Huvtröja, handboll och quorn färs sås :)

Hejsan :) Imorse på tåget så somnade jag flera gånger och vart rädd för att jag åkt för långt när jag vaknade, men det gick bra, vaknade i torpshammar så satt jag och försökte vara vaken till Fränsta, men tror jag lyckades somna en gång på vägen, bara en snabbis. :p haha!

Imorse hade vi slöjd, det var roligt! Jag gjorde klar en huvtröja med dragkedja som jag gjort till Ludvig också påbörjade jag ett grönt köks förkläde som jag tänkt ge till Pappa, tänkte göra tryck på den sen med en färgglad text "Världens bästa Pappa och kock" tänkte jag att det ska stå på den, det tror jag kan bli fint! :)
Såhär blev Luddes tröja, funderar på om han ska få den i julklapp :)


Idag fick jag tillbaka min artikel och på den fick jag MVG, det känns bra, att det börjar komma såna resultat igen. :D Fick även reda på av slöjd läraren att jag har MVG i betyg i slöjd, det gjorde min dag lite bättre! :D

Idag så pratade jag med Feliziah på två rasten, hon var i Fränsta, så då bad jag henne komma och möta mig på busshållsplatsen. Så följde hon med mig på skolan och på Lucia träningen, det var kul, för idag hade vi ingen lärare så Feliziah fick spela piano till oss! Tyvärr fanns det några surisar, gnällisar och stökisar idag, det kändes inte alltför kul. :p Men roligt var det att Feliziah var med! :D

På idrotten så hade vi handboll, först gjorde mitt lag ett mål, sedan ett till, så ledde vi med två-noll ett tag, sedan gjorde motståndar laget ett mål, och ett till, sedan gjorde vi ett mål som inte gilldes för att den som sköt stod innanför mållinjen, men det gjorde den inte! Men så lyckades vi göra ett till mål i alla fall! :D Så mitt lag vann med tre-två, jag vart överlycklig, jag lever mig verkligen in i spelen som vi har och skriker och tjoar mest av alla. :p haha, men sån är jag :)

Nu sitter jag hemma hos Mamma, har nyss ätit quorn färs sås med spagetti och det var helt okej tycker jag, det var lite annorlunda konsistens men jag tycker att det var gott! :D Under middagen lyckades vi börja tjafsa, för jag är ju sur på Olle så då köpte jag ingen röd mjölk åt han när jag var på Ica utan jag köpte endast två gröna som jag tycker om, så blev Mamma sur för att Olle fick dricka julmust så gick hon över och köpte en röd mjölk.. Sedan var Olle dryg och sa att vi inte skulle ge Vigg "de där" i alla fall, för han ville inte det efter att han sett vad det var i det, typ svamp, är ju farligt enligt Olle.. Aja skit samma, nu ska jag gå till Feliziah och Tom, tänkte be Feliziah om hjälp med biologi läxan och sedan hitta på nå roligt! :) Har köpt "Flickan som lekte med elden" för jag har inte sett den än, så jag hoppas att vi kanske kan titta på den. :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: