Vattengympa och bio

Igår var jag på skolan, vi fick taco buffé till lunch. Sedan spelade vi sänka skepp på matten, för vi ska hålla på med kordinatsystem, som jag redan börjat med :)
De sista timmarna på elevens val satt Agnez och jag i sal 2, när vi slutat där gick vi upp på badhuset och hade vatten gympa, det var tråkigt för min Fastre Ingrid var sjuk, så hon var inte där. Usch och fy och blä, det luktade så mycket pink i poolen, har aldrig varit med om värre. :p
Efter vatten gympan fick Agnez och jag skjuts hem till mig, där jag duschade väldigt snabbt och sedan tog vi tjugo i sex bussen till Ånge. Var hos Agnez en liten stund, åt mat och såg på lite tv. Agnez mamma är lite kul, hon gick och prata engelska hela tiden för hon ska på någon jobb intervju eller något sådant och då skulle man kunna bra engelska, bra och bra vet jag inte än, men det blir väll :) haha.

mums

Agnez och jag var med Feliziah och Henrik på bio i Ånge, vi såg på "I taket lyser stjärnorna" jag har läst den boken, filmen var också bra, fast det blir ju inte samma sak. Den var lite sorglig också så både jag och Agnez fällde några tårar :p Agnez åt upp en hel popcorn påse typ helt själv! Haha. Och jag åt upp nästan en hel hjärtan påse :)

Jag tog 21:52 tåget hem från Ånge. Kristian klev på i Ljungaverk :) och följde med mig hem och sov här inatt ;D


Jag älskar honom <3 

Nu ska jag gå ner och borsta tänderna och sedan gå till skolan.
Hej så länge :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: