratade jag med Kristian lite, han svarade ju att han älskar mig, så det är ju bra. Men han var inge trevligt när jag ringde, han lät inge glad och vägrade säga vad det var.. Så nu går jag omkring med en liten klump i magen. Och det känns SKIT!!.

Men nu till det bästa!! ;D
Jag kom på att jag verkligen längtade efter datorn och bloggar förut, när jag satt där i bilen, så då tänkte jag att jag verkligen skulle se till att fixa internet, för jag vill såå gärna ha det.
Så då för en liten stund sen när vi kom hem, då så slog jag igång min älskade dator, Pappa gick ner till växthuset och fixade med några kablar, och jag gjorde något som det stod att man skulle göra i en broshyr man fått med den där grejen med lamporna som ska lysa för att internet ska fungera, och VIPS så hade jag internet!
Jag är så glad att det nu finns internet hos min pappa, och mig! :D

När jag satt på dom sista timmarna i skolan idag, så skickade min käre Mamma sms och hon skrev att jag fått ett platt paket på posten. Då skrev jag snabbt att hon skulle öppna det, och hon gjorde det. Där i låg det en sån här plast grej som man fäster bak på bärbara datorer, som jag fått för att jag skickat in Bilar koder! :)
Det ska även komma ett USB minne i form av en rosa bil, fast Mamma trodde att det kanske kommer när hon betalat in frakten för det första paketet, och det hoppas jag verkligen! :)

Ringde Pappa och sa att internet fungerar
så nu ska vi fira med glass och allt som man har till! :)

Go´kväll kära läsare! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: